Подать объявление

КП Свой Дом, Крюковщина, Smart Development

ЗастройщикSmart Development
Сдача ЖК2024 - 2026 г.
Планировки
Индекс надёжности
21 фев 2024 10:48

Котеджне містечко Sвій Diм_2 будують у селі Крюківщина, за 13-15 хвилин на авто від найближчих станцій столичного метро «Теремки», «Іподром» та «Виставковий центр». При необхідності доїхати до Києва можна й на громадському транспорті: між столицею та Крюківщиною курсує маршрутка №427 з кінцевою зупинкою біля станції метро «Виставковий центр».

Купувати продукти мешканці містечка «Sвій Diм 2» зможуть у декількох супермаркетах поблизу: до «Фори», «АТБ-Маркет» та «NOVUS» — 5 хвилин на авто. Витративши на дорогу 10 хвилини на авто, продукти можна придбати в супермаркеті «Novus» у ТРЦ «Наше НЕБО». Також у ТРЦ працює галерея магазинів різної спрямованості, дитячий розважальний центр «SUPER PARK «V», ресторани, аптека та інші сервіси. До супермаркету «Сільпо» — 10 хвилин, на такій самій відстані ще один супермаркет «Фора» та «NOVUS». Також у Крюківщині працюють відділення «Нової пошти», «Укрпошти» та «ПриватБанку», АЗС, СТО, салон краси, аптека та інші сервіси.

Випити кави з друзями або влаштувати сімейне свято за 5-6 хвилин автомобілем від таунхаусів «Sвій Diм 2» можна у ресторані «Sonado», кафе-кондитерській «Banana Cake» та сімейному ресторані «Золотий дуб» - де всією родиною можна відпочити біля відкритого басейну.



Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее