Подать объявление

ЖК "Первоцвет", Борисполь, ул. Февральская

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 61.
8/13%
3/5%
8/13%
19/31%
23/38%
1. . .7375. . .88
18 фев 2016 19:55
)))
Отримавши акт та документи, у той же день попрямував до державного реєстратора (навпроти центрального ринку).
Там було біля 20-ти людей та список ще на стільки ж. Я поспілкувався з ними, та зясував, що черга ведеться з 4 години ранку і так кожного дня. Але це ще не все....
На одну людину у реєстратора йде 30-50хвилин, а отже більше 12-16 людей за день він не прийме.
Я, на жаль не мав часу і пішов до рекомендованого нотаріуса.
Але, якщо у Вас є терпіння та можливість підїхати о 3 годині ранку до реєстратури та просидіти там цілий день, то можливо вийде і там.
Думаю, можна продзвонити ще по нотаріусах області і можливо вдастьсяя знайти дешевше. Знову ж таки, - якщо є час та можливість)))
УСПІХІВ УСІМ.
18 фев 2016 20:02
А не пробовали по электронной очереди?
18 фев 2016 22:10
Цитата "Barsik84":
А не пробовали по электронной очереди?

Пробував, але нічого не вийшло.
Якщо у вас вийде, розпишіть будь ласка, буде корисно усім.
22 фев 2016 16:28
Сьогодні здав документи,довелося чергувати з третьої години ранку біля реєстрації.Був першим реєстратор за двадцять хвилин мене відпустив і сказав чекати два тижні,щоб отримати інформаційний лист без печаток та підписів,тому що все тепер в електронному вигляді.Цікаво нотаріус видає таку саму інформаційну довідку?
22 фев 2016 16:55
Цитата "Nikola777":
Сьогодні здав документи,довелося чергувати з третьої години ранку біля реєстрації.Був першим реєстратор за двадцять хвилин мене відпустив і сказав чекати два тижні,щоб отримати інформаційний лист без печаток та підписів,тому що все тепер в електронному вигляді.Цікаво нотаріус видає таку саму інформаційну довідку?

Так, сьогодні отримала у нотаріуса такий же папірець, який навіть на документ не схожий - без підпису і печатки!!! В шоці!!! Платиш не маленькі гроші, навіть не можуть красивий папірець видати!!! :faceoff:
23 фев 2016 07:29
Цитата "Mic_Tania":

Так, сьогодні отримала у нотаріуса такий же папірець, який навіть на документ не схожий - без підпису і печатки!!! В шоці!!! Платиш не маленькі гроші, навіть не можуть красивий папірець видати!!! :faceoff:

Добрый день! А подскажите, пожалуйста, цену вопроса у нотариуса и у гос. регистратора? Заранее спасибо!
23 фев 2016 16:24
Цитата "Lena_Feya":

Добрый день! А подскажите, пожалуйста, цену вопроса у нотариуса и у гос. регистратора? Заранее спасибо!

У нотариуса заплатили 2000 грн. + 180 грн. квитанции, которые они сами оплачивают
23 фев 2016 20:49
Після проведеного аналізу води, виникло питання - який фільтр краще обрати. В результаті ретельного дослідження, було обранно фільтр проточної конструкції (насправді, його достатньо з головою) торгової марки Aqua Filter. Смак води після фільтрації дуже приємний в порівнянні з водою зі звичайного крану, а також зник накип на стінках чайника і плівка після охолодженого заварного чаю. Конструкція чотирьохступенева: картридж грубого очищення, картридж пом'якшення та зменшення вмiсту металу, картридж з активованим вугіллям і капілярна антибактеріальна мембрана. Буде цікаво подивитися на стан фільтра грубого очищення після 3-6 місяців експлуатації (якщо не забуду обовязково зроблю фотозвіт)
24 фев 2016 18:07
У державного реєстратора 175грн.квитанції,плюс комісія банку,плюс черга яку займають з двох-трьох годин ранку, а найдешевший нотаріус якого мені порадили 1500грн.плюс ті самі квитанції.
24 фев 2016 18:20
К нотариусу есть смысл, если срочно надо. У меня был выгодный покупатель, который подгонял, обошлось около 3тыс., право было через 3 часа, а если для себя, то дешевле у регистратора. Всем спасибо! Перехожу на ветку Дом#1 :hi:
25 фев 2016 06:55
Я делал у нотариуса, но еще дешевле.
Нотариус в Борисполе,
25 фев 2016 19:13
Ув. соседи кто в курсе как обстоят успехи с подключением газа в наш дом. :yes: Уж больно охота забрать ключи от квартиры, поменять двери, и хотя-бы для начала начать завозить стройматериалы и делать электрику. :pray:
25 фев 2016 19:41
Цитата "Barsik84":
Я делал у нотариуса, но еще дешевле.
Нотариус в Борисполе,

Кстати на ул. Февральской, 12
25 фев 2016 20:31
Цитата "Vall 50":
Ув. соседи кто в курсе как обстоят успехи с подключением газа в наш дом. :yes: Уж больно охота забрать ключи от квартиры, поменять двери, и хотя-бы для начала начать завозить стройматериалы и делать электрику. :pray:

23 февраля завозила в ЖЕК выписку о приватизации, то там сказали, что ВОЗМОЖНО на следующей неделе будет проходить пуск газа :???:
26 фев 2016 16:31
Спасибо будем ждать!
29 фев 2016 19:26
Пуск газа 02.03.2016р. УРА
01 март 2016 08:00
Цитата "Инвестор-3":
Пуск газа 02.03.2016р. УРА

:pray: :yes: :yes: :yes:
01 март 2016 08:34
Аж не верится как-то что мы дождались!!! :alc: :leb: :alc:
02 март 2016 17:51
Доброго вечора. Хто володіє інформацією, чи був сьогодні пуск газу?
02 март 2016 18:03
Цитата "Toro":
Доброго вечора. Хто володіє інформацією, чи був сьогодні пуск газу?

да
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .7375. . .88
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx