Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .350352. . .901
17 июль 2017 10:42
Цитата "Andrey L.":
я сподіваюсь, що вони її просто кладуть разом з другим шаром шуткатурки, тому ми можемо не бачити її на фасаді.

Відповідно до технології, сітка повинна утоплюватись в свіжий захисний шар (перший шар), поверх якого після повного висихання наноситься декоративний шар шпаклівки.
17 июль 2017 11:49
Клей для приклеювання і армування вати наносимо на вату і таким чином приклеюємо вату до стіни, потім забиваємо дюбель. Після цього наносимо перший армуючий шар після висихання якого наносимо сітку поверх якої наносимо по мокрому другий армуючий шар. Третім етапом грунтуємо і катаємо в два слої фарбу.
17 июль 2017 12:02

Фасадная система Ceresit на основе минеральной ваты, видео инструкция по монтажу

17 июль 2017 14:00
Заземлення є.
17 июль 2017 14:35
Цитата "Dimon888":
Наносимо перший армуючий шар після висихання якого наносимо сітку поверх якої наносимо по мокрому другий армуючий шар. Третім етапом грунтуємо і катаємо в два слої фарбу.

Нанесення клеєвої суміші поверх сітки - груба помилка, правильно - утоплювати сітку в свіженанесений шар суміші. Але Ви праві в тому, що перший шар не армується, це я з пінополістиролом сплутав.
17 июль 2017 15:01
Цитата "Andrey L.":
знайшов фото де видно сітку.
https://storage.googleapis.com/bd-ua-01/construction-1000x660/130324.jpg

Так а где эта сетка? Можете показать, а то я никак не пойму о чём вы говорите. Как она выглядит?
17 июль 2017 15:03
Цитата "Dimon888":
Клей для приклеювання і армування вати наносимо на вату і таким чином приклеюємо вату до стіни, потім забиваємо дюбель. Після цього наносимо перший армуючий шар після висихання якого наносимо сітку поверх якої наносимо по мокрому другий армуючий шар. Третім етапом грунтуємо і катаємо в два слої фарбу.

Dimon888, это Вы у себя дома так делаете? Я просто не совсем поняла, где происходит этот процесс.
17 июль 2017 15:32
По ходу, у нас в Варшавском такая компания инвесторов собралась, что могут смело открывать Будивельный Университет и там преподавать в качестве профессоров. Готовить прорабов для строек Столицы Групп и других компаний.
17 июль 2017 16:31
Цитата "Зинаида777":

Так а где эта сетка? Можете показать, а то я никак не пойму о чём вы говорите. Как она выглядит?

Дуже схоже на незаштукатурину сітку.
17 июль 2017 18:33

Ще ложка бальзаму на наші души, сусіди )))
"Киевский метрополитен планирует открыть две новые станции на Сырецко-Печерской линии к концу 2019 года" - начальник КП Київський метрополітен Брагінський

//biz.liga.net/all/transport/novosti/370 1665-metro-na-vinogradar-i-novobelichi-n azvany-sroki-zapuska.htm

18 июль 2017 04:45
Цитата "diversant":
По ходу, у нас в Варшавском такая компания инвесторов собралась, что могут смело открывать Будивельный Университет и там преподавать в качестве профессоров. Готовить прорабов для строек Столицы Групп и других компаний.

В самое яблочко!!!
18 июль 2017 06:23
Так делается по технологии, ссылку на видео я сбросил ранее.
18 июль 2017 06:25
это первый слой армирующей смеси
18 июль 2017 06:44
Армуючу сітку встановлюють. Буд. В1 3 черга.Фото не вдається завантажити з мобільного :notsure:
18 июль 2017 07:29
Доброе утро! Можно к вам? :) Мы в первой очереди дом Б, 2 этаж 3к1.
18 июль 2017 08:35

Схоже, що в КМДА утвердилися у плані, котрий був наведений на стенді, коли робили презентацію на початку лютого. Бо тоді була певна неузгодженість: Кличко озвучував дату як 2020, а на стенді для "Мостицької" стояв березень 2019, а "Проспекту Правди" грудень 2019. Тут може бути два пояснення, або Віталій Володимирович трохи "не в'їхав" у тему, що з ним трапляється. Або на той час було більше невизначеностей з датою. Тепер вже вдруге або третє з боку посадовців лунає саме 2019 для обох станцій. А нам "варшавцям" і "Мостицька" у березні 2019 теж дуже непогано. В пішій досяжності, кілометра з півтора

//patrioty.org.ua/society/klychko-spusty vsia-v-tunel-metro-shchob-proanonsuvaty- budivnytstvo-pidzeky-na-vynohradar-15515 8.html

18 июль 2017 09:10
Цитата "5В2":

Действительно, а как на такой немаловажный факт, который можно легко лицезреть , никто не обратил внимание? или есть кто видел укладку сетки? такое должен был кто то увидеть если ее укладывали....
это вопрос нужно поднимать! Бег сетки от такого утепления не будет смысла! После одной зимы фасад потрещит и холодный воздух будет гулять между минватой и стеной
18 июль 2017 09:14
Цитата "Andrey L.":
Якось бачив незавершену стінку другої черги де було видко армуючу сітку. Це правда нічого не гарантує, але я сподіваюсь, що вони її просто кладуть разом з другим шаром шуткатурки, тому ми можемо не бачити її на фасаді.

Сподіваюсь ті хто бувають на будівництві розвіють наше занепокоєння.
я много лет занимаюсь строкой и так же утеплением, уверяю вас сетку было бы видно, особенно по верху здания, оставляют хвосты см по 20 потом их заворачивают на парапет, и накрывают отливами
18 июль 2017 09:37
Вы всерьез обсуждаете нарушение технологии при утеплении, которое повлечет разрушение фасада в первый же год? При том что СГ дает гарантию на фасад на много лет? Они враги сами себе что ли :ne figa sebe:
18 июль 2017 10:23
Цитата "PDM":
Вы всерьез обсуждаете нарушение технологии при утеплении, которое повлечет разрушение фасада в первый же год? При том что СГ дает гарантию на фасад на много лет?

Скажите, а где можно ознакомиться с этой гарантией? Она закреплена в виде договора или это гарантия "на словах"? СГ, скорее всего, не враг себе, но может это экономит подрядчик, а технадзор бывает на стройке раз в три месяца.
Я не думаю, что при отсутствии сетки разрушение произойдет прямо через год, но срок эксплуатации будет уменьшен в разы.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .350352. . .901
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее