Подать объявление

ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская

ЗастройщикГудфор-Ливинг
Сдача ЖК2018 - 2023 г.
Планировки
от 19 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
162из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 16.
3/19%
7/44%
1/6%
1/6%
4/25%
1. . .147148149
29 ноя 2023 19:48

Сама ідея цього комплексу досить цікава але реалізація...Основна і велика проблема комплексу ЖК "Скандія" - це забудовник, який плював на інвесторів та мешканців ЖК з великої гори. Ставлення до людей гірше ніж до тварин. А саме: 1. До того, як ви заключили договір відділ продажів до вас як до рідних відноситься і обіцяє всі недоліки, що є у ЖК, вирішаться найближчим часом. Після заключення договору починається вакханалія, вам брешуть в обличча і на питання, чому не виконуються умови договору кажуть: "Якщо вас щось не влаштовує подавайте до суду". Конкретно це стосується перегородок, утеплення пінопластом замість мінеральної вати, та відсутність оздоблення мінеральною ватою покрівлі. Ніколи не вірте жодному слову менеджерів відділу продажів цього ЖК. 2. У будинках, що були здані ще пів-року тому, а саме Д2 та Д6, досі немає опалення станом на 01.12.2023 (хоча зубудовник офіційно у пості вище обіцяв закрити питання опалаення до 01.12.2023). Деякі люди вже поробили ремонти і живуть в таких умовах при температурі 5-7 градусів тепла, а це ще морозів не було. Опалюватись електрикою по комерційному тарифу виливається в немаленькі гроші 3. Повна відсутність конструктивної комунікації з забудовником. 4. Ліфти не запускаються вже пів-року, коли запустять не відомо. Через те додаткові витрати на підйом матеріалів. 5. Перхід на житловий тариф по електріці може займати пів року і більше. 6. Дуже низький рівень виконання будівельних робіт: фасади облазять, плитка лежить криво де є примикання до фасаду. Як я розумію, поняття тех.надзор у забудовника відсутній від слова "взагалі" 7. Коли доведуть до ладу озеро та парк взагалі не відомо, дуже віддалена перспектива. Тому хай вас не вводять в оману дешеві м2, бо коли ви почнете ремонти, то виявиться, що з урахуванням витрат на підйом метеріалів та сплати комерційного тарифу ціну м2 можна сміливо помножувати на 1.5. Ну а потрачені нерви не за які гроші не купиш. У всьому іншому - прекрасний ЖК для проживання). І ще раз наголошую - ніколи не вірте жодному слову ні менеджерам, ні керуючий компанїї, вони всі брешуть і роблять це постійно як інвесторам, так і мешканцям, жодні обіцянки не виконуються!!!

30 ноя 2023 13:04

Застройщик просто урод !! Их задача наобещать золотых гор, продать, потом при выдаче ключей сказать что все будет в лучшем виде и после чего просто ничего не делать . Я владелец квартиры в доме Д2, получил колючи в начале июля 2023 года . На данный момент отопление не подключено в доме, радиаторов в МЗК не установили, лиф не запустили потому что боятся что его сломают … дом ввели на пловину готовым и дорабатывать и устранять недостатки не собираются. У них сейчас задача продавать новые квартиры в новых домах  и дальше разводить людей !!! Всех застройщиков предупреждаю о полной зажнице в жк!!! Если не верите попросите в отделе продаж зайти в дома Д2 и Д6 ( который ввелся в эксплуатацию год назад и до сих пор нет тепла и лифты не работают) !!!!! 

30 ноя 2023 13:05

Да, помониторив ЛОХ и цены низкие на жилье тут, инвестировать передумалось. Чудес не бывает. Интересно, каким образом (ОСОБЕННО СЕЙЧАС) застройщику удалось обойти постанову кабиина про жилой тариф обязательный. За такие «шутки» сейчас ,голодные до новостей журналисты , могут устроить минуту славы))). Обогреваться светом по 7грн это мощно. Потом кричат «конкуреееенты»)). 


Тариф в 14грн за обслуживание конечно поразил. В одном известном комплексе 13 , так разница колоссальная. Не буду писать каком специально, а то «конкурееееенты»)). 


Света у вас постоянного жилого не будет, скажу вам по секрету. Ближайшие годы так точно. 


 этот Проект, очень похоже, что входит в стадию «кидалова». Сворачиваются процессы, скорее всего идет или уже прошел вывод средств со счетов, и поэтому максимальная экономия на всем. Лифты при запуске активации потребляют большое количество энергии, если даже с времянки их нет сил запустить, значит проблема либо в экономии, либо времянка дохлая, либо долги и поставщик завод не выдал паспорта на лифты для их ввода и эксплуатации. Много ньюансов еще, все не описать. Но похоже объект ваш сворачивается. 

04 дек 2023 15:04

Купуючи квартиру в Скандії знала про кілька нюансів забудовника, але по факту виявилися одні величезні проблеми. Здали будинок Д2 весною але опалення відсутнє досі. Дату включення опалення в будинку постійно переносять. Я взагалі не розумію як здали будинок якщо котельню добудовували ще в жовтні. Люди почали робити ремонти, хтось навіть уже завершив і тепер вимушені підсушувати ремонти і опалювати квартири від електрики. Електрика на даний момент 7.39 грн, суми за таке опалення просто шалені 10-20 тис грн за місяць!!!! Батареї не монтуються ще в місцях загального користування. Ліфти не вмикають поки більшість не зроблять ремонти, які хто і хоче але без опалення не роблять. Тому на занос матеріалів відкладіть тисяч 20 мінімум! До цього всього звісно можна згадати що в контракті прописані міжкімнатні стіни, а по факту їх відмовилися будувати і прямо сказали звертатися до суду

Нажаль, це ще не всі переваги ЖК але думаю і так зрозуміло як чудово тут жити 

04 дек 2023 15:04

Придбали 2 смарти в Д2 та Д6. Ключі отримали влітку 2023 року, а опалення немає станом на 04.12.2023. Ремонт вже зроблений, але псується через відсутність тепла. Тариф на електроенергію досі комерційний (близько 7,2 грн/кВт). Ліфти в будинках досі не запущені. Забудовник постійно годує обіцянками і переносить терміни всього чого тільки можна. Майбутні інвестори, зверніть на це увагу! Не вірте на слово абсолютно нічому!

04 дек 2023 15:05

Сегодня 04.12.2023 и в доме Д2 по улице Анатолия Луценко,23 нет отопления!!! Не подключена котельная, даже не монтируйте аккумуляторы в местах общего пользования! Я получил ключи в июле 2023 года, начал делать ремонт, а сейчас ему придёт конец! Потому что на морозе помещение никак не отваливается, плюс ремонт дальше делать нет возможности, просто обои поотклеиваются! При этом коммуналку плати, хотя жить там невозможно! За световой коммерческий тариф 7,39 за киловатт, нагорает прилично, так как рабочие отваливаются дуйчиком! У людей, которые сейчас только делают штукатурку, счет за электроэнергию по 20 тыс грн! Лифт не работает, рассчитывайте, чтобы не сломались. Л - логика. Давайте тогда вообще его не включать никогда! Чтоб уж наверняка! И когда эти все проблемы решаются, ответа никто не дает!

05 дек 2023 14:13

Почитавши відгуки, стає зрозумілим, що рейтинг надійності забудовника завищений...

Жах зима і немає опалення.

08 дек 2023 11:16

Вітаємо!


Ми всі стурбовані ситуацією, що виникла з опаленням 2-х будинків у ЖК Scandia.


Кожен новий будинок у ЖК Scandia має свою окрему котельню. Тому підключається до газової мережі окремо і після виконання певних робіт з боку Газмережі України.


Наразі Газмережі України ЗАВЕРШИЛИ роботи по переключенню мережі газопостачання з низького на середній тиск газу в ЖК Scandia! І ми змогли розпочати пуск котелень в цих будинках.


Тож, ситуація успішно вирішується і на даний час відбувся пуск котелень у будинку № 2, а невдовзі з’явиться опалення і у будинку № 6.


Нажаль, така ситуація виникла через бюрократичні процедури які не залежать ні від мешканців цих будинків, ні від нас. Тимчасова відсутність опалення принесла незручності усім учасникам, і зокрема забудовнику. Ми робимо все можливе, аби не допустити подібної ситуації у майбутньому.


Також, одне з болючих для нас питань – тариф на електроенергію для цих 2-х будинків. Тож хочемо наголосити, що питання побутового тарифу по електроенергії, для будинків 2 та 6, у процесі вирішення з постачальником. Найближчим часом очікуємо гарних новин і з цього питання.


Та, не зважаючи на складну ситуацію у країні, ми будуємо, вводимо будинки в експлуатацію, а нові мешканці отримують свої квартири і не втрачають свої інвестиції.


Дякуємо за розуміння та за довіру!

Ваша Scandia.

08 дек 2023 11:17

Ітак, шановні! Станом на 8.12.2023 тепло у будинку Д2 запущено! Також, запустили ліфти. До Нового Року очикуємо побутовий тариф, як і обіцяв забудовник. Тому, в ЖК Скандія все не безнадійно, будинки добудували, інженерні комунікації всі є, хоч і не в обіцяні строки) Але комунікацію з мешканцями явно треба поліпшувати.

08 дек 2023 18:24

Сьогодні в мене у відносинах із Скандією був найщасливіший день, не рахуючи день, коли отримав ключі від квартири. В будинок пустили тепло та підключили квартиру. А те що на 7-й поверх я доїхав на комфортному ліфті Шиндлер - удвічи приємно. Сподіваємось, що подібних неприємних моментів, які ми мали з опаленням та ліфтами, більше не буде ні у нас, ні у майбутніх мешканців. А про усі проблеми, що є та можуть бути у майбутньому, забудовник та КК будуть завчасно та чесно розповідати. Дякую усім причетним до вирішення проблем!!!!

11 дек 2023 08:25

Якби була можливість видалити свої попередні відгуки, я б видалив. Тепло дали, ліфти запустили, тариф до нр обіцяють нормальний. Коротше, поки все норм. Як буде далі - будемо глядіти і тримати вкурсі.

11 дек 2023 11:26

Особливо в мене після купівлі квартири в Скандії суцільне обурення та розпач... За гарною картинкою стоять реалії... Станом на 11 грудня 2023 нема тепла в квартирі, будинку який здався в експлуатацію ще на початку листопада 2022 року.... Керуюча компанія "кормить" обіцянками дати тепло з жовтня місяця, але це більше схоже на відписки... В квартирі з ремонтом по периметру пішла пліснява, конденсат не тільки на вікнах, а й на стінах. Одним словом жах. Керуюча компанія не складає враження, щоб зацікавлена це питання вирішити якнайшвидше....

11 дек 2023 14:13

Vitamin-vv

Особливо в мене після купівлі квартири в Скандії суцільне обурення та розпач... За гарною картинкою стоять реалії... Станом на 11 грудня 2023 нема тепла в квартирі, будинку який здався в експлуатацію ще на початку листопада 2022 року.... Керуюча компанія "кормить" обіцянками дати тепло з жовтня місяця, але це більше схоже на відписки... В квартирі з ремонтом по периметру пішла пліснява, конденсат не тільки на вікнах, а й на стінах. Одним словом жах. Керуюча компанія не складає враження, щоб зацікавлена це питання вирішити якнайшвидше....

У вашому будинку (Д6) тепло повинні дати вже найближчим часом. Головне, що газ заведений, в цьому був основний затик

22 дек 2023 16:10

Дорогі друзі та інвестори Scandia!


Як прийнято, по завершенню року, ми хочемо  підбити підсумки, поділитися успіхами і здобутками проекту та планами на майбутнє.


Не дивлячись на надзвичайно складну ситуацію ми продовжуємо розвиток проекту про що і хочемо розповісти цим постом.


За ці майже два роки, навіть в умовах війни, але з Вашою підтримкою, було досягнуто чимало.


Ви бачили, як у вересні 2022 року ми ввели в експлуатацію будинок D3 (це 120 квартир), а також дитячий садочок на 180 місць. У листопаді 2022 року було введено будинок D6 (це 161 квартира), а у червні цього року було введено будинок D2 (196 квартири).


Не дивлячись на дефіцит робочої сили, матеріалів, стрімке падіння купівельної спроможності ми продовжували не тільки вводити будинки, а і будувати нові.


Вже після початку бойових дій майже з цокольного поверху виріс будинок D11/12, по якому зараз закінчуємо «коробку». Ми активно добудовуємо будинок D18 та вводимо будинок D13 в експлуатацію просто зараз. Розпочато будівництво початкової школи перших-четвертих класів. Окрім основних об’єктів ми працювали і над інфраструктурою. Ми зводили трансформаторні підстанції, котельні, завершили облаштування дитячого майданчику біля будинку D27. Проводили передачу квартир інвесторам  будинків, що введено прямо перед війною  D7 та D8. Одними з перших розпочали роботу з державною програмою «єОселя».


Це доволі немало навіть для звичайних часів. Але все це було зроблено в сьогоднішніх умовах, вже після початку повномасштабного вторгнення!


Більше ніж 500 сімей отримали ключі від своїх жаданих квартир вже під час війни!


Ми згодні, що ситуація в якій всі ми опинилися є дуже складною. Багато процесів протікають не так швидко, як ви і ми того бажаємо. Ми визнаємо що так, дійсно мають місце затримки по деяких видах робіт і виконання певних проектів. Мають місце відстрочка виконання робіт, у тому числі з облаштування прибудинкових територій, дооблаштування всередині будинків і в місцях загального користування. Деякі речі довелося відкласти, як і довелося відкласти великий інфраструктурний проект – Парковий комплекс з озером. Деякі проекти, нажаль сьогодні ми просто не в силах реалізувати в той термін як би того хотілося.


Ми дякуємо за терпіння і розуміння з Вашого боку, тому що  так само зацікавлені реалізувати все обіцяне. Щоб комплекс був таким, як планувалося і Ви пишалися проектом разом з нами.


Не дивлячись на події, ми дивимось оптимістично у майбутнє.


Ми прагнемо продовжити роботи по всіх проектах. І серед основних цілей наступного року ми бачимо наступні:

• Ввести будинок D18 в експлуатацію;

• Добудувати і ввести в експлуатацію великий 7-секційний будинок D11/12;

• Активно проводити роботи по зведенню будинку D16/17;

• Закінчити внутрішнє облаштування і відкрити дитячий садочок;

• Сподіваємось і надалі щомісяця спостерігати як відкриваються об’єкти громадської інфраструктури в комерційних приміщеннях.


Ми вдячні нашим Захисникам, і сподіваємось на швидкі позитивні новини, що наближають нашу Перемогу. А тим часом робитимемо все, що від нас залежить для розбудови і поліпшення проекту Scandia.


27 фев 2024 07:32

Питання до мешканців та власників квартир ЖК "Скандія". Гадаю, що багато людей "зраділи" платіжкам за тепло, які отримали цієї зими, можливо хтось вже встановив квартирні лічильники тепла або планує це зробити, питання чи можливо таке зробити взагалі та платити за кількість спожитого тепла ? Бо від місцевих слюсарів почув лише маячню , в стилі що це "гроші на вітер" будемо все рівно нараховувати за квадрати. 

  

05 март 2024 09:04


Вітаємо, дорогі друзі!


Настав час для ходу будівництва ЖК Scandia. Ми неодноразово показували, а ви самі могли переконатися, що наше будівництво не зупиняється навіть у часи війни! Незважаючи на складні обставини, ми продовжуємо активно будувати, а наші клієнти отримувати свої нові квартири.


У будинку D18 виконується монтаж електроживлення у МЗК, продовжуються роботи з облаштування теплопункту будинку, а також триває облаштування МЗК.


У дитячому навчальному закладі проведено монтаж рейок для переміщення крана.


А у будинку D11-12 у 5-й секції проводиться мурування антресолі; у 2-й секції облаштування плити перекриття останніх поверхів; у 3 та 5 секціях облаштування колон.


30 март 2024 10:41

Дорогі друзі!

Раді вам повідомити про надзвичайну новину у ЖК Scandia!

Державна інспекція архітектури та містобудування України, сертифікатом № ІУ123240309348, оголосила про введення в експлуатацію будинку D13! Це вже 4-й житловий будинок, не враховуючи дитячого навчального закладу, які введені в експлуатацію під час війни.

Це значима подія у ЖК Scandia і ще один успішний крок у розвитку проекту. І ми дуже вдячні усім, хто підтримує нас на цьому шляху. Ця подія – наша спільна перемога!

Тож, незабаром, ми розпочнемо підготовку запуску процесу передачі квартир та документів. Залишайтеся на зв'язку, та чекайте подальших повідомлень. Адже наш менеджер післяпродажного супроводу (після підготовки усіх необхідних документів) зв'яжеться з вами для подальшого інформування та супроводу.


Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .147148149
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее