Подать объявление

Дом №1 - ЖК "Ярославичи"

Тема закрыта

1. . .7274. . .216
26 март 2015 08:17
Цитата "_LiSa_":
Во 2 корпусе? Это в 4 доме или в том что строится сейчас?

У Вас ведь адрес: Кургузова 1-А, корпус 2? Вот в вашем корпусе и строится. В первом парадном. :yes:
26 март 2015 08:51
Цитата "sarvi":

А Вы думаете, он просто так для Шилюка выбивает 1,8 га дубового леса возле нашего ЖК?
Кстати, во 2-ом корпусе, 1 парадное, уже строится продуктовый магазин.

мне все не дает покоя лес....
судя по вашим сообщениям, вы много знаете, о темных сторонах нашего застройщика и мера... и я надеюсь у вас будут идеи как спасать лес, и бороться с этим злом...
думаю очень много людей поддержат вас
26 март 2015 09:06
Цитата "Enot911":

судя по вашим сообщениям, вы много знаете, о темных сторонах нашего застройщика и мера... и я надеюсь у вас будут идеи как спасать лес, и бороться с этим злом...

или у вас уже есть такие идеи, и вы ведете партизанские атаки ? :yes: и наша помощь вам пока не нужна?
26 март 2015 09:17
Цитата "Enot911":

Тогда готовьтесь. Скорее всего придется защищать лес силой. Решетняк ни о чем слышать не хочет. Ему нужно только валить лес. Как только на сессии горсовета снова будут поднимать этот вопрос, нужны массовые протесты. Люди с 9 этажек постоянно ходят на сессии и ругают мера за лес. Вчера также было жарко.
Пытаемся этот вопрос контролировать.
На днях ровняли землю под укрепстеной и еще один ряд деревьев убрали. Наше видео и фото в инете, думаю, видели)))?
Мы решили, что как только еще раз будут трогать деревья - начинаем препятствовать физически.
Поэтому просьба. Всем небезразличным. Следить за ситуацией. В случае обнаружения повала деревьев - максимальный репост везде и как только можно. (как минимум 1 корпус, 2 парадное, консьержам - там разберемся) Также следите за нашей информацией. Иначе лес обречен. :ded:
26 март 2015 09:18
Цитата "Enot911":

или у вас уже есть такие идеи, и вы ведете партизанские атаки ? :yes: и наша помощь вам пока не нужна?

Атаки ведутся. :yes: Только этого очень мало. Вопрос стоит очень-очень серьезно.
26 март 2015 09:44
Цитата "sarvi":

Тогда готовьтесь. Скорее всего придется защищать лес силой. Решетняк ни о чем слышать не хочет. Ему нужно только валить лес. Как только на сессии горсовета снова будут поднимать этот вопрос, нужны массовые протесты. Люди с 9 этажек постоянно ходят на сессии и ругают мера за лес. Вчера также было жарко.
На днях ровняли землю под укрепстеной и еще один ряд деревьев убрали. Наше видео и фото в инете, думаю, видели)))?
Мы решили, что как только еще раз будут трогать деревья - начинаем препятствовать физически.
Поэтому просьба. Всем небезразличным. Следить за ситуацией. В случае обнаружения повала деревьев - максимальный репост везде и как только можно. (как минимум 1 корпус, 2 парадное, консьержам - там разберемся) Также следите за нашей информацией. Иначе лес обречен. :ded:

все понятно, на ФБ, следим, вот посветлее вечером станет, нужно будет проводить вечером "ревизию" леса...
жалко что сессии в будний день, и нужно как-то с работой решать вопрос, но лес однозначно этого стоит, нужно за него бороться
26 март 2015 09:46
Цитата "sarvi":

Атаки ведутся. :yes: Только этого очень мало. Вопрос стоит очень-очень серьезно.

там где огромнейшие деньги замешаны, и связи, бороться всегда очень тяжело...
думаю стоит подключать СМИ, и самыми полезными будут те, которые "работают" на партию, противоположную партии мера, чей он?
26 март 2015 09:58
Скорее всего ничего у нас не получится, если будут строить то пусть лучше ДСК 4, они хоть быстро строят,а не такой как Войцеховский УКО Груп. Вот тогда точно это все затянулось на долгие года.
26 март 2015 10:03
Цитата "Artem 777":
Скорее всего ничего у нас не получится, если будут строить то пусть лучше ДСК 4, они хоть быстро строят,а не такой как Войцеховский УКО Груп. Вот тогда точно это все затянулось на долгие года.

плохой настрой...
если так думать, то потом придется думать, чем дышать...
26 март 2015 10:11
Цитата "Enot911":

Нехочу нікого образити,але цікаво: чому ви купували квартири на місці яких ще 2 роки назад був ліс???? Чому тоді не були захисниками природи? Адже на місці наших будинків були прекрасні краєвиди на київ.....
26 март 2015 10:13
Цитата "sarvi":

Те, що ДБК-4 той участок лісу "приговорив", видно хоча б із конфігурації уже залитої підпірної стіни - стрімко спускається донизу якраз у місці, де над нею знаходиться ліс, про який іде мова.
А боротися варто - десь за місяць зазеленіють дуби, і буде така краса, що навіть не повіриться, що хтось може на неї підняти руку (вірніше, на неї загнати бульдозер).
26 март 2015 10:15
Цитата "Arlekino":

Нехочу нікого образити,але цікаво: чому ви купували квартири на місці яких ще 2 роки назад був ліс???? Чому тоді не були захисниками природи? Адже на місці наших будинків були прекрасні краєвиди на київ.....

я очікувала таке питання, і сама не раз про це думала, і тоді я була захисником природи, а купили квартиру тому, що колись хтось не захистив ліс, і там вже побудували житло, тей ліс вже не повернути, а залишки можна зберегти
26 март 2015 10:18
Цитата "Arlekino":

Також не задля образи, але просто заради інформації - а Ви бували у цих місцях до того, як ДБК-4 розгорнув тут будівництво? Упевнені, що тут був ліс по усій площі будівництва? А прекрасні краєвиди на Київ у мене, та й у багатьох сусідів також, на разі залишилися - із вікон власної квартири :yes:
26 март 2015 10:19
Цитата "igor440":

Також не задля образи, але просто заради інформації - а Ви бували у цих місцях до того, як ДБК-4 розгорнув тут будівництво? Упевнені, що тут був ліс по усій площі будівництва? А прекрасні краєвиди на Київ у мене, та й у багатьох сусідів також, на разі залишилися - із вікон власної квартири :yes:

:up:
26 март 2015 10:25
Цитата "igor440":

Не у всіх є краєвиди на Київ з вікон квартири....
26 март 2015 10:28
Цитата "_LiSa_":

Не у всіх є краєвиди на Київ з вікон квартири....

а що видно з ваших вікон ? :)
26 март 2015 10:35
Цитата "igor440":

Так була)) знімала житло на Кургузова 3а ....вікна виходили на часні будинки)) і ми кожен вечір з чоловіком ходили на пагорб....на спортивну площадку..і дивилися на Київ)))) виходили на шашлики!! Так що повірте було дуже гарно...Ліс був там де 4,1,2 будинок.
Але купивши там квартиру розумію...що ліс то ліс,а людям потрібно десь жити..) тому в тому що розгортається будівництво нема нічого поганого!Було б дуже добре щоб там був дитсадок ,якого для міста так не вистачає...Мене куди більше лякає відкриття магазинів на території...тому що це бруд,миші...а якщо будуть спиртні напої в продажі,то ще й п'яні навколо!
26 март 2015 10:37

Ось за цим посиланням //vforum.com.ua/novosti/ditjachii-sadoch ok-chi-v-dverta-man-puljac-ja.html можна дізнатися про історію запитання та пересвідчитися із фото, що ліс був раніше частково лише на місці будинку №2, будівництво якого лише розпочато.

26 март 2015 10:41
Цитата "igor440":
Ось за цим посиланням //vforum.com.ua/novosti/ditjachii-sadoch ok-chi-v-dverta-man-puljac-ja.html можна дізнатися про історію запитання та пересвідчитися із фото, що ліс був раніше частково лише на місці будинку №2, будівництво якого лише розпочато.

На місці 4-го будинку БУВ ЛІс!!!..там де 3-ій будинок там був Пустир...а 4-ий будинок кусок лісу забрав!!!!! Чи вам на стіки потрібна була конкретика??? Я спочатку не замітила що Ваше питання провокативне =))
Виходить що якщо "100" дерев знищили,то то не катастрофа,бо там Ви живете?
26 март 2015 10:41
Цитата "Enot911":

а що видно з ваших вікон ? :)

Будинок № 3 і шматочок того лісу який збираються вирубати :(
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .7274. . .216
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее