Подать объявление

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗастройщикСфера житлобуд
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 25 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
100из 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .125127. . .348
25 фев 2016 10:12
Цитата "HIMko":

Електропідлогу я клав сам.

Дякую, а ви теплу підлогу клали під стяжку забудовника чи потім, коли будинок був зданий???

Під час ремонту нічого не пошкодилось? Ми плануємо стіни зносити деякі. Боюсь щоб потім не перебити труби випадково. :shuffle:
25 фев 2016 18:57
Цитата "natafka1000":

Дякую, а ви теплу підлогу клали під стяжку забудовника чи потім, коли будинок був зданий???

Електропsдлогу клав наверх на стяжку, в інтернеті є повно відосів як то робиться.
Цитата "natafka1000":

Під час ремонту нічого не пошкодилось? Ми плануємо стіни зносити деякі. Боюсь щоб потім не перебити труби випадково. :shuffle:

не пошкодилося. На скільки я розумію, то розвал стін - лише з дозволу забудовника.
26 фев 2016 08:17
Цитата "HIMko":

Електропsдлогу клав наверх на стяжку, в інтернеті є повно відосів як то робиться.

не пошкодилося. На скільки я розумію, то розвал стін - лише з дозволу забудовника.

А ту, що в ванній кімнаті? Там, наскільки я зрозуміла у вас трубна тапла підлога?
26 фев 2016 20:37
Цитата "natafka1000":

А ту, що в ванній кімнаті? Там, наскільки я зрозуміла у вас трубна тапла підлога?

так, трубна. У ванній стяжки не було. Якщо у Вас є стяжка, то доведеться робити штроби в ній.
28 фев 2016 09:47
Цитата "HIMko":

так, трубна. У ванній стяжки не було. Якщо у Вас є стяжка, то доведеться робити штроби в ній.

Зараз немає ще стяжки. Але її має стелити забудовник. Дозволяють класти підлогу ще до здачі будинку в експлуатацію.

Не знаю як краще зробити щоб її не пошкодили будівельники.
03 март 2016 12:28
Сусіди, у кого є швейна машинка і ви вже живете на Гетьманській? Ну дуже треба на вихідних...
08 март 2016 15:23
Дуже обурюють вчинки людей, котрі відвідують будинок./бо не можу стверджувати що це саме мешканці/.
На підвіконні між 3 та 4 поверхами повно бичків,і видно що їх навмисно об нього гасили та там так і лишили.І ще, якась скотиняка поламала незадіяний екранчик у ліфті. Питання: на яку холєру туди лізти???
08 март 2016 18:33
и задействованный экранчик в лифте сегодня обрисовали и поламали. Такое чувство, что специально это делают. Другого обьяснения найти не могу ...
08 март 2016 19:19
Усім привіт.
стало питання купівлі квартири у вашому ЖК.
відділ продажу як завджи красиво говорить.

які є пролеми із комунікацією ??? (вода / газ / світло / парковка)

в час пік ск. часу до метро на маршрутці ???
09 март 2016 07:41
Цитата "marina_lov":
Усім привіт.
стало питання купівлі квартири у вашому ЖК.
відділ продажу як завджи красиво говорить.

які є пролеми із комунікацією ??? (вода / газ / світло / парковка)

в час пік ск. часу до метро на маршрутці ???

До метро 30 мин.
Проблем с ком. нет.
Парковки тож хватает пока.
09 март 2016 11:27
Соседи, кто где заказывал жалюзи/роллеты? Поделитесь контактами и отзывами, пожалуйста.
09 март 2016 15:07
Цитата "MarinaKoval":
Соседи, кто где заказывал жалюзи/роллеты? Поделитесь контактами и отзывами, пожалуйста.

Захисні, зовнішні? Чи інтер"єрні в квартиру?
09 март 2016 19:54
Цитата "HIMko":
Дуже обурюють вчинки людей, котрі відвідують будинок./бо не можу стверджувати що це саме мешканці/.
На підвіконні між 3 та 4 поверхами повно бичків,і видно що їх навмисно об нього гасили та там так і лишили.І ще, якась скотиняка поламала незадіяний екранчик у ліфті. Питання: на яку холєру туди лізти???

Я думала це у 2 під'їзді, але....в шоці!!!!
Я живу на третьому!і в нас на сходовій клітці завжди срач!і мої написи з проханням зберігати чистоту хтось навіть вирішив приєднати до проповіді Ісуса...слів нема...
Здогадуюся хто це...і впевнена, що це мешканці,і найцікавіше - жіночого роду...
10 март 2016 09:59
Цитата "Ko.li.ro":

Я думала це у 2 під'їзді, але....в шоці!!!!
Я живу на третьому!і в нас на сходовій клітці завжди срач!і мої написи з проханням зберігати чистоту хтось навіть вирішив приєднати до проповіді Ісуса...слів нема...
Здогадуюся хто це...і впевнена, що це мешканці,і найцікавіше - жіночого роду...

А це саме і другий під'їзд.
10 март 2016 12:13
Цитата "HIMko":

А це саме і другий під'їзд.

Просто в 1 під"їзді (той що біля трансформатора, бо деякі плутають) теж вибили екранчик,тільки вже задіяний і розмалювали маркером.
ДУЖЕ ДИВНО! В двох під"їздах?
10 март 2016 13:59
какие дополнительные расходы при покупке квартиры у физ лица???

8,5% от суммы договора (1% госпошлины, 1% — ПФ, 5% — налог на прибыль за продавца и 1,5% — военный сбор).
10 март 2016 14:55
Ув. соседи, расскажите как платить за газ при рассрочке.
10 март 2016 15:20
Цитата "Ko.li.ro":

Просто в 1 під"їзді (той що біля трансформатора, бо деякі плутають) теж вибили екранчик,тільки вже задіяний і розмалювали маркером.
ДУЖЕ ДИВНО! В двох під"їздах?

Срочно треба в будинок поселити бабцю яка буде все і про всіх знати)))
10 март 2016 18:01
ну ось щось таке
11 март 2016 03:30
Цитата "wert1":
Ув. соседи, расскажите как платить за газ при рассрочке.

Просто платите как и все,только плательщиком указываете Сафарова.
Первый раз обязательно надо платить через ошадбанк,потом-можно и через инет
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .125127. . .348
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx