Где дно?
Тема закрыта
vyacheslav
v
Старожил
768
22 декабря 2007
17 фев 2009 19:49
Цитата:
Есть желание что-то изменить - надо брать автомат и идти стрелять. Лично я до автомата еще не дозрел и потому просто молчу в тряпочку. Альтернативный вариант - поступить как Домовой (всмысле на чужом горбу...) правда он еще никуда не въехал но задумка у него правильная.
Как говорил герой Злой, Плохой и Хороший "собрался стрелять - стреляй, разговаривать не надо".
Максимум кого Вы застрелите - такого же дилетанта в деле стрельбы как Вы сами.
Здесь 90 лет назад уже разрушили стрельбой существующий порядок чтобы через 74г вернуться к тому же.
Тем более на фоне возникшей гражданской войны нынешние экономические трудности будут казаться раем.
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
17 фев 2009 20:11
Промышленное производство в России в январе 2009 года снизилось на 16% по сравнению с январем 2008 года, сообщил Росстат.
===
Автопром встал
===
Водки меньше
===
"Газпрому" уже второй месяц подряд приходится сокращать добычу газа на 13%.
===
В России стало вдвое меньше миллиардеров
и другие приятные нововсти из россии!
===
Автопром встал
===
Водки меньше
===
"Газпрому" уже второй месяц подряд приходится сокращать добычу газа на 13%.
===
В России стало вдвое меньше миллиардеров
и другие приятные нововсти из россии!
Zryndin

Пользователь
88
27 октября 2008
17 фев 2009 23:04
Здесь еще модератор присутствует или сократили, нереальное нашествие флуда !
Н знаю как некоторые товарищи, но я сюда прихожу почитать не мнение о морали бабушек , а людей экономически и все сторонне грамотных, для которых вопросы бабушек и презервативов давно не стоят !
Н знаю как некоторые товарищи, но я сюда прихожу почитать не мнение о морали бабушек , а людей экономически и все сторонне грамотных, для которых вопросы бабушек и презервативов давно не стоят !
dmaraptor
d
Старожил
911
09 декабря 2008
18 фев 2009 06:08
Цитата:
Вот видите, молодой человек! Вам же 30-ти нет???? Или я ошиблась и Ваш юношеский максимализм всего лишь позёрство?????
Вы сетуете на пенсионеров, что ОНИ выбрали не ту власть, а в ответ противопоставить что-то: "а почему Я"? А как Вы хотите изменить ситуацию? Чужими руками жар из огня доставать?
Нет, я не хочу чужими руками. Сам прекрасно справляюсь. Только хочу что бы не мешали. Всесь этот сыр-бор начался из моей идеи ввести возрастной барьер сверху. Я хочу отсеять этот совок от управления государством посредством этого барьера, а до того как это случится по тем или иным причинам нам светят только популисты у власти.
По поводу возраста вы ошиблись. Если вам так больше нравится можете считать что мне меньше 30-ти, 20-ти, 10-ти и т.д. Можете считать что это позерство или что то другое. Мне не жалко. И реальность от этого не изменится.
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
18 фев 2009 06:11
Цитата:
Между тем, спад ВВП в Украине в январе по сравнению с январем прошлого года - около 20%.
Это заслуга металлургов. Я уже вчера писал о том что возобновили закупку лома эти товарищи. Интересен коммент ГринФаер она вреде как работает в этой отрасли. Объединение Химпром начало увеличивать объемы отгрузки и народ на полную загружает. В машиностроении тоже есть приятные новости. Как минимум 8 предприятий по соседству возобновили закупку сырья и с утра народ массово идет на работу. Это радует.
Может не все так плохо.?
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
18 фев 2009 07:28
[18.02.2009 0913]
Мінюст підтвердив банк може без суду і слідства відібрати квартиру
Вчора Міністерство юстиції повідомило, що банки мають повне право вилучати у клієнтів заставні квартири при невиконанні умов іпотечного договору. Відбирати квартири банки мають намір при тривалих простроченнях з платежів – понад 90 днів, але поки не готові робити це активно – кредитній установі вигідніше провести реструктуризацію боргу. Втім, рішення банку забрати квартиру в обхід суду можна оспорити, кажуть юристи.
Комерсант-Україна нагадує, що раніше примусове стягнення предмету іпотеки (або застави) було можливе тільки на підставі рішення суду. Тепер мінюст, посилаючись на зміни до закону "Про іпотеку", внесені 14 січня законом "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі і житлового будівництва", роз`яснив застереження про задоволення вимог, яке міститься в іпотечному договорі, прирівняно за правовими наслідками до окремого договору між боржником і банком про задоволення вимог банку.
Це дозволяє кредитним установам вилучати у позичальників заставні квартири при порушенні ними умов договору без рішення суду. "Раніше Мінюст був на стороні позичальників, хоча банки могли вилучати застави за правом підпису нотаріуса. Тепер банки зможуть вилучати в позасудовому порядку", - пояснив партнер юридичної фірми "Лавринович і партнери", Максим Лавринович.
Банкіри кажуть, що причини для вилучення застави в різних банках різні, але головна – прострочення платежів по кредиту. "Причинами вилучення застави є невиплати, прострочення по кредиту впродовж тривалого терміну і погіршення фінансового стану позичальника. Якщо позичальник не може або не хоче повертати кредит, банк робить все можливе, щоб вилучити заставу", - сказав заступник голови правління Укрсиббанку Тарас Кириченко.
интересно уже прецендеты есть? или это для подстегивания заемщиков?
Вчора Міністерство юстиції повідомило, що банки мають повне право вилучати у клієнтів заставні квартири при невиконанні умов іпотечного договору. Відбирати квартири банки мають намір при тривалих простроченнях з платежів – понад 90 днів, але поки не готові робити це активно – кредитній установі вигідніше провести реструктуризацію боргу. Втім, рішення банку забрати квартиру в обхід суду можна оспорити, кажуть юристи.
Комерсант-Україна нагадує, що раніше примусове стягнення предмету іпотеки (або застави) було можливе тільки на підставі рішення суду. Тепер мінюст, посилаючись на зміни до закону "Про іпотеку", внесені 14 січня законом "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі і житлового будівництва", роз`яснив застереження про задоволення вимог, яке міститься в іпотечному договорі, прирівняно за правовими наслідками до окремого договору між боржником і банком про задоволення вимог банку.
Це дозволяє кредитним установам вилучати у позичальників заставні квартири при порушенні ними умов договору без рішення суду. "Раніше Мінюст був на стороні позичальників, хоча банки могли вилучати застави за правом підпису нотаріуса. Тепер банки зможуть вилучати в позасудовому порядку", - пояснив партнер юридичної фірми "Лавринович і партнери", Максим Лавринович.
Банкіри кажуть, що причини для вилучення застави в різних банках різні, але головна – прострочення платежів по кредиту. "Причинами вилучення застави є невиплати, прострочення по кредиту впродовж тривалого терміну і погіршення фінансового стану позичальника. Якщо позичальник не може або не хоче повертати кредит, банк робить все можливе, щоб вилучити заставу", - сказав заступник голови правління Укрсиббанку Тарас Кириченко.
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
18 фев 2009 07:30
[18.02.2009 0913]
и это при том что много людей осталось без работы - хотя их вины в этом нет. вот уволят еще народу и что банк будет отбирать у всех квартиры и машины? думаю что так далеко это процесс не зайдет. уже есть преценденты того что создаются антиколлекторы д и вообще разные общества людей увязших в долгах. для примера далеко ходить не стоит. есть человек который уже лет 10 занимается перевозками. естественно что оновил в 2006 автопарк, естественно в кредит. часть уже погасил а часть увы - работы стало мало, расценки упали из за конкуренции. выплачивать сейчас очень проблемно... заложил свою квартиру... теперь какой у него выход?
[18.02.2009 0823]
Промисловість в Україні «впала» у рази глибше, ніж в Росії та ЄС
Темпи промислового виробництва в Україні продовжують падати. У порівняні з січнем минулого року воно скоротилося на третину. Це у рази більше, ніж у країнах Європейського Союзу та Росії. До того ж, спад торкнувся усіх галузей промисловості.
Металургійна промисловість є основним джерелом надходжень до державного бюджету України. Сьогодні вона опинилася у дуже складній ситуації. Генеральний директор Маріупольського меткомбінату Володимир Бойко розповів Радіо Свобода, що виробництво металургії скоротилося на 40%. За його словами, така тенденція продовжується.
«Покращення не видно. Хоча і замовлення на дещо з’явилися, але ціни такі, що «падати» продовжуватимемо й далі. Ми всі працюємо десь на 60-70%. А ціни на метал знову пішли вниз. Але криза тільки розпочалася. Чітких антикризових заходів поки немає ніяких. Під час спаду виробництва та зниження заробітних плат потрібно думати, як зупинити ціни та прибрати доларовий еквівалент у відносинах усередині України», – наводить слова Володимира Бойка Радіо Свобода.
За даними Державного комітету статистики, спад промислового виробництва у січні цього року в порівнянні з минулим становить понад 34%. Зниження темпів виробництва торкнулося практично усіх галузей. Приміром, виробництво у хімічній промисловості скоротилося майже вдвічі, легкій – на 40%, харчовій – на понад 14%.
Нинішнє скорочення промислового виробництва стало рекордним. За весь час Незалежності України найбільший спад фіксувався 15 років тому і становив тоді трохи більше 27%. А починаючи із 1999 року, в Україні спостерігалося лише зростання виробництва
В.Бойко = "дайтэ грошэй"!
и это при том что много людей осталось без работы - хотя их вины в этом нет. вот уволят еще народу и что банк будет отбирать у всех квартиры и машины? думаю что так далеко это процесс не зайдет. уже есть преценденты того что создаются антиколлекторы д и вообще разные общества людей увязших в долгах. для примера далеко ходить не стоит. есть человек который уже лет 10 занимается перевозками. естественно что оновил в 2006 автопарк, естественно в кредит. часть уже погасил а часть увы - работы стало мало, расценки упали из за конкуренции. выплачивать сейчас очень проблемно... заложил свою квартиру... теперь какой у него выход?
[18.02.2009 0823]
Промисловість в Україні «впала» у рази глибше, ніж в Росії та ЄС
Темпи промислового виробництва в Україні продовжують падати. У порівняні з січнем минулого року воно скоротилося на третину. Це у рази більше, ніж у країнах Європейського Союзу та Росії. До того ж, спад торкнувся усіх галузей промисловості.
Металургійна промисловість є основним джерелом надходжень до державного бюджету України. Сьогодні вона опинилася у дуже складній ситуації. Генеральний директор Маріупольського меткомбінату Володимир Бойко розповів Радіо Свобода, що виробництво металургії скоротилося на 40%. За його словами, така тенденція продовжується.
«Покращення не видно. Хоча і замовлення на дещо з’явилися, але ціни такі, що «падати» продовжуватимемо й далі. Ми всі працюємо десь на 60-70%. А ціни на метал знову пішли вниз. Але криза тільки розпочалася. Чітких антикризових заходів поки немає ніяких. Під час спаду виробництва та зниження заробітних плат потрібно думати, як зупинити ціни та прибрати доларовий еквівалент у відносинах усередині України», – наводить слова Володимира Бойка Радіо Свобода.
За даними Державного комітету статистики, спад промислового виробництва у січні цього року в порівнянні з минулим становить понад 34%. Зниження темпів виробництва торкнулося практично усіх галузей. Приміром, виробництво у хімічній промисловості скоротилося майже вдвічі, легкій – на 40%, харчовій – на понад 14%.
Нинішнє скорочення промислового виробництва стало рекордним. За весь час Незалежності України найбільший спад фіксувався 15 років тому і становив тоді трохи більше 27%. А починаючи із 1999 року, в Україні спостерігалося лише зростання виробництва
В.Бойко = "дайтэ грошэй"!
kuzment
k
Пользователь
53
18 февраля 2008
18 фев 2009 07:51
Цитата:
Читаю последние страниц надцать и диву даюсь. Господа, мы не в Европе, мы в гондурасе!
Какие проблемы населения, какая мораль, о чем вы вообще?! Ваши рассуждения сродни попытке вырастить акулу-вегитарианца. Людей у власти интересуют только бабки и ничего кроме бабок, причем интересуют в больших кол-вах и прямо сейчас а лучше вчера. Вопросы типа "а что будет завтра" интересуют только нас, их они не интересуют по одной простой причине - завтра будет вагон бабок и жизнь на прекрасном острове. Честно говоря, я уже от этих рассуждений справедливо/не справедливо, воры, не за тех голосуют и т.д. устал до чертиков. Ничего ведь не меняется, ну к чему этот пустой треп?
Есть желание что-то изменить - надо брать автомат и идти стрелять. Лично я до автомата еще не дозрел и потому просто молчу в тряпочку. Альтернативный вариант - поступить как Домовой (всмысле на чужом горбу...) правда он еще никуда не въехал но задумка у него правильная.
Как говорил герой Злой, Плохой и Хороший "собрался стрелять - стреляй, разговаривать не надо".
Согласен на все 100% Мой знакомый имеет отношение к оружейному магазину "ИБИС" так говорит что люди как с ума посходили гребут оружие, патроны, при чем не обычные там типа 4мм Флаберт или Макаров с резинкой, а берут "Калаши" и патроны 7.62 (с разрешением выходит что-то около 1300$)
Я тоже думаю, что у нашей страны шансов не осталось, нужно запасаться....
Молчун

Ветеран
1 205
24 ноября 2008
18 фев 2009 07:59
Цитата:
а берут "Калаши" и патроны 7.62 (с разрешением выходит что-то около 1300$)
а что, Калаш можно купить в свободной продаже ???
Любопытный)
Л
Постоянный пользователь
334
25 июля 2006
18 фев 2009 08:21
Цитата:
Ага, Калаши

Любопытный)
Л
Постоянный пользователь
334
25 июля 2006
18 фев 2009 08:24
Цитата:
Я тоже думаю, что у нашей страны шансов не осталось, нужно запасаться....
Да уж, с такими настроениями в обществе нужно плюнуть на все и идти в Ибис работать

kuzment
k
Пользователь
53
18 февраля 2008
18 фев 2009 08:26
Цитата:
Люди БРДМ свободно покупают (правда пулеметы приходится снимать) и оформляют как сельхоз технику (трактор) а вы говорите Калаш....
Молчун

Ветеран
1 205
24 ноября 2008
18 фев 2009 08:29
Цитата:
Люди БРДМ свободно покупают (правда пулеметы приходится снимать) и оформляют как сельхоз технику (трактор) а вы говорите Калаш....
из БРДМ человека не застрелишь...
и без вооружения она ничем от трактора не отличается - разве что - металла больше...
Bonnie Parker and Clyde Barrow

Постоянный пользователь
231
08 августа 2008
18 фев 2009 08:30
Цитата:
Демократия- утопия))) Красивое слово)))Демократия в действии: а давайте создадим партию домиковцев))) Кстати, наш прекрасный ВС оставил норму когда выборы в один тур ! Черновецкие будут всегда !Набрал 10 процентов- и в дамках !Зато больше всех !Это демократия?
Демократія - це вкрай недосконалий політичний режим - але суспільство за час свого існування нічого кращого ще не вигадало!
Щодо виборів Київського міського голови - так Ви подивіться на рівень явки виборців. Не секрет, що самами дисциплінованими виборцями є саме пенсіонери - так звана "стара гвардія". Свідома молодь, до якої як я розумію, тут себе відносить більшість, в цей час пивко посьорбувала та свої питання вирішувала. Так от тепер не треба шукати винного і тим більше звинувачувати того хто слабший і не може відповісти. Це тактика молодого мента, який шукає самоствердження.
Доречі, я живу не в Києві і Черновецький цікавить мене виключно як аналог КВН.
zps
z
Пользователь
74
16 октября 2007
18 фев 2009 08:35
Цитата:
Здесь еще модератор присутствует или сократили, нереальное нашествие флуда !
Поддерживаю. Предлагаю забанить Трастин и всех, кто вступает с ней в дискуссию.
Раньше действительно было интересно читать ветку Комрада. А теперь сюда даже Альфа Трейдер не заходит, а его комментов не хватает. Да и сам Комрад пропал.
Для EKZ: закрывайте ветку или баньте флудистов.

kuzment
k
Пользователь
53
18 февраля 2008
18 фев 2009 08:37
Цитата:
из БРДМ человека не застрелишь...
и без вооружения она ничем от трактора не отличается - разве что - металла больше...
открою вам тайну - в нашей стране купить можно все..... а БРДМ человек покупал, что бы в случае заварушек (которые мы увидим уже в этом году) можно было спокойно перемещаться по просторам нашей необъятной.

Молчун

Ветеран
1 205
24 ноября 2008
18 фев 2009 08:38
касательно формы правления.
однажды Роберт Хайнлайн сказал:
"Демократия основывается на предположении, что миллион человек умнее одного. Бред… Чего-то я не понимаю.
Автократия основывается на предположении, что один человек мудрее миллиона. Что ж сыграем и эту пьесу. И кто же будет решать?"
однажды Роберт Хайнлайн сказал:
"Демократия основывается на предположении, что миллион человек умнее одного. Бред… Чего-то я не понимаю.
Автократия основывается на предположении, что один человек мудрее миллиона. Что ж сыграем и эту пьесу. И кто же будет решать?"
paragraf78
p
Пользователь
22
25 января 2009
18 фев 2009 09:29
Уважаемые.Энто тема "Где дно?" или как
Создайте для себя "Флудилку" 

Petr
P
Старожил
763
24 декабря 2008
18 фев 2009 09:37
Цитата:
Уважаемые.Энто тема "Где дно?" или какСоздайте для себя "Флудилку"
Так дна пока не видать. Цены совершают перегруппировку перед решительным броском вниз. Вот и общаемся на отвлеченные темы в перекуре

dmaraptor
d
Старожил
911
09 декабря 2008
18 фев 2009 10:10
Цитата:
Якщо хочеш насмішити Бога - заплануй щось !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Запам'ятайте раз і назавжди, вік людини це його багатство, його мудрість. Я завжди, коли випадає нагода, раджусь із досвідченими колегами, які зараз на пенсії квіточки поливають. Їхні поради сьогодні для мене дійсно на ціну золота. Це я до того, що здатність адекватно сприймати дійсність та приймати рішення залежить не від віку, а від рівня його освітченості у певній сфері суспільного життя. Іноді й молоді здорові люди таку ахінею несуть, що хоч стій, хоч падай. Люди похилого віку, це блискучі фахівці своєї справи, до яких сьогоднішнім "фахівцям" ще рости й рости, ми мали прекрасних інженерів, слюсарів, кібернетиків, правників, але у питаннях формування влади - досвіду "0". От і маємо, що сьогоднішні пенсіонери вірять всьому, про що говорять і пишуть у ЗМІ.
Я не буду з вами сперечатися. Я бачив як нормальних фахівців у похилому віці так і повних маразматиків і крадіїв. Причому останніх набагато більше.
Цитата:
А встановлення обмежень пов'язаних із граничним віком - це протиправно в усіх розуміннях, як в юридичному так і в моральному.
Чому тоді не протиправно обмежувати вік знизу - 18 років? Чи у нас подвійні стандарти в усіх розуміннях, як в юридичному так і в моральному?

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Євромісто 2 | NOXT, SAVO International | Крюківщина, вул. Добра18.0717
- ЖК Family and Friends | 2 черга | GEOS | Київ, вул. Новопольова, 218.07526
- ЖК Варшавський 3 | Stolitsa Group | Київ, просп. Європейського Союзу (Правди)18.074
- ЖК Great | Ріел, IB Alliance | Київ, Дніпровська набережна18.07739
- ЖК Respublika | KAN Development | Київ, Кільцева дорога, 118.072 435
- ЖК Файна Таун | KAN Development | Київ, вул. Салютна18.076 576
- ЖК UNIT Home | KAN Development, UDP | Київ, вул. Ґарета Джонса (Сім'ї Хохлових), 818.07245
- ЖК Crystal Avenue | НоваБудова | Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова, 918.0770
- ЖК Щасливий Grand | НоваБудова | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 3а18.073
- ЖК Creator City | Креатор-Буд | Київ, вул. Дегтярівська, 17-1917.07524
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- ЖК Велика Британія | РІЕЛ | Львів, вул. Шевченка, 1707.0750
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів