Подать объявление

ЖК "Південний", Львів, Сокільники - "БудІнвестКом"

24 апр 2014 13:22


Житловий комплекс "Південний"
Львів, Сокільники ( Мікрорайон "Південний" )
Забудовник: "БудІнвестКом"


Село Сокільники розташоване в 3 км від м. Львова та є одним з найпривабливіших місць, що оточують Львів. Розташування нового житлового комплексу характеризується певними особливостями: відстань до центра міста складає всього 9 км; відстань до торгівельних центрів «King Сross Leopolis», «Praktiker», «Епіцентр» та «Metro» становить 5 км.

Проектом забудови передбачено будівництво 9-ти 4-поверхових житлових будинків з мансардними поверхами та 3-поверхових житлових будинків з мансардними поверхами, автостоянкою, місцем для відпочинку дорослих та дітей та 22 котеджів.

На території забудови житлового масиву прокладено магістральні мережі водопостачання, газопостачання, каналізації та електропостачання.

Загальна площа земельної ділянки, на якій передбачається забудова становить 4,6 га.

02 июль 2015 09:57
36 - квартирний житловий будинок в ЖК «Південний».


Загальна кількість квартир у будинку «36» Цокольний поверх – комерційні приміщення. З першого по четвертий поверх житлові квартири різного типу. Будинок будується за сучасними технологіями. Квартири при здачі у експлуатацію будинку здаються у нульовому циклі який у себе включає: чистову стяжку на підлозі, чорнова штукатурка стін, розводка по квартирі електричної мідної проводки, встановлено двохфункційний котел, металопластикові вікна, броньовані двері, лічильники (газ, вода, світло).

Перед будинком автостоянка. Дитячий майданчик. Обслуговуванням будинку та кварталу буде займатись «Управляюча компанія з обслуговування житлового фонду”, яка буде отримуватиме плату за утримання будинків та прибудинкової території. Узгоджено маршрутні сполучення із Львовом, окремі перевезення дітей до школи, дитячого садочка, університету.
01 сен 2015 19:55
"БудІнвестКом" здала в експлуатацію 2 чергу житлового комлексу "Південний" в с. Сокільники.

Активно будується 3 черга житлового комплексу.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx