Подать объявление

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2015 - 2023 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
196из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .103105. . .117
05 март 2021 15:07
Добрый день! Была сегодня в Коцюбинском, посмотрела на стройку. Сделала пару фото.
05 март 2021 15:19
Я - инвестор дома №8, и он меня интересует больше всего. Но за домом №9 слежу из солидарности и для понимания динамики стройки ) Недокрашенные части фасада меня не смущают. Времени еще достаточно, нужна подходящая погода. Меня внезапно куда больше смутила близость заправки к дому №8. Очень близко, ведь по нормам так быть не должно. Никто не в курсе, планируют ли ее убирать?
05 март 2021 18:12
Holga По існуючих "ДБН Б.2.2-12:2019 Планування і забудова територій" мінімально можлива відстань між житловим будинком та АЗС може становити 20 м. Поміряв по різних онлайн картах, саме 20 м і є.

Посилання на "ДБН Б.2.2-12:2019 Планування і забудова територій", дивіться розділ 15, з 118 сторінки, таблиці 15.4, 15.5, 15.6, 15.7, https://drive.google.com/file/d/1eUU0mgHZaExXwvDJfkFGlvUs_NmK_TYp/view
05 март 2021 20:43
victorkrynytsky, жаль. Мне показалось, что совсем близко.
05 март 2021 21:03
Holga В тому документі по ДБН вказано різні відстані для різних резервуарів і потрібно розбиратися яке конкретне обладнання встановлене на цій АЗС. Можливо буде до чого зачепитися, до якогось порушення діючих норм.
06 март 2021 12:04
Інструкція по прийому квартири в забудовника. Всім майбутнім жителям нашого ЖК.

--------------------------------------

Подписывая акт приема-передачи квартиры, стоит обратить особое внимание на такие участки и составляющие квартиры:

Окна. Важно посмотреть, какого они качества, размера и нет ли повреждений на стеклах, плотно ли закрываются, нет ли сквозняка. Для этого нужно засунуть лист бумаги и закрыть окно, затем потянуть лист и если бумагу не удалось вытащить, значит – окна установлены правильно. Проверить так каждое окно по всей высоте. Определяем с помощью зажигалки или спичек, нет ли движения воздуха со стороны закрытого окна.

Двери. Проверить на перекосы. Не должно быть повреждений.

Коммуникации. По квартире должна быть проведена электропроводка, установлены розетки. При этом розетки должны быть на одном уровне и плотно вкручены в стену. Желательно взять с собой любой электроприбор и проверить исправность розеток включив его. Необходимо посмотреть, нет ли ржавчины и трещин на водопроводных трубах, не течет ли вода. При приеме квартиры уже все коммуникации должны быть подведены. Также на полу в санузле должна быть гидроизоляция.

Отопление. Особое внимание нужно уделить системе отопления – должны быть установлены батареи, регуляторы температуры должны работать. Если осмотр произведен не в отопительный сезон, и у вас нет возможности проверить прогрев радиаторов, функционирование отопительной системы обязательно отразите этот факт в акте приема-передачи квартиры.

Вентиляция. Система вентиляции в кухне и санузлах должна работать. Чтобы проверить ее исправность стоит поднести зажигалку с пламенем к вентиляционному отверстию. Если огонь «засосет» внутрь вентиляционного отверстия, значит система работает.

Стены, потолок и пол. Стены, потолок и пол должны визуально выглядеть ровными. Допустимые неровности до 5 мм. Иначе, чтобы выровнять стены при ремонте придется заплатить большие деньги. Отделка стен должна быть без сколов и «вздутостей». Проверяете не "бухтит" ли стяжка. Полы и стены простучите молотком, каждый метр. Глухой звук при простукивании укажет на наличие пустот (штукатурка отходит от стены), некачественная стяжка потрескается. Допустимая неровность поверхности пола 20 мм на всю длину комнаты.

Швы. Швы между плитами должны быть ровными и тщательно заделаны, иначе в отверстиях может появиться грибок или плесень.

Электрика. В квартиру заводят медный кабель сечением 10 мм кв., печь 6 мм кв., розетки 2,5 мм кв., освещение 1,5 мм кв. Все нужно проверить, пишут такое "Нужно всё прозвонить. Провод там вроде не плохой, сечение жил не уменьшено, но выполнение работ оставляет желать лучшего. Из косяков у себя заметил: розетка в одной комнате подключена к линии другой комнаты; на одном участке к розетке вместо кабеля 2,5 мм кв. был проведен провод 1,5 мм кв.".

Гидроизоляция. Проверить наличие гидроизоляции в санузле.

Застройщик обязан устранить недочеты. Если выявлены дефекты строительства или же комплектация квартиры не соответствуют условиям договора, покупатель вправе требовать устранения недоделок. «Застройщик обязан устранить те недочеты, которые явно не соответствуют указанным параметрам в договоре с инвестором. Где-то речь идет об отсутствии в квартире межкомнатных дверей и стяжки пола, а где-то – о повреждениях стен или окон. Акт приема-передачи квартиры не должен подписываться ранее, чем будут устранены дефекты».

--------------------------------------

Гарна стаття по темі від сайту Domik.ua, "Прием квартиры с черновой отделкой у застройщика: как избежать лишних затрат на ремонт", //domik.ua/novosti/priem-kvartiry-s-cher novoj-otdelkoj-u-zastrojshhika-kak-izbez hat-lishnix-zatrat-na-remont-n252256.htm l

Фото взяте з цієї ж статті.
07 март 2021 10:21
Я - инвестор дома №8, и он меня интересует больше всего. Но за домом №9 слежу из солидарности и для понимания динамики стройки ) Недокрашенные части фасада меня не смущают. Времени еще достаточно, нужна подходящая погода. Меня внезапно куда больше смутила близость заправки к дому №8. Очень близко, ведь по нормам так быть не должно. Никто не в курсе, планируют ли ее убирать?

А Вы когда покупали квартиру в 8м доме не видели заправку? Или кто то из менеджеров Вам сказал, что её уберут? На сколько я знаю там есть заправка газом, вот это по нормам нельзя так близко к дому. Если и уберут, то только газовую заправку...
10 март 2021 11:12
Добрый день! Может кто-то подсказать где можно устанавливать кондиционер для квартиры и сколько? Квартира однокомнатная, 51,46 кв. Заранее спасибо!
10 март 2021 19:05
Holga 10.03.2021 13:12 Добрый день! Может кто-то подсказать где можно устанавливать кондиционер для квартиры и сколько?

Коли ставав на облік з комунального обслуговування в УК, усно давали певні настанови щодо ремонту та іншого. Як пригадую, з приводу схеми та умов встановлення кондиціонера, схеми розводки електрики була орінтація звертатись до консьєржа, в кімнаті якого мала зберігатись документація. Тож спробуйте звернутись до консьєржа корпусу 10 (найбільш актуального по ремонтам на сьогодні). Якщо консьєрж раптом "не в курсі", тоді звертайтесь в УК. (В мережі було повідомлення, що колишню кімнату УК в офісній будівлі (Доківська,14) зліва при вході на територію ЖК вони вже покинули і тепер мають кімнату в приміщенні Відділу продажу.)
З питання "скільки"? Ніколи не мав кондиціонера, але питання кліиат-контролю для мене цікаве. Чув, що бригади встановлювачів нав'язують вигідний для себе відпрацьований в роботі варіант: на кожний блок кондиціонування один зовнішній блок скидання тепла. Думаю, що зовнішній вентиляторний блок тепловіддачі може бути один, а блоків кондиціонування - 2 і більше. Зовнішній блок ставлять зовні стіни на спеціальний кронштейн. І цю роботу самостійно не зробиш, потрібно замовляти. А от у випадку, якщо зовнішній блок вмонтувати в прорізь огородження лоджії, тоді припускаю монтажні роботи можна виконати самостійно.
10 март 2021 20:15
Apt Atl, спасибо! Выберу время и постараюсь попасть в УК. Вопрос подняла моя потенциальная бригада. Сейчас очень часто запрещено развешивать кондиционеры по собственному желанию, выделяется место для наружного блока и часто единственное место. Вот меня и спросили. В ОП продаж тоже сказали обращаться в УК. Похоже, придется ставить один кондиционер на две комнаты(два внутренних блока).
15 март 2021 19:55
БІЛИЧІ ЛІСОВІ: Вільне Інноваційне Місто-стартап (проєкт)

Мешканці Коцюбинського (не рахуючи мешканців обидвох "Атлантів", які слабо інтегровані в громаду і мало активні) як показали вибори 25 жовтня налаштовані переважно на збереження самостійного статусу Селища в складі Області. Думаю, що таких >55%. Якщо почитати три найбільші соціальні групи мешканців, головним вододілом є питання "Київ/неКиїв", політична ворожість в багатьох активістів до опонентів зашкалює.

Думаю, що мешканці "Атлантів" та інвестори переважно "за Київ". Вони чомусь не є активними в соціальних групах, або створили закриті групи, в які неможливо потрапити і щось дізнатись. (І за правилами цього форуму існує нерозумна заборона посилань на зовнішні форуми. І тут також обмежена можливість координації та об'єднання. Із чого можна припустити, що об'єднання інвесторів та мешканців вважається загрозою для забудовників та гравців/маніпуляторів ринку нерухомості.)

Особисто моя позиція розщеплюється на всі три варіанти буття (третій варіант мій). Може бути як є - самостійним селищем за умови наведення порядку: зміни нинішньої влади селища на ефективну та знаходження ресурсів для бюджету та розвитку. Може бути і частиною Києва, але всі проблеми миттєво не зникнуть. В Києві також є достатньо занедбаних депресивних кутків і можна стати N+1 таким. Свій варіант вважаю найбільш обіцяючим, найбільш революційним. Головну проблему - відносну відокремленість - перетворити на перевагу.

В своїй публікації 07.02.2021 ( //forum.domik.ua/kocyubinskoe-ul-dokovsk aya-atlant-t23806-2020.html#p2050856 ) я вмістив копію свого листа з приводу місцевого ДПТ (20210207-ДПТ_Біличі,Новобіличі.pdf //forum.domik.ua/resources/file/551349 ), в якому частина тексту присвячена Селищу (складової Києва за фактом):
Проблема Коцюбинського
Також у мене є окрема пропозиція стосовно розвитку Коцюбинського. Надати цій природньо-інфраструктурно відокремленій території спеціально запроваджений статус Території Інноваційного Розвитку (розширення концепцій технопарк/технополіс, вільна економічна зона). Колись існував проєкт технополісу Bionic Hill від UDP+KAN на північно-західній ділянці в 147 га, але загинув після революції 2014 року. Щось подібне відновити, поширити на все Селище (або лише на північну частину) і відпрацьовувати нові технології соціального та урбаністичного розвитку як загальнодержавний експеримент для наступного масштабування в країні.


До актуалізації теми підштовхнула сьогоднішня публікація УП:
"Мерехтливі міста", або Чому мені хочеться у приватне місто
Гуля Поготова, Співвласник Delta Medical. Лікар-кардіолог, Ph.D. Телеведуча, член Editor’s Club УП
УП.Блоги.[БлогГуліПоготовой], 15.03.2021 11:40
https://blogs.pravda.com.ua/authors/pogotova/604f2ba0bde64/

Останнім часом я сама себе запитую, чи хотіла би я жити у власному місті? Хай не в особистому, а у приватному, або, як зараз кажуть, – "мерехтливому"? З приватними компаніями, які замінюють державну владу? З перспективами розвитку, які видно вже завтра, а не колись у майбутньому? Мені дуже подобається концепція лауреата Нобелівської премії Пола Ромера. У 2009 році він озвучив під час виступу на TED ідею будівництва приватних міст у країнах, які тільки розвиваються, з корумпованою владою та слабкими законами. При цьому будувати пропонується з "нуля". У 2009 році концепцію Пола Ромера було визнано революційною. [...]
+++ ще дві публікації про корпоративні міста +++
Toyota приступила до будівництва розумного міста у Японії
Володимир Гришенко – Нерухомі, 28.02.2021 14:22
https://nerukhomi.ua/ukr/news/toyota-pristupila-do-budivnitstva-rozumnogo-mista-u-yaponii-video.htm

В Японії біля самого підніжжя гори Фудзіяма почалося будівництво розумного міста Woven City. Як повідомляє Japan Times, за будівництво міста взялося підприємство Toyota Motor Corp. Тут будуть проходити випробування нових технологій, пов'язаних з робототехнікою та штучним інтелектом. Як заявив глава компанії Акіо Тойода, його команда взялася за створення місця, де люди різного походження матимуть однакові можливості. Будівництво почалося на місці колишнього заводу Toyota, його площа близько 70 га. Спочатку жителями нового міста стануть 360 працівників корпорації та члени їх сімей. За планами тут будуть проживати не менше двох тисяч осіб. [...]
* * *
Ілон Маск запросив у Техасу дозвіл на будівництво власного міста
Катя Теллер — Bird in Flight, 3 березня 2021
https://birdinflight.com/uk/novini/elon-musk-city-starbase.html

Мільярдер Ілон Маск звернувся до влади Техасу із запитом про будівництво на території штату власного міста, повідомляє Forbes. З 2014 року компанія SpaceX володіє приватним космодромом і комплексом з виробництва ракет у селі Бока-Чіка на півдні Техасу. Тут розробляють і випробовують багаторазовий корабель Starship для польотів на Місяць і Марс. Підприємець планує назвати місто на честь проєкту SpaceX - Starbase (Зоряна База) і включити в нього не тільки село Бока-Чіка, а й навколишні території. [...] У своєму твіттері підприємець повідомив, що основною валютою в Зоряній Базі стане Dogecoin - криптовалюта, названа на честь популярного мему із зображенням собаки породи сіба-іну. [...]
16 март 2021 08:09
Про нарахування за опалення та про терморегулятори на батареях. Прошу написати хто що думає.

В мене не виникає сумнівів щодо необхідності лічильника тепла на кожну окрему квартиру. Звісно потрібно встановлювати. Але є один нюанс, через що і пишу. Я особисто буду регулювати (скручувати) терморегулятори до 30-50 процентів від 100. Перед вибором квартири прочитав десь 15 000 сторінок на сайті форуму Домік, читаю зараз форуми всіх великих забудовників. Ніхто і ніде не чіпає жителів за скручування терморегуляторів на батареях навіть до нуля. А наша УК погрожує донараховувати всім хто скручує. Як це так??? І в мене постає питання - в наступних будинках зразу засклено забудовником всі балкони та лоджії на відміну від попередніх будинків. Отже внутрішньо-будинкова температура буде ще вищою. І що тоді з опаленням? Не скручувати??? Мені не потрібно плюс 30 в квартирі. Комфортними є 20-22 градусів максимум.

Я ще не живу в Коцюбинському. Мій будинок номер 9 в ЖК "Атлант".

--------------------------------

Які в кого рахунки по опаленню за цей опалювальний сезон? Прошу вказувати площу і платіж помісячно.
16 март 2021 08:30
Аукціон з продажу "Окреме майно державної установи «Ірпінський виправний центр (№132)»" не відбувся через відсутність покупців. Аукціон перезапустили ще на 30 днів.
16 март 2021 10:05
..ну і навіщо інвесторам читати це?????(((
16 март 2021 12:13
Цікаво, що стартову ціну зменшено в 2 рази, тепер це 110 105 794 грн.
16 март 2021 12:27
Доповню свою публікацію про опалення.

-------------------------------------

Зараз живу в повністю утепленому пінопластом панельному будинку 1977 року, автономне газове опалення, навіть при мінус 10 на вулиці в квартирі ніколи нижче плюс 20 не буває. Останніх три тижні опалення не вмикали ні разу. Взагалі, за всю зиму опалення вмикали тільки в лютому. Стояки центрального опалення екрановані. Невже в новому будинку гірша ситуація? Або я чогось не розумію...
16 март 2021 19:07
Цікаво, що стартову ціну зменшено в 2 рази, тепер це 110 105 794 грн.

Думаю, що хлопці не вміють правильно торгувати. Чому не купують? Справа не в ціні – середовище й обставини дещо несприятливі. Забули, що вони по суті Силове Відомство. І повинні діяти з Усією Строгістю Закону.
Мені сподобалося як вони (Мінюст) з надзвичайною легкістю відбили 2-3 рейдерські спроби щодо ринку «Столичний» зі сторони Stolitsa Group в особі Влади Молчанової. При тому що на стороні рейдерів виступав ОПУ і Коля Тищенко як «смотрящій». Рейдери втратили щонайменше кілька сот тисяч доларів.
В нашому випадку, що можна зробити, витративши не дуже велику суму (думаю максимум 10 млн.грн)? За підсумками стартову ціну можна буде збільшити і до 300 млн.грн.
=> Замовити Київгенплану та Незалежним Урбаністам нормальний ДПТ для цієї місцевості.
=> Залучити експертів та громадськість до обговорення ДПТ. Забезпечити широкий розголос у ЗМІ теми обговорення, що сприятиме збільшенню інтересу, буде майже безкоштовною рекламною кампанією.
=> Виконати санацію влади Селища. Вже на сьогодні достатньо даних щоб запакувати як С.Даніша та кількох осіб довкола. Або «за пред’явою» перетворити їх у «полум’яних» прихильників Києва і особисто Віталія Кличка.
=> За результатом попереднього пункту Віталій Кличко і Київрада голосують рішення про інфраструктуру селища взяти на баланс школи, дитсадки, забезпечити медицину і транспортні маршрути. Ціна усього цього теж максимум 10 млн.грн річно, що для Києва взагалі «маленька копієчка». Що можна провести і як одну з програм громадського бюджету міста.
=> Виконати жорсткі заходи екологічного контролю. На всіх отруювачів можна зібрати компромат щодо порушень і закрити силовими методами. Або виставити юридичні позови на десятки мільйонів гривень, довести їх до банкрутства. Взяти під жорсткий природоохоронний контроль оточуючий Ліс. Щоб жодне падло не мутило людям мізки, що «Київ хоче захопити, вирубати ліс і забудувати».
=> За підсумками попередніх пунктів санації - залучити іноземних інвесторів під можливі масштабні проєкти ширші ніж територія ділянки. Хоча й на цій ділянці можна звести найвищий в Україні Хмародряп. Колишній прем’єр Андрій Гончарук працює тепер в Atlantic Council (думаю, що він щільно долучився до впровадження санкцій проти О.Дубінського). Ірина Федорів якось писала, що А.Гончарук має власні інтереси на Київщині. Тож думаю, можна спробувати залучити його в союзники.
22 март 2021 07:31
Всім добрий ранок!
Мені здається, чи біля 9-го будинку вже можна роздивитися якийсь асфальт?
Або підготовчі роботи для його вкладання))) І все чіткіше видно обриси під'їзду. Дуже жаль, що ближче немає камери, але дуже видно, що будівництво дуже активізувалося. В чт ще заливали останні квартири 15 пов. 14-го будинку, а вже сьогодні майже всі форми зняті.
22 март 2021 14:07
Наверное, еще не асфальт, подложка под него, иначе ыл бы более темным. А возле 8 дома делают парадное! Кстати, строение напротив детского садика уже минимум вторую неделю как снесено.
24 март 2021 06:29
Про нарахування за опалення та про терморегулятори на батареях. Прошу написати хто що думає.

В мене не виникає сумнівів щодо необхідності лічильника тепла на кожну окрему квартиру. Звісно потрібно встановлювати. Але є один нюанс, через що і пишу. Я особисто буду регулювати (скручувати) терморегулятори до 30-50 процентів від 100. Перед вибором квартири прочитав десь 15 000 сторінок на сайті форуму Домік, читаю зараз форуми всіх великих забудовників. Ніхто і ніде не чіпає жителів за скручування терморегуляторів на батареях навіть до нуля. А наша УК погрожує донараховувати всім хто скручує. Як це так??? І в мене постає питання - в наступних будинках зразу засклено забудовником всі балкони та лоджії на відміну від попередніх будинків. Отже внутрішньо-будинкова температура буде ще вищою. І що тоді з опаленням? Не скручувати??? Мені не потрібно плюс 30 в квартирі. Комфортними є 20-22 градусів максимум.

Я ще не живу в Коцюбинському. Мій будинок номер 9 в ЖК "Атлант".

--------------------------------

Які в кого рахунки по опаленню за цей опалювальний сезон? Прошу вказувати площу і платіж помісячно.


Когда установите счетчики тепла и купите на батареи термоголовки, крутите их сколько угодно. Логично если есть регулятор - им можно пользоваться.
В среднем за месяц 600-700 грн, двушка. Что у меня, что у соседей
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx
1. . .103105. . .117
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее