Подать объявление

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .6971. . .127
07 сен 2016 07:13
Цитата "S.Re":

Добрый

Нет, не сразу, далеко не сразу - где-то пару месяцев спустя примерно. Пусть соседи поправят, если ошибаюсь, но мы через месяц после ключей начали ремонт делать, но еще и признака по запуску не было :)

Жах! Ми плануємо одразу з ключами розпочати ремонт, і це що - усе тягати на 7-й поверх по сходах. Може ви підкажете, хто відповідає за ліфти? Треба вже зараз починати "війну" за вчасне ввімкнення - надіюсь мене підримають сусіди з 2-ї черги.
07 сен 2016 07:30
чомусь відразу азірова згадав ... своя капуста, своя міліція, свій лікар ... своя шумоізоляція .... хоч щось в цій країні буде не з мого гаманця???[/quote]
Що тут сказати. Якщо люди в Комфорттауні роблять повну ізоляцію квартири, бо інакше будеш чути, як, вибачте, пукне хтось десь на 3-4 поверхи вище/нижче, а про сусідські квартири - там просто спілкуватись можна як ніби між вами і нема перегородок... А там набагато більша вартість за квадратний метр... От відома реклама: Своя квартира в Комфорттауні від 596 тис грн.. чи приблизно так, так це ціна за 19 метрів квадратних... 19!!! це вся площа.. смарт квартира так звана...
Але можливо у нашому ЖК все не так "печально". Тут хоч кладка по паспорту в людей півтори цегли (38 см), і тому можливо пощастить і збоку сусідів чути не буде взагалі...
Якщо хтось може ще поділитись своїми думками з цього приводу, прошу поділіться)
07 сен 2016 07:35
Цитата "8yana":

Жах! Ми плануємо одразу з ключами розпочати ремонт, і це що - усе тягати на 7-й поверх по сходах. Може ви підкажете, хто відповідає за ліфти? Треба вже зараз починати "війну" за вчасне ввімкнення - надіюсь мене підримають сусіди з 2-ї черги.

Я багато бачив різних випадків і різних новобудов в Бучі/Ірпені, де ліфти не запускають навіть коли люди вже живуть там, або будинок зданий в експлуатацію, а навіть парадний вхід викладений з дощечок, і йдеш по ньому як по мостику через рів. Так що 2 місяці - при тому що, наприклад, 2-га черга буде здана раніше грудня 2016 на ті ж 2 місяці - це далеко не найгірший варіант. Я б на Вашому місці зачекав би ці пару місяців і продумав би план ремонту, тому що правильно спланований графік і послідовність робіт можуть в подальшому Вам зекономити навіть більше місяців! :yes:
07 сен 2016 07:49
Цитата "_re1":

Я багато бачив різних випадків і різних новобудов в Бучі/Ірпені, де ліфти не запускають навіть коли люди вже живуть там, або будинок зданий в експлуатацію, а навіть парадний вхід викладений з дощечок, і йдеш по ньому як по мостику через рів. Так що 2 місяці - при тому що, наприклад, 2-га черга буде здана раніше грудня 2016 на ті ж 2 місяці - це далеко не найгірший варіант. Я б на Вашому місці зачекав би ці пару місяців і продумав би план ремонту, тому що правильно спланований графік і послідовність робіт можуть в подальшому Вам зекономити навіть більше місяців! :yes:

Та ми би з радістью чекали, якби обставини не змушували прискорити переїзд. Зрозуміло, що ризикуємо стати "екстрималами" та оселитись потрібно до нового року.
Маю надію, що будемо не самі у будинку.
07 сен 2016 07:51
Цитата "8yana":

Та ми би з радістью чекали, якби обставини не змушували прискорити переїзд. Зрозуміло, що ризикуємо стати "екстрималами" та оселитись потрібно до нового року.

Ми теж дуже хочемо до нового року переселитись :) Так що навряд одні :)
07 сен 2016 07:53
Цитата "8yana":

Ви не самі будете - це точно, як мінімум хтось буде перфоратором вас розважати)
07 сен 2016 07:55
Я так розумію, що питання ще стоїть в тому, скільки квартир продано реальним покупцям, тобто тим, хто збирається саме жити тут, а не перепродувати. Бо я так бачу, що в першій черзі у людей нема сусідів з боків там, зверху... Тому, мабуть, велика доля ймовірності, що інвестори будуть робити перепродажу...
07 сен 2016 08:07
Цитата "_re1":
Я так розумію, що питання ще стоїть в тому, скільки квартир продано реальним покупцям, тобто тим, хто збирається саме жити тут, а не перепродувати. Бо я так бачу, що в першій черзі у людей нема сусідів з боків там, зверху... Тому, мабуть, велика доля ймовірності, що інвестори будуть робити перепродажу...

Печалька в тому, що через "бізнесменів", тих хто купив на перепродаж - реальні жильці обділені. Часто чути відмазки, що поки не усі заселились то не буде того...чи іншого. Хоча є вихід, якщо усвідомити що це наша власність і все, що ми хочемо зробити - ми мусимо зробити самі (усі реальні жильці - гуртом), а не чекати поки "місто", "влада" чи ще хтось зробить, бо так написано у законі.
Не зробить! Хочемо безпеку - скинулись і поставили охорону, чи камери, чи домофон, чи консьержку - а потім хто "підселяється" має повернути частку за готове благо.
07 сен 2016 08:35
Цитата "8yana":

Сорри, не вкурсе - сам мешки носил с ССС, иной раз за день как натаскались , что два дня руки как костыли:)
Вы для начала узнайте на каком там этапе лифты, ориентировочные даты, а потом уж война :)
Может у вас и по-другому будет, кто знает )
07 сен 2016 09:02
Доброго дня!А я знаю точно, что Иванович ОСББ включал лифты тем, кто просил завезти материалы на верх. Наверное если попросить по-человечески то никаких проблем!
07 сен 2016 09:04
Цитата "SashaVP ":
Доброго дня!А я знаю точно, что Иванович ОСББ включал лифты тем, кто просил завезти материалы на верх. Наверное если попросить по-человечески то никаких проблем!

От і я підтримую такий варіант, як попросити по-людськи :) Не завжди "воюванням" можна дістати успіх :)
07 сен 2016 09:19
Цитата "uascorpion":

От і я підтримую такий варіант, як попросити по-людськи :) Не завжди "воюванням" можна дістати успіх :)

Написавши про рух за ввімкнення, я мала на увазі те, що якщо є десь якась контора що вирішує коли вмикати, то варто зараз розізнати якай пакет документів чи які сумми для цього потрібні - і готовити все щоб нас ввімкнули при здачі, без волокити. Якщо чарівна кнопка ВКЛ. знаходиться у ОСББ - це спрощує справу.
07 сен 2016 09:36
Цитата "SashaVP ":

Доброго дня! Підтверджую те, що Володимир Іванович включав ліфт, коли треба було підняти вантаж, і за це я йому дуже вдячна. В цьому він ніразу не відмовив. Це було десь у березні місяці, а зараз ліфти працюють.
07 сен 2016 09:38
Мабуть пощастило в цьому плані тим, хто придбав квартиру на 1-му поверсі.. ні тобі залежності від ліфту, ні носити на 7 поверх будматеріали)
07 сен 2016 09:42
Доречі, перший поверх не платить за ліфт. :smoke:
07 сен 2016 09:46
Цитата "SashaVP ":
Доречі, перший поверх не платить за ліфт. :smoke:

Як мені поталанило, одні плюси. Доречі їду зараз на стройку, якщо вийде, сфотографую 2-гу чергу.
07 сен 2016 09:57
Цитата "nse_sergey":

Як мені поталанило, одні плюси. Доречі їду зараз на стройку, якщо вийде, сфотографую 2-гу чергу.

А что там ее фотографировать, бегают выгребают остатки строй мусора уже какой день. Готовят к асфальту видимо. Нормально все, только медленно :)

Кстати кому интересно в отдельных квартирах свет горит до позней ночи, видать стройку некоторые делают :)
07 сен 2016 10:06
Цитата "S.Re":

А что там ее фотографировать, бегают выгребают остатки строй мусора уже какой день. Готовят к асфальту видимо. Нормально все, только медленно :)

Кстати кому интересно в отдельных квартирах свет горит до позней ночи, видать стройку некоторые делают :)

Яке це будівництво хто робить? Нам сказали, що до введення в експлуатацію нічого не дадуть робити :( Єдиний варіант про який здається на зборах казали - це домовитись з їхнім робітниками, щоб зробити теплі підлоги і електрику до здачі в експлуатацію будинку...
07 сен 2016 10:50
Перед покупкой Ворзель Парка интересовался многими комплексами так, во многих пускают только во время покупки а в некоторых вообще на стройку не пускают так как говорят, что это строительство. и кстати по ремонтам ситуация как и у нас только после того, когда получим ключи. Остается только ждать, месяц ожидания в сравнении с 1,5 годами не срок.
07 сен 2016 12:00
Цитата "uascorpion":

Яке це будівництво хто робить? Нам сказали, що до введення в експлуатацію нічого не дадуть робити :( Єдиний варіант про який здається на зборах казали - це домовитись з їхнім робітниками, щоб зробити теплі підлоги і електрику до здачі в експлуатацію будинку...

Ну так может кто и договорился) Я ж там со свечей не стою) Просто вижу что в одной-двух иногда трех квартирах свет по вечерам горит довольно таки долго. Вряд ли они там сидят телик смотрят :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .6971. . .127
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее