Подать объявление

Дом "Черемош" (№ 13) - вул. Бориса Гмирі, 16

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 41.
7/17%
2/5%
17/41%
11/27%
4/10%
1. . .215216218
08 окт 2018 15:13
Цитата "Скратти":


Доброго дня! Викладаю тут зведення по опитуванню


Дякую за відповідь, але що ще було на обговоренні 22/09?
Як можна бути долученим до групи у vi бері чи інших мереж і як можна ознайомитись із тим, що наразі йде за збір підписів у консьержа?

А то наче живемо у будинку, а участі у обговоренні та житті самого будинку - не маємо нагоди приймати.

І що наразі за ситуація із домофоном?
А то як встановити відеоспостереження - так охочих багато, а як встановити домофон - підписів нема вже котрий місяць (чи хоча б яких-небудь з цього приводу новин)
08 окт 2018 15:26
22.09 ніяких обговорень не було. Це були збори сугубо для відкриття скриньок і виймання з них опросників. Оголошення про це було для того, аби всі бажаючі змогли стати свідками цієї події і в подальшому не звинувачували ІГ в підтасовці. Все фіксувалося, дехто навіть на відео знімав.

Що стосується проведення домофонів - дуже мало бажаючих. Фірми хочуть і має сенс для них заходити якщо 50% мешканців згодні провести собі цей девайс.
10 окт 2018 17:36
Хто в курсі, що у нас з електропостачанням? Уже починає набридати, 5 раз на день відключення!!
10 окт 2018 19:57
Цитата "Чистые ручки":

Следить особо не за чем. Пожарка только условно рабочая. Не удосуживаются даже в МОПАХ снимать полиэтилен с датчиков, а в квартирах подключать батареики.

Это батчик дыма и угарных газов если он их услышит будет звинеть. Для того чтобы вас предупредить. А тот что в коридоре связан с пультом. Уже практика показала что они работают благодарна противопожарные и конэржам в доме не было пожара.
10 окт 2018 20:06
Смета на магнитные замки и доводчики на двери лифтового хола
11 окт 2018 11:07
Я не знаю за какое наблюдение люди голосовали, но без электричества, которого уже 4 сутки практически нет - оно бесполезно.
Тут бы в дом свет провести адекватный, а то выражения - одни нецензурные слова подбираются.
Я уже молчу о том, что всякие аквариумы, холодильники и т.п., долго не протянут.
Что хоть известно, а то на диспетчерской только хихикают и стандартные фразы по-типу "работы на 2 часа и т.п.". Никто не может дать реального ответа "как есть". :wow:


P.S. Кто в курсе, что был за сбор подписей касательно ЖЭКа? Вроде как было два списка, а когда решили подписать и ознакомится - уже нет и консьержи не в курсе, что такие были
11 окт 2018 14:17
оце вже зовсім не прикольно!!

графік відключення світла
11 окт 2018 16:49
Цитата "TestAcc":
оце вже зовсім не прикольно!!


Полностью поддерживаю! :up: :protest:
Еще бы знать сколько дней/недель так "страдать". А то график составили и молодцы.

Может и за ЖЭК платить третью частью, как электричество дают?
Думаю нужно что-то предпринимать и составлять некое коллективное письмо. Может быстрее на Киевоблэнерго отдадут. От "Аркадного" головняка немного спрыгнем с этим светом...
11 окт 2018 18:57
Мы выставим счет жеку и аркаде за испорченную новую технику их отключениями. И что за издевательство над людьми?! Построить жилье не обеспечив элементарным, как же органы власти приняли дом в эксплуатацию???
12 окт 2018 07:19
Цитата "K_A_T_E":
Мы выставим счет жеку и аркаде за испорченную новую технику их отключениями. И что за издевательство над людьми?! Построить жилье не обеспечив элементарным, как же органы власти приняли дом в эксплуатацию???


Немає смислу чекати поки техніка загнеться, потрібно іти і рівняти Аркаду/Аркадовський ЖЕК з землею. Це зовсім не припустимо подавати електроенергію по графіку, як в гетто. Поки вони построять нову підстанцію чи підключать наші дома до постоянної мережі то не то що електротехніка вийде з ладу а й наші діти постаріють
12 окт 2018 08:36
Добрый день. Такая ситация произошла у нас вчера вечером: По возвращению с работы мы с женой поинтересовались у консьержа про ситуацию со светом (как надолго, когда включат и тд) на что нам ответели, что свет пудут включать и выключать интервалами в 2 час каждый день на протяжение 3х месяцев и добавила, что может и на дольше. Мы были в шоке, но консьерж поспешила нас обрадовать, что завтра(сегодня) с 6.00 до 8.00 свет будет. Хоть так, подумали мы и завели будильник на 7.00 ( на час раньше обычного) чтобы успеть перед работой приготовить завтрак (на электронной плите), закепетить чай (в электронном чайнике), принять душ и высушить волосы феном (электрическим). Какого было наше удивление, когда проснувшись свет мы не обнаружили, поспешив позвонить консьержу по поводу того, когда свет все же будет мы столкнулись с агрессивной реакцией. Консьерж начала кричать, сказав, что ей звонят по 300 квартир со своими вопрсами, что наши вопрсы тупые и бросила трубку ( электрик на свое усмотрение решил выключить свет на час раньше, это было сделано под предлогом того, чтобы в парадном был свет и работали лифты с ее слов). Так же, по ее словам свет должны были включить в 9.00, но когда мы в 9.15 ушли на работы света все еще не было.

В связи с выше сказанном, у меня вопрос: Знает ли кто - нибудь, как подать жалобу на консьержа. И что будет с электричеством?
12 окт 2018 11:51
Графік відключень то лише для створення ілюзії, що аркада щось робить. Відключають набагато частіше і не по графіку.
12 окт 2018 19:34
Шановні мешканці будинку ЧЕРЕМОШ. Підготовлено і роздруковано 6 колективних звернень, від імені мешканців нашого будинку. Всі вони знаходяться у консьержок 1 секції нашого будинку, до вівторка. Прохання оперативно залишити свої підписи. 1.Держ.єнерго.нагляду. 2.Будєволюція. 3 ТОВ.Аркада.4. На Дтк. 5.Житлово комунальне господарство. А також готуються до уряду. На ім'я Гройсмана та мера Кличко. Також ви можете лишити своі підписи,під зверненням від усіх мешканців Патріотики в будинку Ольвия.
12 окт 2018 19:38
Вибачте загальний лист, Будинку Полісся.
16 окт 2018 10:56
інфо для тих, хто не вкурсі по ситуації з теплом і світлом:

Дуже коротке резюме зустрічі з забудовником/жеком 13 жовтня:

Тепло: дата подачі тепла в квартири на даний момент не відома, оскільки залежить від середньобової температури; у зв'язку з розділенням київенерго на електричні мережі і теплові мережі, жек змушують перепідписати існуючі договори з новоутвореною компанією, договори фізично знаходяться в київтеплоенерго і для пришвидшення підписання, жеку дпомагає забудовник (обіцяють до кінця цього тижня підписати). фізично будинки готові до подачі теплоносія.

електрика: 10, Олександрійський та 11 Дубровиця переключені на постійні мережі (відповідно наша КТП ["времянка"] трохи розвантажена), відключень планових не буде окрім аварійних ситуацій.
за наступні 2 тижні забудовник повинен передати на баланс ДТЕК і включити РП-10кВ, від якого живиться наша ТП за постійною схемою (ТП8373), озвучена дата включення ТП8373 на постійну схему - 5 листопада. відповідно, після цього, протягом тижня-двох Галицький і Черемош одночасно переключать на постійні схеми електропостачання .
16 окт 2018 18:56
Цитата "Mamontionok":
інфо для тих, хто не вкурсі по ситуації з теплом і світлом:
електрика: 10, Олександрійський та 11 Дубровиця переключені на постійні мережі (відповідно наша КТП ["времянка"] трохи розвантажена), відключень планових не буде окрім аварійних ситуацій.
за наступні 2 тижні забудовник повинен передати на баланс ДТЕК і включити РП-10кВ, від якого живиться наша ТП за постійною схемою (ТП8373), озвучена дата включення ТП8373 на постійну схему - 5 листопада. відповідно, після цього, протягом тижня-двох Галицький і Черемош одночасно переключать на постійні схеми електропостачання .


Дякую велике за інформацію! :super: :yes:
18 окт 2018 10:26
главное что бы у №14 была света ,что бы шлагбаум работал :faceoff: :faceoff: :protest:
22 окт 2018 14:00
Те ,що будинок буде переведений на пряму, не означає що будє можливо підписати прямі договори, які дають можливість дешевше платити за єлектро єнергію, оформити субсідії, льготи в кого є.
22 окт 2018 14:02
Підписанням договору з ДТК на пряму, тільки рішить ці питання.
03 ноя 2018 07:39
Уважаемые соседи!
На данный момент договор на запуск отопления в нашем доме (и еще 8 домах ж/м Патриотика) с Киевтеплоэнерго все еще не подписан! На встрече 02.11 прозвучали очередные обещания, что договора будут подписаны в начале следующей недели.
В ближайшее время ожидается сильное похолодание, поэтому мы уже не можем просто ждать, с нашей стороны необходим полный контроль над действиями ответственных лиц.
В понедельник, 05.11 в 9:00 собираемся возле банка Аркада (центральное отделение на Ольгинской), узнаем, на какой стадии подписание договора, и всеми силами ускоряем процесс. В частности, инициируем срочную встречу представителей Аркады (застройщика, жека) с руководством Киевтеплоэнерго (и с нашим участием) для оперативного урегулирования спорных вопросов.
Приходите, нас должно быть много, так как до наступления холодов остались считанные дни!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .215216218
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее