ЖК "Пионерский квартал", Вишневое
Застройщик | Доброград |
Сдача ЖК | 2012 - 2022 г. |
Планировки | от 26 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 73.
8/11% | ||
8/11% | ||
21/29% | ||
15/21% | ||
21/29% |
zk-pk
Пользователь
23
16 ноября 2016
12 дек 2017 14:20
Ход строительства (ноябрья 2017)
zk-pk
Пользователь
23
16 ноября 2016
12 дек 2017 14:22
Визуализация нового дома по ул.Единства 2
diabolus
Постоянный пользователь
165
22 января 2017
12 дек 2017 15:49
Цитата "zk-pk":Визуализация нового дома по ул.Единства 2
А почему Вы игнорируете ЖК Черновола?
Я понимаю, что он типа в стороне от других ваших домов, как сирота, но ведь все-таки тоже проект Доброград-Инвест и вы продаёте этот дом...
Крюковщина City
Ветеран
1 939
07 марта 2016
12 дек 2017 16:41
Круто смотрится!
zk-pk
Пользователь
23
16 ноября 2016
18 янв 2018 12:43
Цитата "diabolus":
А почему Вы игнорируете ЖК Черновола?
Я понимаю, что он типа в стороне от других ваших домов, как сирота, но ведь все-таки тоже проект Доброград-Инвест и вы продаёте этот дом...
Спасибо, все будет
zk-pk
Пользователь
23
16 ноября 2016
18 янв 2018 12:44
Нас найти просто
diabolus
Постоянный пользователь
165
22 января 2017
18 янв 2018 13:03
Цитата "zk-pk":
Спасибо, все будет
надеюсь, а то ветка ЖК Черновола уже предпоследняя в данном разделе форума.
Ведь Вам же есть что показать с момента последней публикации.
Niko11
N
Новичок
14
11 января 2018
21 янв 2018 11:18
Опять втулили ещё одну многоэтажку вместо паркинга. Страшно представить, какой будет здесь транспортный коллапс, когда это всё заселится.
Крюковщина City
Ветеран
1 939
07 марта 2016
21 янв 2018 12:20
Цитата "Niko11":
Опять втулили ещё одну многоэтажку вместо паркинга. Страшно представить, какой будет здесь транспортный коллапс, когда это всё заселится.
Весь Киев многоэтажками заставлен, и не только по девять, а и по 25 этажей. И при этом как-то живут.
Ничего страшного не будет. Наоборот, чем больше застроят, тем быстрее построят новые дороги. Транспорт будет развиваться.
Вот, кстати детальный план транспортных развязок Теремков, и части нашего поля:
Из этого, следует, что не только новые автобусные и троллейбусные маршруты могут сделать вместе с новыми дорогами, а даже ветку метро в эту сторону от Теремков продлить. Только, ради нескольких домов среди поля, никто этого делать не будет. Если будет построен крупный массив, то по любому будут вынуждены решать вопрос в том числе и с транспортом и с дорогами и с инфраструктурой.
diabolus
Постоянный пользователь
165
22 января 2017
21 янв 2018 12:20
Цитата "Niko11":
так есть же паркинг рядом
zk-pk
Пользователь
23
16 ноября 2016
22 янв 2018 09:50
Цитата "Niko11":
Паркинг на 300 мест к вашим услугам.
Новость об открытие паркинга от 29/09/2017
Dymka
D
Пользователь
72
16 января 2018
17 сен 2018 16:05
Единства, 5.
Продажи идут. Построено 4 этажа. Есть кто-то из инвесторов?
Продажи идут. Построено 4 этажа. Есть кто-то из инвесторов?
Bavaria City
Постоянный пользователь
419
12 января 2016
22 сен 2018 20:23
Цитата "Oleg 2017":Добрий день, Шановний забудовник Піонерського кварталу, а наразі ТОВ "Сакура Сіті" в особі Литвина Петра Васильовича. Власне з ким я планую перепідписувати договір про інвестування.
Мене звати Олег, я ваш клієнт ще з часів вашого третього будинку в м.Вишневе. Ще в 2012р коли на місті кварталу було поле я скептично слухав продавців і довірився вам та придбав собі житло. Пізніше порадив вкластися своєму товаришу, він теж купив у вас квартиру на Ватутіна, потім я переконав батьків вкластися ще в одну квартиру в вашому кварталі, в даний момент переофорлюємо цей існуючий догорвір на договір з ТОВ "сакура сіті". Є ще кілька рекомендацій котрі збирають кошти на інвестувати в ПК.
Цим вітанням я демнострую свою довіру і впевненість в надійного забудовника, якого можна рекомендувати близьким, проблем з яким в мене не виникало протягом 4 років, доки відділ постпродажного обслуговування (далі ППО), з яким мені довелося мати справу, не очолила Тетяна Журавель та її вірні підлеглі.
Ще минулого року (07.2016) ми почали процес перепідписання договору, цей процес триває досі...((.- Це щодо професіоналізму роботи відділу, - про це я детальніше опишу в кінці звернення до забудовника. Причиною мого звернення є незрозумілої природи привернена до себе увага в особі Тетяни Журавель. Слід відмітити, що крім визначних професійних навичок в затримці на рік підписання договору, обзивання та крику (да реально кричать на клієнтів! Це жесть, розповім нижче..), значних нагадувань, повторних ввічливих прохань до прошених працівників ППО, я перейшов з задовільного звернення Тетяна, на добре звернення Таня, після чого в її роботі почав проявлятися справжній професіоналізм сформульований в наказовій формі звертатися до неї не на Таня, а на Тетяна. Для неї в питанні підписаня договору тривалістю рік, це дійсно важливий момент при якому аудієнції з нею досягти недозволено доки не засвоїш це головне правило і взагалі хто ти такий. Да діалог просто не почнеться якщо я не покажу свою покору її височності. (ок, будь ласка, в мене з голови корона не спаде).
Особисто для мене важко виділяти суть розмови і досягти результату в дискусії на кшталт такої: "Таня, то чому ви мені відразу не сказали про весь перелік документів?" або "Таня, чому присланий договір має посилання на додатки, а додакти не прислані?", - я чую відповідь:"Меня зовут Татьяна!" ну ок "Тетяна, а чому..." ітд. просто що суть нашої зустрічі її не хвилювала, а навіщо, то ж зарплату всеодно заплатять, і до дупи ті клієнти яких відділ продажу по крупинкам відвойовує в сусідніх акварелях, а відділ маркетингу тратить розмір її річної зп на рекламу на бордах, в метро і на контекст в гуглі. До речі що до акварелей: реально йдуть з піонерського в акварелі, знаю таких. А раніше і сам дивувався чому...
Чому вирішив написати?
- в далекому 2012 році, ще коли зароджувалося ім'я Піонерський квартал, в компанії не було ні сайту, ні зрозумілого офісу на академмістечку, ні зданих об'єктів в рідній Вишні, ні рекомендацій ні відгуків. Лише щось вроді як наполовину її в Ірпіні. Але в цьому зародку було найцінніше, - КОЛЕКТИВ! правильно підібраний і згуртований людський ресурс. Мені не важливий був сайт, гучне ім'я компанії чи якогось керівника, чи карлючка на папірцях суперфіцію... я спілкувався зі звичайними продавцями, слухав їх, і ці правильно підібрані і згуртовані люди вселяли довіру, надійність і впевненість. На них можна було покластися і довірити платіж.
Пишу, бо Піонерський квартал (ПК), ТОВ "сакура сіті" Краща компанія забудовник, тому що країна наша краща і сервіс в неї може бути кращим! ніж про неї може скластися думка після спілкування з Тетяною і її ППО. Тому що прибиральниця в жеку ПК в рази ввічливіша за Тетяну Журавель, в тому числі і її професіоналізм позитивно помічений і не тільки мною, да і всі прибиральники, садівники і навіть будівельники з пивком ввечері під моїм будинком після важкої роботи, заслуговуються більшої поваги та достойності ніж відділ ППО. за 4 роки поле перетврилося на квартал! (результат вражає! це колосальний ріст!) вони хоча б щось зробили, а ППО зараз все руйнує((. Я не хочу жити в руїнах. Я не хочу мати справу з такою особою та її пілеглими котрі танцюють під її дудку: Андрій, дівчина при вході (здається Олена), відкормлений охоронець Ігор, котрий не розібравшись хто свої хто чужі, слухається істеричного крику Тетяни, може в них особисті причини, не знаю.. Олексій - особистий охоронець охоронця Ігора, котрий відразу приходить на допомогу колезі для підтримки діалогу про поняття.
Дорогий забудовник,
Мені не приємно, як мінімум тому що я ваш клієнт, сплачую вам чималі кошти в тому числі і зп вашому ППО, і я не купую у вас пиріжок за 10грн, і томість хотів би до себе ставлення на рівні вартості квартири, а не пиріжка. А не горланити на всю глотку як Тетяна на клієнтів, як бабуся на сусідських курей котрі об'їдають її полуницю. Я ж довірився не вашим конкурентам а Вам! чому я повинен зараз шкодувати?
Далі розпишу деталі 31.05.2017 в частності професіоналізм та клієнтоорієнтовний підхід Тетяни котра верещала на мене на всю горлянку за те що їй видалося що я втікав з відстані її стола до порога її кабінета зробивши 2 кроки. А вона кинулася в погоню і покликала на допомогу охоронця Ігора, ця погоня відбулася на відстані двох квадратних метрів офісу ППО. Це просто дитячий цирк, з дійовими особами
Обережно, багато тексту:
Після четвертого нещодавного прохання прислати договір в електронномму варіанті на вичитку Тетяна відписала, що договір вже присилався (сам присилався, не вона) і готовий роздукований в офісі, чекає на підпис. На справді договір не присилався, в збереженій перписці його немає, прийшлося підкоритися її величності і завітати до ППО щоб вичитати вже роздрукований. Зазвичай з першого разу в ППО не виходить виправити договір кореткно, тому перед підписом потрібна вичитка. Прийшов, попросив договір, прийшла Тетяна, вручила. Отримав. Зробив два кроки в напрямку порога, збирався вичитати вдома. Не переступивши поріг кабінету ППО чую крик тетяни(да КРИК!) що договір підписаний і його не можна виносити (реально не бачив останню сторінку з підписом, якщо і так). Обертаюся бачу вилітає Журавель зі свого столу і біжить в моєму напрямку розмахує руками хоче видерти в рук договір котрий мені дала. Розповідаю як є, без перебільшення, це просто жесть, і це в копанії забудовнику і це керівник відділу, і це доросла людина, або просто людина з якимось віком . я розвертаюся і сідаю на стільцях напроти стола Тетяни. Вона вже побігла за Ігором особистим охоронцем. Прийшов Ігор, Тетяна почала верещати, що я втікаю від неї з договором виправдовувати свій виклик Ігора, і тут до крику Тетяни підключаються її віддані підлеглі, котрі по команді керівника готові чорне визнати білим. Начебто об'єктивні свідки а починають за компанію з керівником реально верещати на мене. З ними я взагалі справи то не мав, вони сиділи собі заклопотані і з зусиллям всього свого професіоналізму робили напевно якусь роботу, і тут почувши знайомий сигла сирени керівника, всі згуртувалися і почали кричати. Сиджу в шоці, думаю про вартість квартири, чому я тут, про їх мотивацію, клієнтоорієнтованість компанії забодовника, прозріваю коротше. Андрій (Хлопчина біля вікна) перекрикує, що я невихований (ай яй яй), Дівчина за столом біля входу обзиває що я хам. Смішно і обідно((. я то не дозволяю собі кричати на них, ось в чому еволюційна несправделивість. Не розумію чому ця одноклітинна інфузорія дозволяє собі кричати, вона що мене виховувала, чи давала мені гроші на покупку квартири!?, - Шановна Тетяна, мої близькі не дозволяють такого робити, а я вже мовчу про ваш інтелектуальний потенціал ввічливості що конвертується в єдине:"Меня зовут Татьяна!...".
Звісно що ви Тетяна знайдете 5000 причин пояснень котрими зможе відстрелятися перед ваши керівництвом, що я неправий і кудись сидячи втікав, а ваші колеги були свідками, мол якби я одна а так от всі ж це бачили. ну що ж, вітаю ви будете хронічно і не виліковно праві.
Рекомендацій на покупку квартири в піонерському кварталі доки ППО лишатиметься в такому складі, я нажаль давати не зможу, мало того я ще і заберу свої слова назад тим кому рекламував і хто ще не встиг інвестувати. Якщо відділ з нічого починає кричати то для них це вже в порядку речей. Якщо кричали і влаштовували ляльковий театр мені то є і інші хто не задоволений виходить з кабінету ППО.
Як висновок про чергове спілкування з відділом ППО піонерського кварталу, ТОВ "сакура сіті"
відмічу персональні якості Тетяни Журавель, між мною і ще близько 10 опитаних:
- не вміє спілкуватися з людьми. але вміє кричати.
- кричить, реально кричить. навіть нереально кричить. Для порівняння на Хрещатику за каву в 80грн до вас кричати ніхто не буде, а квартира це як мініму кілька сот тисяч .
- професіоналізм я б поставив під питання. за рік один договір. а хоча потенціал є.
- не ввічлива. не знає що це таке. незнаю чому. В жеку Піонерського кварталу прибиральниця ввічливіша.
- відділ клієнтського сервісу для неї тільки якщо компанія роботодавець не цінує своєї репутації та іміджу.
- безпідставні звинувачення клієнтів = тих хто платить чи заплатив гроші. - ППО це цирк
пс.
Дорогий забудовник дякую за увагу, дуже сподіваюся ти почу щось нове і в фокусі стануть попередні цінності людського фактору. Нам ще 2 роки співпрацювати, сподіваюся змінам на краще і те, що мені не доведеться перетинатися з людиною тонкої душевної натури Тетяною Журавель. Бо кожна наша зутріч з нею буде супроводжуватися постами на форумах і просторах інтернету. В противноу випадку, при уникненні пристуності цієї особи, зобов'язуюся видалити цей пост і всі пости присвячені забудовнику по причині якості обслуговування клієнтів поточним складом ППО.
Просто хочу нормального ставлення, як до клієнта
Долучаемось до флешмобу #ЗабудовникПіонерскогоКварталупочуй
Як ваші сусіди хочемо мати добросусідські відносини.
Просимо чисто з цікавості послухайте, як ваші менеджери у вашому відділі продажу, навипердки один перед одним,змагаються вже більше двох років поспіль, хто краще нафантазує і розповість нашим з вами спільним клієнтам інфу не про Вас, який ви чудовий, а чомусь про нашого Забудовника який він мутний і нічого не достроїть, а взагалі кине інвесторів, плутають з іншими забцдовниками, до яких ми не маємо відношення, спочатку навіть якось весело було, але час іде, а фантазії не припиняються.
Можемо звістно, якщо потрібно надати інформацію достовірну про нашого Забудовника, нехай собі розповідають.
Дозвольте таки нашим менеджерам самостійно розповідати про нашого Забудовника, тим паче ми гадаємо, що і Вами можна пишатися і про Вас розповідати у вашому ж відлілі. Дякуємо за розуміння.
П.С. Висновки робили виключно зі слів клієнтів, можливо вони масово, щось не так зрозуміли.
Тоді просимо вибачення, за те що потурбували!!!
Сирийский Беженец
Постоянный пользователь
103
24 сентября 2018
24 сен 2018 09:37
Инвестировал в новый дом Единства 5.
Каждый день наблюдаю за стройкой, вроде движется.
Есть ещё инвесторы нового дома?
Каждый день наблюдаю за стройкой, вроде движется.
Есть ещё инвесторы нового дома?
Сирийский Беженец
Постоянный пользователь
103
24 сентября 2018
24 сен 2018 12:18
Фото стройки
Вишенька на торте
Гость
3
24 сентября 2018
25 сен 2018 09:15
Здравствуйте Уважаемый застройщик Пионерского квартала! Как и всей активной части населения этого района, интересует социальный вопрос, рост количества населения в ваших комплексах за последние 10 лет.
За это время вы можете дать отчет сколько школ и детских садиков вы профинансировали?
Новые застройщики, которые заходят в наш район (ваши ближайшие соседи) Парадайз Авеню, за счет паевого участия строят государственную школу, Бавария сити помимо паевого участия в инфраструктуре, подписали договор про благотворительную помощь на реконструкцию местной школы (Крюковщина).
Вы что-то предприняли по этому вопросу за 10 лет?
Сейчас жители Вишневого активно борются за строительство нового корпуса в Вишневской школе №1, вы как то финансово помогаете в этом вопросе? Тем более, что жильцы Пионерского квартала водят детей в эту школу.
За это время вы можете дать отчет сколько школ и детских садиков вы профинансировали?
Новые застройщики, которые заходят в наш район (ваши ближайшие соседи) Парадайз Авеню, за счет паевого участия строят государственную школу, Бавария сити помимо паевого участия в инфраструктуре, подписали договор про благотворительную помощь на реконструкцию местной школы (Крюковщина).
Вы что-то предприняли по этому вопросу за 10 лет?
Сейчас жители Вишневого активно борются за строительство нового корпуса в Вишневской школе №1, вы как то финансово помогаете в этом вопросе? Тем более, что жильцы Пионерского квартала водят детей в эту школу.
Сирийский Беженец
Постоянный пользователь
103
24 сентября 2018
25 сен 2018 09:53
Очень интересный вопрос задает автор выше.
Как мне кажется, только изменение законодательства сдвинет этот процесс с мертвой точки.
По поводу Крюковщинской школы, слышал подобное и от Евромиста что мол помогают финансово.
В этом году , как и в прошлые года, крюковщинская школа достраивается постоянно. Кто туда вкладывает врядли мы точно узнаем, но вкладывают.
Вишенька на торте, скажите , а откуда у вас информация про благотворительную помощь других застройщиков? Вы имеете отношение к застройщикам? Есть пару шкурных вопросов если это так.
Как мне кажется, только изменение законодательства сдвинет этот процесс с мертвой точки.
По поводу Крюковщинской школы, слышал подобное и от Евромиста что мол помогают финансово.
В этом году , как и в прошлые года, крюковщинская школа достраивается постоянно. Кто туда вкладывает врядли мы точно узнаем, но вкладывают.
Вишенька на торте, скажите , а откуда у вас информация про благотворительную помощь других застройщиков? Вы имеете отношение к застройщикам? Есть пару шкурных вопросов если это так.
Вишенька на торте
Гость
3
24 сентября 2018
25 сен 2018 11:23
Цитата "Сирийский Беженец":Очень интересный вопрос задает автор выше.
Начался учебный год, впереди зима и новые трудности для родителей.
У меня несколько знакомых мамочек попытались перекрыть дорогу, что бы привлечь внимание к строительству школы №1, результат нулевой, еще и кучу неприятных слов от водителей наслушались, в Вишневом вообще беда со школой.
Сирийский Беженец
Постоянный пользователь
103
24 сентября 2018
25 сен 2018 12:38
Что то мне кажется, что вы не совсем в теме.
Забастовки были не нескольких мамочек, а полгорода вышло.
К тому же, результат не нулевой.
Вы не ответили на вопрос:
Вишенька на торте, скажите , а откуда у вас информация про благотворительную помощь других застройщиков? Вы имеете отношение к застройщикам? Есть пару шкурных вопросов если это так. В каком ЖК вы живёте и откуда информация, что Доброград не давал деньги на школу?
Забастовки были не нескольких мамочек, а полгорода вышло.
К тому же, результат не нулевой.
Вы не ответили на вопрос:
Вишенька на торте, скажите , а откуда у вас информация про благотворительную помощь других застройщиков? Вы имеете отношение к застройщикам? Есть пару шкурных вопросов если это так. В каком ЖК вы живёте и откуда информация, что Доброград не давал деньги на школу?
Сирийский Беженец
Постоянный пользователь
103
24 сентября 2018
26 сен 2018 09:58
я правильно понимаю, что в данной теме нет официального представителя застройщика? Как-то странно, вроде и комплекс большой, а официальные лица не посещают форум и не привлекают инвесторов.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее