ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 70.
4/6% | ||
1/1% | ||
20/29% | ||
29/41% | ||
16/23% |
8yana
8
Пользователь
24
16 августа 2016
07 сен 2016 07:13
Цитата "S.Re":
Добрый
Нет, не сразу, далеко не сразу - где-то пару месяцев спустя примерно. Пусть соседи поправят, если ошибаюсь, но мы через месяц после ключей начали ремонт делать, но еще и признака по запуску не было
Жах! Ми плануємо одразу з ключами розпочати ремонт, і це що - усе тягати на 7-й поверх по сходах. Може ви підкажете, хто відповідає за ліфти? Треба вже зараз починати "війну" за вчасне ввімкнення - надіюсь мене підримають сусіди з 2-ї черги.
_re1

Пользователь
59
19 мая 2016
07 сен 2016 07:30
чомусь відразу азірова згадав ... своя капуста, своя міліція, свій лікар ... своя шумоізоляція .... хоч щось в цій країні буде не з мого гаманця???[/quote]
Що тут сказати. Якщо люди в Комфорттауні роблять повну ізоляцію квартири, бо інакше будеш чути, як, вибачте, пукне хтось десь на 3-4 поверхи вище/нижче, а про сусідські квартири - там просто спілкуватись можна як ніби між вами і нема перегородок... А там набагато більша вартість за квадратний метр... От відома реклама: Своя квартира в Комфорттауні від 596 тис грн.. чи приблизно так, так це ціна за 19 метрів квадратних... 19!!! це вся площа.. смарт квартира так звана...
Але можливо у нашому ЖК все не так "печально". Тут хоч кладка по паспорту в людей півтори цегли (38 см), і тому можливо пощастить і збоку сусідів чути не буде взагалі...
Якщо хтось може ще поділитись своїми думками з цього приводу, прошу поділіться)
Що тут сказати. Якщо люди в Комфорттауні роблять повну ізоляцію квартири, бо інакше будеш чути, як, вибачте, пукне хтось десь на 3-4 поверхи вище/нижче, а про сусідські квартири - там просто спілкуватись можна як ніби між вами і нема перегородок... А там набагато більша вартість за квадратний метр... От відома реклама: Своя квартира в Комфорттауні від 596 тис грн.. чи приблизно так, так це ціна за 19 метрів квадратних... 19!!! це вся площа.. смарт квартира так звана...
Але можливо у нашому ЖК все не так "печально". Тут хоч кладка по паспорту в людей півтори цегли (38 см), і тому можливо пощастить і збоку сусідів чути не буде взагалі...
Якщо хтось може ще поділитись своїми думками з цього приводу, прошу поділіться)
_re1

Пользователь
59
19 мая 2016
07 сен 2016 07:35
Цитата "8yana":
Жах! Ми плануємо одразу з ключами розпочати ремонт, і це що - усе тягати на 7-й поверх по сходах. Може ви підкажете, хто відповідає за ліфти? Треба вже зараз починати "війну" за вчасне ввімкнення - надіюсь мене підримають сусіди з 2-ї черги.
Я багато бачив різних випадків і різних новобудов в Бучі/Ірпені, де ліфти не запускають навіть коли люди вже живуть там, або будинок зданий в експлуатацію, а навіть парадний вхід викладений з дощечок, і йдеш по ньому як по мостику через рів. Так що 2 місяці - при тому що, наприклад, 2-га черга буде здана раніше грудня 2016 на ті ж 2 місяці - це далеко не найгірший варіант. Я б на Вашому місці зачекав би ці пару місяців і продумав би план ремонту, тому що правильно спланований графік і послідовність робіт можуть в подальшому Вам зекономити навіть більше місяців!

8yana
8
Пользователь
24
16 августа 2016
07 сен 2016 07:49
Цитата "_re1":
Я багато бачив різних випадків і різних новобудов в Бучі/Ірпені, де ліфти не запускають навіть коли люди вже живуть там, або будинок зданий в експлуатацію, а навіть парадний вхід викладений з дощечок, і йдеш по ньому як по мостику через рів. Так що 2 місяці - при тому що, наприклад, 2-га черга буде здана раніше грудня 2016 на ті ж 2 місяці - це далеко не найгірший варіант. Я б на Вашому місці зачекав би ці пару місяців і продумав би план ремонту, тому що правильно спланований графік і послідовність робіт можуть в подальшому Вам зекономити навіть більше місяців!
Та ми би з радістью чекали, якби обставини не змушували прискорити переїзд. Зрозуміло, що ризикуємо стати "екстрималами" та оселитись потрібно до нового року.
Маю надію, що будемо не самі у будинку.
uascorpion

Постоянный пользователь
106
23 июля 2015
07 сен 2016 07:51
Цитата "8yana":
Та ми би з радістью чекали, якби обставини не змушували прискорити переїзд. Зрозуміло, що ризикуємо стати "екстрималами" та оселитись потрібно до нового року.
Ми теж дуже хочемо до нового року переселитись

_re1

Пользователь
59
19 мая 2016
07 сен 2016 07:53
Цитата "8yana":
Ви не самі будете - це точно, як мінімум хтось буде перфоратором вас розважати)
_re1

Пользователь
59
19 мая 2016
07 сен 2016 07:55
Я так розумію, що питання ще стоїть в тому, скільки квартир продано реальним покупцям, тобто тим, хто збирається саме жити тут, а не перепродувати. Бо я так бачу, що в першій черзі у людей нема сусідів з боків там, зверху... Тому, мабуть, велика доля ймовірності, що інвестори будуть робити перепродажу...
8yana
8
Пользователь
24
16 августа 2016
07 сен 2016 08:07
Цитата "_re1":Я так розумію, що питання ще стоїть в тому, скільки квартир продано реальним покупцям, тобто тим, хто збирається саме жити тут, а не перепродувати. Бо я так бачу, що в першій черзі у людей нема сусідів з боків там, зверху... Тому, мабуть, велика доля ймовірності, що інвестори будуть робити перепродажу...
Печалька в тому, що через "бізнесменів", тих хто купив на перепродаж - реальні жильці обділені. Часто чути відмазки, що поки не усі заселились то не буде того...чи іншого. Хоча є вихід, якщо усвідомити що це наша власність і все, що ми хочемо зробити - ми мусимо зробити самі (усі реальні жильці - гуртом), а не чекати поки "місто", "влада" чи ще хтось зробить, бо так написано у законі.
Не зробить! Хочемо безпеку - скинулись і поставили охорону, чи камери, чи домофон, чи консьержку - а потім хто "підселяється" має повернути частку за готове благо.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
07 сен 2016 08:35
Цитата "8yana":
Сорри, не вкурсе - сам мешки носил с ССС, иной раз за день как натаскались , что два дня руки как костыли:)
Вы для начала узнайте на каком там этапе лифты, ориентировочные даты, а потом уж война

Может у вас и по-другому будет, кто знает )
SashaVP
S
Пользователь
85
07 сентября 2016
07 сен 2016 09:02
Доброго дня!А я знаю точно, что Иванович ОСББ включал лифты тем, кто просил завезти материалы на верх. Наверное если попросить по-человечески то никаких проблем!
uascorpion

Постоянный пользователь
106
23 июля 2015
07 сен 2016 09:04
Цитата "SashaVP ":Доброго дня!А я знаю точно, что Иванович ОСББ включал лифты тем, кто просил завезти материалы на верх. Наверное если попросить по-человечески то никаких проблем!
От і я підтримую такий варіант, як попросити по-людськи

8yana
8
Пользователь
24
16 августа 2016
07 сен 2016 09:19
Цитата "uascorpion":
От і я підтримую такий варіант, як попросити по-людськиНе завжди "воюванням" можна дістати успіх
Написавши про рух за ввімкнення, я мала на увазі те, що якщо є десь якась контора що вирішує коли вмикати, то варто зараз розізнати якай пакет документів чи які сумми для цього потрібні - і готовити все щоб нас ввімкнули при здачі, без волокити. Якщо чарівна кнопка ВКЛ. знаходиться у ОСББ - це спрощує справу.
я114
я
Пользователь
51
14 января 2016
07 сен 2016 09:36
Цитата "SashaVP ":Доброго дня!А я знаю точно, что Иванович ОСББ включал лифты тем, кто просил завезти материалы на верх. Наверное если попросить по-человечески то никаких проблем!
Доброго дня! Підтверджую те, що Володимир Іванович включав ліфт, коли треба було підняти вантаж, і за це я йому дуже вдячна. В цьому він ніразу не відмовив. Це було десь у березні місяці, а зараз ліфти працюють.
_re1

Пользователь
59
19 мая 2016
07 сен 2016 09:38
Мабуть пощастило в цьому плані тим, хто придбав квартиру на 1-му поверсі.. ні тобі залежності від ліфту, ні носити на 7 поверх будматеріали)
SashaVP
S
Пользователь
85
07 сентября 2016
07 сен 2016 09:42
Доречі, перший поверх не платить за ліфт. 

nse_sergey

Постоянный пользователь
209
13 мая 2016
07 сен 2016 09:46
Цитата "SashaVP ":Доречі, перший поверх не платить за ліфт.
Як мені поталанило, одні плюси. Доречі їду зараз на стройку, якщо вийде, сфотографую 2-гу чергу.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
07 сен 2016 09:57
Цитата "nse_sergey":
Як мені поталанило, одні плюси. Доречі їду зараз на стройку, якщо вийде, сфотографую 2-гу чергу.
А что там ее фотографировать, бегают выгребают остатки строй мусора уже какой день. Готовят к асфальту видимо. Нормально все, только медленно

Кстати кому интересно в отдельных квартирах свет горит до позней ночи, видать стройку некоторые делают

uascorpion

Постоянный пользователь
106
23 июля 2015
07 сен 2016 10:06
Цитата "S.Re":
А что там ее фотографировать, бегают выгребают остатки строй мусора уже какой день. Готовят к асфальту видимо. Нормально все, только медленно![]()
Кстати кому интересно в отдельных квартирах свет горит до позней ночи, видать стройку некоторые делают
Яке це будівництво хто робить? Нам сказали, що до введення в експлуатацію нічого не дадуть робити

SashaVP
S
Пользователь
85
07 сентября 2016
07 сен 2016 10:50
Перед покупкой Ворзель Парка интересовался многими комплексами так, во многих пускают только во время покупки а в некоторых вообще на стройку не пускают так как говорят, что это строительство. и кстати по ремонтам ситуация как и у нас только после того, когда получим ключи. Остается только ждать, месяц ожидания в сравнении с 1,5 годами не срок.
S.Re
S
Постоянный пользователь
457
21 апреля 2015
07 сен 2016 12:00
Цитата "uascorpion":
Яке це будівництво хто робить? Нам сказали, що до введення в експлуатацію нічого не дадуть робитиЄдиний варіант про який здається на зборах казали - це домовитись з їхнім робітниками, щоб зробити теплі підлоги і електрику до здачі в експлуатацію будинку...
Ну так может кто и договорился) Я ж там со свечей не стою) Просто вижу что в одной-двух иногда трех квартирах свет по вечерам горит довольно таки долго. Вряд ли они там сидят телик смотрят

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка19.06482
- ЖК Чарівне Місто | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Бориспольская, 18-2619.0610 122
- Дом №16, ЖК "Эврика"19.061 505
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2719.06435
- ЖК NVER | Taryan Group | бул. Леси Украинки, 7-917.0644
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 317.0656
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 217.06524
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная16.061 162
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а16.0689
- ЖК на Курнатовского, 20 | Киевгорстрой16.06434
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.064 528
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее