Дно рынка недвижимости и влияющие факторы
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 12:50
Цитата "Dolphin2":
- (доларові) зарплати по вакансіях цим літом перевищили рівень 2008 року.
І це ми на дні. Без іноземних інвестицій. А коли вони підуть в Україну (десь там років через 2-4), ціни на метри знову полетять вгору.
Ох и юморист же Вы! Это же надо так хохмить!
Нещодавно пропонували переїзжати в Дніпропетровськ на зарплату 7+ тис доларів. А потім на щось подібне в інший обласний центр. Обидва - українські бізнеси.
Це космічні гроші навіть до кризи

Можете по базі вакансій на фін директора подивитись, що твориться. Роботавці знову наввипередки підвищують зарплати топ менеджменту... Я таке останній раз бачив влітку 2008 року...

Dolphin2

Ветеран
1 485
25 января 2011
07 июнь 2011 13:02
Цитата "Другой Вячеслав":Эй, народ. Что это за коттеджики такие в Петровском, которое сразу за Вишневым? //fn.ua/view.php?ad_id=932089&page=1 Не могу на них найти никакого компромата, а цена подозрительно низкая. Или нет? Кто что знает, откликнитесь, пожалуйста!
Понимаю, что не в тему, но здесь людей больше, которые разбираются.
Заранее благодарен.
Хм, подорожало.
Раньше квартиры там продавали по 800-900 уе\метр.
Вы вообще бывали в Петровском?
Съездите, поосмотритесь.
Там само Петровское -сплошной компромат.
По мне, гораздо лучше уже Буча с Ирпенем.
tatyna

Пользователь
90
28 января 2010
07 июнь 2011 13:07
Цитата:Серйозний агробізнес тільки починається. Кожного тижня є новина про створення нового агрохолдингу. Урожайність реально підняти вдвічі. А світові ціни на агропродукцію будуть рости на %% щорічно. Буде валютна виручка, буде робота, буде зарплата, будуть високі ціни на нерухомість в Києві.
бааа! та до нас завітав сам Микола Янович!!!

а можна спитати, що ви таке забористе споживаєте, що такі унікальні порівняння здихотной укр. агропромисловості (що доречі не може прогодувати навіть свою країну) з потужним російським нафтогазовим ринком наводите??? я теж так хочу, жити у суцільній нірвані і щоб з кожним днем все краще и краще було!

доречі яким чином взагалі стосується запланований "деребан" землі до рядових споживачів ринку нерухомості? чи ви сподіваетеся, що людям хтось за ту землю гроші дасть???

AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 13:13
Цитата "tatyna":
доречі яким чином взагалі стосується запланований "деребан" землі до рядових споживачів ринку нерухомості? чи ви сподіваетеся, що людям хтось за ту землю гроші дасть???
Коли земельку повністю роздерибанять (протягом 1-3 років) - людям дадуть роботу. Це головне.
Агросектор прогодує всіх і дасть гарну еспортну виручку. Щоб вирощувати зернові - треба добрива та техніка - і їх теж виробляють в Україні. Щоб давати мясо - треба комбікорм та ферми - і це теж виробляється в Україні.
Цей комплекс виробницв та послуг навкого землі зараз тільки запускається.
Глобально - ми на дні, учимось заробляти гроші і шукаємо свою нішу в світовій економіці. Агросектор - це і є наша ніша. Зараз ми як сліпі котята тільки учимость заробляти на цьому гроші.

За теперішнім одіозним урядом буде ліберальніший та розумніший. За приватною власністю на землю в Україну попруть нові мульярдні інвестиції та кредити під заставу землі. В Києві знову крутитимуться великі гроші. Відповідно, про квартирку за 10 тисяч доларів, про яку тут хтось мріє, можна буде тільки в вікіпедії почитати.

То лі еще будєт ойойой

bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
07 июнь 2011 13:28
Цитата "MDX":Цитата "AD2009":Скільки в Росії зарубіжних інвесторів займається газом-нафтою-хімією? Нуль (майже).
В прошлом году "нуль по AD2009" = 13 млрд USD. Читать вас становится все забавней ))
Если я не ошибаюсь то нетто отток инвестиций из рф гораздо больший чем вы приводили цифру и тока за месяц. В рф кидают по круче чем у нас и вообще я бы сказал что любая страна имеет свои характеристики в ведении бизнеса. Украина на сегодня достаточно либеральна (на мой взгляд ) в плане работы . у нас нет профсоюзов или непосильных социальных требований а с введением кодекса так прибыль вообще легко обратить в наличные.
Взятки это плохо но в общем просто рынок очень маленький. Взятки и на западе это норма. Вспомните скандалы с интел когда японцы "покупали" технологии или как проводят тендеры. Просто форма взятки там более законная что ли и объясняют её типа рыночными условиями.

MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 13:30
Цитата "AD2009":В Києві знову крутитимуться великі гроші. Відповідно, про квартирку за 10 тисяч доларів, про яку тут хтось мріє, можна буде тільки в вікіпедії почитати.
Свой профессиональный уровень вы уже показали, теперь еще и подтвердили. Сколько там тысяч вам предлагали? Надо было брать... про такую зарплату теперь только в том сообщении и почитаете.
MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 13:32
Цитата "bud":Если я не ошибаюсь то нетто отток инвестиций из рф гораздо больший чем вы приводили цифру и тока за месяц.
Ошибаетесь.
-35 млрд
+113 млрд
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
07 июнь 2011 13:39
Цитата "AD2009":Цитата "tatyna":
Коли земельку повністю роздерибанять (протягом 1-3 років) - людям дадуть роботу. Це головне.
Агросектор прогодує всіх і дасть гарну еспортну виручку. Щоб вирощувати зернові - треба добрива та техніка - і їх теж виробляють в Україні. Щоб давати мясо - треба комбікорм та ферми - і це теж виробляється в Україні.
Цей комплекс виробницв та послуг навкого землі зараз тільки запускається.
Глобально - ми на дні, учимось заробляти гроші і шукаємо свою нішу в світовій економіці. Агросектор - це і є наша ніша. Зараз ми як сліпі котята тільки учимость заробляти на цьому гроші.![]()
За теперішнім одіозним урядом буде ліберальніший та розумніший. За приватною власністю на землю в Україну попруть нові мульярдні інвестиції та кредити під заставу землі. В Києві знову крутитимуться великі гроші. Відповідно, про квартирку за 10 тисяч доларів, про яку тут хтось мріє, можна буде тільки в вікіпедії почитати.![]()
То лі еще будєт ойойой
Я думаю что не всё так легко.
1. На земле фактически не кому работать. А кадры решают ВСЁ.
2. Такие издержки на производство это крест на производстве дешевого сектора продукции а значит будем импортировать и далее.
3. Только крупные компании и только если землю за даром - смогут вести прибыльно дела.
4. Жаль но производство в масштабах и качестве сравнимых с западом нам ни когда не наладить без новых технологий которых у нас просто нет. Возможно что решаться на "зеленые" технологии но это уже второй вопрос.
Вывод : адский труд с низкой отдачей при ручном труде и нехватка рук - поставят крест на бурном росте.
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 13:47
Цитата "bud":
Вывод : адский труд с низкой отдачей при ручном труде и нехватка рук - поставят крест на бурном росте.
Не будемо лізти в морально-технічні деталі. Ключова тема - дно по вартості метрів нерухомості. Так от, я хотів сказати, що розвиток агробізнесу, а особливо введення приватної власності на землю стануть відправною точкою нового росту цін на метри в Києві.
Скоріше за все, землею можна буде торгувати десь з 2012 року (введуть по тихому, під шумок Євро 2012). Оце і буде найнижча точка по вартості метрів в Києві.

Всього агро землі в Україні - 42 млн га. Взяти хоча б по 1 тис доларів = 42 млрд доларів. Якщо хоча б половина цієї суми прилетить в Україну в якості кредитів - то вже буде інвестиційний клімат.
//zsu.org.ua/index.php?option=com_ ... &Itemid=82
MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 13:49
Цитата "AD2009":Скоріше за все, землею можна буде торгувати десь з 2012 року (введуть по тихому, під шумок Євро 2012). Оце і буде найнижча точка по вартості метрів в Києві.
Очередной Еврозагон в бетон.
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
07 июнь 2011 13:51
Цитата "MDX":Цитата "bud":Если я не ошибаюсь то нетто отток инвестиций из рф гораздо больший чем вы приводили цифру и тока за месяц.
Ошибаетесь.
-35 млрд
+113 млрд
actualcomment.ru/news/20791/
Добыча полезных ископаемых 13.8 в том году. А вообще прямых инвестиций всего 13 ярдов и это на всю россию !
Вы масштаб сравните с польшей.
К слову в россии то коррупция ни чем не уступает украинской. Поэтому дело не в принципах демократии

tatyna

Пользователь
90
28 января 2010
07 июнь 2011 13:52
Цитата:Коли земельку повністю роздерибанять (протягом 1-3 років) - людям дадуть роботу. Це головне.
вірно Микола Янович, вірно! "не треба скиглити, треба брати лопату і годувати свою сім’ю!!!" кинемо всі сили на розбудову сільгосп виробництва!!!

треба частіше повторювати, що все буде добре і буде нам щастя!

MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 13:55
Цитата "bud":А вообще прямых инвестиций всего 13 ярдов и это на всю россию !
Ваша ссылка начинается словами:
Цитата:Объем иностранных инвестиций, поступивших в российскую экономику в 2010 году, составил $114 млрд 746 млн, что на 40,1% больше, чем в 2009 году
А каких 13 вы говорите?
И что там у них в РФ с коррупцией мне честно говоря все равно. К чему вы это?
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
07 июнь 2011 13:58
Цитата "AD2009":Цитата "bud":
Не будемо лізти в морально-технічні деталі. Ключова тема - дно по вартості метрів нерухомості. Так от, я хотів сказати, що розвиток агробізнесу, а особливо введення приватної власності на землю стануть відправною точкою нового росту цін на метри в Києві.
Скоріше за все, землею можна буде торгувати десь з 2012 року (введуть по тихому, під шумок Євро 2012). Оце і буде найнижча точка по вартості метрів в Києві.
Я много и часто слышу про перспективы вложения в сх земли от людей у которых есть что вложить. Думаю эффект будет таков что выйдя из "бизнеса" по стройке в аграрный сектор капитал спровоцирует снижение интереса к недвижимости, чем обвалит и те цены которые были. но это тока мои выводы.
Что бы получить прибыль в аграрном секторе нужно знать работу. Вложить нужно будет очень много а вот вернуть своё будет просто не реально.
bud

Ветеран
11 183
19 февраля 2007
07 июнь 2011 14:00
Цитата "MDX":Цитата "bud":А вообще прямых инвестиций всего 13 ярдов и это на всю россию !
Ваша ссылка начинается словами:
Цитата:Объем иностранных инвестиций, поступивших в российскую экономику в 2010 году, составил $114 млрд 746 млн, что на 40,1% больше, чем в 2009 году
А каких 13 вы говорите?
И что там у них в РФ с коррупцией мне честно говоря все равно. К чему вы это?

MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 14:17
Цитата "bud"::) вы, это , до конца прочитайте![]()
Не поленился, прочел творчество журналистов до конца. Суть не изменилась.
Теперь ваша очередь, оф. статистика:
https://www.gks.ru/bgd/free/b04_03/IssWWW.exe/Stg/d01/40inw24.htm
Если помните предмет спора, то речь шла о нулевых инвестициях в нефть.
Другой Вячеслав
ДВ
Пользователь
32
12 декабря 2009
07 июнь 2011 15:11
Цитата "Dolphin2":Цитата "Другой Вячеслав":Эй, народ. Что это за коттеджики такие в Петровском, которое сразу за Вишневым? //fn.ua/view.php?ad_id=932089&page=1 Не могу на них найти никакого компромата, а цена подозрительно низкая. Или нет? Кто что знает, откликнитесь, пожалуйста!
Понимаю, что не в тему, но здесь людей больше, которые разбираются.
Заранее благодарен.
Хм, подорожало.
Раньше квартиры там продавали по 800-900 уе\метр.
Вы вообще бывали в Петровском?
Съездите, поосмотритесь.
Там само Петровское -сплошной компромат.
По мне, гораздо лучше уже Буча с Ирпенем.
Спасибо, Dolphin2. Нет, не бывал, далеко слишком. Однако, в чем именно компромат Петровского, извините за настырность. Что-то там незаконно? Что-то там не соответствует строительным и прочим нормам? Или там есть какие-то существенные недостатки, делающие жизнь невыносимой?
Да, Буча и Ирпень как бы ближе к цивилизации, школы там, садики, магазины и развлекательные заведения, - поэтому Петровское Вам не по душе? Или есть еще что-то?
Dolphin2

Ветеран
1 485
25 января 2011
07 июнь 2011 18:00
Цитата "AD2009":
То лі еще будєт ойойой
Коли земельку повністю роздерибанять (протягом 1-3 років) -
- земельку уже полностью раздерибанили. Или Вы думаете, у власти сидят дебилы, которые допустят к дерибану каких-то там инвесторов?
Щоб вирощувати зернові - треба добрива та техніка - і їх теж виробляють в Україні. Щоб давати мясо - треба комбікорм та ферми - і це теж виробляється в Україні.
Очень спорные утверждения.
Знаете, сколько удобрений в Украину завозится?
Вы давно видели комбайн "Нива"? Или это был "Джонни Купер"
Какие-такие комбикорма украинского производства Вы знаете? Из чего они состоят?
Кто работает на скотоводческих фермах?
У меня есть ответы на эти вопросы.
За теперішнім одіозним урядом буде ліберальніший та розумніший.
Мне бы ваши ясновидческие способности! Пока что у нас по принципу - "чем дальше в лес, тем толще партизаны". С каждым новым набором властьимущих НЕ БЛАГОДАРЯ, А ВОПРЕКИ инвестициям, нам становится все хуже.
За приватною власністю на землю в Україну попруть нові мульярдні інвестиції та кредити під заставу землі.
Ха-ха-ха! Нет, не так. ГА-ГА-ГА!
Согласен, что агросектор будет расти.
Но боюсь, с нашей извращенной украинской реальностью нам от этого будет только хуже.
Dolphin2

Ветеран
1 485
25 января 2011
07 июнь 2011 18:11
Цитата "Другой Вячеслав":
Спасибо, Dolphin2. Нет, не бывал, далеко слишком. Однако, в чем именно компромат Петровского, извините за настырность. Что-то там незаконно? Что-то там не соответствует строительным и прочим нормам? Или там есть какие-то существенные недостатки, делающие жизнь невыносимой?
Да, Буча и Ирпень как бы ближе к цивилизации, школы там, садики, магазины и развлекательные заведения, - поэтому Петровское Вам не по душе? Или есть еще что-то?
Невыносимо жить на дне унитаза - если не сольют, так обгадят.
В общем, смотрел я Петровское, правда, не эти домики, а многоэтажки на Тепличной 38.
Поэтому насчет законности и соответствия именно этих домиков - не в курсе.
Так вот. само по себе Петровское - растянутое село без инфраструктуры. Ни нормальных магазинов, ни больницы (которая в Боярке - ближайшая и отвратительная!) ну и т.д.
Если Вы пенсионер с единственной целью - сидеть перед телевизором - ну может тогда подойдет.
Общественного транспорта нет, до Киева далеко.
В Буче цены на недвижимость ниже, окружающая среда лучше (лес и водоемы всегда рядом - доплюнуть можно), инфраструктура вся есть...
В общем, если Вы действительно склоняетесь к таунхаузу - советую не полениться и несколько раз съездить в Петровское и в Бучу. Не на просмотры, а так, к городку/селу приглядеться. Думаю, тогда поймете разницу.
Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 ноября 2009
07 июнь 2011 18:13
Опа!
Ещё утром репа у Ада была +1, сейчас уже -1.
Пока я работал, курс упал.
Инвесторы снова в минусах.
Ещё утром репа у Ада была +1, сейчас уже -1.
Пока я работал, курс упал.

Инвесторы снова в минусах.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 324.0663
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1124.063 761
- Апарт-комплекс в Пуще Водице | Киевгорстрой | ул. Квитки Цисык 34,3624.06429
- Дом №16, ЖК "Эврика"24.061 507
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка23.06488
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13822.06404
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а22.0640
- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-921.0645
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4921.0619
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 221.06525
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?25.064 538
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее