Подать объявление

Отзывы о застройщике Edelburg Development

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
29 окт 2021 16:23

Отзывы о застройщике Edelburg Development


Все новостройки Edelburg Development

09 ноя 2021 15:58

Компанія про себе:


"Компанія Edelburg Development спеціалізується на будівництві та реалізації комплексних проектів житлової і комерційної нерухомості. Ми впроваджуємо на ринку нерухомості новий стандарт якості, що поєднує чудову локацію, авторську архітектуру, функціональні планувальні рішення, передову інженерію і власну розвинену інфраструктуру.


У 2017 році компанія почала реалізовувати свій перший проект в Україні у місті Києві - будівництво житлового комплексу бізнес-класу Edelweiss House.


На сьогоднішній день компанія Edelburg Development реалізовує 4 проекти з будівництва житлових комплексів бізнес та комфорт-класу у місті та передмісті Києва.


Однією з основних переваг Edelburg Development є застосування сучасних технологій та інноваційних рішень на всіх рівнях і етапах діяльності - від проектування до експлуатації будівель.


Наша команда з більше ніж 100 спеціалістів має багаторічний досвід у сфері девелопменту та управління інвестиціями. Портфель Edelburg Development має широкий спектр проектів нерухомості загальною площею понад 500 000 кв. м.


Потужний фінансовий, інжиніринговий та будівельний ресурси для реалізації проектів, а також прагнення компанії до створення комфортного та функціонального простору для життя та бізнесу – все це є запорукою успішного та перспективного майбутнього.


“Шляхетність у деталях” - наш головний принцип, тому для нас не існує дрібниць. Ми приділяємо увагу кожній деталі проекту, над яким працюємо та доводимо її до досконалості. Це стосується місцерозташування наших об’єктів, їхньої внутрішньої інфраструктури, планування квартир та облаштування зон загального користування. Ми будуємо як для себе!


Наша мета – будівництво в українській столиці житла світового рівня, впровадження передових технологій якості та енергоефективності за найвищими європейськими стандартами.


В основі нашої роботи лежать принципи взаємоповаги, довіри та небайдужого ставлення до того, що ми робимо. Тому ми цінуємо думку і інтереси наших акціонерів, співробітників, клієнтів та партнерів.


Наші основні цінності – це професійний підхід у всьому: на кожному етапі проектування, будівництва і обслуговування комплексів, якість і функціональність об’єктів."

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее