Подати оголошення

ЖК Республика | KAN Development | Кольцевая дорога, 1

ЗабудовникKAN Development
Здача ЖК2019 - 2023 р.
Планування
від 50 450 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
158з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 122.
7/6%
3/2%
32/26%
38/31%
42/34%
1. . .68. . .122
26 вер 2013 11:44
Цитата "Norther":
Я когда в середине лета звонил, мне сказали, однушки - 35 до 60 м2, 2-к от 60 до 75.
По поводу фасадов и внешнего вида, в блоге Архиматики мне ответили, что фасад будет штукатурка с покраской, внешний вид будет такой как на последних рендерах.

Короче кажучи 2-ий КТ по плануванням і зовнішньому облицюванні:
//comforttown.com.ua/apartments/list.php ?SECTION_ID=1
//comforttown.com.ua/apartments/list.php ?SECTION_ID=2
Знач можна вже придивлятись до того, що вам більше підходить) Впринципі логіка в цьому є. Для чого щось міняти, якщо є позитивний досвід, правда хотілось би вент. фасади, бо вигорить ця покраска з плином часу. Ну раз планування будуть схожі, тоді цікавить виклюно ціна. Якщо хочуть продати 14 тис. квартир, то ціна на старті має бути нижчою від теперішньої в КТ і не набагато вищою від цін в КТ на старті продажу, так як для покупців є хороший приклад виконання забудовником своїх обов'язків + ТРЦ під боком(хоча це взаємна вигода), ну і метро в пішій доступності. Хоча як на мене КТ буде більш комфортним для проживання. Хтось озвучував ціну на старті КТ в 10 тисяч грн, якщо тут буде 11-12 за квадрат, то знаючи планування можна вже прицінятись. Якщо ціна буде 13 і вище, то можуть виникнути проблеми в продажем і думаю краще забудовнику надолужувати після здачі ТРЦ, метро і певної інфраструктури комплексу, тому прогнозую ціну до 11500грн/кв.м. на старті продаж в 1-но кімн. квартирах. Ніхто не в курсі чи планують зробити Республіку закритим комплексом, залишивши лише декілька підходів до ТРЦ? Безпека мешканців була б великим плюсом.
26 вер 2013 13:41
Меня тоже немного огорчило, рассчитывал, что будут вентфасады.
ПС. Кстати, в Лико сейчас цены 9700-10500 за 1к.
26 вер 2013 15:33
Цитата "Norther":
Меня тоже немного огорчило, рассчитывал, что будут вентфасады.
ПС. Кстати, в Лико сейчас цены 9700-10500 за 1к.

Ну просто візуально(на картинці) зробили, як вент. фасади і будинки тоді дійсно мають гарний вигляд. Також під час відводу води з плоскої покрівлі і при сильних дощах будинки будуть серйозно підмокати, чого можна було б по більшій мірі уникнути під час використання вент. фасадів.
В Ліко, це у Венеції чи в Ліко-Граді? Там інше запитання, коли і яким чином буде заселення, так як особисто я слабо уявляю посекційну здачу об'єкта. Крім того вибори в 2015 році, власник Ліко - представник провладної партії, невідомо як там фін. справи підуть і т.д. Ще є такий фактор, що покупець зараз став набагато вимогливіший і особисто б я не хотів би жити в багатоповерховій "дурі", яка немає ні зовнішнього вигляду, ні хороших будівельних(технічних) характеритик. Мені більше сподобався інший проект - //forum.domik.ua/zhk-britanskij-kvartal- ul-moskovskaya-t23253.html . Але знов ж таки, Республіка в перспективі виграє і відстанню до метро і до магазинів і садки, школи, автовокзал, епіцентр, метро. Ну короче кажучи на данний момент серед всіх ЖК данного класу - це мій фаворит) Побачимо чи не розчарують ціною Але чесно кажучи зараз всі забудовники опускають ціни, бо не йдуть продажі - Ліко - від 9700, Зел.острів від 9500 і т.д. І жодних підстав що до росту цін на нерухомість не спостерігається, тому подивимось на жадібність замовника в 2014 році)
27 вер 2013 09:28
Извиняюсь, за оффтоп, но что Лико, что КГС не смотря на неидущие продажи больше 80% распродают за полгода до сдачи.
27 вер 2013 09:48

Очередная попытка

"В Киеве на Теремках через две недели откроется новый автовокзал"
//news.online.ua/610641/v-kieve-na-terem kah-cherez-dve-nedeli-otkroetsya-novyy-a vtovokzal/

Одно непонятно, почему компания рассматривает автовокзал в составе жилищного комплекса "плюсом" если это повышенный уровень шума, загрязнения(будем откровенны: техника украинских перевозчиков совсем не соответствует даже минимальным экологическим требованиям) и, увы, соответствующий контингент часто собирающийся в рядом с подобными объектами. Фактор наличия поблизости автовокзала должен понижать стоимость метра, но никак не повышать его.

27 вер 2013 11:18
Цитата "siena":
Очередная попытка

"В Киеве на Теремках через две недели откроется новый автовокзал"
//news.online.ua/610641/v-kieve-na-terem kah-cherez-dve-nedeli-otkroetsya-novyy-a vtovokzal/

Одно непонятно, почему компания рассматривает автовокзал в составе жилищного комплекса "плюсом" если это повышенный уровень шума, загрязнения(будем откровенны: техника украинских перевозчиков совсем не соответствует даже минимальным экологическим требованиям) и, увы, соответствующий контингент часто собирающийся в рядом с подобными объектами. Фактор наличия поблизости автовокзала должен понижать стоимость метра, но никак не повышать его.

Згоден з вами, автовокзал важко віднести до переваг комплексу. Забруднення повітря, суттєвий додатковий шум(навіть без врахування Кільцевої дороги) і наплив бомжів навряд чи можна назвати позитивними факторами. Набагато краще було б, якщо б його відкрили на тому ж Іподромі. В такому світлі запитання про закриту територію стає більш ніж актуальним, а перевагу отримують будинки розташовані вглибині комплексу, які повинні бути збудовані вже в наступних чергах, коли ціна, знову ж таки, з великою ймовірністю, почне рости. Також мене цікавить, територія, яка розділяє автовокзал з гостинницею і найближчі будинки, що там буде, сквер і лавочки для тих же бомжів? Раз Республіка будується по типу КТ, то варто взяти приклад і обгородити територію, забезпечивши людям безпеку, а компанії суттєве збільшення к-ті інвесторів.
27 вер 2013 12:01
Цитата "siena":

Кто-то понятие автовокзал с яхтклубом перепутал. ;-E Согласна с Вашими рассуждениями! Озадачивает!
27 вер 2013 12:23
Автовокзал для лучшего доступа к ТРЦ ну и по моему такое условие Киева было.
27 вер 2013 12:54
автовокзал будет отгорожен от остального комплекса, это раз.
будет система звуковых экранов, это два.
до между домами и автовокзалом будет стоять ПС и высоковольтная линия кабельная за автовокзалом должно пройти. посему этот кусок земли не особо пригоден для жилой застройки, а под социалку самое оно
27 вер 2013 12:57
Судя по рендерам, между гостиницей, автовокзалом и ЖК будет сквер с лавочками, фонтанами.
Автовокзал - однозначно минус. Как и Кольцевая. Ну и цвета домов уж сильно оригинальные, и на смартфоны похожи.
А сама концепция комплекса интересная, ну и мега-ТРЦ под боком очень удобно.
По поводу охраны комплекса, по всей видимости, врядли он будет охраняемым, ограничение доступа будет во внутренние дворы домов, отчасти поэтому дома и спланировали таким образом, мне кажется.
27 вер 2013 12:58
Цитата "Salsh-UA":
до между домами и автовокзалом будет стоять ПС и высоковольтная линия кабельная за автовокзалом должно пройти. посему этот кусок земли не особо пригоден для жилой застройки, а под социалку самое оно

В смысле социалку, поясните?
А по фасадам уже действительно все решено?
27 вер 2013 13:04
Цитата "serj1980":
Извиняюсь, за оффтоп, но что Лико, что КГС не смотря на неидущие продажи больше 80% распродают за полгода до сдачи.

Цитата:
Был на днях в Лико ! Незняю как продажи в общем, но самых дешевых однушек уже нет, причем сдача в 15м году и все за нал 6-)
27 вер 2013 13:14
Цитата "Salsh-UA":

Так перша черга буде виключно соц. житло, яке будуть оточувати високовольтні лінії? Тобто ссилка про ціну в 8000 за кв.м. саме в цих будинках може виявитись правдивою?
27 вер 2013 13:26
МФК будет обычный ТРЦ в этом районе, ну просто больше размером чем остальные, а так ничего особенного больше маркетинга и рекламы ! А по поводу цен то по 8кв/м я сомневаюсь так как в комфорт тауне цена как по моему завышена (для такой цены нужно 10мин. метро) !!!
27 вер 2013 13:29
Социалка разве не жилая застройка? D-/
27 вер 2013 13:42
Цитата "Nall":
Цитата "serj1980":

Цитата:
Был на днях в Лико ! Незняю как продажи в общем, но самых дешевых однушек уже нет, причем сдача в 15м году и все за нал 6-)

По Ломоносова 46/1 наверное скоро и остальные секции в продажу пустят.
28 вер 2013 12:48
Привет всем! мне вот интересен вопрос рассрочки в Республике, у меня квартира в ЖК Комфорт Таун, и в свое время я оббегал всех застройщиков Киева, поверьте, лучших условий не найти! как результат огромное количество инвесторов ))) Как интересно будут обстоять дела в Республике? Будут ли такие же условия рассрочки?
28 вер 2013 15:52
Цитата "Norther":
Цитата "Salsh-UA":

В смысле социалку, поясните?

объект инфраструктуры - общего пользования - социалка.
угол участка.
пр осоциальное жилье ни слова не было. там же и гостинница в плане, или еще что-нибудь в этом плане.
28 вер 2013 19:56

Где в Киеве жить хорошо?
Тайный Покупатель о Новостройках Киева
//gdevkievezhithorosho.blogspot.com/2013 /09/blog-post_12.html

01 жовт 2013 11:26
На счет цены.

Вот мне кажется, что за цена будет 9-10к, за счет
типовости(все одинаковые),
массовости(40 секций только в первой очереди),
дома выше класса "эконом+" там не нужны, там поле с другой стороны участка.

Мое мнение, что однушки в первой очереди можно будет взять(с учетом акций) от 9600 за кв.м.
Можем заключить пари "на интерес")
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .68. . .122
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx