ЖК "Ягода", Гостомель - "Буд-Реконструкция"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 53.
8/15% | ||
6/11% | ||
17/32% | ||
18/34% | ||
4/8% |
ООО «Орион-Девелопмент»
Пользователь
50
06 сентября 2011
04 ноя 2013 11:11
Мы работаем даже без Людмилы. На все диалоги на данном форуме всегда отвечаю я (Ирина). На Ваши просьбы организовать встречу Дома А и Б вынуждены выдвинуть встречное предложение - мы можем организовать собрание в день удобный для жителей этих домов, но не в день торжественного вручения ключей, т.к. превращать праздник в дебаты не хотелось бы. Я думаю жители дома А со мной согласятся ( год назад мы постарались максимально празднично провести этот день) Давайте не будем лишать этого и жителей дома Б.
По вопросу сетей и ЖЭКа ни я ни Людмила не уполномочены давать ответы , т.к. Застройщик назначил для решения этих дел Ольгу Николаевну, которая должна осуществлять коммуникацию между жителями дома и местными органами власти.
По вопросу сетей и ЖЭКа ни я ни Людмила не уполномочены давать ответы , т.к. Застройщик назначил для решения этих дел Ольгу Николаевну, которая должна осуществлять коммуникацию между жителями дома и местными органами власти.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
04 ноя 2013 12:19
Цитата "vigi":есть такая информация, может кому-то будет интересна. Вручение ключей дому Б планируют на 21.11.2013 (по словам директора ООО"Орион-Девелопмент" Людмилы), она же сейчас в недельном отпуске, поэтому думаю, что ждать каких - либо ответов от застройщика в ближайшее время не стоит...
Кстати в предварительном договоре есть пункт по поводу передачи дома с баланса застройщика, якобы покупатель обязан подписать договор на обслуживание дома ...не говорит ли этот пункт, об том, что создание ОСББ есть обязательным?
И еще возник вопрос, может уже кто-то уже ним тоже задавался и может на него ответить. Договор аренды земли на котором ведется стройка, оформлен до 2018 года, как потом будет решаться вопрос с землей. Жильцам нужно будет выкупать землю или продлевать договор аренды или эти вопросы будет решать застройщик?
Договір на обслуговування будинку підписується жильцем індивідуально по кожному напряму - електрика, газ, вода+водовідвід. На рахунок договору по обслуговуванню будинку - це відповідь на Ваше друге питання - по аренді землі. Земля бралася в аренду в сільської ради, і їй же має бути повернута уже з побудованими будинками. І тоді сільрада приймає землю, але вже із будівництвом, на свій баланс. І нормальний забудовник питання балансової належності вирішує зазвичай до підписання основних договорів на квартири. Тому що після підписання основного договору це вже головняк жильців. Я, до речі, і призадумався - а чи варто в такому разі підписувати основний договір??? Можна втрати 15 тис., але ці ж гроші виплатити за 2 роки на компослуги по ЮР тарифу... І де логіка??? Без коментарів забудовника поспішних висновків робити не потрібно, але й затягувати з вирішення проблем теж.
vigi
v
Пользователь
99
22 октября 2013
04 ноя 2013 14:01
pizdec456 спасибо за ответ, интересно, кто вы по специальности, так как очень хорошо разбираетесь во многих вопросах,
всмысле? а что до подписания основного договора за комунальные платить не нужно?
Цитата "pizdec456":Я, до речі, і призадумався - а чи варто в такому разі підписувати основний договір??? Можна втрати 15 тис., але ці ж гроші виплатити за 2 роки на компослуги по ЮР тарифу...
всмысле? а что до подписания основного договора за комунальные платить не нужно?
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
04 ноя 2013 14:34
Цитата "vigi":pizdec456 спасибо за ответ, интересно, кто вы по специальности, так как очень хорошо разбираетесь во многих вопросах,
Цитата "pizdec456":Я, до речі, і призадумався - а чи варто в такому разі підписувати основний договір??? Можна втрати 15 тис., але ці ж гроші виплатити за 2 роки на компослуги по ЮР тарифу...
Я мав на увазі випадок, коли є варіант придбати житло в іншому місці приблизно за ту ж ціну - а комунальні тут однозначно платити доведеться. Просто якщо при нормальних умовах оплата складе порядка 150 грн/міс (при умові передачі комунікацій забудовником), то решту - 400 грн * 12 міс = 4800 це річна переплата за умови, що комунікації й далі залишаються на балансі забудовника. 4800 на рівному місці і ні за що. Таке враження, що передачу комунікацій забудовник планує не раніше побудови всіх 4-рох будинків - тоді нам крупно не пощастило.
Працюю я в області енергетики, більш детально, напевно, при зустрічі. А знаю я в дійсності, не так і багато, просто маю гарних знайомих в цьому районі, які тут всіх знають - консультуюся з ними. Через них, в принципі, і купив житло в Ягоді - поки що не шкодую, а там далі побачимо.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
04 ноя 2013 17:10
Цитата "vigi":pizdec456
І, до речі - не потрібно. Без основного договору квартира, по суті, не є Вашою власністю. Тому, наприклад, ключі вручили в квітні, до вересня зробили ремот, і в вересні підписали основний договір. Встановлені лічильники (вода, світло, газ) щось нарахували - але прямі договора з обленерго, облгаз і водоканал Ви уклали після основного договору - і початкові показники для комерційних розрахунків з даними установами у вас починаються не з нуля, а із 100, наприклад (100 кВт*год напрахував лічильник по світлу). Це класна ситуація, якби Вам не потрібно було б коменсувати ці показники забудовнику по ЮР тарифу - при умові, що він це вимагає - і зараз ніхто нічого Вам не подарує, і компослуги в тому числі. При відмові оплатити забудовнику, вам просто відключать світло на сходовій клітині. Тоді можна почекати, доки дім не передадуть в жек/осбб, і заплатити з нульових показників але уже по нормальному побутовому тарифу. Теж, не варіант, до речі, оскільки затягується ремонт.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
05 ноя 2013 13:08
Шановні жильці - наявні та майбутні, як Ви дивитесь на те, щоб числа 16-17 провести зустріч із представництвом забудовника? Давайте вирішимо до кінця цього тижня. Якщо рішення буде позитивним - то в забудовника буде ще декілька днів на обдзвон всіх, хто не в курсі про цей форум. Більш ніж впевнений, що й не всі часто заглядують на сайт самої Ягоди - тому обдзвон/смс рахую за необхідність. Що скажете?
Meltyjhjhj
M
Пользователь
33
17 марта 2013
06 ноя 2013 10:29
Было бы не плохо встретиться и обговорить все важные вопросы. Думаю ето не будет лишним. Поддерживаю.
LudaM
L
Пользователь
59
19 ноября 2012
06 ноя 2013 11:18
Цитата "pizdec456":Шановні жильці - наявні та майбутні, як Ви дивитесь на те, щоб числа 16-17 провести зустріч із представництвом забудовника? Давайте вирішимо до кінця цього тижня. Якщо рішення буде позитивним - то в забудовника буде ще декілька днів на обдзвон всіх, хто не в курсі про цей форум. Більш ніж впевнений, що й не всі часто заглядують на сайт самої Ягоди - тому обдзвон/смс рахую за необхідність. Що скажете?
Конечно да. Уж слишком много вопросов здесь поднимается, обсуждается, а застройщик реагирует "вяло". Назначайте время и дату.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
08 ноя 2013 08:10
Цитата "ООО «Орион-Девелопмент»":Мы работаем даже без Людмилы. На все диалоги на данном форуме всегда отвечаю я (Ирина). На Ваши просьбы организовать встречу Дома А и Б вынуждены выдвинуть встречное предложение - мы можем организовать собрание в день удобный для жителей этих домов, но не в день торжественного вручения ключей, т.к. превращать праздник в дебаты не хотелось бы. Я думаю жители дома А со мной согласятся ( год назад мы постарались максимально празднично провести этот день) Давайте не будем лишать этого и жителей дома Б.
Ірино, Вашу пропозицію щодо несуміщення зустрічі по будинках та вручення ключів підтримую, і пропоную провести зустріч жильців в неділю 17.11.2013 на 14:00 год (з розміщенням відповідної інформації на сайті Ягоди!). Жильців дому А можна попередити, вивісивши оголошення по под'їздах, а жильців дому Б в телефонному режимі, заодно запросивши їх на вручення ключів.
Зі сторони забудовника мені хотілося б почути відповіді по наступних питаннях:
- термін передачі дому А на баланс ЖЕКа;
- орієнтовні терміни уточнення та документального корегування метражу квартири по замірах БТІ до моменту підписання основного договору по дому Б;
- орієнтовний термін підписання основних договорів по буд. Б;
- процес та орієнтовні терміни передачі дому Б на баланс ЖЕКа;
- припливна вентиляція - проблеми з встановленням витяжок на кухні та варіанти вирішення;
- розміщення всіх наявних документів забудовника (договір аренди землі, технічні умови/рішення/проекти/договора з енерго-, водо- та газопостачальними організаціями, а також проектів зі специфікаціями/типових поквартирних проектів по тому ж водо-електро-газопідводу) на сайті/форумі для загального доступу.
І ще одне питання по врученню ключів - наскільки необхідною є присутність людини, на яку оформлено попередній договір - чи може замість неї в якості представника отримати ключі хтось із її сім'ї???
Шановні жильці, прохання при необхідності зі своєї сторони доповнити перелік питань, які Вас цікавлять. Це дасть змогу представництву забудовника більш якісно підготуватися до майбутньої зустрічі.
LudaM
L
Пользователь
59
19 ноября 2012
08 ноя 2013 08:43
Цитата "LudaM":Добрый день. Подскажите пожалуйста, а каким раствором (известковым или цементным)была сделана штукатурка в квартирах первого подъезда.
Повторяю свой вопрос и поддерживаю идею встречи 17.11.13 но хотелось бы чуть раньше хотя бы в 12.
LudaM
L
Пользователь
59
19 ноября 2012
08 ноя 2013 08:50
ОСМД под Киевом обязали платить за газ в 3,5 раза дороже
//vesti.ua/kiev/24172-osmd-pod-kievom-ob jazali-platit-za-gaz-v-3-5-raza-dorozhe
Что кому то известно по этому вопросу?
Meltyjhjhj
M
Пользователь
33
17 марта 2013
08 ноя 2013 09:57
Уважаемый pizdec456 если мы получим всю ету информацыю и она будет правдивая так ето будет что то из области фантастики, учитиывая как наш Орион выполняет сказаное
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
08 ноя 2013 12:09
Цитата "LudaM":Цитата "LudaM":Добрый день. Подскажите пожалуйста, а каким раствором (известковым или цементным)была сделана штукатурка в квартирах первого подъезда.
Повторяю свой вопрос и поддерживаю идею встречи 17.11.13 но хотелось бы чуть раньше хотя бы в 12.
Абсолютно не проти озвученого Вами часу зустрічі.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
08 ноя 2013 12:43
Цитата "Meltyjhjhj":Уважаемый pizdec456 если мы получим всю ету информацыю и она будет правдивая так ето будет что то из области фантастики, учитиывая как наш Орион выполняет сказаное
При виборі квартири переглянув більше 40 варіантів в різних забудовників Ірпеня, Ворзеля, Бучі, Гостомеля. Повірте на слово - Оріон - не поганий варіант. Що до витримання строків будівництва - мова скоріше йде про величину простроченого терміну, при чому у всіх. З огляду на те, що в даного забудовника це перший об'єкт, а також на законодавчі зміни по структурі БТІ - по будівництву ставлю тверду 4 (із 5). А ось щодо подальшого документального провадження - тут в забудовника проблеми незрозумілого характеру (принаймі, для жильців). Сподіваюся, після зустрічі 17 числа, картина загалом трохи проясниться. І тоді будем думати, як жити далі.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
08 ноя 2013 12:57
Цитата "LudaM":ОСМД под Киевом обязали платить за газ в 3,5 раза дороже
//vesti.ua/kiev/24172-osmd-pod-kievom-ob jazali-platit-za-gaz-v-3-5-raza-dorozhe
Что кому то известно по этому вопросу?
//eircenter.com/news/osbb-povinni-otrimu vati-gaz-za-tarifami-vstanovlenimi-derzh organami/. А з іншої сторони - //jkg-portal.com.ua/ua/publication/one/p dvishhennja-gazovih-tarifv-bude-vibrkovi m-35131. Ще з однієї сторони - вже заї...ла ця клята політика. І до 2015 року ЖЕКи планують позакривати, і всюди створити ОСББ. Ідея - повна лажа, але від наших "конкретних проФФесорів" і "азірових" нічого кращого чекати не доводиться. Збільшення тарифів буде однозначно. І до 2015 року, якщо дійсно ЖЕКи закриють, ці завищені тарифи збережуться, оськільки до того часу, по суті, не буде якогось більш-менш нормального правового інструменту регулювання.
pizdec456
p
Пользователь
40
08 октября 2013
11 ноя 2013 08:10
Вельмишановний представник забудовника, Ви б хоч щось відписали б для годиться...
ООО «Орион-Девелопмент»
Пользователь
50
06 сентября 2011
11 ноя 2013 12:25
відписую: відповідь на ваші запитання (збори, документи, ЖЕК, тех. обладнання квартири) буде викладено завтра зранку. Я ще раз наголошую, що форумЦитата "pizdec456":Вельмишановний представник забудовника, Ви б хоч щось відписали б для годиться...
domik.net - це площадка на якій власники чи потенційні покупці спілкуються на добровільних засадах. тому мі і не відповідаємо на всі пости підряд. якщо у власників чи потенційних покупців є запитання вони мають можливість написати нам електронного листа або зателефонувати.
alexa
a
Пользователь
57
17 января 2012
14 ноя 2013 08:17
Я так понимаю, что собрания не будет???
ООО «Орион-Девелопмент»
Пользователь
50
06 сентября 2011
14 ноя 2013 11:27
Зі сторони забудовника мені хотілося б почути відповіді по наступних питаннях:
1)Законодавством даних термінів не встановлено. Зараз ми готуємо відповідну заяву про прийняття будинку «А» на баланс комунального підприємства. Терміни розгляду зави та строки приймання-передачі будуть залежати від селищної ради та ЖЕКу.
- орієнтовні терміни уточнення та документального корегування метражу квартири по замірах БТІ до моменту підписання основного договору по дому Б;
2)На даний час готовий паспорт БТІ по будинку (відповідна інформація розміщена на сайті), а отже майбутні власники зараз у телефонному режимі можуть дізнатися по наявність чи відсутність розбіжностей.
3) Будинок Б на сьогодні знаходиться на стадії здачі в експлуатацію.
4) див. вище. п.3)
- припливна вентиляція - проблеми з встановленням витяжок на кухні та варіанти вирішення;
5) в понеділок генпідрядна компанія Архонт (конт. телефони на передостанній сторінці Інструкції по експлуатації котла Беретта) повинна надати інфу по варіантам вентиляції в даному будинку, або зверніться за консультацією до інженера по експлуатації
- розміщення всіх наявних документів забудовника (договір аренди землі, технічні умови/рішення/проекти/договора з енерго-, водо- та газопостачальними організаціями, а також проектів зі специфікаціями/типових поквартирних проектів по тому ж водо-електро-газопідводу) на сайті/форумі для загального доступу.
6)Кожен з власників квартир може ознайомитися з більшістю перелічених документів у офісі забудовника за попередньою домовленістю (частина власників вже ознайомилася з нею до підписання попередніх договорів).
І ще одне питання по врученню ключів - наскільки необхідною є присутність людини, на яку оформлено попередній договір - чи може замість неї в якості представника отримати ключі хтось із її сім'ї???[/quote]
7) Зустріч по врученню ключів відбудеться 29 листопада о 15-00. Ми чекаємо Вас та членів Ваших родин.
P.S. на зборах 17.11.2013 представника Забудовника не буде.
1)Законодавством даних термінів не встановлено. Зараз ми готуємо відповідну заяву про прийняття будинку «А» на баланс комунального підприємства. Терміни розгляду зави та строки приймання-передачі будуть залежати від селищної ради та ЖЕКу.
2)На даний час готовий паспорт БТІ по будинку (відповідна інформація розміщена на сайті), а отже майбутні власники зараз у телефонному режимі можуть дізнатися по наявність чи відсутність розбіжностей.
3) Будинок Б на сьогодні знаходиться на стадії здачі в експлуатацію.
4) див. вище. п.3)
5) в понеділок генпідрядна компанія Архонт (конт. телефони на передостанній сторінці Інструкції по експлуатації котла Беретта) повинна надати інфу по варіантам вентиляції в даному будинку, або зверніться за консультацією до інженера по експлуатації
6)Кожен з власників квартир може ознайомитися з більшістю перелічених документів у офісі забудовника за попередньою домовленістю (частина власників вже ознайомилася з нею до підписання попередніх договорів).
І ще одне питання по врученню ключів - наскільки необхідною є присутність людини, на яку оформлено попередній договір - чи може замість неї в якості представника отримати ключі хтось із її сім'ї???[/quote]
7) Зустріч по врученню ключів відбудеться 29 листопада о 15-00. Ми чекаємо Вас та членів Ваших родин.
P.S. на зборах 17.11.2013 представника Забудовника не буде.
vigi
v
Пользователь
99
22 октября 2013
14 ноя 2013 12:01
Цитата "ООО «Орион-Девелопмент»":
так дата есть, время тоже, а место? где-то на территроии комплекса?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
- ЖК Poetica, 2-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 2502.1271
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а02.123 040
- ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное01.124 052
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4930.119
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 830.11143
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?02.123 835
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071