Подать объявление

Через "Еліту-Центр" постраждало найбільше агентство нерухомості

Тема закрыта

04 сен 2006 09:16

Голосіївський районний суд Києва заарештував майно і банківські рахунки дочірнього підприємства "Агентство нерухомості "Благовест" (Печерський)" за заявою двох громадян України, потерпілих від діяльності групи компаній "Еліта-Центр".

Про це повідомляє прес-служба юридичної фірми "Ільяшов і Партнери", яка представляє потерпілих від афери "Еліта-Центр".Як йдеться в повідомленні, потерпілі вкладали кошти в будівництво за посередництвом агентства нерухомості "Благовест".

У своїй позовній заяві потерпілі вимагають від відповідача близько 600 тис. грн. (компенсацію сум, оплачених за пайову участь у будівництві, послуги відповідача, а також моральну компенсацію потерпілим).

У позовній заяві відзначається, що Агентство нерухомості "Благовест" (Печерський) фактично нав'язав позивачам інвестиційний договір із ЗАТ "Будівельно-інжинірингова компанія "Б.І.К.", що входила до групи компаній "Еліта-центр".

При цьому станом на день підписання інвестиційного договору (11.11.2005), професійним учасникам ринку нерухомості було відомо, що "Б.І.К." не має дозволу на будівництво житлового будинку за адресою м. Київ, вул. О.Шмідта 34- 42.

"Очевидно, що відповідач, будучи лідером ринку нерухомості, володіючи достатнім обсягом інформації про стан ринку і його учасників, а також маючи договір із МВС України не міг не знати про махінації", - коментують ситуацію в "Ільяшов і Партнери".

Раніше рішенням Голосіївського суду двоє громадян України – клієнти "Ільяшов і Партнери" – були визнані потерпілими від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-Центр".

Дане судове рішення надає цим інвесторам реальні механізми одержання житла від КП "Київське інвестиційне агентство", що, згідно з розпорядженням мера Києва, буде виступати замовником житлових будинків для громадян, що постраждали від діяльності "Еліта-Центр".


//www.pravda.com.ua/news/2006/9/4/46765. htm

04 сен 2006 10:34
Если договор предлагали несмотря ни на что - лишь бы продать, то наверное "пострадало" агенство не из-за Элиты-Центр, а по другой причине
23 окт 2007 16:34
А я думаю, если б АН Благовест знал бы о возможной махинации, договор они б не заключали с клиентами. Слишком большой риск и никому судебные разбирательства не нужны.
К тому же, если уже такое крупное агенство не могло разоблачить аферистов, то "мелкому" и тягаться нечего... 120
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее