Подать объявление

ЖК "Імперіал Парк Авеню", Чернівці, вул. Рівненська, 7 - "Імперіал Буд"

30 март 2016 18:48


Житловий комплекс "Імперіал Парк Авеню"
Чернівці, вул. Рівненська, 7
Забудовник: "Імперіал Буд"


Територія ЖК «Імперіал Парк Авеню» - це майже 2 Га землі, на яких передбачено будівництво 840 квартир та величезна кількость об'єктів соціальної інфраструктури.
17 июнь 2016 10:34
Непоганий житловий комплекс "Імперіал Парк Авеню", думаю купити собі там квартиру. Здають в кінці 2017 року. Я вже був на будівельному майданчику і мені сподобалось місце. Тут чисте повітря, є потрібні магазини і супермаркети, далеко їздити не доведеться. Передбачена зручна парковка, невелика алея на якій можна погуляти по вечорах, дитячі майданчики. Ми поспілкувалися з моєю жінкою і вирішили, що цей варіант для нас є найбільш цікавим. Так що рекомендуємо Вам відвідати це місце і перконатися самим.
29 июнь 2016 11:18
Можу теж сказати про жк "Парк Авеню". Тут насправді хороший будинок, який розташований в зручному місці. Також хотів звернути увагу на двір, майданчик, паркування, чисту вулицю. Тобто тут є все необхідне, щоб було максимально комфортно і приємно тут жити. Розсудливі ціни, вже пригледіли собі квартиру, скоро будемо купувати, так що рекомендую!
13 фев 2024 13:19


Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx