Подать объявление

ЖК "Верховина", пр. Победы, 109 - "Укрбуд"

ЗастройщикУКРБУД
Сдача ЖК2018 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
15/21%
2/3%
18/25%
14/20%
22/31%
1. . .6365. . .94
05 июль 2018 17:41
Цитата "Alexey2":
Вчера проходил мимо.
- Рабочие есть (5 человек курят, 3 ложат фасадную плитку, 2 красят фасад);
- Фасад по первым этажам думаю за неделю закончат, если захотят;
- Частично уложена тротуарная плитка на восточной стороне;
- Бетонирование с 3 сторон почти закончили, осталось со стороны Проспекта;
- От Полиции отделены высоким бетонным забором;
- Дорога с ул.Крамского есть в виде щебня.
Остальное на фото.

- Про въезд с Крамского речь шла еще в марте. Грозились сдеоать за неделю, но прошло 4 месяца - продвижек = 0
- плиткой внизу как не было еще в апреле пол дома не облицовано, в таком же состоянии и сейчас - продвидек = 0
- за апрель-май-июнь они сделали половину фасадных работ, хотя клялись их закончить к 31 мая.
- трансформаторная будка пристроена к стене дома, что запрещено делать по строительным нормам
- силовые электрические кабеля до сих пор не подключены, на фотках видно, как по всей территории лежат временные кабеля.
- заливку бетоном придомовой площадки начали 15 мая,срок был 2 недели, но прошло уже 2 месяца

Я не вижу оптимизма в этих фактах
06 июль 2018 08:55
Анатолий Святошинский, робочі є і робота іде,це очевидно і по фото і на камері.
Фактично іде вже облаштування території.
Затримка на декілька місяців відбулася ще на стадії будівництва підземного паркінгу, тож бунтувати треба було ще тоді , щоб наздоганяли графік.
Зараз ФФБ розіслав вже всім листи-повідомлення про перенесення строків введення в експлуатацію на Вереснь 2018р.
На мою думку, судячи з наявних темпів і залишку робіт, в цей термін будівельники вкладуться.

По питанню, трансформатора.
Наскільки я знаю, ТП можуть бути і вбудовані, і прибудовані, і відокремлені на відстані, залежить від потужності.

В будь-якому разі, УБ отримував тех.умови на підключення, проект пройшов експертизу.

Те що квартира поруч з ТП не самий кращий варіант - це зрозуміло. В найближчій квартирі на 2му поверсі навіть вікна не облаштували в бік ТП, але ж очі бачили , що купували, то які зараз претензії у покупців?

Стосовно, непідписання акту приймання квартири без причин, то по договору ФФБ просто поверне власникам квартири поруч з ТП внесені гроші і на цьому все закінчиться.

Якщо у вас є підтверджуючи документи порушень, то викладайте, інакше це виглядає , як черговий інфовкид.
06 июль 2018 09:39
Цитата "Inoxa":
Якщо у вас є підтверджуючи документи порушень, то викладайте, інакше це виглядає , як черговий інфовкид.

Мне кажется все правильно говорит Анатолий. Есть ДБН 360-92 на сайте Киеврады
https://kga.gov.ua/files/doc/normy-derjavy/dbn/Mistobuduvannja-Planuvannja-i-zabudova-miskyh-i-silskyh-poselen-DBN-360-92.pdf
Там в п.8.20 написано:
Цитата:
Трансформаторні підстанції потужністю не більше 2 x 1000 кВА і розподільні пункти напругою до 20кВ слід споруджувати закритими і розміщувати від вікон житлових і громадських будинків на відстані не менше 10 м, від лікувальних і оздоровчих установ - відповідно не менше 25 м і 15 м.

Но думаю без "согласования" такое решение Укрбуд единолично принять не мог.

Кстати:
Я лично знаю человека, живущего в доме Київміськбуда на втором этаже, а на первом этаже (прям под его квартирой) находится ТП. При покупке квартиры 15 лет назад это был самый дешевый вариант (прям в прайсе было указано что квартира над ТП), вроде все живы и здоровы.

Я к тому что "исключения" всегда бывают, но если инвесторы нашего дома не знали о своем "соседстве" с ТП, то пусть добиваются компенсации или переселения.
06 июль 2018 10:09
Цитата "Alexey2":

Знали.
Цю квартиру біля ТП довго не могли продати.
Вона залишилася останньою, коли всі квартири вже були продані, саме через сусідство з ТП.
На той момент , коли її продали вже було побудовано коробку будинку і самої ТП.
06 июль 2018 10:28
[quote="Alexey2"]
Можливо мова про 10м іде про лінію електропередачі.
Адже, згідно п.8.23* цих жк ДБН:
Для повітряних і кабельних ліній електропередачі, трансформаторних підстанцій, розподільних пунктів і пристроїв (далі - електричні мережі) всіх напруг встановлюються
охоронні і санітарно-захисні зони, розміри яких залежать від типу і напруги енергооб'єкта.
Розміри цих зон слід приймати за таблицею 8.5а*.
1. Повітряна лінія електропередачі (ПЛ)-- До 20кв включ--10 метрів.
2. Трансформаторна підстанція (ТП), розподільний пункт,пристрій --До 220кв.включ -- 3 метри(від огорожі)

Тобто 10 метрів це для ПЛ, а 3 метри від огорожі це для ТП.
06 июль 2018 10:49
Я помню, как в самом начале план был иной и ТП была не вплотную и планировки 2-х уровневых квартир на том месте были с окнами и балконами.
Я еще подумывал взять одну их них. Пронесло.
06 июль 2018 12:10
Цитата "Inoxa":
Анатолий Святошинский, робочі є і робота іде,це очевидно і по фото і на камері.
Фактично іде вже облаштування території.
Затримка на декілька місяців відбулася ще на стадії будівництва підземного паркінгу, тож бунтувати треба було ще тоді , щоб наздоганяли графік.
Зараз ФФБ розіслав вже всім листи-повідомлення про перенесення строків введення в експлуатацію на Вереснь 2018р.
На мою думку, судячи з наявних темпів і залишку робіт, в цей термін будівельники вкладуться.

По питанню, трансформатора.
Наскільки я знаю, ТП можуть бути і вбудовані, і прибудовані, і відокремлені на відстані, залежить від потужності.

В будь-якому разі, УБ отримував тех.умови на підключення, проект пройшов експертизу.

Те що квартира поруч з ТП не самий кращий варіант - це зрозуміло. В найближчій квартирі на 2му поверсі навіть вікна не облаштували в бік ТП, але ж очі бачили , що купували, то які зараз претензії у покупців?

Стосовно, непідписання акту приймання квартири без причин, то по договору ФФБ просто поверне власникам квартири поруч з ТП внесені гроші і на цьому все закінчиться.

Проблема в том, что информация про ТП от покупателя была скрыта, чертежи квартиры и этажа в договоре отсутствуют, хотя по требованиям ФФБ должны там быть.
Если в ближайшее время офшорная компания-застройщик "Укрбуд девелопмент" и финансовая компания "Житло капитал", которая зарегистрирована по адресу Ярославов вал, 33-В (а там на самом деле расположен хостел с бомжами) не решат вопрос в пользу инвесторов, то в министерство строительства будет подана жалоба и начнутся бесконечные проверки на соблюдение ДБН.
Инвесторы надеются на благоразумие руководства государственной компании "Укрбуд" и депутата ВРУ Мася, которые крышует этот бизнес и пока не подают жалоб. Но терпение кончается.
06 июль 2018 12:56
Мне никакие письма о переносе сроков не приходили.
А если бы и так, то как это оправдывает задержку на 9 месяцев?
Объективных объяснений у Укрбуда нет, увы.
06 июль 2018 14:32
Цитата "rudkka":
Мне никакие письма о переносе сроков не приходили.

Там были заказные письма и забирать надо было на почте. Мне, кстати, 2 уведомления о заказном письме пришли. На мою фамилию, и на чужую. Видать в Укрбуде ошиблись при написании адреса. Может как раз Ваше и было ;)
06 июль 2018 14:38
Цитата "Inoxa":
Можливо мова про 10м іде про лінію електропередачі.
Адже, згідно п.8.23* цих жк ДБН:
Для повітряних і кабельних ліній електропередачі, трансформаторних підстанцій, розподільних пунктів і пристроїв (далі - електричні мережі) всіх напруг встановлюються охоронні і санітарно-захисні зони, розміри яких залежать від типу і напруги енергооб'єкта. Розміри цих зон слід приймати за таблицею 8.5а*.
1. Повітряна лінія електропередачі (ПЛ)-- До 20кв включ--10 метрів.
2. Трансформаторна підстанція (ТП), розподільний пункт,пристрій --До 220кв.включ -- 3 метри(від огорожі)

В 8.23 речь идет о коробочной версии ТП которая висит на столбе, на высоте 3м от забора. А в 8.20 пишется "слід споруджувати закритими і розміщувати від вікон житлових і громадських будинків на відстані не менше 10 м", тоесть именно про строение возле жилого дома.
14 июль 2018 20:58
Останні новини з буд.майданчику. За словами будівельника, внутрішні роботи в будинках і паркінгу вже закінчені.
Залишилися елементи фасаду і облаштування теріторії

З східного боку вже почали викладати тротуарну плитку.
Не всплошну, а з елементами декору.
Облаштовані клумби під майбутній ландшафтний дизайн.
Підходи до входів в під'їзди і сходинки викладені гранітними плитами.
Встановлені поручні з нержавейки.
В цілому виглядає достойно.
По периметру облаштовують паркан.
Доречі, паркан від пр.Перемоги буде встановлено не там де зараз стоїть тимчасовий будівельний, а ближче (метра на чотири) до будинку, а на вілльному місці облаштують зелену зону.
15 июль 2018 07:29
Спасибо за новости!
02 авг 2018 12:51
Сегодня ОП сказал, что на 06.08 планируется предварительный просмотр квартир с предварительным актом прийома-передачи. Сегодня-завтра будут рассылать смс. Но сдача дома Сентябрь. Сейчас хотят чтоб инвесторы посмотрели квартиры и если есть проблемы,то строители будут их устранять. Может у кого-то еще какие-то новости есть?
02 авг 2018 12:54
Спасибо за информацию!
02 авг 2018 12:59
При приеме квартиры, главное чтоб были все ручки на окнах и балконных дверях.Это важно, так как нужно проверить все механизмы открвания окон и дверей.
02 авг 2018 13:21
Хочется верить, что это не очередное обещание, которое не сбудется.
Уже поднадоело ждать
02 авг 2018 13:22
Цитата "niko-arch":
При приеме квартиры, главное чтоб были все ручки на окнах и балконных дверях.Это важно, так как нужно проверить все механизмы открвания окон и дверей.

При просмотре квартиры важно все
02 авг 2018 20:49
Цитата "Татьяна4105115":
на 06.08 планируется предварительный просмотр квартир

Не думаю, що смс прийде всім.
Адже це нереально всім в один день продивитись квартири.
Тому, велике прохання тим, хто отримає смс і піде на огляд, відписатися сюди про результати і враження.
02 авг 2018 21:08
Я сегодня квартиру смотрел.
Ручек нигде нет,
фасадные работы еще не завершены
плитка еще не постелена
подъездные пути все в таком же состоянии.
Завтра утром еще раз схожу
03 авг 2018 07:14
Вчора проходив поруч десь о 23:00 працювала люлька роботи проводили на східній стороні там де панорамні вікна. В 2 секції уже освітлюються міжповерхові сходи, в першій ще ні.

До речі хтось знає буде прямий виїзд на проспект? Бо там де зараз ворота коло РУМВС там, великий перепад висот після того як залили бетоном.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .6365. . .94
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее