Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .100102. . .556
10 фев 2015 17:23
Цитата "ягуар":
barmaleikin
шановний чого Ви так себе не любите, чи Ви або будь-хто з аналітиків спроможні спрогнозувати девальвацію гривні в теперішніх умовах ?
Для 99,99% людей така аналітика за межами їх уяви, тому не партися що Ви зробили свій вибір.

Париця є чому покупка квартири в КГС це як гра в карти ціни міняють як хочуть я брав зимою не вспів буквально 1 день за 11 200 кв.м. убрали скидку + підняли цену втратив 80 тисяч.
Barmaleikin вірити КГС на рахунок проданих квартир неварто брешуть, прочитайте форум з 1 сторінки і все поймете сам прослідковував цю ситуацію рік назад було по 50% 1 і 2 дім в 3 70+ % числа не помню есть пости почитаете. Тут через місяць осталось по 10% всіх домах непроданих квартир, через місяць опять куча квартир.
КГС ніколи вам нескаже правду, це наспавді дістоло..
Скажіть правду навіщо тримати людей за "розумних"
10 фев 2015 17:27
Цитата "Kristal4ik":
Может мы действительно собиремся под КГС? :protest: :protest: :call: :call: пусть наконец дадут официальный ответы на все интересующие нас вопросы.

+1
10 фев 2015 17:35
Цитата "ягуар":
barmaleikin
шановний чого Ви так себе не любите, чи Ви або будь-хто з аналітиків спроможні спрогнозувати девальвацію гривні в теперішніх умовах ?
Для 99,99% людей така аналітика за межами їх уяви, тому не партися що Ви зробили свій вибір.

Для особливо "розумних" як Ви.
1. при 50% проданих квартир вам сдадуть дом?
2. при ціні 17 000+ кв.м. і реальній ж.... в державі люди можуть купити квартиру?
3. Ви купили квартиру і вам дали ключи ? Приєднуйтесь і починайте париця... :chillout:
10 фев 2015 18:25
Цитата "30.09.2014 здача":

Для особливо "розумних" як Ви.
1. при 50% проданих квартир вам сдадуть дом?
2. при ціні 17 000+ кв.м. і реальній ж.... в державі люди можуть купити квартиру?
3. Ви купили квартиру і вам дали ключи ? Приєднуйтесь і починайте париця... :chillout:

чого ви так хвилюєтесь, ми всі в одній упряжці бо стали інвесторами не задежно від часу підписання договору із забудовником і чекаємо на обіцяне.
Якщо хтось тримав гроші у гривні, то це його проблема що ціна пішла у гору, але якщо перерахувати на ціни кінця 2013 року, то я взагалі заплатив 62 тис. дол. за свою квартиру у 53,51 кв.м.. Це по 9800 грн за квадрат враховуючи що для не кредитних квартир кв.м. коштував 9200 грн! Тому мірятися хто попав більше не варто!
Щодо здачі будинків, то тут вангувати не треба, запуск комунікацій при 70% підписаних договорів із ЖЕКом і тільки від цього треба відштовхуватися в ремонті.
Одним світлом в квартирі без води та ліфтів ремонт сильно не зробиш!
Паритися не збираюсь бо є процедури які наші доблесні держслужби динамлять, щоб зрубати кошти із забудовника і в такому разі треба писати на дерслужби!
10 фев 2015 19:18
Цитата "ягуар":

чого ви так хвилюєтесь, ми всі в одній упряжці бо стали інвесторами не задежно від часу підписання договору із забудовником і чекаємо на обіцяне.
Якщо хтось тримав гроші у гривні, то це його проблема що ціна пішла у гору, але якщо перерахувати на ціни кінця 2013 року, то я взагалі заплатив 62 тис. дол. за свою квартиру у 53,51 кв.м.. Це по 9800 грн за квадрат враховуючи що для не кредитних квартир кв.м. коштував 9200 грн! Тому мірятися хто попав більше не варто!
Щодо здачі будинків, то тут вангувати не треба, запуск комунікацій при 70% підписаних договорів із ЖЕКом і тільки від цього треба відштовхуватися в ремонті.
Одним світлом в квартирі без води та ліфтів ремонт сильно не зробиш!
Паритися не збираюсь бо є процедури які наші доблесні держслужби динамлять, щоб зрубати кошти із забудовника і в такому разі треба писати на дерслужби!

Это что реально так цены упали? Или просто "замануха" на сайте? Кто-то связывался с отделом продаж?
10 фев 2015 19:24
Цитата "alinasha":

Это что реально так цены упали? Или просто "замануха" на сайте? Кто-то связывался с отделом продаж?

ціна 9800 грн була у грудні 2013 року, коли я сплатив за квартиру 99,99% вартості. По курсу на 23.12.2013 року це було десь 62000 дол. за 53,51 кв.м.

Сьогодні ж при вартості 17 тис. за кв.м. моя квартира в доларах коштує менше.
11 фев 2015 06:38

Качай прайс и звони в КГС заключай договор на этой неделе еще 1 кв.м. - 17 380 грн. (-10 % при 100 % оплате)
//www.kmb-sale.com/prajsy/

11 фев 2015 09:02
«Не подведём!» - сказал прораб народу. И не подвёл ни газ, ни электричество, ни воду.
11 фев 2015 09:25
В мене є знайомий юрист, лист-звернення для початку напише за шоколадку, а надалі може в когось із інвесторів є юр освіта.... якщо згодні???
11 фев 2015 11:14
Цитата "Светлан_ка":
В мене є знайомий юрист, лист-звернення для початку напише за шоколадку, а надалі може в когось із інвесторів є юр освіта.... якщо згодні???

пишіть, будемо читати і відправляти.
11 фев 2015 15:25
Добрый день! Хочу поделиться своими опасениями,слышал,что Порошенко может ввести военное положение и тогда мы очень долго будем ждать свои квартиры...не хочу наводить панику но это суровая правда жизни(((
12 фев 2015 09:53
Багато хто на форумі писав, що потрібно піднімати бунт та інше. Я тільки "ЗА", але усе потрібно робити з розумом, тому моя пропозиція така:
1. Потрібно написати звернення до Київміськбуду, щоб компанія дала офіційну відповідь в чому затримка оформлення документів.
2. Вже після офіційної відповіді, вже можна зрозуміти, куди треба йти, щоб піднімати бунт.
На мою думку, хоч і КМБ затримує будівництво,але все ж таки залишається надійним забудовником. З мого досвіду, вся затримка у владі, чому не розглянули питання на засідані з першого разу, тому що хочуть хабара, а завичай свіженьку квартиру.
Можливо хтось скаже, що це проблема забудовника, але це проблема кожного!
12 фев 2015 10:22
Цитата "Pilon":
Багато хто на форумі писав, що потрібно піднімати бунт та інше. Я тільки "ЗА", але усе потрібно робити з розумом, тому моя пропозиція така:
1. Потрібно написати звернення до Київміськбуду, щоб компанія дала офіційну відповідь в чому затримка оформлення документів.
2. Вже після офіційної відповіді, вже можна зрозуміти, куди треба йти, щоб піднімати бунт.
На мою думку, хоч і КМБ затримує будівництво,але все ж таки залишається надійним забудовником. З мого досвіду, вся затримка у владі, чому не розглянули питання на засідані з першого разу, тому що хочуть хабара, а завичай свіженьку квартиру.
Можливо хтось скаже, що це проблема забудовника, але це проблема кожного!

Погоджуюсь! Якщо є юрист, який зробить початковий крок-звернення(скаргу) за шоколадку (з мене особисто плитка "Рошен"))))) - давайте розглядати та підписувати. Для цього після обговорення на форумі можна і зустрітися біля КМБ щоб підписати і дати зрозуміти що ми налаштовані рішуче.

Чекаємо на текст Листа-скарги. А я пішов за шоколадом.
12 фев 2015 12:03
Цитата "Лютый":

Погоджуюсь! Якщо є юрист, який зробить початковий крок-звернення(скаргу) за шоколадку (з мене особисто плитка "Рошен"))))) - давайте розглядати та підписувати. Для цього після обговорення на форумі можна і зустрітися біля КМБ щоб підписати і дати зрозуміти що ми налаштовані рішуче.

Чекаємо на текст Листа-скарги. А я пішов за шоколадом.

:umnik: Підтримую.
Робимо лист і усі зустрічаємось під КМБ,щоб його підписати. :super:
12 фев 2015 15:56
Добрый день. Сегодня был в КМБ хочу купить двушку в "синем" доме 60 кв.м. со скидкой за 100% оплату. В отделе продаж заверяют, что техпаспорта и ключи будут в марте. Что скажут старожилы, брать здесь квартиру?
12 фев 2015 16:05
если вам нравится район, вы доверяете КГС и вы готовы ждать начала ремонта до конца весны то почему б и не купить :winky:
13 фев 2015 04:31
Просто пока не вижу альтернатив, где за 35 тыс. можно купить уже построенную полноценную 2к площадью 60 квадратов в 2 км. от метро.
13 фев 2015 07:00
Цитата "Solar_Simfi":
Просто пока не вижу альтернатив, где за 35 тыс. можно купить уже построенную полноценную 2к площадью 60 квадратов в 2 км. от метро.

:wow: :wow: :wow:

Доллар крепчает, а гривна падает 8-() 8-() 8-() если бы я знал такое будущее в декабре 2014 то не покупал бы тогда 2 к. (53,51 кв. м.) за 50 000 $ , а сейчас бы за 35 000 $ и кто мог подумать, что КГС подымет цены на все свои объекты, а на эти три дома оставит 17 380 тыс. грн. за 1 кв. м. и еще дает – 10 % скидки при оплате в 100 % !!!
Все очень странно и подозрительно наверно очень много непроданных квартир и отсюда идет и затягивание с сдачей, а может и в чем-то другом скоро узнаем.
13 фев 2015 11:05
Цитата "barmaleikin":

:wow: :wow: :wow:

Доллар крепчает, а гривна падает 8-() 8-() 8-() если бы я знал такое будущее в декабре 2014 то не покупал бы тогда 2 к. (53,51 кв. м.) за 50 000 $ , а сейчас бы за 35 000 $ и кто мог подумать, что КГС подымет цены на все свои объекты, а на эти три дома оставит 17 380 тыс. грн. за 1 кв. м. и еще дает – 10 % скидки при оплате в 100 % !!!
Все очень странно и подозрительно наверно очень много непроданных квартир и отсюда идет и затягивание с сдачей, а может и в чем-то другом скоро узнаем.

Квартир непроданных очень много. На мониторе у клерка в отеделе продаж целые простыни пустых квартир по этим домам. По состоянию на вчера 60 кв.м. с 15%-ной скидкой - 890 тыс. грн.
13 фев 2015 11:23
Это вы по какому дому смотрели? Или за все дома?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .100102. . .556
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее