Подать объявление

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2015 - 2023 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
201из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .9496. . .117
30 окт 2020 02:29
Ігор Ніконов (KAN Development) мріє збудувати Хмародряп на 100+ поверхів
Чи можливо це у Коцюбинському?
Із задоволенням прослухав кілька днів тому 1.5 годинне інтерв"ю І.Ніконова Д.Гордону, а кілька годин тому ще перечитав переклад у текст на сайті.

Згадую у цій Темі форуму з кількох причин:
(1) Селище розглядалося як місце інноваційного проекту Bionic Hill, який мали виконувати компанія UDP Василя Хмельницького (ініціатива, ідеологія, залучення іноземних коштів та власне будівництво) та компанія його приятеля І.Ніконова KAN Development (власне будівельна реалізація). Був навіть створений віртуальний Bionic University в складі Університету Києво-Могилянська Академія. Але проект не розпочався. І тепер схожий формат створюється на колишній території Мотозаводу на Лук"янівці як Інноваційний парк Unit.City/Unit.Home (інфо: unit.city) в тому ж складі компаній-виконавців.
(2) Є ділянка колишнього ІВЦ№132 між ЖК "Атлант" і "Атлант-2" ближче до залізниці і майбутнє її суспільнокорисне призначення варто обговорити.

Про Хмародряп-Мрію в інтерв"ю:
– Ты до сих пор хочешь построить в Киеве небоскреб?
– Да, конечно хочу.
– Где?
– У меня нет конкретного места.
– Сколько этажей?
– Я хочу минимум 100.
– 100 этажей?!
– Да.
– Это не испортит Киев?
– Ну, Дима, это, наверное, на левом берегу будет или где-нибудь очень далеко на правом [виділення додано - примітка], но уж точно не на этом самом...
– Он будет офисный, да?
– Не факт. Дима, пока я не знаю. Ты знаешь такую поговорку: "Когда начинают строить небоскребы, жди кризиса"? Мы еще до этого не дошли. Но небоскреб – это экономически очень рискованная вещь. Но я тебе скажу другое: я не вижу проблем с высотностью. Высотность – она просто иногда уродливая есть, и люди не понимают, как это делать. Но высота не есть синоним того, что это отвратительное как бы здание. Очень многими высотными зданиями весь мир восхищается.
– Конечно. В Дубае, например.
– Конечно. Очень многие высотные здания являются эталоном вообще инженерной и архитектурной мысли. И очень многие архитекторы многое бы отдали для того, чтобы быть автором подобного здания. То есть просто вопрос вкуса, вопрос подхода к инженерной стратегии там и всего остального. {end}
Повний текст: https://gordonua.com/ukr/publications/nkonov-yakshcho-podatkoviy-komtet-zrobit-te-shcho-hoche-kvartiri-podorozhchayut-rvno-v-pvtora-raza-1523848.html [перехід на перегляд відео в кінці, на сторінці YouTube є зміст по хвилинам]

Тепер мої думки з приводу. Селище і обговорювана земельна ділянка задовольняють визначенню місця Хмародряпа - десь дуже далеко на правому березі. 100 поверхів - приблизно 350 метрів вгору, за висотою десь так як телевежа на Дорогожичах. Як на мене, почати краще із нижчої споруди з якимось символічним числом поверхів, наприклад 77 або 88 (~300м). На гугль-карті виміряв орієнтовні розміри ділянки: північ-південь - 200м, захід-схід - 260м, достатньо для такої споруди.

Концепт. Оскільки обране місце - колишнє місце несвободи, назва споруди - Вежа Свободи, її призначення лише частково комерційне, переважно суспільне. Проект за міжнародної участі з кошторисом 1-2 млрд.дол. У підніжжя - станція метро та в"їзд в автотунель (залучення Ілона Маска з його Boring Company?). На уступах-терасах споруди на південній стороні - майданчики для малорозмірних гвинтокрилів та майбутніх електрольотів. Має стати одним із найбільш популярних й відвідуваних місць Києва. Де молода людина на вищому оглядовому майданчику подібно до Ежена Растіньяка на пагорбі Пер-Лашез пообіцяє Місту його підкорити.

Звісно для такого будівництва потрібні спецдозволи. На сьогодні дозволене будівництво десь на 75м вгору - 33-34 поверхи. На мою думку під цей та інші проекти Селищу має бути надано статус Території Інноваційного Розвитку (варіант "вільної економічної зони", який почали обговорювати). Також і щодо прилеглих територій потрібно щось вирішувати. На базі Летовища ДП Антонов, що поруч, можна зробити ще один міський Аеропорт на заміну Аеропорту Київ (Жуляни). І там будуть базуватись як Авіалінії Антонова (державна авіакомпанія анонсована В.Зеленським) так й інші. А для власне будівлі Аеропорту іншого місця ніж навпроти виїзду з вул.Пономарьова просто немає.
31 окт 2020 06:12
Добрый день, подскажите кто знает какое наполнение квартиры в 14 доме будет?
31 окт 2020 15:06
maxskayt Мені при купівлі квартири сказали що орієнтовна дата заселення / початку ремонтів - червень 2021 року. Два тижні тому телефонував у відділ продажів і отримав інформацію що будинок 9 майже готовий. Буде сертифікат від ДАБІ і десь через місяць після цього почнуть викликати людей на огляд квартир. Судячи по всьому статися таке повинно до кінця цього року.

Але в більшості випадків забудовники не вселяють людей до кінця опалювального сезону, хоча в 11 будинку в грудні 2019 року таки стартував процес заселення.

Что-то я сомневаюсь, что дом сдадут на пол года раньше обещанного срока. Такого я еще по Киеву не встречала, когда в срок и то хорошо. Не похоже на то что, что все готово, там еще внутренних работ дофига да и с момента подачи на сертификат месяца два проходит до получения.
31 окт 2020 18:15
М86 Дякую за відповідь!

Ana12 Надія вмирає все-таки останньою... Буду перевіряти реєстр до посиніння!

https://e-construction.gov.ua/permits_doc_new/filter=233_%D0%9A%D0%BE%D1%86%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5
03 ноя 2020 15:02
Из уже живущих инвесторов ,кто-то уже водит деток в детский сад Білченя, тот что у нас во дворе. Какие отзывы и цены?
04 ноя 2020 07:52
меня больше интересует как подключить телевизор и интеренет не провайдера Атланта в 10 доме
04 ноя 2020 10:16
Добрый день! Просьба к жильцам дома №10. Пожалуйста, подскажите какое расстояние по стене от входной двери до угла смежного со стеной ванной комнаты. Там небольшое расстояние, на плане размер не показан. Заранее спасибо!
05 ноя 2020 18:24
может кто фоткал 9 корпус со стороны заправки, скиньте фотки свежие плис!)
11 ноя 2020 10:50
Сзади, со стороны запрвки два стояка с 9 дома и 8 дома непрокрашены до сих пор. Вчера ездил на осмотр, фотки затупил сделать.
Кто знает,почему так может быть? уже почти 8 дом весь наружно почти готов, а тут с 9 "хвост" тянется. Парадное в 9й дом пока не начинали делать
11 ноя 2020 15:08
По результатам выборов в Коцюбинском побеждает Даниш, ярый противник присоединения к Киеву. Так что на ближайшие 5 лет посёлок останется анклавом Киева и будет относиться административно к Бучанскому району. Увы...

Результати виборів офіційно не встановлені і не відомо чи будуть встановлені. 10 днів рахували менш ніж 4000 бюлетенів, тричі перераховували і не змогли звести дані до форми подачі в ЦВК. Тепер через суд їх зобов"язали перераховувати ще раз. Про це пише Ірина Федорів (веде групу "Громада Коцюбинського" в найвідомішій соціальній мережі) в Блозі на УкрПравді. Сьогодні секретар РНБО О.Данилов звернувся листом до ЦВК невідкладно завершити тяганину з результатами по Україні, встановити і оголосити. Сам же ЦВК в своєму календарному плані встановив 06 листопада крайньою датою встановлення результатів. Можливий варіант, що результат виборів до Коцюбинської ОТГ встановити неможливо. І в цьому питанні ОТГ як і в фінансовому виявляється неспроможною.

За самооголошеннями - начебто обраний 58% голосів на голову С.Даніш (зеСлуга, раніше був в Нових Обличчях і в.о. голови). В Селищну/ОТГ раду начебто обрані 5 зеСлуг (із 26 депутатів).

Кандидували в депутати від партій УДАР і Голос щонайменше 3 мешканці ЖК Атлант і Атлант-2. Результати - навіть попередні - мені цікаві, але знайти неможливо.

Із листівки "Зе!Місцеві. Слуга Народу. Київщина. Команда Олександра Дубінського", останні 3 пункти:
* Сприяння у влаштуванні нового кладовища в с.Романівка
* Влаштування асфальтобетонного покриття до нового кладовища в с.Романівка
* Сприяння у запуску швидкісного електротрамваю Київ-Коцюбинське, Коцюбинське-Київ використовуючи інфраструктуру залізничного сполучення.
- - -
Село Романівка знаходиться за Лісом в долині Ірпеня. Як ця дорога йтиме - вздовж залізниці чи лісовими просіками? І звідки візьмуться на цю справу кошти порядка 100 млн.грн (два бюджети Коцюбинського)? У тій же програмі до київського пр.Палладіна обіцяно вздовж автодороги Пономарьова вело і пішохідну доріжки. (Оскільки велосипедам по пішохідній частині правилами руху їздити заборонено, мають бути дві окремі доріжки, на що потрібно додатково 2.5-3 метри розширення дороги, а хто дозволить їм вирубувати ліс охоронної зони?)

Трамвай на залізничній колії - це щось новеньке. Не знаю як ширина колії, а висота контактного проводу вища і думаю що й вища напруга. (Акумуляторний трамвай може бути непоганою ідеєю - його ще потрібно створити.) В Києві є міська електичка і з нею є проблеми - перевезення економічно невигідні, колія і рухомий склад не у власності міста. Можна запустити додаткові електрички, скоротити кількість вагонів до трьох (типу трамвай), але як цей потяг перевести на колію зворотнього напряму - однаково залізничну розв"язку будувати потрібно. І хто буде з цим проєктом морочитись, кому це потрібно?

Не схотіли (не змогли) "одним УДАРом до Києва" - чекайте нового зеТрамваю і нової зеДороги на зеКладовище...
11 ноя 2020 15:14
думаю хотят покрасить фасад и убраться,чтобы потом открыть дорогу....хотя
11 ноя 2020 20:57
Сзади, со стороны запрвки два стояка с 9 дома и 8 дома непрокрашены до сих пор. {-} Кто знает,почему так может быть? уже почти 8 дом весь наружно почти готов, а тут с 9 "хвост" тянется. Парадное в 9й дом пока не начинали делать

Якийсь час тому розібрали будівельний кран поруч корпуса 8, хоча на вигляд ще далеко до готовності. Сьогодні дивлюсь через «строительство онлайн» на сайті і за площадкою фундамету корпуса 15 видно якусь конструкцію – схоже на нижню частину башти будівельного крану.

Можу припустити, що поспішають запустити зведення корпуса 15 в стандартній будівельній конфігурації. За даними сайту (розділ «Подбор по параметрам») в корпусі 14 залишилося вільними 75 квартир із 240, отже викуплено 68.75% (=165/240). Зазвичай раніше Відділ продажу новий корпус виставляв на продаж, коли в попередньому викуплено понад 70% квартир (до показника 168/240 лишилось 3 квартири). Отже - можна очікувати пропозиції квартир корпуса 15 для інвестування.

Для довідки дані фіксацій та розрахунків наведені у таблиці:
На жаль для публікації недоступні формати «таблиця», «моноширинний фонт», «табуляція», «html» - сформувати таблицю неможливо чи дуже незручно. Тому в графіці.
11 ноя 2020 21:37

Із листівки "Зе!Місцеві. Слуга Народу. Київщина. Команда Олександра Дубінського", останні 3 пункти:
* Сприяння у влаштуванні нового кладовища в с.Романівка
* Влаштування асфальтобетонного покриття до нового кладовища в с.Романівка


Какой цинизм... Больницы в посёлке нет и не будет, вот вам новое кладбище.
Нет слов.

Очень надеюсь на положительный (для коцюбинцев) исход пересчета голосов.
12 ноя 2020 13:10
А у нас же в стране все так, больниц и дорог к ним не нужно, пусть везут сразу по хорошим дорогам к земле по ближе.
12 ноя 2020 15:59


Дорога в село Романовка через Коцюбинское - это давняя хотелка правителей Ирпеня т.к. Ирпень активно застраивается и дальше будет застраиваться.
Взять и построить дорогу через лес - будет много возмущений, а так они облагородят кладбище и дорогу к нему с обеих сторон. Естественно рядом с дорогой появятся АЗС, магазины и т.д.
И всё за счет вырубки леса
12 ноя 2020 19:59
А кто-то знает что будет на месте колонии?
13 ноя 2020 07:08
Колонка
13 ноя 2020 07:17
Ошибочно написал извините.
На месте колонии не понятно что будет по той причине что ее до сих пор не продали уж больно высокая цена на землю возле железки. Почему высокая потому что вокруг колонии немало крупных конкурентных участков которые находятся в коммунальной собственности сельсовета и их за взятки местным царькам и псевдо аренду под строительство ЖК можно взять в пользование намного дешевле. Если бы не было этих корумпированых схем с арендой под строительство то цена у колонии обоснованная но продаст ли ее минюст за эти деньги и по этой схеме большой вопрос.
15 ноя 2020 17:45
Шановні майбутні сусіди з 8 та 9 корпусів, на деяких форумах цього сайту зараз активно обговорюють питання засклених забудовниками балконів та лоджій. Деякі забудовники вирішили зробити таке зненацька. У багатьох різко негативна реакція, що зрозуміло, на необхідність після обмірів БТІ доплачувати по 30 - 75 тисяч гривень за раптом виниклі "лишні" квадратні метри в квартирі на балконі / лоджії або на двох балконах, в кого як. Тому хочу запитати, може хтось в курсі, по якому коефіцієнту у нас рахувалися балкони / лоджії у рахунках виданих при купівлі квартири.
16 ноя 2020 07:07
Коли ми купували квартиру в 9 домі, я запитувала, ч?и відрізняється ціна на квадратний метр лоджії чи балкону від загальної площі? Мені відповіли, що ні - рахується все по одній ціні. І ми платили однаково за всю загальну площу квартири. Також запитувала, яка в середньому становить різниця кв/м між купованими і реально отриманими метрами (на прикладі вже зданих квартир). Відповідь була "від 0,5 до 1,5 м/кв на всю площу квартири". Тож доплачувати 30-75 тисяч ніяк не прийдеться. Це ж на скільки має бути більша квартира від заявленої
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .9496. . .117
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее