Подать объявление

ЖК Respublika | Республика | KAN Development | Киев, Кольцевая дорога, 1

ЗастройщикKAN Development
Сдача ЖК2019 - 2023 г.
Планировки
от 50 450 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
110из 220
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 77.
3/4%
32/42%
42/55%
1. . .68. . .123
26 сен 2013 11:44
Цитата "Norther":
Я когда в середине лета звонил, мне сказали, однушки - 35 до 60 м2, 2-к от 60 до 75.
По поводу фасадов и внешнего вида, в блоге Архиматики мне ответили, что фасад будет штукатурка с покраской, внешний вид будет такой как на последних рендерах.

Короче кажучи 2-ий КТ по плануванням і зовнішньому облицюванні:
//comforttown.com.ua/apartments/list.php ?SECTION_ID=1
//comforttown.com.ua/apartments/list.php ?SECTION_ID=2
Знач можна вже придивлятись до того, що вам більше підходить) Впринципі логіка в цьому є. Для чого щось міняти, якщо є позитивний досвід, правда хотілось би вент. фасади, бо вигорить ця покраска з плином часу. Ну раз планування будуть схожі, тоді цікавить виклюно ціна. Якщо хочуть продати 14 тис. квартир, то ціна на старті має бути нижчою від теперішньої в КТ і не набагато вищою від цін в КТ на старті продажу, так як для покупців є хороший приклад виконання забудовником своїх обов'язків + ТРЦ під боком(хоча це взаємна вигода), ну і метро в пішій доступності. Хоча як на мене КТ буде більш комфортним для проживання. Хтось озвучував ціну на старті КТ в 10 тисяч грн, якщо тут буде 11-12 за квадрат, то знаючи планування можна вже прицінятись. Якщо ціна буде 13 і вище, то можуть виникнути проблеми в продажем і думаю краще забудовнику надолужувати після здачі ТРЦ, метро і певної інфраструктури комплексу, тому прогнозую ціну до 11500грн/кв.м. на старті продаж в 1-но кімн. квартирах. Ніхто не в курсі чи планують зробити Республіку закритим комплексом, залишивши лише декілька підходів до ТРЦ? Безпека мешканців була б великим плюсом.
26 сен 2013 13:41
Меня тоже немного огорчило, рассчитывал, что будут вентфасады.
ПС. Кстати, в Лико сейчас цены 9700-10500 за 1к.
26 сен 2013 15:33
Цитата "Norther":
Меня тоже немного огорчило, рассчитывал, что будут вентфасады.
ПС. Кстати, в Лико сейчас цены 9700-10500 за 1к.

Ну просто візуально(на картинці) зробили, як вент. фасади і будинки тоді дійсно мають гарний вигляд. Також під час відводу води з плоскої покрівлі і при сильних дощах будинки будуть серйозно підмокати, чого можна було б по більшій мірі уникнути під час використання вент. фасадів.
В Ліко, це у Венеції чи в Ліко-Граді? Там інше запитання, коли і яким чином буде заселення, так як особисто я слабо уявляю посекційну здачу об'єкта. Крім того вибори в 2015 році, власник Ліко - представник провладної партії, невідомо як там фін. справи підуть і т.д. Ще є такий фактор, що покупець зараз став набагато вимогливіший і особисто б я не хотів би жити в багатоповерховій "дурі", яка немає ні зовнішнього вигляду, ні хороших будівельних(технічних) характеритик. Мені більше сподобався інший проект - //forum.domik.ua/zhk-britanskij-kvartal- ul-moskovskaya-t23253.html . Але знов ж таки, Республіка в перспективі виграє і відстанню до метро і до магазинів і садки, школи, автовокзал, епіцентр, метро. Ну короче кажучи на данний момент серед всіх ЖК данного класу - це мій фаворит) Побачимо чи не розчарують ціною Але чесно кажучи зараз всі забудовники опускають ціни, бо не йдуть продажі - Ліко - від 9700, Зел.острів від 9500 і т.д. І жодних підстав що до росту цін на нерухомість не спостерігається, тому подивимось на жадібність замовника в 2014 році)
27 сен 2013 09:28
Извиняюсь, за оффтоп, но что Лико, что КГС не смотря на неидущие продажи больше 80% распродают за полгода до сдачи.
27 сен 2013 09:48

Очередная попытка

"В Киеве на Теремках через две недели откроется новый автовокзал"
//news.online.ua/610641/v-kieve-na-terem kah-cherez-dve-nedeli-otkroetsya-novyy-a vtovokzal/

Одно непонятно, почему компания рассматривает автовокзал в составе жилищного комплекса "плюсом" если это повышенный уровень шума, загрязнения(будем откровенны: техника украинских перевозчиков совсем не соответствует даже минимальным экологическим требованиям) и, увы, соответствующий контингент часто собирающийся в рядом с подобными объектами. Фактор наличия поблизости автовокзала должен понижать стоимость метра, но никак не повышать его.

27 сен 2013 11:18
Цитата "siena":
Очередная попытка

"В Киеве на Теремках через две недели откроется новый автовокзал"
//news.online.ua/610641/v-kieve-na-terem kah-cherez-dve-nedeli-otkroetsya-novyy-a vtovokzal/

Одно непонятно, почему компания рассматривает автовокзал в составе жилищного комплекса "плюсом" если это повышенный уровень шума, загрязнения(будем откровенны: техника украинских перевозчиков совсем не соответствует даже минимальным экологическим требованиям) и, увы, соответствующий контингент часто собирающийся в рядом с подобными объектами. Фактор наличия поблизости автовокзала должен понижать стоимость метра, но никак не повышать его.

Згоден з вами, автовокзал важко віднести до переваг комплексу. Забруднення повітря, суттєвий додатковий шум(навіть без врахування Кільцевої дороги) і наплив бомжів навряд чи можна назвати позитивними факторами. Набагато краще було б, якщо б його відкрили на тому ж Іподромі. В такому світлі запитання про закриту територію стає більш ніж актуальним, а перевагу отримують будинки розташовані вглибині комплексу, які повинні бути збудовані вже в наступних чергах, коли ціна, знову ж таки, з великою ймовірністю, почне рости. Також мене цікавить, територія, яка розділяє автовокзал з гостинницею і найближчі будинки, що там буде, сквер і лавочки для тих же бомжів? Раз Республіка будується по типу КТ, то варто взяти приклад і обгородити територію, забезпечивши людям безпеку, а компанії суттєве збільшення к-ті інвесторів.
27 сен 2013 12:01
Цитата "siena":

Кто-то понятие автовокзал с яхтклубом перепутал. ;-E Согласна с Вашими рассуждениями! Озадачивает!
27 сен 2013 12:23
Автовокзал для лучшего доступа к ТРЦ ну и по моему такое условие Киева было.
27 сен 2013 12:54
автовокзал будет отгорожен от остального комплекса, это раз.
будет система звуковых экранов, это два.
до между домами и автовокзалом будет стоять ПС и высоковольтная линия кабельная за автовокзалом должно пройти. посему этот кусок земли не особо пригоден для жилой застройки, а под социалку самое оно
27 сен 2013 12:57
Судя по рендерам, между гостиницей, автовокзалом и ЖК будет сквер с лавочками, фонтанами.
Автовокзал - однозначно минус. Как и Кольцевая. Ну и цвета домов уж сильно оригинальные, и на смартфоны похожи.
А сама концепция комплекса интересная, ну и мега-ТРЦ под боком очень удобно.
По поводу охраны комплекса, по всей видимости, врядли он будет охраняемым, ограничение доступа будет во внутренние дворы домов, отчасти поэтому дома и спланировали таким образом, мне кажется.
27 сен 2013 12:58
Цитата "Salsh-UA":
до между домами и автовокзалом будет стоять ПС и высоковольтная линия кабельная за автовокзалом должно пройти. посему этот кусок земли не особо пригоден для жилой застройки, а под социалку самое оно

В смысле социалку, поясните?
А по фасадам уже действительно все решено?
27 сен 2013 13:04
Цитата "serj1980":
Извиняюсь, за оффтоп, но что Лико, что КГС не смотря на неидущие продажи больше 80% распродают за полгода до сдачи.

Цитата:
Был на днях в Лико ! Незняю как продажи в общем, но самых дешевых однушек уже нет, причем сдача в 15м году и все за нал 6-)
27 сен 2013 13:14
Цитата "Salsh-UA":

Так перша черга буде виключно соц. житло, яке будуть оточувати високовольтні лінії? Тобто ссилка про ціну в 8000 за кв.м. саме в цих будинках може виявитись правдивою?
27 сен 2013 13:26
МФК будет обычный ТРЦ в этом районе, ну просто больше размером чем остальные, а так ничего особенного больше маркетинга и рекламы ! А по поводу цен то по 8кв/м я сомневаюсь так как в комфорт тауне цена как по моему завышена (для такой цены нужно 10мин. метро) !!!
27 сен 2013 13:29
Социалка разве не жилая застройка? D-/
27 сен 2013 13:42
Цитата "Nall":
Цитата "serj1980":

Цитата:
Был на днях в Лико ! Незняю как продажи в общем, но самых дешевых однушек уже нет, причем сдача в 15м году и все за нал 6-)

По Ломоносова 46/1 наверное скоро и остальные секции в продажу пустят.
28 сен 2013 12:48
Привет всем! мне вот интересен вопрос рассрочки в Республике, у меня квартира в ЖК Комфорт Таун, и в свое время я оббегал всех застройщиков Киева, поверьте, лучших условий не найти! как результат огромное количество инвесторов ))) Как интересно будут обстоять дела в Республике? Будут ли такие же условия рассрочки?
28 сен 2013 15:52
Цитата "Norther":
Цитата "Salsh-UA":

В смысле социалку, поясните?

объект инфраструктуры - общего пользования - социалка.
угол участка.
пр осоциальное жилье ни слова не было. там же и гостинница в плане, или еще что-нибудь в этом плане.
28 сен 2013 19:56

Где в Киеве жить хорошо?
Тайный Покупатель о Новостройках Киева
//gdevkievezhithorosho.blogspot.com/2013 /09/blog-post_12.html

01 окт 2013 11:26
На счет цены.

Вот мне кажется, что за цена будет 9-10к, за счет
типовости(все одинаковые),
массовости(40 секций только в первой очереди),
дома выше класса "эконом+" там не нужны, там поле с другой стороны участка.

Мое мнение, что однушки в первой очереди можно будет взять(с учетом акций) от 9600 за кв.м.
Можем заключить пари "на интерес")
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .68. . .123
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее