Подать объявление

Дом 9 ( ул. Киевская, 247 ) - ЖК "Лесной квартал"

1. . .6769. . .127
02 ноя 2017 15:00
Цитата "Juls777":
По поводу брони кладовок вообще не понимаю, о чем говорят! На сколько знаю, о кладовках до последнего не знали будут ли они вообще или нет, поэтому как можно было бронировать? Да и вообще, при так называемой "брони" вряд ли давали деньги, а на словах, так это не бронь! Так какие могут быть возмущения!

Обычные возмущения! я свою историю написал выше. Они о кладовках знали еще на котловане, иначе бы не предлагали мне забронировать. А потом появляются новые инвесторы, и они опять их предлагают... и судя по тому что на некоторых этажах уже были куплены до момента старта продаж (смс рассылки) - то тут попахивает либо новые инвесторы предложили на лапу что бы те забыли про бронь, либо кто-то из своих для перепродажи скупил
02 ноя 2017 15:37
Цитата "ipirog":

Обычные возмущения! я свою историю написал выше. Они о кладовках знали еще на котловане, иначе бы не предлагали мне забронировать. А потом появляются новые инвесторы, и они опять их предлагают... и судя по тому что на некоторых этажах уже были куплены до момента старта продаж (смс рассылки) - то тут попахивает либо новые инвесторы предложили на лапу что бы те забыли про бронь, либо кто-то из своих для перепродажи скупил

Мои друзья тоже купили себе спокойненько и радуются. Не понимаю почему такие плохие отзывы. А то, что за кладовку надо 100 сразу оплатить - это правда.
Думаю половина сразу и отсеялась сама. Предложили другим.
02 ноя 2017 17:33
За кладовку зашевелился еще года полтора назад, ничего еще не знали, но на всякий случай очередь завели в ОП. Был вторым на этаже в очереди. Потом иногда звонил спрашивал, что с кладовками. Все менялось. То не будет. То неизвестно и будет известно ближе к сдачи. Потом после "не будет" и перед "будет известно ближе к сдаче" начали по новой записывать в очередь, снова был вторым у себя на этаже. После смс приехал сразу с готовностью все сразу оплатить. Человек передо мной думал вечер и решили не брать. Вот так вот взял без проблем и блата на своем этаже
02 ноя 2017 20:47
Цитата "AlexsashkaN":
За кладовку зашевелился еще года полтора назад, ничего еще не знали, но на всякий случай очередь завели в ОП. Был вторым на этаже в очереди. Потом иногда звонил спрашивал, что с кладовками. Все менялось. То не будет. То неизвестно и будет известно ближе к сдачи. Потом после "не будет" и перед "будет известно ближе к сдаче" начали по новой записывать в очередь, снова был вторым у себя на этаже. После смс приехал сразу с готовностью все сразу оплатить. Человек передо мной думал вечер и решили не брать. Вот так вот взял без проблем и блата на своем этаже

-- нагадує чергу десь в держ.контору (паспортний стіл наприклад) без електронної черги, коли одне віконце для прийому і куча людей стоїть в черзі, яка тянеться аж з виходом на вулицю.

Добре що ви встигли відразу після смс приїхати і заплатити, а я, наприклад зателефонував відразу після отримання смс і отримав відповідь що кладовочки на поверсі/і сусідніх поверхах вже куплені)) це ж смішно. Тобто не було мені необхідності їхати з готовністю платити, так як нічого вже не продавалося. А якби теоретично була кладовка, але в той день не зміг приїхати, так якз бухти-барахти іноді не получається приїхати)

Вам повезло, можливо ви більше хотіли/постарались чим я)), можливо співпало з етажем, де менше було бажаючих. Але такий спосіб продажі нагадує якусь державну контору з совковим підходом. Це не цивілізований підхід до клієнтів. Ми ж інвестори, мають бути всі задоволені, а не хтось один із 12- ти))
Не чесно і годі.
02 ноя 2017 21:29
Цитата "Juls777":
По поводу нечестности продажи кладовок, немного не соглашусь. Мы с мужем купили ее сразу в общем порядке без "блата", так сказать, после получения смс и на своем этаже. Дело в том что продавали сразу тем кто оплачивал 100% цены за кладовку. Вот и все. Просто люди думали, сомневались, надо не надо, и через неделю проснулись, когда все уже раскупили!

- ви готові, наприклад, продати половину ?:)
погодтесь, 7 метрів кладовки для однієї квартири трохи предостатньо :@-:
а розділити на 2 - буде норм :shuffle:
03 ноя 2017 07:18
Цитата "Heroes":

- ви готові, наприклад, продати половину ?:)
погодтесь, 7 метрів кладовки для однієї квартири трохи предостатньо :@-:
а розділити на 2 - буде норм :shuffle:

Ні не готові!
03 ноя 2017 07:22
Цитата "ipirog":

Откуда информация что продали их до смс рассылки?! И еще раз пишу Вы при бронировании задаток давали? Наверняка нет! Так то что Вы не успели это, извините Ваши проблемы. И писать о том что на "лапу" дали или еще что то глупо! Я например на протяжении 2-х часов в офис звонила. И дозвонилась!
03 ноя 2017 08:24
Цитата "Juls777":

Ні не готові!

100%. Как её потом делить с чужими людьми))))
03 ноя 2017 08:39
Що значить забагато 7м для однієй квартири? Хто вирішує забагато чи замало? Може ще мою квартиру виміряєте і вирішете забагато для мене квадратних метрів чи ні! Люди включайте здоровий глузд! А якщо хочете щось спитати, то хоч правильно формуйте запитання, а не з претензією. Всім миру!
03 ноя 2017 08:43
Цитата "Heroes":
-- нагадує чергу десь в держ.контору (паспортний стіл наприклад) без електронної черги, коли одне віконце для прийому і куча людей стоїть в черзі, яка тянеться аж з виходом на вулицю.

.....

Не чесно і годі.

Та годі вам вигадувати теорії змови. Все пояснюється просто, кладовок катастрофічно мало (наскільки я зрозумів кладовки є лише в третій секції, і лише одна штука на поверх, тобто на весь будинок, на понад 600 квартир, є лише 25 кладовок), звідси й принцип розподілення: "хто перший встав - того і тапки".

Особисто я телефонував у ВП, на другий день після SMSки, кладовка на нашому поверсі була вільна, проте почувши ціну, й зваживши всі за і проти, ми з дружиною вирішили, що брати не будемо й відмовились. Тобто можливість взяти була. Враховуючи жорсткий дефіцит, треба було ворушитись, хто був шустріший той встиг. Що тут нечесного?! Не розумію.

В масовий продаж кладовок до оповіщення, своїм людям, я мало вірю. Можливо деякі кладовки перехопили працівники забудовника, які отримали інформацію про їх продаж раніше ніж було SMS-оповіщення, проте масовим це явище навряд чи було.
03 ноя 2017 09:05
Я тоже купил кладовку без блата. Пришла Смс, я перезвонил, было занято. Вечером мне сами перезвонили. Я узнал цену и сказал, что беру. Приехал, подписал договор и оплатил. Вот все.
03 ноя 2017 09:50
Не там шукаєте підвох...
Імхо треба заспокоїтись з кладовками, повірте, буде ще на чому сконцентруватись.
От давайте про осбб подумаєм.
03 ноя 2017 14:44
А для чого осбб? Буде дешевше комуналка? Чи якiсть робiт?
04 ноя 2017 14:08
[quote="cerwer"]Кладовку я бронював на 2-му поверсі, півтора роки назад. Через деякий час сказали - не факт, що будуть кладовки. Тепер, при розсилці смс, я передзвонив, Юля підтвердила мою броню. Але взнавши ціну я відмовився

якщо не секрет, яка ціна?
04 ноя 2017 15:04
Яркий секрет, тут уже кілька разів писали. 75 000.
05 ноя 2017 11:31
Доброго дня!інвестували в 2секцію 21поверх.Вітаю своїх сусідів.Чи відомо комусь, завершилися обміри БТІ?
05 ноя 2017 12:09
Доброго дня!інвестували в 9будинок 2секція 21поверх.Вітаю всіх сусідів.Можливо відомо комусь,чи закінчилися обміри БТІ?
05 ноя 2017 12:15
А правды никто не знает, каждый раз новые даты.
05 ноя 2017 12:31
Дякую за відповадь,будемо чекати,сподіватися на краще..
05 ноя 2017 17:45
Цитата "Лилия..9":
А правды никто не знает, каждый раз новые даты.

Навіщо оце "правда-неправда" - думаєте, забудовнику чи відділу продажів за радість зміщувати дати? Спочатку розрахували на одне - але за якихось обставин не вкладаються, краще було б якщо б називали одразу максимальну дату, чи не називали взагалі, але ж інвестори наполягають, бо мають право знати. Якщо велика кількість людей і стурктур задіяна - не може все гладко і вчасно бути завжди. Я теж хочу вже ключі, але від того, що буду тут стогнати і звинувачувати, швидше не буде. Тому я краще не буду.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .6769. . .127
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx