Подать объявление

Отзывы о застройщике Строй Сити Development

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
26 ноя 2021 13:59

Отзывы о застройщике Строй Сити Development


Новостройки Строй Сити Development


26 ноя 2021 14:01

Компанія про себе:


"Девелоперська Компанія Строй Сіті працює на ринку Харкова і Києва з 2010 року. За цей час було побудовано і реалізовано 10 об'єктів. Сьогодні компанія створює унікальні проекти в сегменті від комфорт до преміум з використанням сучасних тенденцій дизайну і технологій будівництва.


Основним завданням компанії СтройСіті є будівництво привабливих і функціональних об'єктів з використанням останніх технологій. Ми хочемо розбавити сірі одноманітні будівлі, свіжими і яскравими об'єктами, які надихають, викликають посмішки і додають енергії.


Крім того, у всіх містах є занедбані будівлі, які раніше приносили користь і були потрібні. Ми хочемо вдихнути друге життя в колись величні об'єкти, зробивши з них міські пам'ятки, придатні для життя і роботи.


Сучасні технології будівництва, енергоефективні вентильовані фасади, останні на ринку системи вентиляції і кондиціонування, а також експлуатовані покрівлі висотних будинків - ось тільки частина інноваційних рішень, які вже використовуються компанією Строй Сіті.

Компанія підтримує розвиток інновацій і технологічних компаній, є партнером It-cluster Kharkiv. Реалізовано перший It-park в Харкові на 40 000м2, який об'єднує інноваційні компанії, стартапи, інвесторів і бізнес.


У будівництві об'єктів використовуємо виключно з екологічно чистих матеріалів, які отримали сертифікати якості.

У самих об'єктах будівництва прищеплюємо культуру екологічного ставлення до навколишнього світу: в кожному новому комплексі встановлюються велопарковки і заправних станції для електро-автомобілів; вуличне освітлення від сонячних панелей."

13 фев 2023 09:09

Лживые мрази, которые кидают людей на деньги, не выдают документы и морозятся!!! Кидают людей на деньги и создают видимость что они что то там строят, при чем незаконно!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее