Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .4547. . .127
19 апр 2016 06:23
LinaKvartira, дайте, будь ласка, відповідь на питання про внутрішні роботи, які були зроблені у другій черзі за час від зборів у грудні і до теперішнього часу.
Бо вже ставлю це питання і на форумі раз 3-4, і писав електронного листа Сергію Васильовичу, а відповіді ніде жодної нема.
19 апр 2016 06:29
Цитата "S.Re":

Да конечно, этакий прохвессор-зло :)
А по-вашему ямка 20х20 и глубиной в районе 1,5 метра - это котлован?
И еще вопрос - муссора точно нет? Ввесь вывезли?

Тяжело общаться с людьми которые мало что понимают.Это не только к Вам относиться, но к предыдущим недумающим писателям.Но в который раз я убеждаюсь, что здесь сидит наш конкурент и пишет все , что выгодно для него.Потому что если бы вы были жителем нашего комплекса,такого бы здесь не писали.
19 апр 2016 06:32
Цитата "uascorpion":
LinaKvartira, дайте, будь ласка, відповідь на питання про внутрішні роботи, які були зроблені у другій черзі за час від зборів у грудні і до теперішнього часу.
Бо вже ставлю це питання і на форумі раз 3-4, і писав електронного листа Сергію Васильовичу, а відповіді ніде жодної нема.

0673035500 отдел продаж, звоните и мы ответим на все Ваши вопросы.Или же можете набрать менеджера который продавал Вам квартиру.Это не секретная информация.Но писать здесь, что бы потом такие как S.Re и ему подобные конкуренты это обсуждали мы не будем.Ждем Ваших звонков.
19 апр 2016 06:39
Доброго дня!
Пані LinaKvartira, розумію, що Ви представник забудовника, але для мене, як потенційного покупця, чомусь, лише Ваші відповіді схиляють мене НЕ КУПУВАТИ у Вас.
На мою думку, Ви, як представник забудовника повинні фактами доводити "неправдиву" інформацію від читачів форуму, а Ви вступаєте у словесні суперечки. Було б достатньо викласти 5 фото із зображенням котловану і все. Тому, Ваша некомпетентність лише відклякує потенційних покупців. Замість того, щоб називати когось конкурентом, Ви потратьте 10 хвилин, прочитайте форум, і побачите, що люди, які пишуть, купили уже квартиру, або живуть у 1-й черзі.
Моя Вам порада, перш ніж писати, Ви подумайте, як сприймуть Вашу писанину потенційні покупці.
Гарного всім настрою!
19 апр 2016 06:50
Цитата "Jaroxa":
Доброго дня!
Пані LinaKvartira, розумію, що Ви представник забудовника, але для мене, як потенційного покупця, чомусь, лише Ваші відповіді схиляють мене НЕ КУПУВАТИ у Вас.
На мою думку, Ви, як представник забудовника повинні фактами доводити "неправдиву" інформацію від читачів форуму, а Ви вступаєте у словесні суперечки. Було б достатньо викласти 5 фото із зображенням котловану і все. Тому, Ваша некомпетентність лише відклякує потенційних покупців. Замість того, щоб називати когось конкурентом, Ви потратьте 10 хвилин, прочитайте форум, і побачите, що люди, які пишуть, купили уже квартиру, або живуть у 1-й черзі.
Моя Вам порада, перш ніж писати, Ви подумайте, як сприймуть Вашу писанину потенційні покупці.
Гарного всім настрою!

Доброго дня.Як потенційний покупець приїздіть до комплексу і побачите самі що там відбувається.Я не збираюсь оправдовуватись, адже нормальні покупці, нормально відреагують на мою писанину.Адже я намагаюсь донести людям правдиву інформацію, або ж донести до їх вух,що забудовник не повинен робити того чого вони вимагають.Ті люди хто це зрозумів, мовчать, а ті хто пише це конкурент.Повірте, конкуренти на все спроможні, тільки щоб домогтись свого.
19 апр 2016 07:08
Пані Lana!
Дякую за відповідь!
Я був на комплексі, з менеджером, дивився квартири, все сподобалося, тому і прийняв рішення купувати у Вас у третій черзі. Зареєструвався на форумі, запитую у жителів інформацію, яка мене цікавить. Тому, якщо Ви не володієте інформацією, краще не пишіть чепухи. Не потрібно виправдовуватися, краще факти, вони притягнуть покупців і закриють рот конкурентам.
Гарного дня!
19 апр 2016 07:09
і на додачу.Я впевнена,що це конкуренти,тому що на зібранні першої черги таких "незадоволених" людей менше чим тут.А вам як потенційному покупцю, раджу приїхали докомплексу і поговорили з людьми в дворі.Ми водимо людей на покази і вони розмовляють з жителями 1 черги.І ці жителі на стільки не жаліються. Не повірите, але люди які живуть в першій черзі, купують ще в третій.Тому ми будемо захищати тут свій комплекс так як цього заслуговує співбесідник.
19 апр 2016 07:10
Цитата "Jaroxa":
Пані Lana!
Дякую за відповідь!
Я був на комплексі, з менеджером, дивився квартири, все сподобалося, тому і прийняв рішення купувати у Вас у третій черзі. Зареєструвався на форумі, запитую у жителів інформацію, яка мене цікавить. Тому, якщо Ви не володієте інформацією, краще не пишіть чепухи. Не потрібно виправдовуватися, краще факти, вони притягнуть покупців і закриють рот конкурентам.
Гарного дня!

Наступного разу будуть факти.Нам нічого приховувати. Взаємно гарного дня.
19 апр 2016 07:49
Да уж, профессионализм менеджеров отдела продаж поражает , уровень базара. :(
19 апр 2016 08:12
Цитата "VP Sweethome":
Да уж, профессионализм менеджеров отдела продаж поражает , уровень базара. :(

це ви щойно всіх продавців на ринку образили :)
19 апр 2016 08:23
Цитата:
це ви щойно всіх продавців на ринку образили :)

))))) Ок, исправлюсь, профессионализм менеджеров отдела продаж ЖК Ворзель Парк поражает .
Руководство хоть бы тренинг какой провело им, еще ж продавать и продавать.
Ответить на замечания потенциального покупателя
Цитата:
адже нормальні покупці, нормально відреагують на мою писанину
, это за гранью моего понимания. :faceoff:
19 апр 2016 08:31
А разве с вами по другому можно? Вы же нормальный язык не понимаете.Меня учили разговаривать на языке клиента.По этому ответы будут соответственны уровню общения собеседника. Адекватный собеседник получит нормальный ответ. А вот такие как выше автора(не адекватные), будут получать соответственные ответы. Мы все так будем относиться к таким людям.
19 апр 2016 08:42
Цитата "LinaKvartira":
А разве с вами по другому можно? Вы же нормальный язык не понимаете.Меня учили разговаривать на языке клиента.По этому ответы будут соответственны уровню общения собеседника. Адекватный собеседник получит нормальный ответ. А вот такие как выше автора(не адекватные), будут получать соответственные ответы. Мы все так будем относиться к таким людям.

Доброго дня ще раз!
Lana, я перепрошую, але що (не адекватного) Ви побачили в моїх запитаннях?
Моя Вам порада, не вступайте в суперечку, вона ніколи не буде виграна Вами, є правила маркетингу в якому "клієнт завжди прав". Я розумію, що є користувачі лояльні, є не лояльні, але всі вони, клієнти, і навіть конкурент, це клієнт, або Ваш "начальник".
Попийте кави, розслабтесь, Ви завжди будите в програші, навіть з фактами, бо до них завжди придираються. Направте свою енергію в позитивне русло.
Гарного настрою!
19 апр 2016 08:47
Цитата "Jaroxa":

Доброго дня ще раз!
Lana, я перепрошую, але що (не адекватного) Ви побачили в моїх запитаннях?
Моя Вам порада, не вступайте в суперечку, вона ніколи не буде виграна Вами, є правила маркетингу в якому "клієнт завжди прав". Я розумію, що є користувачі лояльні, є не лояльні, але всі вони, клієнти, і навіть конкурент, це клієнт, або Ваш "начальник".
Попийте кави, розслабтесь, Ви завжди будите в програші, навіть з фактами, бо до них завжди придираються. Направте свою енергію в позитивне русло.
Гарного настрою!

Я не вам написала.Я написала тим, хто за час існування цього форуму пишуть тільки погане про нас. Якщо є час, перечитайте форум і запам"ятайте ніки. Одні й тіж. Вибачте якщо я вас чимось образила.
19 апр 2016 08:49
В последующих сообщениях обращайтесь по вопросам строительства, сроков, сдачи и т.п.Надоело отвечать одно и то, одним и тем же непонимающим. Всего доброго!!!
19 апр 2016 09:11
Все ребята, походу меня назвали уже представителем конкурентов ;)

А чтобы почитать 5-10 страниц форума - на это представители отдела продаж оказались неспособны. :) Печальность.

Я указал на ошибки - меня назвали брехуном :) ужас :blah:
Указал на вранье отдела продаж - то же самое:)
Но ... отдел продаж находится в 5 минутах езды от стройки :) поехать и сфотать на телефон - это ж сложность:)
Ну ок.
19 апр 2016 09:13
Цитата "S.Re":
Все ребята, походу меня назвали уже представителем конкурентов ;)

А чтобы почитать 5-10 страниц форума - на это представители отдела продаж оказались неспособны. :) Печальность.

Я указал на ошибки - меня назвали брехуном :) ужас :blah:
Указал на вранье отдела продаж - то же самое:)
Но ... отдел продаж находится в 5 минутах езды от стройки :) поехать и сфотать на телефон - это ж сложность:)
Ну ок.

Почему же вы боитесь представиться?
19 апр 2016 09:16
Цитата "LinaKvartira":

Тяжело общаться с людьми которые мало что понимают.Это не только к Вам относиться, но к предыдущим недумающим писателям.Но в который раз я убеждаюсь, что здесь сидит наш конкурент и пишет все , что выгодно для него.Потому что если бы вы были жителем нашего комплекса,такого бы здесь не писали.

Вы так и не ответили :) Так что ямка 20х20 и 1,5 метра в глубь - это котлован?
И какое ТАКОЕ? Я лишь указал на то что вы врете, вы конкретно, а не какие то огрехи в стройке. Квартиры слава богу вполне ничего, я по крайней мере, я не жалею о покупке. Мне как журналисту очень интересно знать, зачем вы врете вашим инвесторам? И кстати, неужели было сложно написать, что начали копать котлован, а не что он неделю уже выкопан. Вы же прекрасно выдели пост сверху, и как добавляют соседи, он не из пальца высосан.
19 апр 2016 09:18
Цитата "S.Re":

Вы так и не ответили :) Так что ямка 20х20 и 1,5 метра в глубь - это котлован?
И какое ТАКОЕ? Я лишь указал на то что вы врете, вы конкретно, а не какие то огрехи в стройке. Квартиры слава богу вполне ничего, я по крайней мере, я не жалею о покупке. Мне как журналисту очень интересно знать, зачем вы врете вашим инвесторам? И кстати, неужели было сложно написать, что начали копать котлован, а не что он неделю уже выкопан. Вы же прекрасно выдели пост сверху, и как добавляют соседи, он не из пальца высосан.

Теперь я точно уверена что вы конкурент.Всего доброго.
19 апр 2016 09:19
Цитата "LinaKvartira":

Теперь я точно уверена что вы конкурент.Всего доброго.

:P :P :P
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .4547. . .127
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx