Подать объявление

ЖК Київські зорі | Киевские Зори | Вышгород, ул. Киевская, 8

ЗастройщикГоризонтБудСервис
Сдача ЖК2015 - 2018 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
7/10%
7/10%
13/19%
27/40%
13/19%
1. . .8486. . .115
03 ноя 2015 09:30
Шановні форумчани!

Вибачте за непорозуміння, однак даний форум ніколи не був і не може бути офіційним звязком між ОО "Київські Зорі" та Вами, нашими клієнтами.

В працівників ОО "Київські Зорі" і в мене особисто графік роботи - не один день на тиждень, а щодня. Якщо необхідно, то навіть у вихідні дні та у 3:00 годині ночі до мене телефонують і нікому не було відмовлено.
Щодня на всі Ваші запитання завжди надаю відповіді. Офіс відчинено з 10:00 до 18:00 (без перерви на обід).
Усі проблеми, що виникають - оперативно намагаюсь вирішити. Ви навіть інколи не знаєте, що відбуваються якісь поламки чи негаразди на обєкті, оскільки знаходитися на роботі. Для мене ж це щоденна та кропітка праця, якої інколи не видно - тому що візуально все гаразд. І так, насправді, я не сижу на форумах - тому що в мене зараз багато роботи, повязаної з Водоканалом. Ми Готуємось до підписання прямих договорів між власниками квартир та Водоканалом.
А Що стосується створення ОСББ, то я тільки ЗА обома руками. ТОВ ОО Київські Зорі було створено на проміжний період до отримання усіма власниками свідоцтв про право власності.
Зі свого боку гарантую підготовку усіх необхідних документів для створення ОСББ та передачу усієї технічної документації.
Наразі необхідно визначитися хто буде працювати в ОСББ. ПРошу усіх бажаючих звертатися до відділу по роботі з клієнтами для продовження конструктивного діалогу. Зазначаю, що в ОСББ можуть брати участь виключно власники квартир.
Зі щирою повагою,
Олексій
04 ноя 2015 10:42
Дякую Михайлу який відгукнувся на запит стосовно лічильника газу.
Питання знімаю.
04 ноя 2015 12:31
Цитата "Andriy_D_98":
Дякую Михайлу який відгукнувся на запит стосовно лічильника газу.
Питання знімаю.

Михаил это газовщик? Ее поделитесь номером?
11 ноя 2015 09:47
Цитата "FamilyBlack":

Михаил это газовщик? Ее поделитесь номером?

Не можу надіслати приватне повідомлення. Залиште будь-ласка свій номер телефону або поштову скриньку.
11 ноя 2015 15:54
Подскажите пожалуйста, если у кого есть телефоны строймат магазинов что снизу у трассы.

Спасибо
11 ноя 2015 18:58
Цитата "OlgaBarb":
уважаемый у нас такой порядок: после заключения договора в горгазе они ставят на учет делают запись в договоре количество на начало работы счетчика и потом каждый раз надо сообщать свои показатели замесяц с 20 по 26 число на автоматическую службу по тел 26-416 или в отдел 57-394 с указанием адреса фамилии личного счета и к-во газа израсходованного но при условии подключения газа службой газа есть еще довидка 26-352 в квитанции указан еще их контакт центр 044-364-61-04 сайт кv.104.ua лично я веду свой журнал учета пока расхождений не было так что немного терпения и будет окей

Подскажите пожалуйста, как зарегистрироваться на сайте 104.ua. Не могу понять, где в договоре мой "особовий рахунок" и "сума останнього платежу", если я еще ни разу не платил. Что-то первый месяц пытался дозвонится в газслужбу - не берут трубку, не хочется тратить зря время.

И еще вопрос ко всем: Каков процесс заключения договоров с водоканалом (куда, когда и с чем ехать,сколько по времени, очередь и т.д.) Кто сталкивался, посвятите пожалуйста.
11 ноя 2015 19:14
Цитата "BoraBora":
Подскажите пожалуйста, как зарегистрироваться на сайте 104.ua. Не могу понять, где в договоре мой "особовий рахунок" и "сума останнього платежу", если я еще ни разу не платил. Что-то первый месяц пытался дозвонится в газслужбу - не берут трубку, не хочется тратить зря время.

Особовий рахунок, треба дізнаватися в Облгазі по телефону. Після 2х-3х тижднів від підключення. Мені так сказали при підписанні договору.

Цитата "BoraBora":
И еще вопрос ко всем: Каков процесс заключения договоров с водоканалом (куда, когда и с чем ехать,сколько по времени, очередь и т.д.) Кто сталкивался, посвятите пожалуйста.

вул. Набережная, 8А. Двері зліва від Ощадбанку.
3ій поверх, двері зліва. І знову перші двері наліво. Там в середнє віконце.
Сьогодні підписав:
Треба копії паспорта, ідентифікаційного, свідоцтва про власність. Все. На всяк випадок, звичайно прихопити копії тех. паспорта, і всі оригінали, зайвим не буде. Все це в мене зайняло часу 15 хвилин. Черги геть не було.
Як мені там сказали, наше ОО передало в Водоканал всі показники на сьогоднішній день. Ці показники вписуються в договір і вже відносно них будемо платити водоканалу, все що до цього і від моменту отримання доступу в квартиру - вирішується з ОО
11 ноя 2015 19:54
13 ноя 2015 22:23
Друзья товарищи... Осталась штукатурка после ремонта:

Штукатурка цементная, Момент, 25 кг - 16 мешков
Штукатурка гипсовая, Knauf MP 75, 30 кг - 3 мешка
Штукатурка цементно-известковая, Polimin ШВ-1, 25 кг - 3 мешка
Стяжка АРМ, Polimin СЦ-5, 25 кг - 3 мешка
Гипсокартон Knauf влагостойкий 2000х1200х12,5 - 3 листа

Отдам ВСЁ по цене 30 грн/шт. Всё - значит оптом, все сразу)

Самовынос!

кому интересно пишем на мыло: zoomchuk*собака*ya.ru

С уважением, кв. 92.

PS: кто первый - того и тапки!
15 ноя 2015 14:06
Оптовых покупателей не нашлось)

Обновляю остатки и цены:

Штукатурка цементная, Момент, 25 кг (16 мешков) - 30 грн/мешок
Стяжка АРМ, Polimin СЦ-5, 25 кг (3 мешка) - 40 грн/мешок
Гипсокартон Knauf влагостойкий 2000х1200х12,5 (3 листа) - 50 грн/лист

Самовынос!

С уважением, кв. 92.
16 ноя 2015 07:09
Цитата "Zoomchyk":
Оптовых покупателей не нашлось)

Обновляю остатки и цены:

Штукатурка цементная, Момент, 25 кг (16 мешков) - 30 грн/мешок

Самовынос!

С уважением, кв. 92.

Написал на почту
Бронирую

Момент, 25 кг - 2 мешка.
16 ноя 2015 18:03
Штукатурка цементная, Момент, 25 кг (14 мешков) - 30 грн/мешок
Ровный пол, Момент, 25 кг (3 мешка) - 75 грн/мешок

Zoomchuk'собака'yandex.ua
17 ноя 2015 11:09
Кому нужен строительный козел? (размер поддона) Цена - самовынос :).
17 ноя 2015 15:15
Цитата "BoraBora":
Кому нужен строительный козел? (размер поддона) Цена - самовынос :).
Як з Вами можна зв'язатися ?
17 ноя 2015 17:38
Цитата "Rodrik":
Як з Вами можна зв'язатися ?

093 994 пять пять 40 Богдан
21 ноя 2015 23:00
А хтось безперебійник для котла вже ставив?
22 ноя 2015 16:44
Цитата "Lone Wolf":
А хтось безперебійник для котла вже ставив?

А чо?
22 ноя 2015 16:49
Які параметри безперебійника вибирали? Хоча щ цим я вже встиг більш-менш розібратися, тому зараз питання про модель і виробника.
22 ноя 2015 23:00
Цитата "Lone Wolf":
Які параметри безперебійника вибирали? Хоча щ цим я вже встиг більш-менш розібратися, тому зараз питання про модель і виробника.

Расскажите, что нашли, какие параметры.
Планируете ставить ИБП (типа компьютерного) или стабилизатор?

Сервисники при подключении настоятельно рекомендовали стабилизатор мощностью не менее 500 Вт.
23 ноя 2015 09:49

Бесперебойник нужно выбирать обязательно с чистой синусоидой, вот я на хотлайне отфильнровал //hotline.ua/computer/istochniki-bespere bojnogo-pitaniya/43224-1660/

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .8486. . .115
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее