Подать объявление

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .291293. . .385
04 янв 2017 12:17
Цитата "VarvaraK1":

У нас теж ніхто поряд не живе, останній поверх. Перших півтора місяці поки йшов ремонт, температуру котла виставили на 50 градусів, правда тоді не дивились яка температура в квартирі, але було не жарко, думаю градусів 15. Мотало по 11 кубів в сутки. Зараз уже місяць живем в квартирі. Коли йдемо на роботу ставим температуру на 50 градусів, звечора і до ранку виставляємо на 60 градусів. В квартирі зараз 20-23 градуси. Мотає в середньому десь 5-6 кубів. Це з тим що і котел мотає і вода гаряча, і плита. Квартирі прогрітись потрібно. Але через те що в квартирі тепло, а сам будинок фактично ще сирий і не прогрітий на вікнах і у ванній на плитці жуткий конденсат, прямо калюжами стоїть.

поделитесь пожалуйста - как решать вопрос с конденсатом? не пойдет ли плесень от него?
04 янв 2017 12:32
Цитата "48477":

поделитесь пожалуйста - как решать вопрос с конденсатом? не пойдет ли плесень от него?

Сама не знаю і переживаю за це. Тільки побудований будинок, тільки зроблений ремонт, на вулиці холодно, все дуже важко прогрівається і сире. Сподіваюсь коли потепліє питання вирішиться. Стараюсь частіше провітрювати квартиру і коли ухожу з квартирі залишаю в ванну повністю відкриті двері, тоді стіни сухі, бо якщо прикривати, то реально калюжі на підлозі стоять від того, що по стінам вниз стікає.
04 янв 2017 12:34
До речі, ще дуже багато мух в квартирі. Звідки вони беруться не зрозуміло. Витяжка у ванній закрита, в кухні просто прикрита, не зовсім плотно, але всеодно. Можливо тудою. Уже переживали, що щось з витяжкою не так (конденсат і мухи). Підносили спічку до витяжки, то вогонь затягує у шахту, значить нормально. Але всеодно це дуже напрягає.
04 янв 2017 12:36
Цитата "VarvaraK1":
До речі, ще дуже багато мух в квартирі. Звідки вони беруться не зрозуміло. Витяжка у ванній закрита, в кухні просто прикрита, не зовсім плотно, але всеодно. Можливо тудою. Уже переживали, що щось з витяжкою не так (конденсат і мухи). Підносили спічку до витяжки, то вогонь затягує у шахту, значить нормально. Але всеодно це дуже напрягає.

может быть есть смысл проконсультировать с ЖЭКе? может они что-то подскажут?
04 янв 2017 12:42
Цитата "48477":

может быть есть смысл проконсультировать с ЖЭКе? может они что-то подскажут?

Нас ЖЕК не може наліпити номерки на поштові скриньки, які вісять уже місяць, не може полагодити зломані уже другий тиждень вхідні двері і не прибирає в парадному (на 10-му поверсі так точно 6-) ), у них немає слюсаря, сантехніка і елетрика, на все вони розводять руками, тому не бачу сенсу у них питати. Подивимось що буде до весни.
04 янв 2017 12:43
Цитата "VarvaraK1":

Нас ЖЕК не може наліпити номерки на поштові скриньки, які вісять уже місяць, не може полагодити зломані уже другий тиждень вхідні двері і не прибирає в парадному (на 10-му поверсі так точно 6-) ), у них немає слюсаря, сантехніка і елетрика, на все вони розводять руками, тому не бачу сенсу у них питати. Подивимось що буде до весни.

жуть какая-то)))
04 янв 2017 18:01
Цитата "48477":

У нас тоже был сильный конденсат и на потолке влага собиралась с окон на пол стекало, потом нам посоветовали включить котел на 60°С и открывать все окна на микропроветривание(оставлять щель 2 мм) когда дома не кого нет, и в течении недели все просохло,влага вышла, и уже месяц как ни капли конденсата😊 :yes:
04 янв 2017 18:08
Цитата "Olena_07":
3-тя черга, сусіди, розкажіть ще раз у кого як справи з опаленням? У мене темп. +12 С, при тому мотає по 0,5 куба/годину - ну це ж ужасужас :hm: :hm: . Правда 1й поверх і ніхто з сусідів не живе , не опалює. Квартира 1к. Планувала преїзжати потихеньку, но +12С/3000грн за газ на місяць ??? - дешевше і тепліше вимкнути котел і знімати далі.

Я тоже из 3 очереди, первые 2 недели топила на 60°, но когда квартира более менее прогрелась включилана 40° и вот уже месяц не изменяю температуру, в квартире 21-22° довольно комфортно, днем когда солнце светит то все 25 бывает, при том что стоит программатор в сутки 3 м3 газа☺
04 янв 2017 18:13
Жильцы 3 очереди, подскажите, кто то узнавал по поводу домофонов в квартиру? Я звонила начальнице ЖЕКа она сказала, что такая возможность есть, цену не назвала, но сказала, что для того чтоб установить домофон нужно минимум 10квартир желающих, кто то этим вопросом в нашей очереди занимается??
04 янв 2017 19:17
Насколько знаю, то никто не занимается, но уверенна, что наберется больше чем 20
04 янв 2017 19:21
Цитата "Tanya_investor":
Насколько знаю, то никто не занимается, но уверенна, что наберется больше чем 20

Тогда, я завтра узнаю номер телефона мастера и стоимость, тогда отпишусь и будем как то решать этот вопрос :yes:
04 янв 2017 19:22
Отлично
05 янв 2017 09:56
По поводу домофонов, созвонилась с мастером, он сказала, что 2-3 очередь не проведены по дому провода и застройщики якобы против того чтоб их вели! (интерьер подпортится)
Мастер предложил альтернативу, возможность установить iр домофон, стоимость самого домофона порядка 100$ , но плюс нужно блок на двери для приема сигнала, его стоимость порядка 6000 грн(детальные расчеты обещал предоставить в течении 2 дней).
05 янв 2017 09:57
6000 это на всех разделять?
05 янв 2017 10:04
Цитата "Tanya_investor":
6000 это на всех разделять?

Да! На всех жильцов очереди!
05 янв 2017 14:37
Привіт 6 черга 10 поверх!
Як по мені ситуація не дуже радужна. Стіни мокрі,на них виступає волога, яка і за холоду перетворюється на іній. Коли воно висохне ?
В оглядовому ордері вчора все описала. Олександр по сервісу сказав ну……. да сушити будемо…., але мабуть висохнуть стіни вже весною. Особливо напрягатися ні хто, не буде. На мою скаргу в ЖЕКу мені сказали, що ви вмикайте опалення, відкривайте двері та вікна так воно й висохне, тобто вони взагалі нічого не планують робити.
Ціна на оформлення документів підніметься з лютого місяця, в січні хто встигне той оформить по нормальній ціні, так і в відділ продаж і в ЖЕКу сказали.

Хто стикався з такою ситуацією, куди бігти, і що робити?

Дякую за рекомендації та корисну інформацію.
06 янв 2017 09:21
Всем добрый день! Как Вы относитесь к фонарям которые поставили во дворе? Ночью в квартире как днем. И может кто подскажет куда платить за свет и воду?
06 янв 2017 09:25
Цитата "Vitaliy Soldatkin":
Всем добрый день! Как Вы относитесь к фонарям которые поставили во дворе? Ночью в квартире как днем. И может кто подскажет куда платить за свет и воду?

А який у Вас поверх?
06 янв 2017 09:27
У меня 4 этаж. Я даже не представляю как людям ниже светло.
06 янв 2017 09:29
Цитата "Vitaliy Soldatkin":

У меня 7 этаж, отлично! Не какого дискомфорта нет! Если прям мешает , шторы решат вашу проблему, но зато вечером идти не страшно! )
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .291293. . .385
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx