Подать объявление

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .148150. . .186
16 сен 2016 20:12
17 сен 2016 08:52
Кто знает, почему ми платим 500 грн. за электричество по 2,5 за кВ?????
19 сен 2016 07:35
Цитата "sanchosz":

Сделайте пожалуйста фото кухни. Интересно как куда котел вешают

у мене котел встановлено на висоті 1,1 м. від підлоги посеред стіни, яка суміжна з ванною кімнатою, у сусіда котел навпаки, піднятий майже під саму стелю і вихлопна труба від нього впирається в газову трубу. Я вже раніше про це писав, через котел не поставиш стандартні кухонні меблі, потрібно лише на замовлення. Відповідно, через рагульне встановлення котла і випираючу вентеляційну шахту, ціна кухні виростає на процентів 15-20. Це якщо ви хочете, щоб у вас було симпатишно.
19 сен 2016 10:25
В 5ом доме в двухкомнатных квартирах котел висит интереснее всех.Главное украшение кухни.По нормальному можно было повесить за выступ короба,он аж просится туда и по нормам проходит.Я так думаю,что газовщики неплохо заработают на нашем комплексе.Много будет желающих переделать проект.Может на это и рассчитано.Показывали кухню двум мебельщикам.Оба матернулись такому бонусу в виде котла и сказали,что без его переноса нормально не получится.Когда принимали квартиру на радостях не заметили,что газ.труба перекрывает вытяжку.Обращайте на это внимание.И вообще я поражаюсь проектировщикам газовой разводки.У нас труба заходит с правой стороны окна, повешен там вниз счетчик.Потом проходит над всем окном и пошла на всю левую стену с ответвлениями.Не экономят на такой красоте.Может на форуме есть владельцы двухкомнатных 5го дома,вместе подумаем как решить вопрос с котлом.
19 сен 2016 12:48
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, со 2го дома кто-то акт подписал?
19 сен 2016 18:50
Уже все подписали.
20 сен 2016 07:27
Шановні сусіди, зважаючи на холода, що наближаються, хотілось би спитати у сусідів з 1го будинку чи воду в систему вам запускали вже весною чи все ж восени? Тому що, якщо 5му (можливо і 2му) будинку не дадуть адресу до морозів, то привіт порваним трубам... Сподіваюсь, що наші менеджери з Укрбуду і Казки це враховують.
Хтось колись зміг додзвонитись до Алтиннікова, щоб задати йому ці питання? Відділ супроводження падає на дурку, що вони нічого не знають, що адресу можуть давати і пів року і все в такому дусі..., і перенаправляють на нього.
20 сен 2016 07:41
Цитата "Sasha_5":
Шановні сусіди, зважаючи на холода, що наближаються, хотілось би спитати у сусідів з 1го будинку чи воду в систему вам запускали вже весною чи все ж восени? Тому що, якщо 5му (можливо і 2му) будинку не дадуть адресу до морозів, то привіт порваним трубам... Сподіваюсь, що наші менеджери з Укрбуду і Казки це враховують.
Хтось колись зміг додзвонитись до Алтиннікова, щоб задати йому ці питання? Відділ супроводження падає на дурку, що вони нічого не знають, що адресу можуть давати і пів року і все в такому дусі..., і перенаправляють на нього.

Вода была сразу. Газ подключать начали где-то с 30 декабря постепенно по стойкам сильных морозов не было воду не отключали. Хотя был случай что от мороза котел разорвало и затопило нижнюю квартиру и подъезд.В квартире было где-то около 3-4 градусов кто хотел тот через Жек спускали воду и продували систему отопления компрессором. Адрес первому дому дали 24 11 2015.
22 сен 2016 12:45
Цитата "lebedeva1":

Вода была сразу. Газ подключать начали где-то с 30 декабря постепенно по стойкам сильных морозов не было воду не отключали. Хотя был случай что от мороза котел разорвало и затопило нижнюю квартиру и подъезд.В квартире было где-то около 3-4 градусов кто хотел тот через Жек спускали воду и продували систему отопления компрессором. Адрес первому дому дали 24 11 2015.

мдеее..
Алтинніков передзвонював мені і повідомив, що вони над цим працюють і в курсі цих нюансів. Обіцяли адресу протягом місяця. Чергові завтраки.. побачимо
24 сен 2016 11:22
Цитата "Sasha_5":
Вітаю сусідів з 2-го будинку. Розповісте потім скільки місця з'їдає вентиляційна шахта на кухні і котел з вихлопною трубою. Ну і на скільки зручно для вас вони встановлені. У мене через "кривизну" цих двох моментів доводиться переплачувати за кухню.
Сусіди з 5го будинку, хто ще не робить ремонти. Ви збираєтесь в цьому році щось робити? В ЖЕКі сказали, що через те, що мало людей прийняли квартири, ліфт цього року з великою долею ймовірності не запустять.

По моим наблюдениям ремонт в пятом доме делают в одной, максимум двух квартирах из пяти на каждом этаже. Почти половина инвесторов не приняли ещё квартиры. Наверное ждут свидетельства и праве на собственность или хотя бы почтового адреса. В таких условиях, очень рад, что начали делать ремонт в соседней квартире. Сами тоже ремонт делаем, но не факт, что успее до НГ. Так что возможно будет обогреваться через стенку от соседей. :)
25 сен 2016 15:39
Доброе время суток! Какой провайдер на сегодняшний день доступен в ЖК? Помниться, что были разговоры за Теремки ЛАН. Этот провайдер уже доступен? Спасибо.
26 сен 2016 06:48
Цитата "vitalii_88":
Доброе время суток! Какой провайдер на сегодняшний день доступен в ЖК? Помниться, что были разговоры за Теремки ЛАН. Этот провайдер уже доступен? Спасибо.

Писав про це на попередній сторінці. Знайшов поки лише kolo.tv. Думаю його ставити.
26 сен 2016 07:00
Цитата "Sasha_5":

Писав про це на попередній сторінці. Знайшов поки лише kolo.tv. Думаю його ставити.
//under.net.ua/
26 сен 2016 07:05
Цитата "VladimirSt":

По моим наблюдениям ремонт в пятом доме делают в одной, максимум двух квартирах из пяти на каждом этаже. Почти половина инвесторов не приняли ещё квартиры. Наверное ждут свидетельства и праве на собственность или хотя бы почтового адреса. В таких условиях, очень рад, что начали делать ремонт в соседней квартире. Сами тоже ремонт делаем, но не факт, что успее до НГ. Так что возможно будет обогреваться через стенку от соседей. :)

На одних із зборів жінка з 1го будинку розповідала, що гріла всю зиму обігрівачами стіну, де не жили люди. Обійшлось їй це в гарну копійку.

Стосовно ремонтів, то хочу звернутись до всіх, хто їх зараз робить чи ще робитиме. Не розводьте на площадках і сходах срачі! Прибирайте, будь ласка, за собою чи своїми будівельниками, а то з кожним разом як приїжджаю на об'єкт, то слой піску, пилу і іншого сміття на площадках і сходах постійно збільшується. Це я не кажу ще про бички і пляшки з-під пива. Майте повагу до себе і до інших. Коли я робив ремонт, то ми постійно прибирали як на своєму поверсі, так і на сходах. Корона не спала. Якщо хтось вважає, що це не його робота, то пресуйте тоді ЖЕК, але в бідинку має бути хоч відносно чисто. Дякую за розуміння!
26 сен 2016 09:46
Соседи, у кого есть строительные леса для ремонта? Может у кого лежат без дела или кто-то может дать в аренду за разумную цену??
28 сен 2016 15:34
Цитата "Sasha_5":
Шановні, сусіди, хто вже заселився, підкажіть чи ви зашивали на кухні газову колонку (ховали в шафки) і вихлопну трубу від неї? А також на скільки гаряча ця труба, коли працює колонка?
РОблю зараз проект своєї кухні, знаю, що по нормам ховати ні колонку, ні тим більше вентеляційну трубу від неї не можна, проте хотів би дізнатись як воно у вас і чи не було проблем з газовщиками? Ну і чи хтось рухав колонку вгору-вниз чи вихлопну трубу? У мене на кухні її встановили по-рагульному трохи (мабуть такі ж криворукі і встановлювали), думаю як би зробити його покрасивіше.
Дякую за відповідь!
В мене були. Деталі надавати не хочу. Раджу всім - до того, як Вам підключать котел і не укладете договір з Київгаз краще нічого не робіть. Бо можуть не підключати газ.
28 сен 2016 15:34
Цитата "Sasha_5":
Шановні, сусіди, хто вже заселився, підкажіть чи ви зашивали на кухні газову колонку (ховали в шафки) і вихлопну трубу від неї? А також на скільки гаряча ця труба, коли працює колонка?
РОблю зараз проект своєї кухні, знаю, що по нормам ховати ні колонку, ні тим більше вентеляційну трубу від неї не можна, проте хотів би дізнатись як воно у вас і чи не було проблем з газовщиками? Ну і чи хтось рухав колонку вгору-вниз чи вихлопну трубу? У мене на кухні її встановили по-рагульному трохи (мабуть такі ж криворукі і встановлювали), думаю як би зробити його покрасивіше.
Дякую за відповідь!
В мене були. Деталі надавати не хочу. Раджу всім - до того, як Вам підключать котел і не укладете договір з Київгаз краще нічого не робіть. Бо можуть не підключати газ.
28 сен 2016 20:15
Всем Добрый вечер!
8 октября в 12:00 состоится встреча инвесторов. Собираемся возле башни.
29 сен 2016 06:27
Добрый день! На встрече среди других актуальных вопросов предлагаю обсудить с застройщиком установку газовых котлов с учетом минимизации затрат на дальнейшую интеграцию его в кухонную мебель (актуально для 6,7 и 8 домов). А то действительно, исходя из фото и комментариев - устанавливают как угодно (типа согласно требований :). Мне кажется что руководство застройщика просто не достаточно контролирует этот процесс.
Инфо для застройщика - подготовьтесь.
29 сен 2016 15:55
А если я вообще не хочу газовый котёл и газ? Могу ли я отказаться от него?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .148150. . .186
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее