Подати оголошення

Отзывы о застройщике Строй Сити Development

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
26 лист 2021 13:59

Отзывы о застройщике Строй Сити Development


Новостройки Строй Сити Development


26 лист 2021 14:01

Компанія про себе:


"Девелоперська Компанія Строй Сіті працює на ринку Харкова і Києва з 2010 року. За цей час було побудовано і реалізовано 10 об'єктів. Сьогодні компанія створює унікальні проекти в сегменті від комфорт до преміум з використанням сучасних тенденцій дизайну і технологій будівництва.


Основним завданням компанії СтройСіті є будівництво привабливих і функціональних об'єктів з використанням останніх технологій. Ми хочемо розбавити сірі одноманітні будівлі, свіжими і яскравими об'єктами, які надихають, викликають посмішки і додають енергії.


Крім того, у всіх містах є занедбані будівлі, які раніше приносили користь і були потрібні. Ми хочемо вдихнути друге життя в колись величні об'єкти, зробивши з них міські пам'ятки, придатні для життя і роботи.


Сучасні технології будівництва, енергоефективні вентильовані фасади, останні на ринку системи вентиляції і кондиціонування, а також експлуатовані покрівлі висотних будинків - ось тільки частина інноваційних рішень, які вже використовуються компанією Строй Сіті.

Компанія підтримує розвиток інновацій і технологічних компаній, є партнером It-cluster Kharkiv. Реалізовано перший It-park в Харкові на 40 000м2, який об'єднує інноваційні компанії, стартапи, інвесторів і бізнес.


У будівництві об'єктів використовуємо виключно з екологічно чистих матеріалів, які отримали сертифікати якості.

У самих об'єктах будівництва прищеплюємо культуру екологічного ставлення до навколишнього світу: в кожному новому комплексі встановлюються велопарковки і заправних станції для електро-автомобілів; вуличне освітлення від сонячних панелей."

13 лют 2023 09:09

Лживые мрази, которые кидают людей на деньги, не выдают документы и морозятся!!! Кидают людей на деньги и создают видимость что они что то там строят, при чем незаконно!

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше