Подать объявление

ул. Драгоманова, 2а ( дом 5 )

1. . .272274. . .491
22 июнь 2016 11:37
По поводу оформления у нотариуса. Звони трём разным нотариусам ( проверенным и надежным) по рекомендациям друзей, у всех одна цена 3000 грн, все доки будут готовы в течении 5 дней. В кгс это стоит 1000 грн и делается 2 недели.
22 июнь 2016 11:45
Кому будут приходить смс о готовности справки по 100 % оплате не поленитесь, напишите на форуме. Нужно понимать тенденцию! Всем спасибо!))
22 июнь 2016 12:50
Цитата "verydima":
Я буду завтра забирать на Суворова и отпишу что к счет. Мне кажется, что это какая-то ошибка. И жек не мог уйти в такой идиотизм, чтобы заставить всех, кто уже подписал - вернуться к ключнице за копией.

Здравствуйте. Подскажите, вы были на Суворова что вам сказали? Нужна ли копия акта у ключницы?
22 июнь 2016 12:52
Кто как решил? Кто будет оформлять через КГС, кто сам ? Есть вероятность, что КГС "случайно" не на того оформит договор? Может кто-то уже оформлял через КГС ?
22 июнь 2016 13:03
Я сегодня не успел на Суворова. Мы будем оформлять через КГС. Мне 5 туда-сюда не принципиальны.
22 июнь 2016 13:05
Думаю, что через кгс надежнее чем через частного нотариуса. Приоритет следующий:
1- госрегистратор
2- гос нотариус.
3- кГс
4- укрпочта( если услуга уже доступна)
5- частный нотариус.
Моё личное мнение.
22 июнь 2016 13:12
Забыла написать, сообщение нам вчера прислали.
22 июнь 2016 13:17
Цитата "BondA":
Здравствуйте. Подскажите, вы были на Суворова что вам сказали? Нужна ли копия акта у ключницы?

Никакой акт от ключницы не надо. Мало того - нет разницы писали Вы замечания по поводу качества работ или нет, акт приема-передачи можно подписывать
22 июнь 2016 13:19
Цитата "Olkul":
Забыла написать, сообщение нам вчера прислали.

А какого числа доплачивали?
22 июнь 2016 13:47
Ребят, а тех паспорт они отдадут сразу при подписании акта и выдачи справки о 100% или тех паспорт ещё ждать нужно?
22 июнь 2016 13:59
Цитата "2vlad2":
Думаю, что через кгс надежнее чем через частного нотариуса. Приоритет следующий:
1- госрегистратор
2- гос нотариус.
3- кГс
4- укрпочта( если услуга уже доступна)
5- частный нотариус.
Моё личное мнение.

+1 - когда первый раз покупал у КГС оформлял через КГС тоже.
22 июнь 2016 15:32
Судячи з повідомлень у гілці "підкови" - завтра у них відкриття будинку тільки для "галочки" , а далі ще невідомо скільки часу займе поквартирне підключення води/електрики і тп.. Дивлячись на це розумієш, що початок ремонтів у вересні для нашого будинку - це дуже оптимістичний сценарій... Дістали вони зі своїм соплежуйством.... Дуже злий...
22 июнь 2016 15:45
Цитата "AntyZ":
Судячи з повідомлень у гілці "підкови" - завтра у них відкриття будинку тільки для "галочки" , а далі ще невідомо скільки часу займе поквартирне підключення води/електрики і тп.. Дивлячись на це розумієш, що початок ремонтів у вересні для нашого будинку - це дуже оптимістичний сценарій... Дістали вони зі своїм соплежуйством.... Дуже злий...

Аналогично!!!
22 июнь 2016 15:56
Чого злитися, треба діяти. 4-й будинок завтра збирається в КМБ. Треба теж ідти та давати чергового "золотого копняка".
22 июнь 2016 16:05
Цитата "ТДВ":
Чого злитися, треба діяти. 4-й будинок завтра збирається в КМБ. Треба теж ідти та давати чергового "золотого копняка".
Если на 9 то муж смог бы подьехать на сборы
22 июнь 2016 16:08
В последний раз когда мы были на собрании с Жэком мы обсуждали время 10-00.
КГС приходят на работу к 10, в 9 там еще никого не будет.
22 июнь 2016 17:31
Цитата "BondA":

Помню что с 10, думала вдруг раньше, в 11 нужно ему уже в другом месте быть, не успеет((
22 июнь 2016 17:34
Цитата "BondA":

на жаль, я завтра не можу відпроситися з роботи і бути на зустрічі. підскажіть, зустріч відбудеться ? Є інвестори, які зможуть підійти і підняти питання стосовно строків прогонки тепломереж?
22 июнь 2016 17:37
Цитата "ТДВ":

Особисто я не бачу сенсу саме завтра кудись їхати:

-попередню "зустріч" планували і обговорювали на форумі цілих 2 неділі, в результаті від нашого будинку прийшло аж 20-25 інвесторів .. за вечір ми навряд назбираємо хоч таку кількість.. а якщо йти малою кількістю - то навряд чи буде результат.
-також у нас поки нема чітких питань які маємо озвучити КМБ ...
-також не впевнений що треба йти із сусідами з 2-б(4-го) будинку, на попередній зустрічі в основному говорили про їх будинок і дуже мало про наш...

Якщо збиратися, то через неділю-дві наприклад, до того часу скласти перелік питань(може навіть у формі листа), ще уточнити в жеку можливі моменти/проблеми які заважають процессу заселення... І тільки тоді - зібравши хоча б 40-50 інвесторів йти до КМБ і ВИМАГАТИ конкретних ВІДПОВІДЕЙ і ДІЙ для швидшого заселення нашого будинку.
22 июнь 2016 17:45
просто минулого тижня не так багато писали на форумі, що прийдуть на зустріч з Жеком, а прийшло 25 чоловік. Тому я думаю, що завтра інвестори можуть підійти, оскільки на зустрічі обговорювавя візит до кмб на 10 год 23.06.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .272274. . .491
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx