Подать объявление

ЖК "Моне-2", Львів, вул. Замарстинівська, 233 - "Ріел"

30 июль 2015 13:04

Житловий комплекс "Моне-2" ( раніше "Жайворонок" )
Львів, вул. Замарстинівська, 233
Забудовник: "Ріел"
Термін здачи: IІІ квартал 2017

Загальна площа квартир: 7 016,22 кв м
Кількість поверхів – 10
Кількість секцій –3
Кількість квартир – 140
23 ноя 2015 22:10
Монолітно-каркасний будинок з керамічної цегли та зовнішнім утепленням
Дах плоский
Вікна металопластикові: склопакет однокамерний, енергозберігаючий, 4-камерний профіль
Вхідні двері металеві, протипожежні
Індивідуальне опалення: двоконтурний котел, сталеві радіатори
Сучасний безшумний ліфт
24 дек 2015 08:55
Невже ніхто не купив квартиру у цій новобудові, люди відгукніться!!!!
31 янв 2016 00:33
1-й підїзд ,1-й поверх ,квартира№5
13 апр 2016 18:28
Приєднуйтеся до компанії Моне 1.
08 май 2016 08:45
Був біля будови 16 квітня. От фото:
30 май 2016 15:12
Я придбав - 3 секція 9 поверх, радий буду сусідам :yes:
01 июнь 2016 10:18
Привіт всім. Купив в Моне 2 - друга секція 7 поверх. Буду радий сусідам.
21 авг 2016 12:43
Друга секція, 6 поверх :)
07 дек 2016 23:20
Сьогодні був на показі від компанії .Заходив до себе в квартиру ,знімав мірки аби вже почати прораховувати по матеріалу.Також привів майстра по ковці аби зняв розміри і почав ротити замовлення він якраз до здачі будинку закінчить.
17 дек 2016 19:37
Добрий вечір.
Я Ваш новий сусід по 2 секції.
Може хто був на будові, що там зараз робиться ?
Дякую.
29 дек 2016 10:19
Фото 2го будинку в грудні
12 янв 2017 09:12
Привіт всім,ми придбали в першому підїзді,шостий поверх,сусіди відгукніться,будемо раді знайомству.
12 янв 2017 09:24
Привіт усім власникам,ми перший підїз,шостий поверх,будемо раді знайомсву.Пишіть!!!
12 янв 2017 12:02
Цитата "SvarogRud":
Друга секція, 6 поверх :)

Привіт,ми перша секція ,6поверх,,,,,сусіди :yes: будете мати якусь інформацію про збір жителів повідомте
12 янв 2017 22:40
Цитата "maricka":

Привіт,ми перша секція ,6поверх,,,,,сусіди :yes: будете мати якусь інформацію про збір жителів повідомте

Доброго дня ! Не переживайте!Тут покишо тихо але час від часу є люди .Будем знайомі , я також з першого підїзду ,перший поверх.Місяць назад був на будові в середині робив заміри квартири.
13 янв 2017 07:41
Цитата "Avdimirets Artur":

Доброго дня ! Не переживайте!Тут покишо тихо але час від часу є люди .Будем знайомі , я також з першого підїзду ,перший поверх.Місяць назад був на будові в середині робив заміри квартири.

Добрий день,,,поділіться враженнями про будівництво,,Ви самі ходили чи групою,,?нам казали що там так непропускають,ми на території ще небули.Будемо вдячні.
14 янв 2017 21:11
Цитата "maricka":

Добрий день,,,поділіться враженнями про будівництво,,Ви самі ходили чи групою,,?нам казали що там так непропускають,ми на території ще небули.Будемо вдячні.

Добрий вечір!Покази для власників "Моне-2"відбуваються в першу середу місяця,тре завчасно дзвонити і забивати зустріч також повідомляти на те шо хочете попасти до себе в квартиру.В мене перший поверх так шо попасти непроблема ,головне бути наполегливим бо вони в той день ше показують "Моне-1" і чекати поки всім покажуть а потім вам можуть скаазати шо немає часу чи шешось,так шо я тоді підсів на хвіст до сторожа і під його відповідальність пішов.Був з майстром по ковці аби він зробив заміри на балкони ,відразу перейшовся по квартирі з рулеткою і схемою та позаносив всі розміри.Буду пізніше звязуватись з їхнім ремонтною бригадою та писати заяву про те аби дали можливість покласти підігрів підлоги до заливки бетону і бути присутнім при заливці аби непошкодили самі труби. Планую покрити всю квартиру.По виконанню робіт по кладці зауважень немає :чисто кладуть та акуратно.Досить доброї якості цегла .Також заливка бетону,досить добре робиться ,був присутній при зварці каркасу з арматури для армування бетону в стойки перекриття ,зваршики там добрі працюють ,зварні шви якісні і товщина арматури відповідна.Слідкую за будовою ше з початку як тільки робили сваї.Паркінг сухий,підтоплень немає,якби булиб проблеми з водами то будова давно плавалаб.Таке вже є на Масарика і Інтегралі там помпи працюють переодично,фото можете побачити в спільноті Varta-1 на фейсбуку.Якшо шось ше то питайтесь.
27 янв 2017 15:21
всім сусідам привіт корпус 1 квартира 2 поверх1 :drink:
27 янв 2017 23:29
сусід :super: Перший підїзд ,квартира 5.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее