Киев - цены сделок недвижимости
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
05 июль 2011 08:24
Цитата "Hamster":Цитата "Vlinvest":Цитата "Hamster":
Знайомому запропонували цегляну двокімнатну в Ірпені за 20к. Другий поверх 9-типоверхівки. Як на мене, досить непогана ціна. Товариш шукає гроші, продає дрібне майно))). Питайте у друзів та знайомих про ціни, а не в ріелторів. Там правда життя. А це ще далеко не дно...
Hamster я готов купить в Ирпене эту двушку + бонус 3к$ вам с товарищем (15% от цены). И пусть товарищ еще мне предлагает по таким ценам, так после 5-8 сделок для меня фактически бесплатно купит себе, ничего не продавая.
Я-за! Але ж дружок хоче туди в'їхати сам за ці гроші. Сказав, що варіант через знайомих знайшов і власникам квартири терміново потрібні гроші. Може вже й купив. Зайде в гості, запитаю.
Ось такими примiтивними методами (продавцю термiново тре грошi) винищують останнiх хом"якiв. А що далi?
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
05 июль 2011 08:50
Цитата "flyman":
Ось такими примiтивними методами (продавцю термiново тре грошi) винищують останнiх хом"якiв. А що далi?
А далі гроші перейдуть в інші руки.
І якщо їх відразу не розтратять, то буде інший хом"як.
Hamster
Ветеран
1 294
18 августа 2009
05 июль 2011 09:08
Цитата "Владимир Коломейко":Цитата "flyman":
Скоріше за все гроші віддадуть лікарям... а лікарі- народ веселий .
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
05 июль 2011 09:20
Цитата "Владимир Коломейко":Цитата "flyman":
тут варiантiв море
- як писав хамсетр - лiкарям;
- на ПМЖ;
- погасити борги;
- купити машину;
- стартанути бiзнес (тепер це фантастика);
- пiдтримати бiзнес (закупити товар) поповнити обiговi кошти;
- овер 9000 iнших варiантiв "вбити" хом"яка та не запустити ланцюг альтернативних продаж/покупок.
п.с.
До речi, ще одне тенденцiя, народ робить на маленьки суми ремонти, щоб покращити своi норки, втративши надiю нашкребти на щось путне.
п.п.с.
темiново не продають, щоб стати хом"яком. Хом"як розвиваеться з пересiченого (оленя) еволюцiйним шляхом за тривалий перiод часу.
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 января 2011
05 июль 2011 09:25
Цитата "Hamster":Цитата "Владимир Коломейко":Цитата "flyman":
Скоріше за все гроші віддадуть лікарям... а лікарі- народ веселий .
Можливо й так...
Суттєвими (на мій погляд) факторами є те,
- чи зостануться ті гроші в Україні, чи перейдуть за кордон?
- чи сконцетруються ті гроші в руках небагатьох, чи розпорошаться?
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
05 июль 2011 09:27
Цитата "Lusya67":Цитата "sergm":Цитата "Hamster":...що стосується Оболоні... то просто вона мені не подобається. Дуже не подобається. Якби були ціни, як у совкових панельках Берліна по 300у.о./м.кв., то поставився б з розумінням до новосьолов Оболоні.
Я одного ніяк не второпаю - у Києві що, є мікрорайони без панельок та інших "недоліків" Оболоні?
Недоліки однакові приблизно, але ціни інші и ніхто не каже, що це ВІП-район на Позняки\стару Дарницю и т.д.
Ціни що на Оболоні, що на Академмістечку, що на Теремках приблизно однакові. На лівому березі дещо нижчі, але на те він і лівий берег, особливо той, що біля відстійників та сміттєспалювального заводу Або біля ТЕЦ...
І ніхто на Оболонь не каже, що це ВІП-район. Не треба приписувати те, чого не було...
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
05 июль 2011 09:47
Цитата "Hamster":Сент-Жермен, то пригород Парижу. А то Ви, шановний, якісь Липки Паризькі прив'язали за хвоста. Та хіба ж то з Оболонню зрівняється в красоті(звичайно Оболонь гарніша)!
По-перше, "Сен-Жермен", без "т".
По-друге, "Сен-Жермен-ан-Ле" (бо всі "Сен-Жермени" "без доважків" від Парижу далеченько знаходяться).
По-третє, "близько 20 км на захід від Парижа, 11 км на північ від Версаля".
По-четверте, ніхто не каже, що Оболонь гарніша, бо ніхто (включаючи Вас) і не порівнював.
По-п’яте, ані пруфів по цінах, ані пруфів по стану того житла ніхто так і не побачив.
У Києві та й під Києвом чи не скрізь "модні" будинки з п’ятизначними цінами за квадрат сусідять з убитими хрущами та панельками, так само скрізь, хіба що більше сепаровані мікрорайони-гето і мікрорайони престижні, втім, не настільки, щоб казати, що Київ чимсь відрізняється. Я і у Відні, і у Мюнхені, і у Франкфурті, і в Празі, і в Стокгольмі, і в Осло бачив трущоби через пару кварталів від престижних районів. Так скрізь. І скрізь нормальне житло в престижних районах коштує п’ятизначні цифри за квадрат. Тож у Києві не все так сумно. Хрущі і панельки падатимуть в ціні і надалі, тільки хто при здоровому глузді купуватиме житло, яке за десять-двадцять років перетвориться в ніщо? Сподіватись, що якийсь забудовник дорого викупить квадрати в хрущах або вигідно їх обміняє може тільки дрімучий совок. Тому купувати треба більш-менш нове та більш-менш якісне житло. І бажано в більш-менш сформованому районі, де не будуть розвалювати старі розвалюхи, щоб на їх місці збудувати нові Плюс подалі від аеропортів (-ЛікоГрад), відстійників та сміттєспалювальних заводів (-Позняки, Осокорки, Харківський), ТЕЦ (-Троєщина) і т.ін. А тут вже вибір суттєво звужується...
777wer
7
Старожил
622
12 июня 2009
05 июль 2011 09:53
Думаю хорошая двушка в Ирпене на 2-ом эт 9-ти этажки улетела бы мигом и тыс за 30-40.
Hamster
Ветеран
1 294
18 августа 2009
05 июль 2011 10:06
Цитата "sergm":Цитата "Hamster":Сент-Жермен, то пригород Парижу. А то Ви, шановний, якісь Липки Паризькі прив'язали за хвоста. Та хіба ж то з Оболонню зрівняється в красоті(звичайно Оболонь гарніша)!
По-перше, "Сен-Жермен", без "т".
По-друге, "Сен-Жермен-ан-Ле" (бо всі "Сен-Жермени" "без доважків" від Парижу далеченько знаходяться).
По-третє, "близько 20 км на захід від Парижа, 11 км на північ від Версаля".
По-четверте, ніхто не каже, що Оболонь гарніша, бо ніхто (включаючи Вас) і не порівнював.
По-п’яте, ані пруфів по цінах, ані пруфів по стану того житла ніхто так і не побачив.
У Києві та й під Києвом чи не скрізь "модні" будинки з п’ятизначними цінами за квадрат сусідять з убитими хрущами та панельками, так само скрізь, хіба що більше сепаровані мікрорайони-гето і мікрорайони престижні, втім, не настільки, щоб казати, що Київ чимсь відрізняється. Я і у Відні, і у Мюнхені, і у Франкфурті, і в Празі, і в Стокгольмі, і в Осло бачив трущоби через пару кварталів від престижних районів. Так скрізь. І скрізь нормальне житло в престижних районах коштує п’ятизначні цифри за квадрат. Тож у Києві не все так сумно. Хрущі і панельки падатимуть в ціні і надалі, тільки хто при здоровому глузді купуватиме житло, яке за десять-двадцять років перетвориться в ніщо? Сподіватись, що якийсь забудовник дорого викупить квадрати в хрущах або вигідно їх обміняє може тільки дрімучий совок. Тому купувати треба більш-менш нове та більш-менш якісне житло. І бажано в більш-менш сформованому районі, де не будуть розвалювати старі розвалюхи, щоб на їх місці збудувати нові Плюс подалі від аеропортів (-ЛікоГрад), відстійників та сміттєспалювальних заводів (-Позняки, Осокорки, Харківський), ТЕЦ (-Троєщина) і т.ін. А тут вже вибір суттєво звужується...
Та не беріть так близько до серця. Сент-Жермен, то образ, міфічне місто а-ля Ріо, введене до етюду для більшої яскравості. Оболонь навпаки- образ сірості та нудьги, ще й за скажені гроші. Отже, вся справа в грошах. Ви думаєте, що я не розумію наскільки елітна панельна Оболонь, коли бачу біля запльованих під'їздів кайени, ауді та альфи-ромео. У будинках для пролетаріату повинен жити пролетаріат, а не буржуазія. У буржуазії, бачте, не вистачає грошей на щось краще, ніж панель, бо все краще, то вже точно Монте-Карло та Люксембургський Сад.
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
05 июль 2011 10:08
Цитата "777wer":Думаю хорошая двушка в Ирпене на 2-ом эт 9-ти этажки улетела бы мигом и тыс за 30-40.
Шввидко улетить, вона якщо хто матиме 30-40куе на руках.
А реально таких одиницi та й не факт що в них потреба на додатковий нелiквiд. Тому "срочно" йде за ту суму, яку дадуть.
Hamster
Ветеран
1 294
18 августа 2009
05 июль 2011 10:16
Цитата "777wer":Думаю хорошая двушка в Ирпене на 2-ом эт 9-ти этажки улетела бы мигом и тыс за 30-40.
Ви думаєте то я вигадав за Ірпінь і 20к? Дружок, як скажений бігав збирав гроші на цю квартиру по знайомим та друзям та пропонував купити у нього різні речі. Це приклад із життя, не більше того. До речі, це не єдиний варіант, коли знайомі мені люди щось продають аби купити якийсь гарячий варіант нерухомості. Уявляю що роблять зараз спєкулі. Що роблять? Скуповують усі "гарячі" варіанти.
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
05 июль 2011 11:03
Цитата "Hamster":У будинках для пролетаріату повинен жити пролетаріат, а не буржуазія.
100%. Тому я й не купив собі квартиру в будинку із запльованим під’їздом в пролетарському мікрорайоні :)
А Ви живіть собі у хрущику на Нивках чи де Вам там судилося жити і розмірковуйте про минущість буття...
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
05 июль 2011 11:04
А хто сказав, що вона гарна :)
GONY
Ветеран
2 512
21 августа 2007
05 июль 2011 12:02
Цитата "Hamster":Уявляю що роблять зараз спєкулі. Що роблять? Скуповують усі "гарячі" варіанти.
Нехай скуповують. Оскільки 2008-й нікого нічому не навчив, доведеться повторити урок.
Купчиха
Ветеран
1 282
06 мая 2010
05 июль 2011 18:48
Цитата "flyman":Цитата "Vlinvest":Цитата "Hamster":Знайомому запропонували цегляну двокімнатну в Ірпені за 20к. Другий поверх 9-типоверхівки. Як на мене, досить непогана ціна. Товариш шукає гроші, продає дрібне майно))). Питайте у друзів та знайомих про ціни, а не в ріелторів. Там правда життя. А це ще далеко не дно...
Hamster я готов купить в Ирпене эту двушку + бонус 3к$ вам с товарищем (15% от цены). И пусть товарищ еще мне предлагает по таким ценам, так после 5-8 сделок для меня фактически бесплатно купит себе, ничего не продавая.
Я аукцiон влаштовувати не буду.
Але якщо будуть подiбнi варiанти у приIрпiннi аж до Немiшаеве - можете писати, будем приглядатися та торгуватися.
Флаймен, я извиняюсь за непрошеный совет, у вас и своя голова на плечах. Договорились бы с нашим бравым Швейком и забрали б себе цегляну двокімнатну в Ірпені за 20к. Вы приглядываетесь, а Влинвест не дремлет
kos65
Ветеран
1 213
23 августа 2007
05 июль 2011 20:28
Цитата "Hamster":Ви думаєте, що я не розумію наскільки елітна панельна Оболонь, коли бачу біля запльованих під'їздів кайени, ауді та альфи-ромео. У будинках для пролетаріату повинен жити пролетаріат, а не буржуазія. У буржуазії, бачте, не вистачає грошей на щось краще, ніж панель, бо все краще, то вже точно Монте-Карло та Люксембургський Сад.
у нашої "буржуазії" висачає грошей, в них не вистачає чогось іншого...відчуття смаку...та по простому мозгів
ihtiandr
Ветеран
4 671
10 мая 2008
05 июль 2011 22:44
Цитата "Lusya67":Цитата "trastin":[quote="Lusya67
Изя, какая-то женщина повлияла на Ваше сознание, и Вы считаете, что все жёны, особенно , городские не смогут и не захотят жить в селе. Моя практика показывает обратное-если более-ни менее создать условия( а есть такие, кот сами себе эти условия создают) , то многие стремятся жить на природе, особенно городские , особенно киевляне.
Мой б\у муж из села, так его - да, силком не затянешь в село, а мои подружки-киевлянки - с удовольствием там живут, в огороде ковыряются, очень довольны.
У нас была хатка в Полтавской области, так всё село удивлялось, когда узнавало , что моя мама- киевлянка, так она умело и с удовольствием всё там делала.
Село называлось - Липовое, - даже не знаю, есть ли ещё такие красивые места на Украине, - наверно, только в Карпатах.
Человек, родившийся и проживший всю жизнь в квартире, только на пенсии может радоваться жизни с деревне, да и то недолго Ковыряться на 6 сотках- это в селе курам на смех !А вот 40 соток вручную Хорошо если рядом живут люди тоже из города, хоть поговорить будет с кем. Я не говорю о медицинской помощи в селе.В селе нормально пахать полгектара, иметь 50 кур, 20-40 гусей, корову.И все это каждый день хочет кушать! И еще о зиме надо думать.Так что селяне впрягаются с весны и до осени,да и зимой не лежат.И жить на 6 сотках или 20\иметь сад\,так это как дача.
А вот ваш муж-здравый, чтобы работать в селе надо хорошее здоровье.Посмотрите на 60-летних городских и поглядите на сельских, явно видно что сельские выроблени.Руки узловатые в ссадинах, ноги варикозные от таскания тяжестей !Ваш муж это видел своими глазами. А городяне восхищаются свежим воздухом и чистой водой.
я не говорю про пахать сколькоВЫсказалигектаров? А ещё двор не травой засадить, а залить бетоном. Я не говорю про положить свои дипломы и сертификаты на полочку и идти пасти гусей.
Мой муж (выросший в селе) сказал мне в свои 24 года :" Я понял, что мне всё-таки прийдётся работать" , поэтому он да! -здравый.[/quote]
Это любить надо. Моего деда до сих пор с огорода не выгонишь, а огород там конкретный, и ему за 80, и справляется, и мешки таскает такие, которые я поднять смогу, но ну его нафиг, но он кайфует от этого. Я тоже домик в деревне купил, но исключительно для того, чтобы чистым воздухом подышать, с ружьишком по лесу походить, к местным женщинам поприставать, которые слаще морковки ничего не видели, шашлык пожарить в стационарном мангале так, что все соседи обзавидуются. И сказать себе: "Вах! Какой я молодец..." В городе так разгуляться сильно дороже.
Юго
Ю
Старожил
746
02 июня 2008
06 июль 2011 04:37
Цитата "Hamster":
Знайомому запропонували цегляну двокімнатну в Ірпені за 20к. Другий поверх 9-типоверхівки. Як на мене, досить непогана ціна. Товариш шукає гроші, продає дрібне майно))). Питайте у друзів та знайомих про ціни, а не в ріелторів. Там правда життя. А це ще далеко не дно...
Ого. Пусть не продают знайомому. Возьму ее за 21) Реальные кошты найду за один день)
Кстати, дайте совет, как такие горячие варианты искать?
flyman
Ветеран
3 241
11 августа 2006
06 июль 2011 06:36
Цитата "Юго":Цитата "Hamster":
Ого. Пусть не продают знайомому. Возьму ее за 21) Реальные кошты найду за один день)
Кстати, дайте совет, как такие горячие варианты искать?
А не стрьомно "гарячi пирiжки" купивати?
Чи не краще дочекатись такого загального фону, щоб була можливiсть спокiйно вибирати.
Юго
Ю
Старожил
746
02 июня 2008
06 июль 2011 12:09
Стрёмно, конечно.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК Welcome Home на Стеценко | Фундамент | ул. Стеценко, 7519.115 840
- ЖК "Родной", Гатное, ул. Покровская, 219.1161
- ЖК Синергия Сити | Ирпень, ул. Достоевского, пер. Озерный19.11217
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а19.111 201
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая19.111 976
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная19.11967
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7418.112 191
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1118.113 714
- ЖК Wellspring | Велспринг | Edelburg Development | Вишневое, ул. Остапа Вишни, 118.1188
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,915.111 322
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.113
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?19.113 828
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее