Подать объявление

ЖК Подол Град | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Дегтярная, 7

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 41 877 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
126из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 94.
18/19%
13/14%
23/24%
27/29%
13/14%
1. . .5254. . .100
27 июль 2016 11:59
Цитата "СашаКиїв":
Мне, например, стоимость жилья не так важна. Но вот жить в таком доме совсем не хочется:
[attachment=0]Фасад.jpg[/attachment]

Это Вы еще нас пожалели :) Есть более яркие примеры колхозного дизайна!
Если не решим с кондиционерами,- кто-то начнет ларьки на балконах стеклить.
27 июль 2016 12:04
Цитата "Yaroslav M":
100% уверен что не инвестор.

Я тоже так думаю, поэтому предлагаю не тратить энергию на невменяемых :)
Соседи, добавляйтесь в закрытый форум и группу в вайбере.
27 июль 2016 12:11
Цитата "Yavredina":

Я тоже так думаю, поэтому предлагаю не тратить энергию на невменяемых :)
Соседи, добавляйтесь в закрытый форум и группу в google.


Согласен! Давайте как-то объединяться и решать вопросы вместе.

Мы вот тоже яркие противники развешивания кондиционеров где-попало и завтра в УКРБУДе это будет одной из наших письменных жалоб. Также, хотим написать жалобу на Александра т.к. он совершенно не компетентен, ведет себя по-хамски.
27 июль 2016 12:36
Цитата "Человек и пароход":

Не хочется - не живите, это ваше право. А указывать другим, как им жить - нет. Другие не хотят жить в квартире, где температура не соответствует санитарным нормам, равно как и жертвовать кровно оплаченными метрами лоджии.

Вот этот ваш месседж очень сильно контрастирует с вашим же "Расширяйте кругозор". Советую изучить тему, как такие вопросы решаются в странах, которые мы считаем развитыми
27 июль 2016 14:56
Соседи, добрый вечер!
На сайте "ГО Воздвиженка"выложены правила поведения для жителей Воздвиженки.Предлагаю всем инвесторам распечатать для себя и подписать.На подписание акта передачи квартиры приходить с подписанным экземпляром.Не нужно бояться, что нас обвинят в плагиате, они (жители Воздвиженки) будут только рады.Нас, понаехавших, они побаиваются, уже видно, что не напрасно.
27 июль 2016 17:07

Можно попросить укрбуд разослать смс со ссылкой на эти правила, как обсуждалось в вейбере. С текстом типа:
'Уважаемые инвесторы жк подол град Ваши соседи просят Вас ознакомиться с правилами:
До вашої уваги! Ми (мешканці району) розробили Проект Правил поведінки на Воздвиженці (Гончари-Кожум'яки):
Правила
поведінки у мікрорайоні «Воздвиженка»
1. Загальні положення
1.1. Правила поведінки в мікрорайоні “Воздвиженка” (далі Правила) розроблені відповідно до Конституції України, Житлового Кодексу України та інших нормативних актів.
1.2. Правила є обов'язковими до виконання жителями мікрорайону “Воздвиженка”, власниками житлових і нежитлових приміщень, наймачами, орендарями та їх співробітниками, відвідувачами житлового комплексу, та власниками транспортних засобів.
1.3. Порушення цих Правил тягне за собою адміністративну, кримінальну та цивільно-правову відповідальність відповідно до чинного законодавства.
1.4. Для цілей Правил використовуються такі поняття:
Спільне майно - приміщення в багатоквартирному будинку, які не є частинами квартир і призначені для обслуговування більше одного приміщення. Таким майном відповідно до Правил утримання спільного майна є:
• приміщення загального користування (міжквартирні сходові майданчики, сходи, коридори, ліфти, ліфтові та інші шахти, горища, технічні поверхи та підвали, в яких є інженерні комунікації та обладнання, приквартирні й приліфтові холи, ліфтові холи, хол першого поверху житлового будинку, з встановленим обладнанням;
• приміщення даху;
• огороджувальні несучі та ненесучі конструкції багатоквартирного будинку;
• механічне, електричне, санітарно-технічне та інше устаткування, що знаходиться в багатоквартирному будинку за межами або всередині приміщень і яке обслуговує більше одного приміщення, в тому числі, внутрішньобудинкові інженерні системи гарячого та холодного водопостачання, для будинків система опалення, для будинків система електропостачання;
• земельна ділянка, на якій розташовано багатоквартирний будинок з елементами озеленення і благоустрою;
• інші об'єкти, призначені для обслуговування, експлуатації та благоустрою багатоквартирного будинку, теплові пункти, дитячі та спортивні майданчики, розташовані в межах земельної ділянки, на якій розташовано багатоквартирний будинок.
Мікрорайон - житловий мікрорайон “Воздвиженка”, в межах вулиць Воздвиженської, Кожум’яцької, Гончарної та Дегтярної.
2. Правила утримання майна в багатоквартирних будинках
2.1. Власник приміщення в багатоквартирному будинку здійснює права володіння, користування і розпорядження належним йому на праві власності приміщенням відповідно до його призначення та межами його використання, які встановлені чинним законодавством.
2.2. Власник приміщення зобов'язаний підтримувати дане приміщення в належному стані, не допускаючи безгосподарного поводження з ним, дотримуватися права і законних інтересів сусідів, правила користування житловими і нежитловими приміщеннями, а також правила утримання спільного майна власників приміщень у багатоквартирному будинку.
2.3. Власники приміщень у багатоквартирному будинку користуються спільним майном в багатоквартирному будинку в межах, встановлених житловим і цивільним законодавством України.
2.4. Мешканці зобов'язані дотримуватися чистоти і тиші в загальних приміщеннях та на прибудинковій території. Мешканці повинні утримуватися від дій, які можуть потурбувати сусідів по будинку. Будь-які дії, які можуть спричиняти незручності, є порушенням даних Правил.
2.5. Зовнішні двері будинків повинні бути завжди замкнені, а також всі двері в загальних приміщеннях. Допуск відвідувачів в під'їзди здійснюється за попереднім повідомленням власника по телефону або особисто. В іншому випадку відвідувачі в будинок не допускаються.
2.6. Власники житлових і нежитлових приміщень, наймачі й орендарі приміщень, в разі необхідності розміщення на фасадах будинків будь-яких вивісок, рекламної інформації, елементів декору і т.п. – повинні надати макет майбутнього елементу на погодження до ГО «Наша Воздвиженка» щодо відповідності загальній архітектурній композиції мікрорайону.
2.7. ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:
2.7.1. Захаращувати місця загального користування. Великогабаритне сміття, картон від побутової та відео-оргтехніки заборонено складувати в приквартирних та приліфтових холах. Вищевказане сміття вивозиться або силами власника, або силами сторонньої компанії за рахунок власника.
2.7.2. Розміщення в загальних приміщеннях побутових речей, обладнання, інвентарю, велосипедів, дитячих візочків або інші предмети, якщо це створює тисняву чи незручності для сусідів. Входи на сходові клітки, а також підходи до пожежного обладнання та інвентарю не повинні бути захаращені.
2.7.3. Розміщувати в місцях загального користування меблі, велосипеди, дитячі візочки та інше майно, якщо це створює незручності для сусідів. Розміщення перерахованих предметів у приквартирних холах допускається тільки за згодою сусідів при дотриманні вимог п. 2.7.2. цих Правил.
2.7.4. Будь-який шум на сходах. Діти не мають використовувати загальні приміщення в якості ігрового майданчика.
2.7.5. Скидати попіл і недопалки з вікон, балконів і лоджій, та на сходові клітини. Забороняється скидати непогашений недопалок в урну і сміттєві контейнери. Палити в приквартирних і приліфтових холах, та в інших місцях загального користування.
2.7.6. Викидати в унітази пісок, будівельне сміття, ганчірки, кістки, скло металеві та дерев'яні предмети, предмети особистої гігієни та інше сміття. Ремонтні роботи по усуненню будь-яких пошкоджень, що виникли внаслідок неправильного використання будь-якого сантехнічного обладнання, проводиться за рахунок власника приміщення, з вини якого сталося таке пошкодження.
2.7.7. Виливати в унітази, раковини, ванні легкозаймисті рідини та кислоти.
2.7.8. Спалювати всі види відходів на території багатоквартирного будинку і в сміттєзбірниках.
2.7.9. Кататися на роликах, велосипедах і самокатах по холах житлового будинку.
2.7.10. Здійснювати діяльність в нежитлових приміщеннях, розташованих на території Мікрорайону, пов'язану з підвищеною гучністю, вібрацією, виділенням шкідливих речовин, а також такою, що викликає пошкодження інженерного, санітарно-технічного обладнання або іншого спільного майна.
2.7.11. Використовувати житлове приміщення для промислового виробництва.
2.7.12. Вести всякого роду діяльність або зберігання в будинку того, що може забруднювати приміщення або супроводжуватися поганим запахом. Сміття слід збирати в поліетиленові пакети, які потрібно добре зав'язувати перед тим, як викидати в контейнер.
2.7.13 Розміщувати на фасадах будівель та споруд системи кондиціонування роздільного типу, рекламних плакатів, вивісок, та інших елементiв якi можуть пошкодити архітектурну цілістність фасадів та споруд або порушити зовнiшній їх вигляд. При проектуванні систем кондиціонування на фасадах житлових будинків слід передбачити спеціально відведені місця на балконах, лоджіях, у нішах тощо, які не порушують архітектурного вигляду будинку і не створюють шуму, рівень якого перевищує допустимі значення для приміщень або сусіднього будинку і для навколишнього середовища.
2.8. Власники житлових і нежитлових приміщень, наймачі, орендарі та їхні відвідувачі відповідно до Законів України повинні дотримуватися тиші в нічний час з 22.00 вечора до 8.00 ранку. Це означає, що радіоприймачі, телевізори, музичні центри та інші звуковідтворюючі пристрої, а також пристрої звукопідсилення повинні бути приглушені, а звуки музичних інструментів або спів повинні бути настільки тихими, щоб не турбувати сусідів. Рекомендується також дотримуватися тиші в житловому будинку з 13:00 до 15:00.
2.9. Вести господарську діяльність по наданню послуг харчування в житлових будинках без необхідних дозволів та без виконання всіх вимог діючого законодавства України (п. 13 Постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 р. № 833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства (затв. наказом Мінекономіки України від 09.10.2006 р. № 309) та інші) із виконанням всіх вимог.
2.10. Розміщувати зовнішню рекламу, рекламні плакати, вивіски, банери без погодження з мешканцями будинку, а також без погодження з ГО “Наша Воздвиженка” на предмет відповідності архітектурному стилю району.
3. Громадський порядок та охорона мікрорайону
3.1. З метою дотримання громадського порядку та цих Правил на території мікрорайону “Воздвиженка” запроваджується охорона.
3.2. Фінансування витрат на охорону забезпечується ГО “Наша Воздвиженка” за кошти мешканців (власників, орендарів нерухомого майна), добровільних внесків на розвиток мікрорайону тощо.
3.5. У мікрорайоні ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:
3.5.1. Порушення режиму тиші у денний та нічний час.
3.5.3. Розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв на площі та вулицях мікрорайону.
3.5.4. Продаж спиртних напоїв, їжі тощо з МАФів на площі та вулицях мікрорайону.
3.5.5. Встановлення шезлонгів, столів, стільців, парасоль та ін. на площі, вулицях, газонах мікрорайону.
3.5.6. Встановлення столів, стільців, парасоль, інформаційних стендів, штендерів та ін. на усіх тротуарах району, якщо залишається менш ніж 1,8 м для вільного проходу пішоходів.
3.5.7. Паління в невстановлених для цього місцях. Ці місця не можуть бути організовані у безпосередній близькості до житлового будинку (на прибудинковій території).
3.5.8. Проведення феєрверків, використання піротехнічних засобів.
3.5.9. Витоптувати газони, квіти, самовільно пересаджувати або вирубувати дерева і кущі, зрізати квіти або здійснювати інші дії, що викликають порушення трав'яного покриття газонів.
3.5.10. Складувати на озеленених територіях будь-які матеріали, влаштовувати звалища сміття, ходити, сидіти і лежати на газонах, влаштовувати ігри, розпалювати багаття, підвішувати на деревах гамаки, гойдалки, забивати в стовбури дерев цвяхи, прикріплювати рекламні щити, електропроводи, електрогірлянди з лампочок, здійснювати інші дії, які можуть пошкодити деревам і трав'яному покриттю газонів.
3.5.11. Розпивати спиртні напої у дворах будинків.
3.5.12. Залишати будь-яке майно, що може заважати нормальному руху, перед вхідними дверима або на проходах до будинку.
3.5.13. Смітити, забруднювати прибудинкову територію, площу та вулиці мікрорайону.
4. Паркування і в’їзд на територію мікрорайону
4.1. У зв’язку із недостатньою кількістю місць для паркування, заїзд транспорту на територію мікрорайону «Воздвиженка» є обмеженим та регулюється даними Правилами.
4.2. Забезпечується безперешкодний заїзд автомобілів спеціальних, аварійних служб, швидкої допомоги, інкасаторських машин, транспортних засобів кур’єрських служб.
4.3. Надається право безперешкодного в’їзду будівельному транспорту та техніці. Забороняється їх стоянка та паркування за межами будівельних майданчиків.
4.4. Схема паркувальних місць розробляється ГО «Наша Воздвиженка» у відповідності до вимог законодавства та особливостей мікрорайону для забезпечення комфортного проживання жителів мікрорайону і перебування відвідувачів та орендарів.
4.5. ГО «Наша Воздвиженка» та охорона мікрорайону має право перевіряти та вимагати виконання цих Правил від усіх учасників дорожнього руху, встановлювати обмежувальні засоби та пристрої, у разі необхідності звертатися до патрульної поліції, а також евакуйовувати транспортні засоби за межі району у разі порушення ПДР та цих Правил.
4.6. ГО «Наша Воздвиженка» має право отримувати кошти за паркування у спеціально відведених для цього місцях за затвердженими зборами (конфренцією) або Комітетом мікрорайону або розцінками.
4.7. Проїзд таксі забезпечується:
- для посадки – висадки пасажира на строк не більше 30 хвилин,
- при наявності спеціального ідентифікуючого фарбування транспортного засобу або світлового сигналу таксі на даху, або підтверджуючого документу.
- для уникнення транзитного проїзду виїзд таксі дозволяється тільки через пункт, призначений для в’їзду.
- в разі якщо час перебування таксі за викликом перевищує 30 хвилин, водій або клієнт таксі сплачує послуги паркування за стандартними розцінками.
4.8. Допуск на територію мікрорайону для автомобілів мешканців:
4.8.1. Забезпечується безперешкодно за спеціальною Карткою мешканця,
4.8.2. Картка мешканця видається ГО «Наша Воздвиженка» за заявою власника житла (або його представника). Власник картки мешканця сплачує щомісячні внески в розмірі, встановленому зборами (конференцією) або Комітетом мікрорайону “Воздвиженка”.
4.8.3. Картка мешканця видається на конкретний автомобіль, держномер та марка якого вказується в заяві власника.
4.8.4. Заборонене паркування за межами спеціально відведених місць для паркування.
4.8.5. В разі відсутності вільного місця для паркування, після посадки-висадки пасажирів, або завантаження-розвантаження, транспортний засіб повинен бути вивезений за межі мікрорайону.
4.9. Допуск на територію мікрорайону автомобілів орендарів та власників комерційної нерухомості:
4.9.1. Забезпечується безперешкодний в’їзд обслуговуючого транспорту, для завантаження-розвантаження на термін, що, як правило, не перевищує 30 хв. Заборонене паркування таких транспортних засобів на паркувальних місцях загального паркування.
4.9.2. Допуск автомобілів орендарів та власників комерційної нерухомості (офісів, ресторанів, магазинів, галерей тощо) здійснюється за спеціальною Бізнес карткою, яка видається ГО “Наша Воздвиженка” за заявою власника комерційної нерухомості. У заяві власника вказується державний номер і марка автомобіля, а також місце його паркування (в підземному паркінгу, гаражі, або на заздалегідь зарезервованому місці за погодженням з мешканцями будинку та ГО “Наша Воздвиженка”). Власник Бізнес картки зобов’язаний сплачувати щомісячні внески в розмірі, встановленому зборами (конференцією) або Комітетом мікрорайону “Воздвиженка”.
4.9.3. Забороняється нічне паркування транспортних засобів за Бізнес карткою в період з 22.00 до 8.00
4.9.4. При наявності у власника Бізнес Картки спеціально закріпленого парко-місця, паркування авто можливе і в нічний час. Орендар не повинен використовувати паркомісця загального користування.
4.9.5. Паркування за межами такого паркувального місця на паркувальних місцях загального користування підлягає оплаті на загальних підставах, вважатиметься порушенням і транспортному засобу може буде заборонений в’їзд на територію мікрорайону.
4.9.6. Тимчасова зупинка вздовж фасадів офісних будинків не повинна перешкоджати проходу пішоходів і проїзду транспортних засобів.
4.9.7. При відсутності спеціально закріпленого місця транспортному засобу дозволене паркування на вільних місцях за умови оплати паркування за стандартними розцінками, яке здійснюється при виїзді з території мікрорайону.
4.9.8. Забезпечується безоплатний і безперешкодний проїзд велосипедного транспорту і його паркування на спеціально обладнаних місцях.
4.10. Заборонено організовувати будь які індивідуальні місця для паркування, у т.ч. через встановлення індивідуальних парковочних замків, на усіх тротуарах району без винятку.
5. Територія мікрорайону – житлова зона.
5.1. Територія мікрорайону Воздвиженка є житловою зоною.
5.2. По усій території мікрорайону пішоходам дозволяється рухатися як по тротуарах, так і по проїзній частині.
5.3. Пішоходи мають перевагу перед транспортними засобами, але не повинні створювати безпідставних перешкод для їхнього руху.
5.4. На всій території забороняється:
- стоянка транспортних засобів поза спеціально відведеними місцями і таке їх розташування, яке утруднює рух пішоходів і проїзд оперативних чи спеціальних транспортних засобів;
- стоянка з працюючим двигуном;
- навчальна їзда.
5.5. По усій території мікрорайону дозволяється рух із швидкістю не більше 20 км/год.
6. Правила вигулу тварин
6.1. Дозволяється утримання тварин у приналежних власнику приміщеннях (за умови дотримання санітарно-гігієнічних і ветеринарно-санітарних правил), якщо вони не завдають клопоту мешканцям, не становлять небезпеки для людей і не шкодять загальному майну.
6.2. Відповідно до Правил утримання в м.Києві тварин громадянами, підприємствами, установами та організаціями, затверджених розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 08.09.97р. № 1372 (зі змінами і доповненнями, внесеними розпорядженням від 23 лютого 1998 №379), власники тварин зобов'язані «не допускати, щоб собаки і коти забруднювали квартири, сходові клітини та інші місця загального користування в будинках, дворах і на вулицях; прибирати в усіх випадках екскременти тварин». Для зручності власників собак мікрорайону – на території скверу розташований смітник з одноразовими рукавичками та пакетами для прибирання за своїми вихованцями.
6.3. Категорично заборонено вигул собак на території, прилеглій до дитячих майданчиків (на території двору). На території мікрорайону забороняється перебування домашніх тварин без повідка, довжина якого повинна забезпечувати впевнений контроль над твариною.
6.4. Власники домашніх тварин несуть відповідальність за тілесні ушкодження і / або шкоду майну, завдані тваринами, відповідно до чинного законодавства.
7. Правила проведення ремонтно-будівельних робіт
7.1. Ремонтно-будівельні роботи з переобладнання (перебудови і (або) перепланування) житлових і нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку проводяться суворо відповідно до вимог чинного законодавства України.
7.2. Переобладнання житлового або нежитлового приміщення в багатоквартирному будинку проводиться з дотриманням вимог законодавства за погодженням з органом місцевого самоврядування на підставі прийнятого ним рішення.
7.3. Без оформлення проектної та дозвільної документації виконуються наступні заходи (роботи):
• ремонт (косметичний) приміщень, в тому числі із заміною оздоблювальних покриттів стін, підлог, стель, зовнішніх столярних елементів без зміни малюнка і кольору;
• пристрій (розбирання) вбудованих меблів: шаф, антресолей (що не утворюють самостійних приміщень, площа яких підлягає технічному обліку);
• заміна (без перестановки) інженерного обладнання аналогічним по параметрах і технічному пристрої;
• перестановка побутових підлогових електроплит в габаритах приміщення кухні.
7.4. Заборонено перебудову приміщень, при якому:
7.4.1. Погіршуються умови експлуатації багатоквартирного будинку та проживання громадян, в тому числі ускладнюється доступ до інженерних комунікацій і пристроїв.
7.4.2. Перебудовані або суміжні з нимі приміщення можуть бути віднесені в установленому порядку до категорії непридатних для проживання.
7.4.3. Порушується міцність, стійкість несучих конструкцій будівлі або може відбутися їх руйнування.
7.4.4. Встановлюються вимикаючі або регулюючі пристрої на загальнобудинкових (загальноквартирних) інженерних мережах, якщо користування ними впливає на споживання ресурсів у суміжних приміщеннях.
7.4.5. Передбачається ліквідація або зменшення перетину каналів природної вентиляції.
7.4.6. Збільшуються навантаження на несучі конструкції понад допустимі за проектом (розрахунком за несучою здатністю, за деформаціями) при влаштуванні стяжок в підлогах, заміні перегородок з легких матеріалів на перегородки з важких матеріалів, розміщенні додаткового обладнання в приміщеннях квартир.
7.4.7. Переносяться радіатори в засклені лоджії, балкони та інші літні приміщення.
6.4.8. Виконуються роботи із влаштування підлог з підігрівом від загальнобудинкових систем водопостачання та опалення.
7.4.9. Порушуються вимоги будівельних, санітарно-гігієнічних, експлуатаційних норм і правил пожежної безпеки для житлових будинків.
7.5. Перед початком ремонтно-будівельних робіт данні Правила доводяться до відома відповідального співробітника організації, яка виконує ремонтно-будівельні роботи в приміщеннях.
7.6. Перед початком ремонту в квартирі необхідно:
7.6.1. Подати Заяви на початок ремонтних робіт, із зазначенням відповідальних осіб за його виконання.
7.6.2. Установку зовнішніх блоків кондиціонерів виконувати тільки в місцях, визначених проектом. Відвід конденсату від внутрішніх і зовнішніх блоків виконати в каналізацію.
7.6.3. Подати заявку на включення електроенергії, холодної та гарячої води.
7.6.4. Після установки лічильників води та електроенергії підписати акти установки даного обладнання.
7.6.5. Подати заявку на включення опалення. Після включення перевірити справність системи опалення. (У літній період перевірити систему на герметичність).
7.6.6. Перевірити функціонування дверей, вікон, наявність ручок, цілісність склопакетів.
7.7. Під час ремонту необхідно виконувати наступні правила
7.7.1. Допуск в будинок ремонтних бригад дозволений з 9-00 до 20-00.
7.7.2. Режим роботи для бригад, що виконують ремонтні роботи в квартирах:
- У будні з 9:00 – 20:00 – дозволені гучні роботи, але з 13:00 – 15:00 (у тиху годину) - гучні роботи заборонені!
- Субота - безшумні роботи
- Неділя та святкові дні – вихідний (роботи не проводяться)
7.7.3. В період проведення ремонтно-будівельних робіт ЗАБОРОНЕНО:
- застосовувати під час виконання робіт обладнання та інструменти, що викликають перевищення нормативно допустимого рівня шуму і вібрації;
- вести роботи без спеціальних заходів, що виключають заподіяння шкоди суміжним приміщенням;
- захаращувати і забруднювати будівельними матеріалами та (або) відходами евакуаційні шляхи, інші місця загального користування;
7.7.4. Будівельне сміття зберігати в мішках в квартирі/приміщенні. Складати сміття в загальних коридорах, в ліфтових холах та на сходах категорично забороняється.
7.7.5. При вантажно-розвантажувальних роботах:
- Не складати матеріали в місцях загального користування (МЗК);
- В кабіні ліфта і місцях навантаження-розвантаження біля під'їзду будинку - підлогу закривати поліетиленовою плівкою;
- Будівельне сміття виносити з квартири/приміщення тільки в мішках і при наявності автомобіля, який його вивозить. Сміття повинно бути упаковано в мішки, ящики або іншу тару, яка виключає забруднення і пошкодження оздоблювальних покриттів місць загального користування.
7.7.6. Місця загального користування (поверхові коридори, сходові клітки, приміщення входу до під’їзду) не захаращувати, захистити від пошкоджень поліетиленовою плівкою. Не допускати потрапляння пилу з квартири/приміщення в місця загального користування. Щодня проводити вологе прибирання біля квартири/приміщення.
7.7.7. У разі пошкодження місць загального користування, поверхового обладнання, ліфтів - відновити пошкоджене майно та провести ремонт в місцях загального користування.
7.7.8. Переносити пожежні оповіщувачі, встановлені в квартирах і коридорах, тільки при узгодженні. Демонтувати пожежні оповіщувачі забороняється.
7.7.9.Забороняється перегороджувати місця загального користування, встановлювати додаткові двері, перекривати шляхи евакуації на випадок пожежі.
7.7.10. У передпокої необхідно залишити доступ до коробок слабкострумових мереж.
7.7.11. Включення і відключення електроенергії проводиться кваліфікованим електриком за попередньою заявкою.
7.7.12. Включення і відключення опалення квартири проводиться кваліфікованим сантехніком за попередньою заявкою.
7.7.13. Користуватися водою із системи опалення категорично забороняється.
7.7.14. Двері в місцях загального користування не блокувати, не залишати відкритими, доводчики не розбирати.
7.7.15. Слабкострумні, електричні, сантехнічні, пожежні щити не розкривати.
7.7.16. Забороняється демонтаж несучих конструкцій будинку. Демонтаж перегородок відбійними молотками, кувалдами забороняється.
7.7.17. Фасадні роботи проводити тільки після огородження та захисту на тротуарі зони можливого падіння предметів.
7.7.18. Зливати агресивні рідини, будівельні рідкі матеріали в каналізацію заборонено.
7.7.19. Заборонено палити в коридорах та на сходових клітках у житлових будинках.
7.7.20. Дотримуватися положень правил Пожежної безпеки, правил охорони праці, правил техніки безпеки, а також санітарно-епідеміологічних норм згідно Законодавства України.
8. Порядок організації та проведення публічних заходів
8.1. Для проведення будь-якого публічного заходу, його офіційний організатор має повідомити ГО «Наша Воздвиженка» в письмовій формі за 15 днів до його проведення.
8.1.1. Письмове повідомлення про проведення публічного заходу мають бути зазначені:
- мета заходу;
- форма проведення заходу;
- місце (місця) проведення публічного заходу, маршрути руху учасників, а в разі, якщо публічний захід буде проводитися з використанням транспортних засобів, інформація про використання транспортних засобів;
- дата, час початку і закінчення публічного заходу;
- передбачувана кількість учасників публічного заходу;
- форми і методи забезпечення організатором публічного заходу громадського порядку, організації медичної допомоги, намір використовувати звукопідсилюючі технічні засоби при проведенні публічного заходу;
-прізвище, ім'я, по батькові або найменування організатора публічного заходу, відомості про його місце проживання або місцезнаходження, або про місце знаходження та номер телефону;
-прізвища, імена та по батькові осіб, уповноважених організатором публічного заходу виконувати розпорядчі функції з організації та проведення публічного заходу;
- дата подання повідомлення про проведення публічного заходу.
8.2. ГО “Воздвиженка” інформує мешканців мікрорайону (або будинків біля яких планується захід) та отримує їх згоду на проведення публічного заходу. У разі наявності заперечень мешканців (або власників нерухомості), ГО “Наша Воздвиженка” інформує про це заявника.
8.3. Під час проведення публічного заходу його учасники зобов'язані виконувати всі законні вимоги організатора публічного заходу, уповноважених ним осіб, уповноваженого представника ГО «Наша Воздвиженка» та співробітників органів поліції; дотримуватися громадського порядку і регламенту проведення публічного заходу; дотримуватися вимог щодо забезпечення транспортної безпеки і безпеки дорожнього руху, передбачені законами України та іншими нормативними правовими актами, якщо публічний захід проводиться з використанням транспортних засобів.
8.4. Організатор зобов'язаний припинити захід у разі:
- створення реальної загрози для життя і здоров'я громадян, а також для майна фізичних і юридичних осіб;
- здійснення учасниками заходу протиправних дій.
8.5. Організатор заходу несе цивільно-правову відповідальність за шкоду, заподіяну рухомому і нерухомому майну, а також території (в тому числі її санітарному стану), на якій було проведено захід,
9. Відповідальність за порушення Правил
9.1. Невиконання або неналежне виконання Правил поведінки в мікрорайоні «Воздвиженка» тягне за собою цивільно-правову та адміністративну відповідальність. Відповідальність сторін регулюється:
- статтею 182 Кодексу про адміністративні правопорушення (визначає адміністративну відповідальність за порушення правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях), статтею 46 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" (визначає відповідальність за порушення вимог щодо додержання тиші та обмежень певних видів діяльності, що супроводжуються шумом),
- статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення;
- статтею 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» №4004-XII від 24.02.1994 р;
- іншими законодавчими документами
прежде, чем начинать портить фасады домов кондиционерами и остеклением балконов.
Если Вы хотите обсудить, как тогда быть с кондиционерами, заходите на форум инвесторов:
https://forum.domik.ua/zhk-podol-grad-ul-degtyarnaya-7-ukrbud-t24166-1040.html

Спасибо за понимание'

27 июль 2016 18:03
Цитата "Polina_veda":
Можно попросить укрбуд разослать смс со ссылкой на эти правила, как обсуждалось в вейбере. С текстом типа:
'Уважаемые инвесторы жк подол град Ваши соседи просят Вас ознакомиться с правилами:
https://www.facebоok.com/permalink.php?story_fbid=1748083568744513&id=1633463563539848&substory_index=0
прежде, чем начинать портить фасады домов кондиционерами и остеклением балконов.
Если Вы хотите обсудить, как тогда быть с кондиционерами, заходите на форум инвесторов:
https://forum.domik.ua/zhk-podol-grad-ul-degtyarnaya-7-ukrbud-t24166-1040.html

Спасибо за понимание'


Может нужно создать страницу с правилами на сайте Подол-Града? Чтобы была не ссылка длинная, а указано название раздела на сайте. Ну это если укрбуд согласится.

Насчет Воздвиженки... может попробовать обратиться к ним и узнать на какие рычажки можно давить? Я читал их правила... очень грамотно и правильно написано.
27 июль 2016 19:32
Цитата "СашаКиїв":
Мне, например, стоимость жилья не так важна. Но вот жить в таком доме совсем не хочется:
[attachment=0]Фасад.jpg[/attachment]


На самом деле вы еще очень хороший вариант фото дома выбрали. Киев совсем и давно не такой, он больше на боксера с подбитым глазом похож.
27 июль 2016 20:05
Человеку и параходу надо ознакомиться с общим обликом Подола (во что его превратили шанхайские бизнесмены). Такой подход не пойдет в нашем ЖК.

Технически:
Как инвестор 6 дома буду крепить кондиционер в пределах своей незастекленной лоджии (можно и аккуратно два разместить). На полу балкона тоже могут разместиться разместятся кондиционеры.
Кому невмоготу:
1)фальш-корзина ковка для кондиционера
2) затонировать кондиционер в цвет фасада (так сделали соседи по Воздвижинке, даже в оранжевом доме)
3) фальш-корзина и тонировка под фасад

Призываю к уважению друг-друга
28 июль 2016 23:00
Цитата "хаски":
Человеку и параходу надо ознакомиться с общим обликом Подола

Наблюдаю каждый день.


Цитата:
2) затонировать кондиционер в цвет фасада (так сделали соседи по Воздвижинке, даже в оранжевом доме)

Как вариант

Цитата:
Призываю к уважению друг-друга
Поддерживаю.
09 авг 2016 15:08
13, 14, 15 дом
09 авг 2016 15:09
10, 11, 12 дом
09 авг 2016 15:10
5, 6, 7 дом
11 авг 2016 09:46
Пусть лучше 1,2, 3 сдадут, чем показуху устраивать котлованами,
даже на краске экономят, разбавляя зеленку в разных тональностях
11 авг 2016 10:14
Цитата "Человек и пароход":

Наблюдаю каждый день.



Как вариант

Поддерживаю.

+
13 авг 2016 19:38
С одного боку крыши металлочерепица, а с другого битумная дешевка как на киосках... осталось еще шифером кусочек замостить и соломой. УКРбуд, срочно замените человека, котрый создает этот случайный креатив. 8-() :???:
15 авг 2016 09:03
Цитата "Shewon":
Пусть лучше 1,2, 3 сдадут, чем показуху устраивать котлованами,
даже на краске экономят, разбавляя зеленку в разных тональностях


Зря я это сказал. :faceoff:
Разбавили синьку и украсили коричневой черепицей 6-)
15 авг 2016 17:25
Цитата "nocube":
С одного боку крыши металлочерепица, а с другого битумная дешевка как на киосках... осталось еще шифером кусочек замостить и соломой. УКРбуд, срочно замените человека, котрый создает этот случайный креатив. 8-() :???:

Битум - гидроизоляция под черепицу.
22 авг 2016 12:24
Чекайте. Ми оце інвестували - я правильно розумію, що будинки не здаються в термін, прописаний в договорі?
22 авг 2016 13:54
Цитата "LANA91":
Чекайте. Ми оце інвестували - я правильно розумію, що будинки не здаються в термін, прописаний в договорі?


Навіть не збираються :no:

Більш того на збудовані будинки, свідоцтва на руки не видадуть найближчим часом, а про газ та інше й мови йти не може
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .5254. . .100
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее