Подать объявление

Львів, вул. Зелена, 115д - "Львівцентробуд"

01 ноя 2012 15:12

Львів, вул. Зелена, 115д
Забудовник: "Львівцентробуд"
Здача в експлуатацію: 1 квартал 2015

Проектована ділянка розташована в північносхідній частині міста Львова по вул. Зеленій,115д.
Проектом передбачається демонтаж існуючих не діючих споруд і будівництво трьох, чотирьох та восьми секційних десятиповерхових житлових будинків та приміщень громадського призначення з вбудованими об’єктами повсякденного обслуговування.
В’їзд на ділянку запроектовано з вул. Жасминової та вул. Проектованої.
Розміщення секцій житлових будинків формує внутрішньо-дворовий простір на території якого запроектовані підземні стоянки та розміщення майданчиків:
- ігрових для дітей;
- для відпочинку дорослого населення;
- для занять фізкультурою;
- гостьові стоянки для автомобілів.

Конструктивні особливості та характеристика будинку:

Зовнішні стіни - керамзитоблоки з подальшим утепленням;
внутрішні стіни - керамзитоблоки;
сходи - монолітні залізобетонні;
дах - двоскатний;
гідравлічні ліфти;
вхідні двері - броньовані ;
вікна та балконні двері - пластикові зі склопакетом;
індивідуальне опалення, сучасні радіатори;
штукатурка стін;
цементна стяжка під чистову підлогу;
електропроводка з мідного дроту;
цілодове водопостачання ;
висота поверху в чистоті - 2,70 м;
лічильникі на водо-, електро- та газопостачання;
телефонізація - розподільчі коробки на сходових клітках;
телебачення - відгалужувальні коробки на сходових клітках.
30 июль 2015 14:07
02 сен 2015 12:24
Шукаю сусідів. :thanks:
Придбали в цьому будинку квартиру. :super:
21 ноя 2015 09:48
Цитата "rantka":
Шукаю сусідів. :thanks:
Придбали в цьому будинку квартиру. :super:

Яка вартість 2-кімнатної та які площі пропонують? Наперед дяк.
21 ноя 2015 17:13
1к ( от 44 м2 от 13 000 грн. ) от 572 тыс. грн.
2к ( от 65 м2 от 13 000 грн. ) от 845 тыс. грн.
25 фев 2016 15:44
Не зустрічав в інернеті жодної інформації про Львівцентробуд безпосередньо від людей, які купили в них квартиру, тому, мабуть, буду першим. Хочу зберегти чиїсь нерви та здоров’я та не рекомендую купувати там нерухомість. Наведу кілька вагомих аргументів:
- Недотримання умов договору по термінах виготовлення документів, а відповідно сильно затягують терміни введення будинків в експлуатацію. Будинок на Героїв Упа 29, в якому я купив квартиру, ще досі незданий і відповідно протермінований вже майже як напівроку з кінця вересня 2015р. Така сама ситуація з житловим комплексом на Зеленій та була з будинком по вул. Любінській.
- Не дають на руки копії дозвільних документів на будівництво та його фінансування. Дуже важко було дійсно розібратися у наявності всіх дозвільних документів, тому був змушений приходити з юристами та розбиратись на місці. Але це ж насправді нічого не гарантує, бо всі документи залишаються у них, а ви отримуєте тільки попередній договір купівлі, неіснуючої ще, квартири, яку, якщо збудують, то мали б на вас оформити основний договір.
- Постійні обіцянки та непроінформованість. В офісі компанії працюють дві пані, які добре вміють обіцяти та заспокоювати. Договір, який б мав їх до чогось зобов’язувати, насправді не виконується. Натомість я отримую постійно усні обіцянки та жодних письмових відповідей. На рекомендований лист скаргу до інвестора Наталії Дубневич, з якою в мене заключений договір, я відповіді не отримав.
- На робочих та матеріалах сильно економлять. На будові працювало і працює 5-10 будівельників і це при тому, що будинок затягнули, а поспілкувавшись з кількома і дізнавшись за скільки вони працюють, стає їх шкода. Будинок збудований в основному з керамзитоблоків, але багато стін заклали з обпаленої та потрісканої цегли з ковбасного заводу, який був на його місці. Стіни криві та штукатурені цементно-піщаною штукатуркою де багато піску, тому легко осипається. Дах протікав та вода капала через технічний отвір в перекритті, на мої зауваження прораб відповідав, що це збирається конденсат )))

Є звичайно і плюси, наприклад, можна було безкоштовно перепланувати квартиру під час будівництва та постійно спостерігати за ним, а також почати робити ремонт в квартирі та користуватись електрикою з будови. От, але краще б вони просто зробили все вчасно і виконали умови договру, тому буду звертатись до суду!
Раджу детально вивчати історію забудовника, його репутацію та всі документи, щоб в майбутньому у вас не було незручностей !
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее