Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .2224. . .127
24 сен 2015 02:49
Цитата "Vorzel_kvart":

Абсолютно согласны !!! Кроме того документы с их слов были поданы только месяц назад. Неужели нельзя было гораздо раньше эти вопросы решать?! Это возмущает! Люди делают ремонты с расчетом на то, что смогут зимовать в своей квартире. Видимо их это не волнует.
Так же как и собрание ОСББ. Сделали бы сейчас собрание и много бы вопросов снялось (лифт, уборка территории, лестниц и тд). Так они ждут пока с газом решат, а потом будут думать о собрании. Это не мои домыслы, а именно так мне и ответили.

ну а хто буде займатись ліфтом, прибиранням і т.і.? Не хочете очолити наше ОСББ? Тому, НМД і немає сенсу поки що збиратись? Бо наше керівництво ОСББ робить те, що воно може і як воно може ...
24 сен 2015 09:06
Цитата "Tymoha":

ну а хто буде займатись ліфтом, прибиранням і т.і.? Не хочете очолити наше ОСББ? Тому, НМД і немає сенсу поки що збиратись? Бо наше керівництво ОСББ робить те, що воно може і як воно може ...

Просто щось робить замало. Потрібен результат, якого особисто я не бачу <:( А якщо справи будуть йти в тому ж напрямку, то зиму ми зустрінемо з "буржуйками". А проблем куча, і якщо їх перкладати на плечі незацікавленим у їх вирішенні людям, то результату й не буде. А зібрання ОСББ для цього й створено, щоб кожен член міг задать питання і отримати відповіді. З приводу зміни голови ОСББ, то таку посаду повинна займати "спеціально обучена" і фінансово зацікавлена людина. Тоді з неї щось можна питать.

Це особисто моя думка, не судіть строго. Але я уже 2 неділі як проживаю в квартирі і ці проблеми повстають щодня.
На балконі гора сміття, яку моє виховання не дозволяє просто викинути на вулицю. Прийде час і я його принесу під двері до голови ОСББ. <:( Тоді можливо з"явиться бак для сміття.

Ще раз вибачте - накипіло.

І з приємного, то дійшла інформація, що сьогодні керівництво відділу продажу, та забудовник, з самого ранку обстукують двері РЕСУ та інших структур. можливо і правда щось підключать. Ввечері напишу про результат
24 сен 2015 09:13
Цитата "alexgist":

Просто щось робить замало. Потрібен результат, якого особисто я не бачу <:( А якщо справи будуть йти в тому ж напрямку, то зиму ми зустрінемо з "буржуйками". А проблем куча, і якщо їх перкладати на плечі незацікавленим у їх вирішенні людям, то результату й не буде. А зібрання ОСББ для цього й створено, щоб кожен член міг задать питання і отримати відповіді. З приводу зміни голови ОСББ, то таку посаду повинна займати "спеціально обучена" і фінансово зацікавлена людина. Тоді з неї щось можна питать.

Це особисто моя думка, не судіть строго. Але я уже 2 неділі як проживаю в квартирі і ці проблеми повстають щодня.
На балконі гора сміття, яку моє виховання не дозволяє просто викинути на вулицю. Прийде час і я його принесу під двері до голови ОСББ. <:( Тоді можливо з"явиться бак для сміття.

І з приємного, то дійшла інформація, що сьогодні керівництво відділу продажу, та забудовник, з самого ранку обстукують двері РЕСУ та інших структур. можливо і правда щось підключать. Ввечері напишу про результат

Абсолютно з Вами згодна! На всі 100% підтримую! Є багато питань, які потрібно вирішувати. Ми покищо не живемо, але і нас хвилюють питання прибирання, баків, ліфта і багато іншого.... Чомусь нікого не хвилює, що стіни вже побиті на коридорах, що бруду стільки, що пройти з чистим одягом неможливо.... Потрібно організовуватись, збиратись і задавати питання!
24 сен 2015 09:15
Цитата "alexgist":

Щодо сміття, то мусорні баки стоять вже декілька днів в ніші, як йти від охорони справа.
24 сен 2015 09:20
Доречі, сьогодні дзвонили з Бесту, повідомили, що у них якісь несправності на лінії й що роботи по підключенню квартир будуть виконуватись на наступному тижні.
24 сен 2015 09:23
Цитата "jessika":
Доречі, сьогодні звинили з Бесту, повідомили, що у них якісь несправності на лінії й що роботи по підключенню квартир будуть виконуватись на наступному тижні.

У меня работа по 10-13 часов в сутки и все время в Интернете. И что скажите делать, если такой провайдер веселый. альтернативы нет - шото ломонется у них и жди пока задницы поднимут ) Херовина блин(
24 сен 2015 09:37
Цитата "jessika":

Щодо сміття, то мусорні баки стоять вже декілька днів в ніші, як йти від охорони справа.

Виходить, що один я не знаю...Не помітив жодної таблички щодо їх появи. Можливо через те що пізно повертаюсь з роботи.
До речі, в мене одного в під"їзді лампочка включається тільки в день?
24 сен 2015 09:40
Цитата "alexgist":

Виходить, що один я не знаю...Не помітив жодної таблички щодо їх появи. Можливо через те що пізно повертаюсь з роботи.
До речі, в мене одного в під"їзді лампочка включається тільки в день?

Ми також не знали... :shuffle:
24 сен 2015 10:44
Цитата "alexgist":

та я обома руками за ... ініціюйте загальні збори, хай Володимир Іванович цей запросить від забудовника когось, оголосить загальний збір ... то там і будемо всі питання вирішувати ... я мав на увазі що навряд чи ми дочекаємось чогось від забудовника і ВІ поки сидітимемо тут на форумі і гнівно щось писатимемо ...
просто я не піднімаю поки що це питання тому що планую заїзджати лише через місяць ... якщо ви там вже хтось живете, то вам і карти в руки - починайте роздавати штурхани цьому Володимиру Івановичу :)
29 сен 2015 14:17
сусіди, а порадьте, бдлска, ремонтника у ванну покласти плитку? а то щось мої геть знахабніли ... доведеться розлучатись :(
29 сен 2015 14:30
Цитата "Tymoha":
сусіди, а порадьте, бдлска, ремонтника у ванну покласти плитку? а то щось мої геть знахабніли ... доведеться розлучатись :(

Слишком много пьют во время обеда?
29 сен 2015 15:27
Цитата "Tymoha":

У нас плиткц делал Юра ( он несколько квартир в комплексе нашем уже сделал). Мы остались довольны. Правда, получилось больше, чем изначально по смете считали.... Этот момент не был приятным. Но само качество работы отличное. Если это не те же ребята, что у вас, то могу оставить Вам номер :winky:
30 сен 2015 01:43
Це не ці :) Буду вдячний за номер :shuffle:
П.С. А чого вийшло дорожче? Чим мотивував?
30 сен 2015 06:11
Цитата "Tymoha":
Це не ці :) Буду вдячний за номер :shuffle:
П.С. А чого вийшло дорожче? Чим мотивував?

Изначально армирование стен упустили в смете и мы сказали всю плитку центровать и из-за этого там получилось много подрезов угловых. Зато получилось все здорово! Ровно и аккуратно! :winky:
01 окт 2015 06:43
Цитата "S.Re":

Слишком много пьют во время обеда?

невмотивовано підвищують вартість робіт :(
01 окт 2015 07:32
Цитата "Tymoha":

невмотивовано підвищують вартість робіт :(

Та то я так. не очень удачно пошутил)
Сам еще плитку не ложил, присматриваюсь кого пригласить на это нелегкое дело
08 окт 2015 06:45
добрый день. Кто бывает на объекте, поделитесь информацией по второй очереди. Крышу уже начали строить?
08 окт 2015 10:42
Привет всем!!! Ну что, ремонт уже закончился..НАКОНЕЦ)))) Прочел форум,думаю что же нового пропустил)) Вторую очередь вижу каждый день, встретился в дворе с застройщиком
Пораспрашивал,говорит,что идут в график по второму дому,так, что не долго нам стройку видеть)) Говорит,что крышу уже делают,но она будет не такая как у нас, типа пологая,так что ее с стороны не видать. У них будет с метер гидробарьера с керамзитом,как то так.
08 окт 2015 12:52
Цитата "Nikitos1985":
Привет всем!!! Ну что, ремонт уже закончился..НАКОНЕЦ)))) Прочел форум,думаю что же нового пропустил)) Вторую очередь вижу каждый день, встретился в дворе с застройщиком
Пораспрашивал,говорит,что идут в график по второму дому,так, что не долго нам стройку видеть)) Говорит,что крышу уже делают,но она будет не такая как у нас, типа пологая,так что ее с стороны не видать. У них будет с метер гидробарьера с керамзитом,как то так.

Спасобо, за инфу.
09 окт 2015 13:29
Уважаемые жители ЖК "Ворзель парк"!!! Как вам спится под стук колес проходящих поездов?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .2224. . .127
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx