Бориспіль, вул. Головатого, буд. 20
Volodarmira
V
Новичок
6
24 декабря 2015
10 фев 2016 10:04
Доброго дня!
Хтось знає, чому у нас не світять вночі вуличні ліхтарі?
Хтось знає, чому у нас не світять вночі вуличні ліхтарі?
lerook
l
Пользователь
52
09 июня 2015
20 фев 2016 17:39
Вітаю, шановні сусіди!
Сьогодні хочу розповісти/нагадати про один цікавий документ, який від Вас якщо не приховують, то явно не афішують.
Називається він "Рішення виконавчого комітету
від 23.01.2012 № 47
Перелік, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд
та прибудинкових територій для населення міста Бориспіль"
Дуже раджу загуглити!
Чому про це згадав - у нас в будинку ситуація з прибиранням і обслуговуванням далеко не найгірша, але от з прибиранням ліфту (я зараз за свій під'їзд) - на жаль, критична. Бо в документі сказано - "Прибирання ліфтових кабін - 1 раз на тиждень", а фактично я не бачу наслідків регулярного прибирання.
Ще одне - з приводу нашого звернення до директора "ЖЕК-53" - відповіді поки-що не надходило. Але більш-менш серйозний ремонт ліфту - з попередженням за 2 дні - був проведений. За що особисто я вдячний) За результатами ремонту висновки робити поки-що зарано, спостерігаємо!
Всім гарного дня!!
Сьогодні хочу розповісти/нагадати про один цікавий документ, який від Вас якщо не приховують, то явно не афішують.
Називається він "Рішення виконавчого комітету
від 23.01.2012 № 47
Перелік, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд
та прибудинкових територій для населення міста Бориспіль"
Дуже раджу загуглити!
Чому про це згадав - у нас в будинку ситуація з прибиранням і обслуговуванням далеко не найгірша, але от з прибиранням ліфту (я зараз за свій під'їзд) - на жаль, критична. Бо в документі сказано - "Прибирання ліфтових кабін - 1 раз на тиждень", а фактично я не бачу наслідків регулярного прибирання.
Ще одне - з приводу нашого звернення до директора "ЖЕК-53" - відповіді поки-що не надходило. Але більш-менш серйозний ремонт ліфту - з попередженням за 2 дні - був проведений. За що особисто я вдячний) За результатами ремонту висновки робити поки-що зарано, спостерігаємо!
Всім гарного дня!!
Vera_20
V
Новичок
8
21 декабря 2015
27 фев 2016 21:45
Вем дорый вечер!По поводу уборки подьезда,то лично у меня к уборщице нет никаких претензий.Свою работу она выполняет очень даже хорошо.Лифт моет часто,подметает летничные клетки и даже моет их(лично сама свидетель!).А если и бывает лифт грязный,то тут уж, изините,люди-свиньи сами виноваты!!!!!!!А таких поверьте, хватает!!!!!!!!!!
lerook
l
Пользователь
52
09 июня 2015
28 фев 2016 12:46
Цитата "Vera_20":Вем дорый вечер!По поводу уборки подьезда,то лично у меня к уборщице нет никаких претензий.Свою работу она выполняет очень даже хорошо.Лифт моет часто,подметает летничные клетки и даже моет их(лично сама свидетель!).А если и бывает лифт грязный,то тут уж, изините,люди-свиньи сами виноваты!!!!!!!А таких поверьте, хватает!!!!!!!!!![attachment=0]G3iXMHmyfHc.jpg[/attachment]
Вітаю!
Скажіть будь-ласка, а в якому під'їзді Ви проживаєте?
Я дійсно ЩИРО радий, що у Вас в під'їзді чисто і прибрано. І таки згоден з тим, що є серед нас безвідповідальні сусіди Але треба пам'ятати, що вони - теж люди, а поведінку людей можна і треба коректувати.
Бо у нас у ліфті (3 під'їзд) брудно і не мито все ж досить давно. Мова і про підлогу, і про стіни + якась "добра, вихована" душа - маю надію - з числа гостей - дозволила собі на дзеркало чи то плюнути (певно, собі не сподобалась) - вибачаюся за подробиці(
З часу попереднього мого посту ситуація з санітарним станом у ліфті на краще, на жаль, не змінилася.
Хочу повідомити співласникам, що в найближчому майбутньому нам потрібно буде зібратися з приводу визначення подальшої організації для обслуговування і утримання нашого будинку. Нам потрібно обрати структуру управління будинком - управителя або ОСББ. Якщо ми не організуємо такі собі "вибори", то з 1 липня 2016 року згідно ЗАКОНУ міська рада має право обрати організацію-управителя самостійно - замість нас. І це може бути як організація, що обслуговує нас зараз (ЖЕК-53), так і ЖЕК-1 або інша новостворена організація. Крім того, змінити цю організацію - при необхідності - буде набагато важче, коли обирати її будемо не ми, а чиновники.
BILZAY
B
Пользователь
21
21 декабря 2015
29 фев 2016 06:42
//tsn.ua/video/video-novini/yaki-struktu ri-z-yavlyatsya-zamist-ukrayinskih-zheki v.html
Які структури з’являться замість українських жеків
Які структури з’являться замість українських жеків
kumbara2
k
Гость
3
09 июля 2015
29 фев 2016 13:01
Тільки хотіла скинути це відео)))
Дуже інформативно про ОСББ.
Дуже інформативно про ОСББ.
kumbara2
k
Гость
3
09 июля 2015
29 фев 2016 13:07
Щодо прибирання в під"їздах. Погоджуюся з Vera_20. У нас у 5-му під"їзді завжди прибрано, майже щоранку бачу прибиральницю. У ліфті завжди вологе прибирання. А от щодо безалаберних сусідів - це вже інше питання.
1. Курять, відповідно запах і окурки.
2. Часто залишають пакети зі сміттям, пляшки на сходах чи біля ліфту.
3. Викидають рекламні буклети із поштової скриньки на підлогу чи в ліфті.
На жаль, не знаю як боротися з такими... Де живуть, там і смітять!
1. Курять, відповідно запах і окурки.
2. Часто залишають пакети зі сміттям, пляшки на сходах чи біля ліфту.
3. Викидають рекламні буклети із поштової скриньки на підлогу чи в ліфті.
На жаль, не знаю як боротися з такими... Де живуть, там і смітять!
lerook
l
Пользователь
52
09 июня 2015
01 март 2016 07:09
Вітаю, сусіди! Хочу сказати, що я приємно вражений вчорашнім міні-зібранням, а ще більше - тим, що ліфт вчора ввечері виявився таким, як мені розповідають шановні Vera_20 і kumbara2, а саме - ЧИСТИМ, ВИМИТИМ! Хотілося б його бачити таким і надалі! Дуже вдячний обслуговуючій організації за якісно виконану роботу!! P.S. От тільки не зрозуміло - кому дякувати - ТОВ "ЖЕК-53" чи таки КП "ЖЕК-1"... ;-)
mardu
m
Гость
4
09 марта 2016
09 март 2016 14:56
Здравствуйте соседи. Недавно семьей переехали из Киева в Борисполь. Есть маленький ребёнок которого хотим отдать в садик. Никак не можем определисься с выбором. Очень много отзывов, как плохих так и хороших. Знаю, что в нашем доме оочень много детей. Может подскажите кто куда водит своих деток. Рассматриваем все варианты, как частные садики, так и гос. И конечно же, желательно поблизости.
BILZAY
B
Пользователь
21
21 декабря 2015
09 март 2016 19:53
Вечір добрий!!! Мамочка чи Папочка виходьте вдень на площадка, ми Вам все розповімо, заодно і познайомився!!!!!!))))
mardu
m
Гость
4
09 марта 2016
10 март 2016 06:53
Цитата "BILZAY":Вечір добрий!!! Мамочка чи Папочка виходьте вдень на площадка, ми Вам все розповімо, заодно і познайомився!!!!!!))))
Буду рада знакомству! Может давайте договоримся более конкретно о встрече на площадке?) в какое время вы выходите, как мне Вас узнать?)
BILZAY
B
Пользователь
21
21 декабря 2015
10 март 2016 08:17
Десь біля 13:00 ми наплощадці або на стоянці біля мусорки катаємся на самокатах)))я в курточці в красівий горошок)))))
Vera_20
V
Новичок
8
21 декабря 2015
10 март 2016 09:22
І я прийду з вами познайомитись)))
BILZAY
B
Пользователь
21
21 декабря 2015
10 март 2016 09:46
Буду чекати на Вас!!!!))))
mardu
m
Гость
4
09 марта 2016
10 март 2016 11:41
Цитата "BILZAY":Буду чекати на Вас!!!!))))
Опоздали мы на пол часика) и не нашли Вас(
BILZAY
B
Пользователь
21
21 декабря 2015
10 март 2016 12:07
Давайте завтра!!!
mardu
m
Гость
4
09 марта 2016
10 март 2016 12:29
Цитата "BILZAY":Давайте завтра!!!
Да, давайте
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
20 июнь 2017 12:52
Шановні мешканці!
Анонсуємо чудову новину.
Компанія «Альтіс-Девелопмент» ініціює програму лояльності для своїх клієнтів.
Програма лояльності надасть можливість нашим інвесторам, покупцям і мешканцям отримувати спеціальні «закриті» пропозиції щодо поточних та майбутніх об’єктів компанії.
Наприклад, для учасників програми лояльності можуть бути попередні пропозиції цікавих об’єктів до їх виводу на загал («закриті» передпродажі), або пропозиції за привабливими цінами не доступними при продажах усім бажаючим, або пропозиції типу “trade-in” тощо.
Програма лояльності розрахована для всіх хто з нами: є інвестором, покупцем, володіє та/або мешкає у квартирах в будинках м. Борисполя, що побудовані та будуються за участю компанії «Альтіс-Девелопмент»: на вул. Головатого, Лютневій, Толстого.
Старт програми лояльності відбудеться вже найближчим часом.
Будь-ласка, зверніться у відділ продажів та поновіть Ваші контактні дані, щоб свого часу, коли програма запрацює, отримувати свої вигідні пропозиції.
Всю інформацію щодо Програми лояльності Ви зможете дізнатись у відділі продажів Житлового будинку №1.
P.S. Будь-ласка, не запитуйте тут розкривати деталі та подробиці об’єктів – це дійсно будуть окремі обмежені пропозиції, в тому числі і персоналізовані. Звертайтесь до відділу продажів Житлового будинку №1.
Анонсуємо чудову новину.
Компанія «Альтіс-Девелопмент» ініціює програму лояльності для своїх клієнтів.
Програма лояльності надасть можливість нашим інвесторам, покупцям і мешканцям отримувати спеціальні «закриті» пропозиції щодо поточних та майбутніх об’єктів компанії.
Наприклад, для учасників програми лояльності можуть бути попередні пропозиції цікавих об’єктів до їх виводу на загал («закриті» передпродажі), або пропозиції за привабливими цінами не доступними при продажах усім бажаючим, або пропозиції типу “trade-in” тощо.
Програма лояльності розрахована для всіх хто з нами: є інвестором, покупцем, володіє та/або мешкає у квартирах в будинках м. Борисполя, що побудовані та будуються за участю компанії «Альтіс-Девелопмент»: на вул. Головатого, Лютневій, Толстого.
Старт програми лояльності відбудеться вже найближчим часом.
Будь-ласка, зверніться у відділ продажів та поновіть Ваші контактні дані, щоб свого часу, коли програма запрацює, отримувати свої вигідні пропозиції.
Всю інформацію щодо Програми лояльності Ви зможете дізнатись у відділі продажів Житлового будинку №1.
P.S. Будь-ласка, не запитуйте тут розкривати деталі та подробиці об’єктів – це дійсно будуть окремі обмежені пропозиції, в тому числі і персоналізовані. Звертайтесь до відділу продажів Житлового будинку №1.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее