Подать объявление

ЖК Малахит | ИнтерГал-Буд | ул. Богдановская

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2014 - 2020 г.
Планировки
от 28 700 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 194.
25/13%
28/14%
51/26%
58/30%
32/16%
1. . .246248. . .274
05 ноя 2018 10:48
Цитата "Sinclair":

Тобто, фактично будинок висить на врємянкє й до електрики формально не підключений. Що в мене буде тариф як для юросіб, бо я ще не виплатив розсрочку, я був готовий, а от для тих, хто купив квартиру за повну вартість, це дійсно неприємний сюрприз. І це при тому, що сдачу обіцяли на IV квартал минулого року в III його кварталі.

Когда был в ЖЭК, то видел как кто-то ещё подписывал только акты и получал ключи. Возможно, если много жильцов ещё не получили ключи, то из-за этого и договоров нету и отопления (но это так, чисто моё предположение).
05 ноя 2018 10:49
Можливо кому-небудь буде цікаво. Рахував тепловий баланс лоджії (торцева північна квартира в південній вежі). Тепловтрати лоджії через зовнішню стіну й вікно вийшли ~17.2 Вт/°C, якщо замінити склопакет на нормальний — ~10 Вт/°C, тепловитрати загальної кімнати на обігрів лоджії — ~7.3 Вт/°C. Температуру на лоджії можна порахувати як середньозважену (з коефіцієнтами питомими тепловитратами) забортної та кімнатної температури, для -5 та +20 °C виходить 2.4 °C або 5.5, якщо замінити склопакет. Таким чином заміна склопакета підніме температуру на ~3 °C і зекономить ~20 Вт на опаленні. В результаті вирішив покищо склопакет не міняти, принаймні, доки (якщо) не зберусь об'єднувати лоджію із загальною кімнатою. Результат гарантовано неточний, на пальцях, але, думаю, за порядком величин має бути десь такий.
05 ноя 2018 21:10
всем добрый день, присматриваюсь к вашему комплексу, рассматриваю вариант инвестирования, скажите проблемы с получением документов на квартиру есть? в вашем ОП сказали третий дом уже с документами
06 ноя 2018 07:20
Цитата "bigVova":
всем добрый день, присматриваюсь к вашему комплексу, рассматриваю вариант инвестирования, скажите проблемы с получением документов на квартиру есть? в вашем ОП сказали третий дом уже с документами

С документами, но без отопления. Формально жить можно, но по факту - нет.
06 ноя 2018 14:38
Отопление планируют запустить в конце этой недели, сказали, что процесс этот не быстрый- сначала дом, стояки, потом, если все в порядке, то будут запускать в квартиры. По крайней мере надежда на отопление есть!!!!
06 ноя 2018 15:27
Уже не в конце этой, а на следующей :drink:
08 ноя 2018 10:05
А как вы относитесь к тому что в лаунж-зону не пускают и не планируют?
На всех бордах реклама, а по факту не попасть :(
08 ноя 2018 10:25
Цитата "ksu_kuksu":
А как вы относитесь к тому что в лаунж-зону не пускают и не планируют?
На всех бордах реклама, а по факту не попасть :(

Її там збиралися робити окремим рядком в платіжці. Зона закрита, в платіжці її немає — ставлюсь в принципі нормально, ремонт ще не зробив. Більше хвилює, що електрикою будинок досі висить на врємянці, немає опалення. Ну й тариф ЖЕКА 8 грн/квадрат з додатковими платежами за консьєржів, охорону та шлагбаум напрягає. В знайомих з ОСББ 6.5 грн за метр.

Між іншим, хтось цікавився який тариф у перших будинках з ОСББ? Хтілося б порівняти.
08 ноя 2018 11:51
Цитата "Sinclair":

Її там збиралися робити окремим рядком в платіжці. Зона закрита, в платіжці її немає — ставлюсь в принципі нормально, ремонт ще не зробив. Більше хвилює, що електрикою будинок досі висить на врємянці, немає опалення. Ну й тариф ЖЕКА 8 грн/квадрат з додатковими платежами за консьєржів, охорону та шлагбаум напрягає. В знайомих з ОСББ 6.5 грн за метр.

Між іншим, хтось цікавився який тариф у перших будинках з ОСББ? Хтілося б порівняти.

Точно знаю, що у першому будинку з ОСББ тариф 7 грн/кв.м.
08 ноя 2018 12:42
По электричеству - платежка пришла с тарифом 1,68. Обещают скоро сделать разделение по тарифу до 100кВт, больше 100, типа документы на это уже у Киевэнерго. После этого можно будет подавать заявку в Киевэнерго на перевод на двух- трех- зонный тариф
12 ноя 2018 08:27
Будинок № 4
Секція 401 – кладка – 18-24 поверх.
Секція 402-403 – фасадні роботи – 95%
Секція 403 – чистове оздоблення - 2-8 поверх
Секція 405-406 – ведуться оздоблювальні роботи: секція 404 – чистове (плитка, фарбування) - 1-13 поверх. Секція 405 – чистове – 1-13 поверхах. Секція 406 – чистове – 1-13 поверх. Фасадні роботи – 95%
Ведуться роботи по гідроізоляції паркінгів. Благоустрій – зона променади – 40%
Ведуться роботи по благоустрою будинку №4.

Будинок №5
Розпочато фундаментні роботи – ростверк.
13 ноя 2018 18:59
Подскажите, кто-то общался по поводу отопления? В жеке сказали, что пока вопросы по отоплению решает застройщик. Возникает вопрос: а можно было решать, когда на улице было +20?
:faceoff: :protest:
Уже все мыслимые и не мыслимые сроки прошли.....
14 ноя 2018 08:23
С учетом, что дом ввели эксплуатацию прошлой зимой и никто даже не пошевелился, то 100% косяк застройщика и его отнощение к тем, кто купил квартиру. Зато весь интернет в рекламе, как классно жить в комплексе, но забывают упомянуть, про протекающую крышу под лаундж-зоной, про отсутсвтие отопления и горячей воды в ноябре, про строительство 5 дома вместо надземной парковки со стадионом и катастрофическую ситуацию с машинами во дворе, про передовые технические решения для канализации в подвале дома, про напряжение по ночам в 260В, про продажу консьержных как коммерческих помещений. Может я чего забыл? Таки забыл, охраняемая территория :-)
14 ноя 2018 09:16
Температура за бортом вже нижче нуля, в мене на поверсі ремонт почали робити тільки в двох чи трьох квартирах з п'яти. Не знаю, чи зробили. Відповідно є всі шанси отримати ще й підтоплення внаслідок розриву труб на морозі. Чудово. Одне тішить: зверху вже бачу кондиціонери, принаймні зверху мене топити не буде.
14 ноя 2018 09:19
Щодо даху, то пам'ятаю, як мені рекламували останній поверх, мовляв, не проблема, що немає технічного поверху, там мінвати метр. Прикол мінвати в тому, що як вона намокне, теплоізолювати вона вже не буде. Якщо після намокання вона ще й замерзне — от я хз що з нею потім буде, мабуть, нічого хорошого.
14 ноя 2018 09:21
Цитата "Sinclair":
Температура за бортом вже нижче нуля, в мене на поверсі ремонт почали робити тільки в двох чи трьох квартирах з п'яти. Не знаю, чи зробили. Відповідно є всі шанси отримати ще й підтоплення внаслідок розриву труб на морозі. Чудово. Одне тішить: зверху вже бачу кондиціонери, принаймні зверху мене топити не буде.

В доме то не будет ниже нуля) Разрывы более вероятны при первоначальном запуске отопления/горячей воды ( как во 2 доме).
15 ноя 2018 13:49
Поміряв сьогодні температуру в квартирі інфрачервоним термометром. Майже всюди десь 6÷7°C, на холодній лоджії вже 0°C, стіна із сусідами 9°C (забув подивитись на лічильник, чи вони гріються і чи робили вже ремонт), на сходовій клітині — 10°C. Наче не критично, але близько до зовнішнього краю перекриття місцями температура стяжки вже 3÷4°C. Тобто покищо не критично, але я б не сказав, що хвилюватися зовсім не варто, адже саме по зовнішньому краю проходять труби опалення. Думаю, час почати підігріватись, але якщо сусід знизу грітись не буде, підігрів труб у стяжці через повітря мало що дасть.
17 ноя 2018 15:00
По слухам вчера давали тепло и возможно дадут сегодня и до конца зимы. Кто нибудь может подтвердить или опровергнуть эти слухи, особенно из числа уже живущих или часто в доме бывающих, а то не удается застать этот момент радости за наше благосостояние?
17 ноя 2018 15:09
У під'їзді висить писулька, що дають з 16-го, треба записуватись. Давати будуть повністю індивідуально, в присутності хазяїна квартири. Тобто, затягнеться це, боюсь, надовго. Я залишив свої контакти, що також хочу підключитися. Подивимось, що там далі.

Короб із трубами опалення на моєму поверсі закритий, силою я не розкривав. В коробі з водопостачанням гарячий стояк холодний.

Консь'єрж сказала, що їх особливо не сповіщають ні про що, але, наче, чула, що вмикають покищо тільки нижні поверхи: нагадую, в нас два контури опалення у високих секціях.

Тим часом в мене в квартирі вже 3÷5°C, крайові — 0÷1°C. Ввімкнув дуйку і буду сподіватися, що або вони таки злили воду (але на це я б не сильно розраховував), або дуйки вистачить, щоб температура не впала нижче 0°C. Інакше буде біда.
17 ноя 2018 20:09
Отопление дали - подключали пятницу и субботу. Те, кто были дома - подключены. Батареи горячие, жизнь налаживается.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .246248. . .274
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее