Подать объявление

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .1517. . .186
07 окт 2014 07:47
Цитата "lyoshko":

ось (станом на 23.09)

Дякую)) я щось із балконами заплуталася. У Вас теж, один великий балкон, а один щось із метр? Немає змоги поки їздити на будівництво, щоб поглянути як це виглядає.
07 окт 2014 08:59
Цитата "Flery":

Дякую)) я щось із балконами заплуталася. У Вас теж, один великий балкон, а один щось із метр? Немає змоги поки їздити на будівництво, щоб поглянути як це виглядає.

Сейчас уже поменяли проект по балконам: теперь 2 одинаковых, и остекление наоборот, не так как на картинке. А у вас тоже 2-ух комнатная? какой номер квартиры?
07 окт 2014 09:02
Цитата "alline":

Сейчас уже поменяли проект по балконам: теперь 2 одинаковых, и остекление наоборот, не так как на картинке. А у вас тоже 2-ух комнатная? какой номер квартиры?

Так, двокімнатна, на 2 поверсі, № 96, здається. А у вас?))) Цікаво, що на сайті вони планування не змінили, і мене як покупця не повідомили. Ви не знаєте, за рахунок чого збільшили площу балкону? Чи ще вже намальовуються додаткові метри на оплату?
07 окт 2014 09:14
Цитата "Flery":

Так, двокімнатна, на 2 поверсі, № 96, здається. А у вас?))) Цікаво, що на сайті вони планування не змінили, і мене як покупця не повідомили. Ви не знаєте, за рахунок чого збільшили площу балкону? Чи ще вже намальовуються додаткові метри на оплату?

О-о, мы-соседи :yes: , у нас № 95. Площадь балкона не увеличили, а просто поделили пополам. По идее, наоборот, метраж должен быть уменьшен за счет уменьшения площади застекленного балкона и увеличения незастекленного.
07 окт 2014 09:39
Цитата "alline":

О-о, мы-соседи :yes: , у нас № 95. Площадь балкона не увеличили, а просто поделили пополам. По идее, наоборот, метраж должен быть уменьшен за счет уменьшения площади застекленного балкона и увеличения незастекленного.

Зекономив Укрбуд на стекленні балконів)))Рада заочному знайомству з сусідами))
09 окт 2014 08:07
На самом деле Укрбуд не экономил на балконах. В том помещении где есть котел балкон по нормам стеклить нельзя. Вот это они конечно не учли изначально.
09 окт 2014 09:17
Цитата "Dimmma":
На самом деле Укрбуд не экономил на балконах. В том помещении где есть котел балкон по нормам стеклить нельзя. Вот это они конечно не учли изначально.

А вони цей балкон і не збиралися стеклити)) просто раніше треба було стеклити 4 м.кв., а зараз 2, і так в кожній квартирі. Раніше в мене був не засклений балкон в 1 м.кв на кухні, а зараз повноцінний не засклений балкон на кухні, який мені не потрібен в такому вигляді.
09 окт 2014 09:20
В моей квартире должна быть часть балкона застеклена-1.85м,но этого не будет,я особо не растраиваюсь т.к. при замерах,мне вернут стоимость метров которых нет,но за которые я заплатил.
09 окт 2014 09:54
Цитата "Flery":

А вони цей балкон і не збиралися стеклити)) просто раніше треба було стеклити 4 м.кв., а зараз 2, і так в кожній квартирі. Раніше в мене був не засклений балкон в 1 м.кв на кухні, а зараз повноцінний не засклений балкон на кухні, який мені не потрібен в такому вигляді.

З розмов з будівельниками, архітектором та продавцями:
- до прийняття БТІ склити точно не можна, бо не приймуть
- протягом першого року проживання так само будуть заперечувати (хоча не зрозуміло хто)
- склити краще всім стояком для збереження зовнішнього вигляду будинку
- головний принцип - витяжка повинна функціонувати справно, бо то є газ.
Ставимо в підвалі пелетний котел і склимо хто що хоче )))
09 окт 2014 10:31
Вчора була на будівництві. Ось фото рідної 3 секції будинку № 1.
10 окт 2014 06:32
Цитата "Dimmma":
В моей квартире должна быть часть балкона застеклена-1.85м,но этого не будет,я особо не растраиваюсь т.к. при замерах,мне вернут стоимость метров которых нет,но за которые я заплатил.

вернут, если будет разница в метраже больше, чем 0,5 м кв. иначе простится.
10 окт 2014 06:37
Цитата "Flery":
Вчора була на будівництві. Ось фото рідної 3 секції будинку № 1.

спасибо за фотки. (персонально-за фото двери 95 :yes: ). Грустно, что дом №2 очень близко оказался. Не ожидали.
10 окт 2014 11:08

Всім привіт!
Хотів поцікавитись у власників квартир з 3-4 будинку на негативні відгуки про забудовника і проблеми з якими ви зіткнулися. Оформлення квартири і т.д.

А також хто купив квартиру:
підскажіть наявність документів у УкрБуда на будівництво, землю, і виконання тих чи інших робіт, підключення до електромережі, газ, вода, ЖЕК?! і тд. (звісно на ЖК КАЗКА)

Якщо є у вас якісь копії документів то виложіть на форумі плз.
Також цікавить договір при купівлі квартири - //jk-kazka.com.ua/prodazha/tipovy-e-doku menty/ чи може є більш конкрутніше щось)

Дякую!

10 окт 2014 11:16
Менеджер по продажу на об'єкті сказав все круто! Будуємо по планах. Будуть здавати в Березні 2015р. - 2,5-й будинки. 1-й у грудні. + до грудня повинні здати прибудинкову тереторію. а про 3,4 будинки сказав що там роблять ремонти і отримують документи!(хтось робить ремонт?! отримав документи?!)
10 окт 2014 11:21
3 і 4 будинки: газові котли, електричні лічильники ніяк не привезуть і не встановлять. такщо якщо хто зараз робить ремонт - значить підписали акт прийому-передачі квартири без котла.
10 окт 2014 11:31
Цитата "lyoshko":
3 і 4 будинки: газові котли, електричні лічильники ніяк не привезуть і не встановлять. такщо якщо хто зараз робить ремонт - значить підписали акт прийому-передачі квартири без котла.

Зрозумів! і довго вже їх встановлюють?! :blah: :blah: :blah:

І що там з документами?!
Ти в якому домі?!
10 окт 2014 12:19
Цитата "maxzik":

І що там з документами?!
Ти в якому домі?!

ну за словами відділу продажу, котли замовили тижні 3 тому і все ніяк не привезуть (як у 3, так і у 4 будинок). я з 4.
10 окт 2014 13:17
Цитата "maxzik":

І що там з документами?!
Ти в якому домі?!

1.Пусть покажут Вам подписаные аты передачи квартир.
2.В какой квартире по их информации идёт ремонт? ..номер?
3.И на каком этапе не решённый вопрос с газом?
12 окт 2014 10:35
Есть на форуме те, кто заключал договор с "Пагодой"? Проблема в согласовании между "Укрбудом" и "Пагодой". У первого даже нет фамилий собственников квартир от "Пагоды". П.э. не вызывают на подписание актов приема. Может у кого есть более полная информация?
Отпишитесь.
14 окт 2014 14:34
Есть кто-то с 5-го дома?
Квадратные метры и размер дома меняется без уведомления и согласования с инвестором, мало того что добавили около 5кв.м на квартиру, так еще и 2-а этажа хотят достоить. Т.э. весной уже этот дом точно не сдадут.
Кто-то может сказать, имеют ли они право такое делать без уведомления/согласования с инвестором? Ведь договор заключается на определенные квадратные метры, а что делать если эти метры увеличились на 5 кв.м? На каких законных основаниях они могут застявить инвестора доплатить за эти 5 кв.м., которых нет в договоре?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .1517. . .186
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее