Дно рынка недвижимости и влияющие факторы
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 11:00
Цитата "маленький хомячок":r сведению спекулей-барыг РН!!!! мои деньги вы не получите, как и деньги других хомяков, пока не скинете до приемлемого уровня цены на ваши убогие курятники. (10 куе за двушку в м. Киеве).
А я сегодня начал ремонт в своей квартире-новостройке.А на оставшиеся после ремонта куплю двушку в центре Киева за 10 куе. для детей (если не передумаю)и виллу в Болгарии. Так что БЕЕЕЕЕ
Браво! Безумству храбрих поем ми славу!

А однушку-панельку по 160 тищ доларів не хочеш, як зараз в Москві продають??? Так Росія зараз на гребені з нафтою та газком. А ми тільки починаємо свій природній ресурс - земельку - освоювати. Ще навіть офіційно не почали її продавати (!!!)
Серйозний агробізнес тільки починається. Кожного тижня є новина про створення нового агрохолдингу. Урожайність реально підняти вдвічі. А світові ціни на агропродукцію будуть рости на %% щорічно. Буде валютна виручка, буде робота, буде зарплата, будуть високі ціни на нерухомість в Києві.
Так що, свої 10 тисяч поклади в банк, внукам на морозиво може й хватить

flyman

Ветеран
3 241
11 августа 2006
07 июнь 2011 11:13
АД, сбєйся.
Буде жопа, а не
>> валютна виручка, буде робота, буде зарплата,
>> будуть високі ціни на нерухомість в Києві.
Буде жопа, а не
kos65

Ветеран
1 213
23 августа 2007
07 июнь 2011 11:26
Цитата "flyman":АД, сбєйся.
Буде жопа, а не
но и по 10 туе-двушка в Киеве тоже не будет

Deka
D
Старожил
617
18 августа 2008
07 июнь 2011 11:31
Рівнятись на північного сусіда, це дуже сильно ненавидіти свою країну та людей. "Нафта та газок"...нічого в принципі не хочу сказати образливого, але це якраз найбільше на що Росія здатна - нафто-газо наркоманія, присмокталось до тої свердловини пару "князьків", тому відчуття реальності втрачають. Країни типу Швейцарії, Австрії досить таки обділенні природними копалинами...але живуть не гірше Північного сусіда (Великий смайл) Те ж мені ще нашли чому заздрити, 160к за халупу в місті з дуже сумнівними перевагами (як на мене одне з найгірших міст обєктивно)
А тепер про наших "баранів" (князьків). АД2009, розвивати агрокомплекс? Знаєш, я працюю консультантом, й одного часу дуже "ратував" за інвестиції в україну (грошей багато в швейцарії, не знають люди куди їх подіти), ми навіть їздили зустрічалися з потенційними партнерами (не агро-бізнес, але повязана з ним галузь - відходи сировини з агробізнесу можна використовувати), так от, після того як "частота" подібних статей в пресі почала дратувати навіть мене, ми все це обговорили, й вирішили сконцентруватись на країнах типу "Таїланд, Індонезія, Бразилія, та інш. Там хоч корупціний рівень теж високий, але нема конкретного "бєспрєдєлу", як творять "покращувателі життя вже сьогодні"
Ось тобі "коротенько", буде бажання знайдешь цей номер кореспонденту, почитаєшь...детальніше. Відверто я не бачу великих перспектив найближчим часом, іноземні інвестиції дуже скромні, Росія давить ціною на газ з одного боку, обмежуючи ринки збиту з іншого. Ще Європа, як захоче прижме, й тоді "знімай штани"
А тепер про наших "баранів" (князьків). АД2009, розвивати агрокомплекс? Знаєш, я працюю консультантом, й одного часу дуже "ратував" за інвестиції в україну (грошей багато в швейцарії, не знають люди куди їх подіти), ми навіть їздили зустрічалися з потенційними партнерами (не агро-бізнес, але повязана з ним галузь - відходи сировини з агробізнесу можна використовувати), так от, після того як "частота" подібних статей в пресі почала дратувати навіть мене, ми все це обговорили, й вирішили сконцентруватись на країнах типу "Таїланд, Індонезія, Бразилія, та інш. Там хоч корупціний рівень теж високий, але нема конкретного "бєспрєдєлу", як творять "покращувателі життя вже сьогодні"
Ось тобі "коротенько", буде бажання знайдешь цей номер кореспонденту, почитаєшь...детальніше. Відверто я не бачу великих перспектив найближчим часом, іноземні інвестиції дуже скромні, Росія давить ціною на газ з одного боку, обмежуючи ринки збиту з іншого. Ще Європа, як захоче прижме, й тоді "знімай штани"
Цитата:В свежем номере украинского еженедельника «Кореспондент» сообщается о том, что западные инвесторы рапортуют о небывалом коррупционном и фискальном давлении. Большинство из них готовы покинуть страну и рассказать Европе, как на самом деле выглядит "привлекательный инвестклимат", о котором много говорит официальный Киев.
Еженедельник в пример приводит немецкого миллиардера Хорста Гассманна, потерявшего 3 апреля этого года в течение пары минут свой украинский бизнес: офис его компании ТРП заняли рейдеры, заварившие вход ржавыми железными прутьями и до сих пор не пускающие никого внутрь. Таким образом под прицелом оказываются не только идеи малого бизнеса в Украине.
По словам Гассмана, шансов победить "оккупантов", имея влиятельные знакомства с высшим руководством Германии, нет. Корреспонденту, бравшему интервью у Гассмана, миллиардер рассказал, что в предшествовавшей захвату борьбе он убедился, что рейдеры являются частью система вкупе с купленными судьями, милиционерами и чиновниками.
К сожалению, это не единичный случай. За последнее время в Украине пострадал ряд внешних инвесторов. Правда, о своих проблемах они говорят либо шепотом, либо устами общественных деятелей (так иностранцы страхуют свой бизнес от немилости украинских властей).
Более того, жалобы о давлении со стороны контролирующих органов поступали как от малых и средних предпринимателей, так и представителей крупного международного бизнеса.
Deka
D
Старожил
617
18 августа 2008
07 июнь 2011 11:38
Цитата "kos65":Цитата "flyman":АД, сбєйся.
Буде жопа, а не
но и по 10 туе-двушка в Киеве тоже не будет
ну 10 тисяч двушка, це вже занадто

AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 11:46
Цитата "Deka":
Знаєш, я працюю консультантом,
Відверто я не бачу великих перспектив найближчим часом, іноземні інвестиції дуже скромні, Росія давить ціною на газ з одного боку, обмежуючи ринки збиту з іншого. Ще Європа, як захоче прижме, й тоді "знімай штани"
ОК, я фінансовий менеджер (з міжнародною кваліфікацією). Шукаю нову роботу в Києві, вивчаю ринок. Зарубіжних інвестицій мало. Але:
- вакансій на рівні фінансового директора зараз більше, ніж було до кризи (в більшості українські бізнеси);
- (доларові) зарплати по вакансіях цим літом перевищили рівень 2008 року.
І це ми на дні. Без іноземних інвестицій. А коли вони підуть в Україну (десь там років через 2-4), ціни на метри знову полетять вгору.
Deka
D
Старожил
617
18 августа 2008
07 июнь 2011 11:52
Цитата "AD2009":Цитата "Deka":
Відверто я не бачу великих перспектив найближчим часом, іноземні інвестиції дуже скромні, Росія давить ціною на газ з одного боку, обмежуючи ринки збиту з іншого. Ще Європа, як захоче прижме, й тоді "знімай штани"
ОК, я фінансовий менеджер (з міжнародною кваліфікацією). Шукаю нову роботу в Києві, вивчаю ринок. Зарубіжних інвестицій мало. Але:
- вакансій на рівні фінансового директора зараз більше, ніж було до кризи (в більшості українські бізнеси);
І це ми на дні. Без іноземних інвестицій. А коли вони підуть в Україну (десь там років через 2-4), ціни на метри знову полетять вгору.
ну можливо український бізнес сам ровзвинеться без інвестицій. А на потік інвестицій відверто я не дуже сподіваюсь. Чому? дивись мій пост вище - у влади уркагани с уркаганськими методами. Я не знаю подробиць, але здається раніше можно було домовитись. А рараз просто в тебе забирають побудованний завод/розкручений бізнес, навіть не пропонують поділитися. Й є ще десь з 100 країн, в які інвестувати "легше"
Ти сподіваєшься на чиїсь інвестиції, ну можливо хтось знайдеться, або дуже ризиковий, або погано проведе дослідження ризиків/специфіки. А я тобі просто навожу приклад (так би мовити з реальності): Грошей наших фондів в україні точно не буде найближчим часом. Дуже багато ризиків

Другой Вячеслав
ДВ
Пользователь
32
12 декабря 2009
07 июнь 2011 11:56
Эй, народ. Что это за коттеджики такие в Петровском, которое сразу за Вишневым? //fn.ua/view.php?ad_id=932089&page=1 Не могу на них найти никакого компромата, а цена подозрительно низкая. Или нет? Кто что знает, откликнитесь, пожалуйста!
Понимаю, что не в тему, но здесь людей больше, которые разбираются.
Заранее благодарен.
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 11:59
Цитата "Deka":
ну можливо український бізнес сам ровзвинеться без інвестицій. А на потік інвестицій відверто я не дуже сподіваюсь. Чому? дивись мій пост вище - у влади уркагани с уркаганськими методами. Я не знаю подробиць, але здається раніше можно було домовитись. А рараз просто в тебе забирають побудованний завод/розкручений бізнес, навіть не пропонують поділитися. Й є ще десь з 100 країн, в які інвестувати "легше"
Ти сподіваєшься на чиїсь інвестиції, ну можливо хтось знайдеться, або дуже ризиковий, або погано проведе дослідження ризиків/специфіки. Грошей наших фондів в україні точно не буде найближчим часом.
Скільки в Росії зарубіжних інвесторів займається газом-нафтою-хімією? Нуль (майже). Україні не потрібні іноземні інвестори, що вирощувати зернові чи олійні, курей, свиней, телят, виробляти комбікорм, техніку для села і так далі.
По агробізнесу ми йдемо на конкретний підйом без зарубіжних інвестицій. І це реальна база майбутньої економіки України

маленький хомячок
мх
Старожил
769
04 ноября 2009
07 июнь 2011 12:07
Цитата "AD2009":
Браво! Безумству храбрих поем ми славу!![]()
А однушку-панельку по 160 тищ доларів не хочеш, як зараз в Москві продають??? Так Росія зараз на гребені з нафтою та газком. А ми тільки починаємо свій природній ресурс - земельку - освоювати. Ще навіть офіційно не почали її продавати (!!!)
Серйозний агробізнес тільки починається. Кожного тижня є новина про створення нового агрохолдингу. Урожайність реально підняти вдвічі. А світові ціни на агропродукцію будуть рости на %% щорічно. Буде валютна виручка, буде робота, буде зарплата, будуть високі ціни на нерухомість в Києві.
Так що, свої 10 тисяч поклади в банк, внукам на морозиво може й хватить
Сами верите в то что написали? Ну тогда, действительно: - безумству....

А 10 тыс - это моя оценка бесценной квартиры в супер перспективном городе, а не размер моих активов

MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 12:09
Цитата "AD2009":Скільки в Росії зарубіжних інвесторів займається газом-нафтою-хімією? Нуль (майже).
В прошлом году "нуль по AD2009" = 13 млрд USD. Читать вас становится все забавней ))
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 12:13
Цитата "MDX":Цитата "AD2009":Скільки в Росії зарубіжних інвесторів займається газом-нафтою-хімією? Нуль (майже).
В прошлом году "нуль по AD2009" = 13 млрд USD. Читать вас становится все забавней ))
Нє вєрю. Давай посилання. Скоріше 13 млрд - це всі інвестиції (а не в нафту та газ). А якщо і в нафту, то скільки там російських інвестицій - для порівняння?

П.С. В укранському агробізнесі теж є іноземні (прямі) інвестиції. Але мало...
маленький хомячок
мх
Старожил
769
04 ноября 2009
07 июнь 2011 12:16
Цитата "AD2009":
ОК, я фінансовий менеджер (
то-то я смотрю финансовую систему как залихорадило.... Впрочем неудивительно, учитывая уровень нынешних местных "финансовых менеджеров". Что будет дальше? Страшно, аж жуть.
Ах-да! Село нас вытянет... Кстати, советую некоторым менеджерам съездить в то мифическое село и для разнообразия подержать хоть полчаса тяпку, также почитать законы по которым работают аграрии. Иллюзии отпадут быстро (если конечно есть чем анализировать факты)
маленький хомячок
мх
Старожил
769
04 ноября 2009
07 июнь 2011 12:19
Цитата "Deka":
ну 10 тисяч двушка, це вже занадто
И СССР не распадЁтся, бо це вже занадто. А почему собственно и нет? Все параметры подтверждают мой прогноз.
AD2009

Старожил
807
29 октября 2010
07 июнь 2011 12:19
Цитата "маленький хомячок":
то-то я смотрю финансовую систему как залихорадило.... Впрочем неудивительно, учитывая уровень нынешних местных "финансовых менеджеров". Что будет дальше? Страшно, аж жуть.
Ах-да! Село нас вытянет... Кстати, советую некоторым менеджерам съездить в то мифическое село и для разнообразия подержать хоть полчаса тяпку, также почитать законы по которым работают аграрии. Иллюзии отпадут быстро (если конечно есть чем анализировать факты)
Хамити не треба. Ти ж не дома з дружиною... (а на роботі

А потенціал села я з середини знаю. Успішно працював фінансовим директором в публічному агробізнесі. Ілюзій немає.
Наш агросектор - це бомба. Це як нафтогазові родовища в Росії. Тільки ми їх ще не використовуємо

маленький хомячок
мх
Старожил
769
04 ноября 2009
07 июнь 2011 12:27
Цитата "AD2009":Цитата "маленький хомячок":
Хамити не треба. [size=150]Ти[/size] ж не дома з дружиною... (а на роботі)
А потенціал села я з середини знаю. Успішно працював фінансовим директором в публічному агробізнесі. Ілюзій немає.
Наш агросектор - це бомба. Це як нафтогазові родовища в Росії. Тільки ми їх ще не використовуємо
Кстати вам я не хамил! Читайте внимательно! Если приняли на свой счет - то это Ваши проблемы. На воре как известно ....
Потенциал конечно есть, но почему не используется? И будет ли использован при нашей жизни? Для развития потенциала нужны условия, а их нет и не предвидятся...
Кстати, что это за публичный агробизнесс такой? Дуже цикаво. Посмею предположить, что занимались размешением акций агрохолдингов на публичных торгах?

И еще! Я к Вам на ВЫ обращался, так что не тыкайте....
MDX

Старожил
518
05 марта 2011
07 июнь 2011 12:28
Цитата "AD2009":Нє вєрю. Давай посилання. Скоріше 13 млрд - це всі інвестиції (а не в нафту та газ). А якщо і в нафту, то скільки там російських інвестицій - для порівняння?
Открою глаза фин. менеджеру, знающему про 0 инвестиций в нефть в РФ: "В 2010г. в экономику России поступило 114,7 млрд.долларов иностранных инвестиций".
По фразе нагуглить первоисточник не сложно. Учиться никогда не поздно, так? )
Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 ноября 2009
07 июнь 2011 12:33
В Москве рынок жилой недвижимости пришёл к равновесию. Поколебать его смогут только ощутимые финансовые потрясения в России.
Однако, как говорит пословица, что для русского хорошо, то для украинца смерть.
(Я о цене на газ
)
Однако, как говорит пословица, что для русского хорошо, то для украинца смерть.
(Я о цене на газ

Deka
D
Старожил
617
18 августа 2008
07 июнь 2011 12:35
Цитата "AD2009":Цитата "маленький хомячок":
Хамити не треба. Ти ж не дома з дружиною... (а на роботі)
"У людства зоряне майбутнє" (с) Л.Подервянський
Dolphin2

Ветеран
1 485
25 января 2011
07 июнь 2011 12:47
Цитата "AD2009":Цитата "Deka":

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 324.0663
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1124.063 761
- Апарт-комплекс в Пуще Водице | Киевгорстрой | ул. Квитки Цисык 34,3624.06429
- Дом №16, ЖК "Эврика"24.061 507
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка23.06488
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13822.06404
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а22.0640
- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-921.0645
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4921.0619
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 221.06525
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?25.064 539
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее