Подать объявление

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .6870. . .556
11 ноя 2014 13:41
Цитата "ягуар":
nataliia-z
Єдине що треба було б з"ясувати так це договори на підставі яких діє КМБ, як забудовник і відповідно продає інвестору квартиру. Але боюсь що у відділі продажу таких договорів може не бути і по цій же причині я їх не прочитав перед укладенням договору.
Сума в гривнях фіксується на день укладення договору і дається строк для оплати 99% від вартості квартири. Той 1 %, що залишився інвестор платить по вартості кв.м. на день останньої проплати по договору перших 99%, коли КМБ вкаже остаточний метраж квартири. Якщо метраж квартири буде меншим, ніж заявлений в інвестдоговорі, то КМБ вам ще поверне кошти або піде у залік по виготовленню документів права власності.

Дякую за відповідь. Цілком з Вами згодна. Тим більше на форумі вже була інформація щодо ймовірності претензій інвесторів "Столиці" та договору з рибгосп. Але в історії КМБ, здається, ще не було випадків "кидка" інвесторів. Так, здавали з затримкою (Троєщина, Лисківська, майже 2 роки ) , але здавали.
//neo.investhelp.com.ua/ru/objects/ - КМБ вважається надійним забудовником. Я зробила запит по Обухівській, але відповіді поки немає.
11 ноя 2014 13:42
Цитата "tommy-opa":
На всякий случай повторюсь по поводу ЛЭПа. Перед покупкой квартиры вызывал контору с крутым прибором(взяли сто баксов!) замеряли уровень ЭМ излучений. Правда, у меня 22 эт 3-й дом, хоть это было в сырую погоду, сказали что все супер.
ПС
где то на форуме даже отчет скидывал

Спасибо. :super:
11 ноя 2014 15:14
Цитата "Bern":

Извините, так сложились жизненные обстоятельства, что и на стройке не удалось побывать, и к форуму не было доступа(((

Смотрели ли Вы свою квартиру, поднимались уже на этаж? Я, к сожалению, сейчас не имею возможности попасть на стройку.
11 ноя 2014 15:18
Долго не была на форуме, поэтому приветствую всех, кто присоединился в качестве жильцов и дома №3, и вообще комплекса.

И можете на меня рассчитывать в случае, если придется устраивать митинг, хотя надеюсь, что все-таки не придется.
В связи с этим, кому лучше оставить свои координаты???
11 ноя 2014 17:16
Цитата "Azzy":

Извините, так сложились жизненные обстоятельства, что и на стройке не удалось побывать, и к форуму не было доступа(((

Смотрели ли Вы свою квартиру, поднимались уже на этаж? Я, к сожалению, сейчас не имею возможности попасть на стройку.

Добрый день. Да был на стройке и заходил в квартиру. Уже были батареи и походил по нашему крылу..коридор покрасили. Ждём здачу :super:
11 ноя 2014 19:14
Доброго вечора усім форумчанам, а особливо сусідам! Мала час та натхнення і зробила список реальних інвесторів, принаймні тих, хто повідомив у якому будинку та на якому поверсі придбав житло. Що скажете: викладати тут на сторінці чи може надіслати лише зацікавленим особам?
11 ноя 2014 19:19
Цитата "Bahira":
Доброго вечора усім форумчанам, а особливо сусідам! Мала час та натхнення і зробила список реальних інвесторів, принаймні тих, хто повідомив у якому будинку та на якому поверсі придбав житло. Що скажете: викладати тут на сторінці чи може надіслати лише зацікавленим особам?

Та давайте прямо сюди, тут нема чого соромитися)
11 ноя 2014 19:26
для чого ? всі кому потріно в у цій темі відписалися або слідкують за нею. Тому при першому кличу відгукнуться прийти на пікет КМБ, якщо вони зажруться в черговий раз.
11 ноя 2014 19:28
Доречі, тут були запитання щодо будівництва на березі озера, так от, коли я вперше був на оглядинах, то запитав прораба щодо близькості озера. Вона відповіла, що сваї заглиблені на 30 метрів у грунт, після облаштування витримані і перевірені ультразвуком, і тільки після перевірки заливалася фундаментна подушка та початкові конструкції. Також вона повідомила, що все це задокументовано відповідним чином і, якщо треба, цю документацію можна подивитися. Ось якось так.
11 ноя 2014 19:35
сваї це добре, але наше подвір"я є потенційною зоною підтоплення по норматива м. Києва і з цим нічого не зробиш. Кому цікаво той може пошаритися на сайті КМДА в генплані і нарити цю інфу.
11 ноя 2014 19:54
Цитата "ягуар":
для чого ? всі кому потріно в у цій темі відписалися або слідкують за нею. Тому при першому кличу відгукнуться прийти на пікет КМБ, якщо вони зажруться в черговий раз.

Можливо хтось захоче подивитися, чи вже є у нього потенційні сусіди по поверху, чи знати наперед, хто може затоплювати зверху. Слідкуючи за подіями на форумі я, особисто, не дуже звертала увагу, хто звідки. Ми усі зараз стаємо ближчі як до результату, так і один до одного, тож мені і стало цікаво, де ж живуть люди, з якими ми будемо принаймні вітатися. Зрештою, маючи список, можна дізнатися до кого і куди збігати за молотком, чи запросити на каву.
В подальшому нам треба буде вирішувати багато питань по благоустрою наших будинків і території навкруги. Давайте будемо дружити квартирами поверхами і будинками!
11 ноя 2014 19:59
Цитата "Bahira":

Можливо хтось захоче подивитися, чи вже є у нього потенційні сусіди по поверху, чи знати наперед, хто може затоплювати зверху. Слідкуючи за подіями на форумі я, особисто, не дуже звертала увагу, хто звідки. Ми усі зараз стаємо ближчі як до результату, так і один до одного, тож мені і стало цікаво, де ж живуть люди, з якими ми будемо принаймні вітатися. Зрештою, маючи список, можна дізнатися до кого і куди збігати за молотком, чи запросити на каву.
В подальшому нам треба буде вирішувати багато питань по благоустрою наших будинків і території навкруги. Давайте будемо дружити квартирами поверхами і будинками!

Так круто сказано) підтримую :super:
11 ноя 2014 21:20
Підтримую!!! сподіваюсь до пікета не дойде. Може все ж зробить КМБ нам на Новий рік подарунок, як добрий Дід Мороз.
12 ноя 2014 12:00
Цитата "Bern":

Добрый день. Да был на стройке и заходил в квартиру. Уже были батареи и походил по нашему крылу..коридор покрасили. Ждём здачу :super:

Добрый день! Спасибо!! Ждем с нетерпением :yes:
12 ноя 2014 12:38
Добрий день.
Ріелтор пропонує 1-но кімнатну квартиру (39,81 м2) по ціні 11000,0 ГРН за м2.
Каже, що квартира від СТОЛИЦІ. А на сайті КМБ ціни значно вищі.
Чи це не обман??? Підскажіть, будь ласка.
Дякую.
12 ноя 2014 12:45
Цитата "sashamarina":
Добрий день.
Дякую.

Доброго дня!!! Потрібно перевірити документи, на підставі яких продається зазначена квартира!
12 ноя 2014 13:05
Цитата "sashamarina":
Добрий день.
Дякую.

Это мошенники. В Столицы нет и не может быть этих квартир. Я на них также попадала. Звонила в Столицу, они подтвердили информацию. В договоре и вовсе стоит левая компания "Пульсар", лучше не суйте свой нос в эту аферу.
12 ноя 2014 13:10
Цитата "sashamarina":
Добрий день.
Дякую.

Они эти квартиры продают уже -нный месяц и по таким сладким ценам никак не могут продать!
12 ноя 2014 14:03
Цитата "alinasha":

Они эти квартиры продают уже -нный месяц и по таким сладким ценам никак не могут продать!

Дякую.
12 ноя 2014 14:06
Цитата "sashkor":

Доброго дня!!! Потрібно перевірити документи, на підставі яких продається зазначена квартира!

А які саме документи потрібно перевірити?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .6870. . .556
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее