Подать объявление

ЖК Академ-квартал | ИнтерГал-Буд | пер. Приборный, 10

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2021 - 2022 г.
Планировки
от 30 568 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
75из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 63.
11/17%
5/8%
21/33%
16/25%
10/16%
1. . .484950
12 окт 2023 17:08

bobmoz

Шось якась муть з приводу землі, на якій будується ЖК:  https://biz.liga.net/ua/all/nedvizhimost/novosti/sud-zabral-u-arendatora-zemelnyy-uchastok-na-kotorom-stroyat-jk-akadem-kvartal

ПАГС повернув громаді міста Києва земельну ділянку в районі Академмістечка

10 жовтня 2023, 12:22


Північний апеляційний господарський суд (у складі колегії: Коробенко Г.П. (головуючий суддя), Козир Т.П., Кравчук Г.А.) залишив в силі рішення суду першої інстанції та повернув територіальній громаді міста Києва земельну ділянку площею 4,26 га, що знаходиться у промзоні на пров. Приладному, 10 у Святошинському районі.  Всупереч умовам договору оренди та нормам земельного законодавства на значній частині цих земель промисловості товариство здійснює забудову ділянки житловим комплексом.

 

Рішенням Київської міської ради та укладеним на його виконання договором оренди акціонерному товариству «Київський дослідно-експериментальний завод «Вугілля» передано в довгострокову оренду на 25 років земельну ділянку з визначеним призначенням – для експлуатації та обслуговування адміністративно-виробничих та господарських будівель і споруд, що відноситься до категорії земель промисловості.

Судами обох інстанції встановлено, що відповідач використовував земельну ділянку не за її цільовим призначенням, а саме на землях промисловості фактично здійснив нове будівництво багатоквартирних будинків масової забудови, що підтверджується відповідними актами огляду земельної ділянки уповноваженими органами.

Таким чином, товариство здійснює нецільове використання землі шляхом забудови земельної ділянки житловим комплексом всупереч умовам договору оренди землі, нормам земельного законодавства та попри відсутність рішення Київської міської ради щодо зміни цільового призначення.

Суд першої інстанції задовольнив позов в інтересах держави в особі Київської міської ради до товариства про розірвання договору оренди та повернення вказаної земельної ділянки територіальній громаді.

За результатами розгляду апеляційної скарги товариства, Північний апеляційний господарський суд (у складі колегії суддів: Коробенко Г.П. (головуючий суддя), Козир Т.П., Кравчук Г.А.) залишив в силі рішення Господарського суду міста Києва та відмовив у задоволенні вказаної апеляційної скарги.

 

З повним текстом постанови Північного апеляційного господарського суду можна буде ознайомитись після опублікування в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи – 910/17612/21.


25 апр 2024 13:11

Доброго дня, є хтось з 3 го будинку хто отримував право власності?Може хтось знає приблизну вартість коммуналки для однокімнатної квартири?

Живут люди в 3 му будинку,Чи роблять тільки ремонт?

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .484950
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее