Подать объявление

Отзывы о застройщике Основа-Буд-7

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
20 дек 2021 11:01

Отзывы о застройщике Основа-Буд-7


Новостройки застройщика Основа-Буд-7


20 дек 2021 11:02

Компанія про себе:


"Якщо Ви шукаєте квартири від забудовника в Чернігові, то Ви в потрібному місці. На нашому сайті Ви зможете ознайомитися з нашими вже побудованими об'єктами та об'єктами, які наразі в процесі зведення, а також залишити заявку на покупку квартири в Чернігові без посередників. Компанія «Основа Буд-7» за десять років пройшла стрімкий шлях розвитку і досягла значних результатів у сфері будівництва житлової і комерційної нерухомості у Чернігові. Наша будівельна компанія здійснює проектування і будівництво з усім комплексом спеціалізованих робіт, від складання проекту будинку до здачі його в експлуатацію. Будівництво об’єктів проводиться на високому професійному рівні, у повній відповідності з проектом та дотриманням усіх будівельних норм.


СТАБІЛЬНІСТЬ

10 років стабільної, безперервної роботи на високий результат. Компанія «Основа Буд-7» отримала фінансову стабільність завдяки розумній ціновій політиці, уважному ставленню до потреб ринку, гнучкому і творчому підходу до вирішення проблем з об’єктами різного рівня складності, високому рівню професіоналізму. А також завдяки впровадженню прогресивних фінансових технологій та інноваційних продуктів. Все це забезпечило економічну стабільність, яка допомогла закласти міцний фундамент для успішної роботи і розвитку компанії.


НАДІЙНІСТЬ

21 житловий комплекс зі зручною  інфраструктурою


ЗАХОПЛЮЮЧЕ ПОРТФОЛІО

У проектному портфелі 78 800 квадратних метрів загальної площі квартир та 9040 квадратних метрів нежитлових приміщень.


ЛІДЕРСТВО

Представник конфедерації будівельників у Чернігівській області.


МАСШТАБНІСТЬ

Наразі у процесі зведення 12 будинків. А це 1131 квартира. Понад 70 664 квадратних метрів, що зводиться одночасно. У нашому штаті працює величезна команда фахівців, серед яких архітектори, менеджери, механіки, енергетики, проектувальники, електрозварники, фасадчики, муляри… Кожен з них - досвідчений професіонал у своїй справі. Власний парк будівельної техніки, екологічно безпечні матеріали, сучасні енергоефективні дверні та віконні системи.


ЯКІСТЬ

Ми відповідаємо за  кожну  квартиру, яку побудували, адже  здійснити мрію нашого  клієнта про ідеальне житло – наше першочергове завдання! Сучасні технології будівництва, комплексний підхід до енергозбереження, застосування тільки якісних сертифікованих будівельних матеріалів. Переконатися у  якості  наших проектів  можна на уже збудованих комплексах: по вулиці Гвардійської армії 21-А, Толстого 125, Милорадовичів 55, Корольова 16-А, ЖК «Масани», ЖК «Шевченківський». Якщо ви  бажаєте  придбати  житло і  підбираєте  оптимальний  варіант, дозвольте вам  запропонувати  наші комплекси, які наразі у  процесі  будівництва: ЖК «Олександрівський», ЖК «Масани», ЖК «КиївSKY», ЖК «Шевченківський», ЖК по вул. Мазепи, 23-А.


ОБСЛУГОВУВАННЯ

«Основа Буд-7» приймає будинки після введення їх в експлуатацію: реалізує і підтримує комфортні умови проживання жителів будинку. Забезпечує нормативні терміни служби інженерних систем і конструктивних елементів будинків.


СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

1227 щасливих родин. Ми  не просто  будуємо  житло. Ми дбаємо про те, щоб кожного дня, повертаючись у  власну  домівку, Ви відчували  затишок, спокій, натхнення та безмежне задоволення від того, що Ви вдома. Саме це і є основним  призначенням  нашої  команди  будівельників, архітекторів, дизайнерів, менеджерів та  абсолютно кожного, хто докладає максимум зусиль для створення омріяного житла. Ми  не перебільшуємо, коли стверджуємо, що будуємо мрії, ми підтверджуємо це кожним  збудованим квадратним  метром.


Ваш омріяний дім – будує «Основа Буд-7»!

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее