Подать объявление

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2017 г.
Планировки
от 20 200 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .524526. . .593
06 апр 2018 09:12
Цитата "Helga_77":

Не хотела обидеть, извините. Вчера поговорила с юристом и насчитала себе 50 тыс. Поэтому удивилась. Сами сидим в шоке, пытаюсь смириться с этой мыслью.

Как смириться с этой мыслю!!!!!! У меня шоколад истерика!!!! Мне год нужно откладывать чтобы оформить свою же, квартиру, или брать кредит!!!! С ума сойти
06 апр 2018 09:13
Шоковая истерика
06 апр 2018 09:15
Цитата "mini_mary":
Інфа для всіх
1) Синергія це ТОВ - і власник ТОВ не тільки Оверко
2) Договори попередні переважно укладені з фіз особою (за всіх сказати не можу). Тобто ви навіть не вважаєтесь інвесторами з юридичної точки зору.
3) Для того щоб робити по "переуступці" створили ТОВ "ГАРДІКОМ" якому Оверко відчужив свої майнові права (тобто, Оверко інвестував в синергію, а потім перепродав частину гардікому)
4) по результату переуступка і нотаріус однакові. як вже писали на форумі - в кабінетах до реєстратора стояти не прийдеться, все зроблять за вас

Скинул еще раз.
06 апр 2018 09:15
Цитата "RenatK2016":
Шоковая истерика

Мы такие же 😥
06 апр 2018 09:16
Цитата "mini_mary":
І ще одне:
Я нікого не відмовляю від оформлення у нотаріуса - вирішувати кожен повинен сам. Але й писати про ризики і тд не варто, якщо не розбираєтесь.

Щодо проблем в майбутньому я думаю їх не буде - та й при оформленні купівлі-продажу правових підстав для таких проблем більше ніж при переуступці. Наприклад, купуючи у Оверка має бути нотаріально завірена згода його дружини, копію якої бажано мати (при можливості навіть нотаріально завіреної).

И это.
06 апр 2018 09:19
Цитата "pozitiv1881":

Скинул еще раз.

Застройщик впаривает переуступку!!! Это очевидно!!! Какой вариант выбирать дело каждого. Переуступка меня не устраивает!!! Доверия к этому виду оформления нет!!!
06 апр 2018 09:32
Цитата "Helga_77":

Сорри, почему 67 тыс?
10500*58=609000
609000*8.5%=51765 грн. Но никак не 67.
Или я неправильно считаю?

Всё правильно, прошу прощения, не правильно посчитал, 67 это если 12500. По 10500 вы правильно посчитали и плюс добавьте 3500 услуги нотариуса. Ещё раз сорри, что ввёл людей в заблуждение
06 апр 2018 10:41
Шановні інвестори!
Повідомляємо, що БГ «Синергія» вже півроку застосовує оформлення майнових прав, з метою зниження додаткових витрат витрат.
Вартість становить лише 250 грн за квадратний метр.
Для уточнення інформації, звертайтесь у Відділ Сервісу.

P.S. Вартість переуступки становить 2%, що є однією з найкращих пропозицій на ринку.
Також, варто відмітити, що для членів Вашої родини, це взагалі безкоштовно.
Ми застосовуємо сучасну та зручну, насамперед для Вас, практику переуступки, котра не несе жодних ризиків та враховує інтереси кожного інвестора.

Додатково повідомляємо: відбувся пуск газу в Будинку №6.

Всім гарних Великодніх свят і смачної паски!
06 апр 2018 10:57
Цитата "Kityara":

Застройщик впаривает переуступку!!! Это очевидно!!! Какой вариант выбирать дело каждого. Переуступка меня не устраивает!!! Доверия к этому виду оформления нет!!!

Оформляйте через нотариуса.
06 апр 2018 11:17
Вітаємо будинок №6 з пуском газу)))))👍👍👍😁
06 апр 2018 11:20
Ми, особисто, сплатили за 55 кв.м. по договору купівлі-продажу близько 17500 грн.))
06 апр 2018 11:31
Цитата "Synergy-Bud":
Шановні інвестори!
Повідомляємо, що БГ «Синергія» вже півроку застосовує оформлення майнових прав, з метою зниження додаткових витрат витрат.
Вартість становить лише 250 грн за квадратний метр.
Для уточнення інформації, звертайтесь у Відділ Сервісу.

P.S. Вартість переуступки становить 2%, що є однією з найкращих пропозицій на ринку.
Також, варто відмітити, що для членів Вашої родини, це взагалі безкоштовно.
Ми застосовуємо сучасну та зручну, насамперед для Вас, практику переуступки, котра не несе жодних ризиків та враховує інтереси кожного інвестора.

Додатково повідомляємо: відбувся пуск газу в Будинку №6.

Всім гарних Великодніх свят і смачної паски!

Дякую за інформацію, можливо слідуючі будинки теж скоро почують гарні новини! Вітання 6 будинку! :super:
06 апр 2018 12:38
Чем больше квартира - тем больше приходится платить налог, и это практика не только Синергии, а всех застройщиков, в том числе и в Киеве.
Мы покупали «готовую» квартиру и нам сразу рассчитали стоимость оформления, оценивают квартиру 5000 за кВ м, до нового года было 3500, предложили два варианта и никто не навязывал оформлять по переуступке и тп
За квартиру почти 37 кв м стоимость оформления получилась около 20000.
В Киеве вы заплатите за оформление квартиры в 60 кВ м не меньшую стоимость чем описывали форумчане выше
06 апр 2018 12:57
Цитата "Ilona526":
Чем больше квартира - тем больше приходится платить налог, и это практика не только Синергии, а всех застройщиков, в том числе и в Киеве.
Мы покупали «готовую» квартиру и нам сразу рассчитали стоимость оформления, оценивают квартиру 5000 за кВ м, до нового года было 3500, предложили два варианта и никто не навязывал оформлять по переуступке и тп
За квартиру почти 37 кв м стоимость оформления получилась около 20000.
В Киеве вы заплатите за оформление квартиры в 60 кВ м не меньшую стоимость чем описывали форумчане выше

Вы наверно не внимательно читали форум.Оценка сейчас за кв. м. ни 5000 и ни 3500,а по стоимости из преддоговора.В моем случае 10500 Все расчитано на то, чтобы из-за бешеной суммы люди стали оформлять по варианту переуступки, чтобы застройщик набивал себе карман.
06 апр 2018 14:34
Цитата "Kityara":

Вы наверно не внимательно читали форум.Оценка сейчас за кв. м. ни 5000 и ни 3500,а по стоимости из преддоговора.В моем случае 10500 Все расчитано на то, чтобы из-за бешеной суммы люди стали оформлять по варианту переуступки, чтобы застройщик набивал себе карман.

Речь шла о том и к тому, как кто-то сказал, что не «повезёт» новым покупателям, и кто тому, что стоимость оформления в Ирпень и Синергии не дороже, чем от других застройщиков и тем более в Киеве, а не к тому, что кто-то оформляем по предварительному договору. Мною все было внимательно прочитано.
И какое имеет значение кто набьёт себе этим деньгами карманы... это бизнес
06 апр 2018 16:26
Цитата "pozitiv1881":

а у нас договір переуступки і там юр особа ТОВ АЛАНІ. це нормально?
06 апр 2018 17:37
Цитата "Viiktoriia":

Я думаю что сделано не одно ТОВ. Я не могу сказать точно, так до меня очередь не дошла еще, я из 9 дома.
06 апр 2018 17:44
Цитата "Viiktoriia":

У вас витяг з держреєстру есть?
06 апр 2018 17:52
Цитата "pozitiv1881":

У вас витяг з держреєстру есть?

сьогодні позвонили. сказали, що можна приїхати по доки у вівторок. на сайті Мінюсту я подивилась (як писали раніше, пошук по ІНН). мені видало витяг з реєстру прав на нерух майно. адреса наша. наче все вірно
06 апр 2018 17:53
Цитата "investor 120990":
В даному випадку не зрозуміло, чому ми маємо платити податки за продавця? Адже відповідно до законодавства Покупець сплачує 1 % до Пенсійного фонду, а ПРОДАВЕЦЬ - державне мито 1% від ціни об’єкта, але не нижче оціночної вартості нерухомості;податок на доходи фізичних осіб-резидентів – 5% від вартості нерухомості, лише якщо нерухомість перебуває у власності менше 3 років, або це другий продаж цього року; військовий збір – 1,5%, лише якщо сплачується податок на доходи фізичних осіб. Мало того, що представники Синергії постійно та систематично брешуть щодо строків сдачі будинків, вони ще хочуть навішати нам податки за Оверко? Компанія яка позиціонує себе "лідером" в сфері будівництва не заслуговує такого звання!! А те, що вони отримали нагороду у 2017 році за так звану сдачу будинків в С3, а по факту їх не сдали не говорить що вони є лідерами. Дуже, дуже розчарований, що обрав Синергію та не рекомендую її нікому.

Продавец продает товар и объявил сумму ту, которую он хочет получить "чистыми" "на руки". Хотите по закону, будет вам цена на 8,5 процентов выше, и тут уж вы подумаете покупать или не покупать товар.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .524526. . .593
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее