Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .57. . .901
06 окт 2015 12:47
Цитата "Kvotren":
на сайте ДАБІ только сегодня отобразился дозвіл № ІУ 115152671059 від 24 вересня 2015 року , который на сайте Столицы появился раньше...

Так а в чем проблема ?
"Столица" виновата что программисты ДАБІ долго вносят документы в электронный реестр ?

Или вы ищете пятна на солнце ?

В реестре судебных решений некоторые документы спустя годы появляются...
06 окт 2015 15:11
Цитата "marksill":

Так а в чем проблема ?
"Столица" виновата что программисты ДАБІ долго вносят документы в электронный реестр ?

Или вы ищете пятна на солнце ?

В реестре судебных решений некоторые документы спустя годы появляются...

:) Понятно, буду знать.
06 окт 2015 19:15
Узнавал кто, в каком состоянии сдаются квартиры? и что в них есть?
07 окт 2015 06:42
Не нашёл на сайте ЖК техничные характеристики.
07 окт 2015 07:48
это из инвест.договора, можно скачать на сайте.
3.2. Об’єкт передається Фондом Інвестору з наступним рівнем виконання внутрішніх опоряджувальних робіт
- встановлені протипожежні (ЕІ 30) броньовані (з оздобленням) вхідні двері;
- встановлені та засклені металопластикові вікна;
- штукатурення в усіх приміщеннях не проводиться;
- підготовлена під чистову підлога (крім підлоги у ванних кімнатах та санітарних вузлах);
- у ванних кімнатах та санітарних вузлах гідроізоляція – відсутня;
- розведені системи опалення та встановлені плоскі сталеві радіатори опалення;
- водопостачання та каналізація заведені в Об’єкт;
- заведені труби для проведення мереж слабкого струму;
- розведення системи електрозабезпечення в Об’єкті не проводиться;
- влаштований вентиляційний канал;
- сантехнічні прилади відсутні;
- встановлені в місцях загального користування (поза межами Об’єкта) лічильники гарячої, холодної води та електроенергії.
07 окт 2015 07:51
Цитата "nikonya":
3.2. Об’єкт передається Фондом Інвестору з наступним рівнем виконання внутрішніх опоряджувальних робіт
- ...
- у ванних кімнатах та санітарних вузлах гідроізоляціявідсутня;
- ...

:faceoff:
Это Огромный минус, жители будут постоянно топить друг друга...
07 окт 2015 08:20
Цитата "marksill":

:faceoff:
Это Огромный минус, жители будут постоянно топить друг друга...

Поэтому
- підготовлена під чистову підлога (крім підлоги у ванних кімнатах та санітарних вузлах);
То-есть инвестор может/должен делать это самостоятельно.
07 окт 2015 09:07
Цитата "DEVI":

Поэтому
То-есть инвестор может/должен делать это самостоятельно.

важно чтоб он был уведомлен и не забыл :)
07 окт 2015 09:10
Цитата "Kvotren":
важно чтоб он был уведомлен и не забыл :)

Некоторые сделают это некачественно, некоторых надурят подрядчики, потопы скорее всего будут насквозь заливать соседей...
07 окт 2015 17:49
Я на днях буду покупать 2к квартиру в доме С. А кто-нибудь уже стал инвестором? :hi:
07 окт 2015 18:48
Цитата "domikC":
Я на днях буду покупать 2к квартиру в доме С. А кто-нибудь уже стал инвестором? :hi:

Супер! :super: Поздравляю! Мне тоже очень нравятся планировки двушек в доме С и если все таки я решусь инвестировать то скорее всего именно в них! :yes: Так что возможно будем соседями.. Но пока что я еще в раздумьях :shuffle: хотя и новость о повышении цен через две недели заставляет меня думать более активно..
Если бы точно было известно будет ли там метро в ближайшее время или нет, было бы легче принять решение.. А так.. :faceoff: Все таки наличие станции метро рядом очень важно..
08 окт 2015 04:22
Цитата "Versha":

Супер! :super: Поздравляю! Мне тоже очень нравятся планировки двушек в доме С и если все таки я решусь инвестировать то скорее всего именно в них! :yes: Так что возможно будем соседями.. Но пока что я еще в раздумьях :shuffle: хотя и новость о повышении цен через две недели заставляет меня думать более активно..
Если бы точно было известно будет ли там метро в ближайшее время или нет, было бы легче принять решение.. А так.. :faceoff: Все таки наличие станции метро рядом очень важно..

спасибо )) решайтесь, у них строгая привязка к $$$. Как только вырастет курс (а он вырастет) цена сразу взлетит. Сейчас двушка в доме С вышла 30т$ (на нижних этажах 1-4) на 14-17 на 100т грн дороже, хотя метраж тот же.
08 окт 2015 04:26
К стати, кто любит очень природу, на первых этажах квартиры с палисадником, как в Липинке, а цена такая же, как и на 2,3,4 этажах.
08 окт 2015 07:11
Цитата "nikonya":
...
- штукатурення в усіх приміщеннях не проводиться;
...
- у ванних кімнатах та санітарних вузлах гідроізоляція – відсутня;

Відповідно до п.3.2 //zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0582-01
"Обмір приміщень слід здійснювати від оздоблених поверхонь
стін та перегородок". Т.е. при обмерах 2к, например, будет + 1 м.кв. как раз из-за отсутствия штукатурки на стенах.
Застеклённая лоджия считается с коєффициентом 1, не застеклённая 0,5, а они лоджии застеклят.
Гидроизоляцию с/у делают даже Застройщики панелек.
В общем нашли способы поиметь больше.
08 окт 2015 08:19
Что-то интерес пропадает все больше и больше.
Получается какой-то суперэконом+++.
08 окт 2015 08:30
Цитата "Tatanusha":
І знову до питання метро. Я все ж таки переконана, що воно тут буде найближчим часом. Хай не за рік-два, але за 5 дуже велика ймовірність. Чому по вашому найбільші забудівельники столиці раптом ринулись будуватися на Виноградар?! Ніколи Виноградар не був настільки престижним масивом. Вони щось знають 6-) А конкретно по Варшавському я би ще почекала, подивилася на їхні темпи. Швидко дуже будують Крістер Град і Ліпінку.

Трошки наївно. Вже не раз казали, що Троєщина в плані метро в пріоритеті. Спочатку Троєщина, а потім Виноградар. А коли буде на Троєщині, то це історія на найближчі 5-10 років. :@-:
Чому ринулись забудовувати Виноградар? Тому що багато вільної зручної для забудови землі. Це вам не у дворі старого мікрорайону з війнами тулити свічку, а величезний шмат землі для польоту фантазії. :ded:
08 окт 2015 10:07
Цитата "massss":
Что-то интерес пропадает все больше и больше.
Получается какой-то суперэконом+++...

Рекомендую Вам зайти в ОфисКидалова аферистов ЖК Синеозерный, тогда Вы поймете что такое плохой застройщик, тут все еще прилично... :winky:
08 окт 2015 15:13
Звонок в отдел продаж. Дом C, 20 этажей, 1 подъезд, 12 квартир на этаже???????
Это даже не эконом. Гостинка какая-то. Просто жах. Дальше спрашивать что-то желание отпало сразу. Вот такой классный домик.
08 окт 2015 15:21
А я смотрю дом В, 16 этажей, 2 подъезда, 6 квартир на этаже.. Вроде ничего )
08 окт 2015 16:24
Цитата:
Звонок в отдел продаж. Дом C, 20 этажей, 1 подъезд, 12 квартир на этаже???????
Это даже не эконом. Гостинка какая-то. Просто жах. Дальше спрашивать что-то желание отпало сразу. Вот такой классный домик.

Насправді проекти в компанії Stolitsa Group одні з найцікавіших в продуманості, архітектурній складовій та плануваннях на ринку Києва, але тенденція що до збільшення к-ті квартир на поверсі дійсно не вселяє оптимізму. Hoffmann Haus(до 17 квартир на поверх), Квартет 2 черга(до 13 квартир), Галактика (до 11 квартир), Варшавський (до 12-ти). Крім того за ними вже підтягуються і нові об'єкти інших забудовників, наприклад Ковальська - об'єкт на вулиці Вірменська 6(11 квартир на поверх). Питання чи хтось жив/живе наразі в об'єктах нерухомості, де к-ть квартир на поверсі більше 10? І якщо так, то чи є суттєва різниця в комфорті (шумне сусідство, багато орендаторів, проблема з викликом ліфта і т.д.) в таких домах в порівнянні зі звичними для всіх 4-6 квартирами на поверх? І чому ми взагалі до цього(збільшення к-ті квартир на поверх) йдемо? В зв'язку з більш продуманими(меншими) плануваннями, ніж в докризові часи?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .57. . .901
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее