Подать объявление

ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 40

ЗастройщикСпецжитлофонд
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-11из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 114.
17/15%
17/15%
27/24%
23/20%
30/26%
1. . .2224. . .184
02 авг 2017 15:03
Цитата "swed12":

А чем Вам мешает хладокомбинат ?? Я прожив тут 30 лет только на этом форуме узнал что тут какой то хладокомбинат находится ...

Аналогічно! Все життя прожила на Лепсе (зупинку від нашого ЖК), а страшилки про наш район дізнаюся з форума...
Радує інше-будинок будується, форум стає активнішим, бо на перших сторінках хвилювалася що дуже мало обговорень.Сама стала "читачем" форума, але коли пишуть, як тут у нас "все плохо",то не стримуюсь щоб не написати.
02 авг 2017 15:46
Цитата "Аніта":

Аналогічно! Все життя прожила на Лепсе (зупинку від нашого ЖК), а страшилки про наш район дізнаюся з форума...
Радує інше-будинок будується, форум стає активнішим, бо на перших сторінках хвилювалася що дуже мало обговорень.Сама стала "читачем" форума, але коли пишуть, як тут у нас "все плохо",то не стримуюсь щоб не написати.

А ще з позитивного, що Обрій запустив дуже багато реклами, поруч всі бігборди завішані "Переходь у Рідне місто", в інтернеті активізувалися, так що інтерес до нашого ЖК має рости, мають збільшитися продажі і це логічно, що на форумі обговорюють всі питання, і плюсів, і мінусів ЖК... хоча я також прожила все життя в цьому районі і саме з форуму дізнаюся багато нового і цікавого
02 авг 2017 17:29
Добрый день.кто видел реальный договор между Обрием и СЖФ? В ОП как-то увиливают от вопроса.
02 авг 2017 21:52
Цитата "Splash-splash":
Добрый день.кто видел реальный договор между Обрием и СЖФ? В ОП как-то увиливают от вопроса.

Ми коли купували квартиру запросили його у ВП, вони скинули його нам на пошту, там 4 листочки))) я можу скинути, але думаю і ВП має це зробити без проблем
03 авг 2017 05:12
Показують договір не повністю, всього декілька листків (початок і кінець), хоча договір був зшитий і з нього просто взяли вирвали середину.
03 авг 2017 06:31
Вот и меня это беспокоит.все вроде в порядке.но вопрос в том,что если я правильно покяоаипо документам-СЖФ,в любой момент может сделать из себя жертву обстоятельств,а Обрий-не выполнить условий.тогда и честь КГГА чиста,и Обрий -хозяин положения.те доки-которые показали,ни о чем.
03 авг 2017 06:53

На скільки я зрозумів, СЖФ - це лише замовник. Вони взагалі не фінансують будівництво. Вони лише виділили землю і всюди фігурують в рекламі, а всі затрати по будівництву взяв на себе "Обрій", скоріш за все відраховуючи відсоток від продажів СЖФ. Але ми бачимо, що "Обрій" - це компанія, яка вже давно на ринку і має багато проектів. //obrii.net/projects/

03 авг 2017 06:59
Багато думок було різних перед купівлею квартири, мене і договір не задовольняв, і питань було не мало. Спілкувалася і з юристами знайомими і аудитору показувала договір. Що мені було сказано. Будь яка новобудова це лотерея.Щось з документів ми можемо бачити, ще є багато чого що ми взагалі не знаємо і знати нам це не дано))ТОму проаналізувавши ситуацію по даному об"єкту, ми вирішили таки вкластися. Адже з дозвольними документами тут все наче ок, те що об"єкт не світится на сайті, так я читала що його давенько не оновлюють.Будівництво йде стабільно, працюють швидко. В цілому все йде начебто спокійно, дай Бог щоб так було і далі.До речі я почитала форуми інших новобудов Києва, так я вам скажу що у нас все ще слава Богу. Он Британський квартал будувався по договорах вступу в кооператив, де якщо якісь проблеми взагалі нема з кого спитати, бо за кооператив відповідають його члени)))Там були і самозахват території, і будівництво 9 поверхів замість дозволених 5ЖК на Кар. Дачах будують в 25 поверхів, а дозвільні документи на будівництво зубопротезної майстерні з кімнатами відпочинку, ну чи щось таке. Так що ми зробили висновок що тут не все так погано,дозволи є, перспектива у Жк є, так як в цьому районі новобудов по не високій ціні майже не має)
03 авг 2017 08:02
Сегодня на стройке "движение", которого в последние недели не замечал. Человек 20-25 работает.
Наверное с отпусков повыходили. :super:

Наконец-то решили заняться 3й секцией. Несмотря на погоду (в тени сейчас 31 показывает) крановщик и люди наверху закладывают и заливают арматуру. Параллельно 7е этажи со стороны складов и бул.Лепсе закладывают блоками.

p.s. Лоджии (белый кирпич) почему-то не спешат закладывать. Только 2 и 3й этаж заложен.
03 авг 2017 09:03
У СЖФ і Обрія був уже спільний обєкт - жк на Підвисоцького, так що будемо надіятися що все буде добре.
Якщо брати компанії з гарними репутаціями, то в них ще більше нюансів. Той же Київміськбуд має дуже велику ціну, а у ДБК не купити потрібні квартири, бо їх просто пороздавали за рахунок землі або ще чогось і продають всякі бариги за захмарними цінами.
Радує те, що зараз активно працюють на будівництві)
03 авг 2017 09:17
А кто-то задавал вопрос по коммуникациям? Как с верхними этажами? Не будет ли проблем с подачей воды ? Я в этом не очень разбираюсь.Слышала,что такие сложности бывают:(

Второй вопрос: кто прояслч ситуацию,на сколько обычно идёт задержка по сдачи объектов в СЖФ? 3-6 месяцев?
03 авг 2017 09:17
Цитата "SoloSolo":
Багато думок було різних перед купівлею квартири, мене і договір не задовольняв, і питань було не мало. Спілкувалася і з юристами знайомими і аудитору показувала договір. Що мені було сказано. Будь яка новобудова це лотерея.Щось з документів ми можемо бачити, ще є багато чого що ми взагалі не знаємо і знати нам це не дано))ТОму проаналізувавши ситуацію по даному об"єкту, ми вирішили таки вкластися. Адже з дозвольними документами тут все наче ок, те що об"єкт не світится на сайті, так я читала що його давенько не оновлюють.Будівництво йде стабільно, працюють швидко. В цілому все йде начебто спокійно, дай Бог щоб так було і далі.До речі я почитала форуми інших новобудов Києва, так я вам скажу що у нас все ще слава Богу. Он Британський квартал будувався по договорах вступу в кооператив, де якщо якісь проблеми взагалі нема з кого спитати, бо за кооператив відповідають його члени)))Там були і самозахват території, і будівництво 9 поверхів замість дозволених 5ЖК на Кар. Дачах будують в 25 поверхів, а дозвільні документи на будівництво зубопротезної майстерні з кімнатами відпочинку, ну чи щось таке. Так що ми зробили висновок що тут не все так погано,дозволи є, перспектива у Жк є, так як в цьому районі новобудов по не високій ціні майже не має)

03 авг 2017 09:24
Цитата "Villyn":
У СЖФ і Обрія був уже спільний обєкт - жк на Підвисоцького, так що будемо надіятися що все буде добре.
Якщо брати компанії з гарними репутаціями, то в них ще більше нюансів. Той же Київміськбуд має дуже велику ціну, а у ДБК не купити потрібні квартири, бо їх просто пороздавали за рахунок землі або ще чогось і продають всякі бариги за захмарними цінами.
Радує те, що зараз активно працюють на будівництві)

Спасибо)))
03 авг 2017 09:27
Цитата "Splash-splash":
А кто-то задавал вопрос по коммуникациям? Как с верхними этажами? Не будет ли проблем с подачей воды ? Я в этом не очень разбираюсь.Слышала,что такие сложности бывают:(

Второй вопрос: кто прояслч ситуацию,на сколько обычно идёт задержка по сдачи объектов в СЖФ? 3-6 месяцев?

З приводу комунакацій то нам казали що вони будуть приєднані до міста, у нас батьки тут живуть, проблем з водою чи з чим іншим не має,самі жили в районі декілька років, проблем не помічали.Правда ЖЕК у нас буде свій,от тут вже трошки інші питання, я читала на багатьох форумах що у новобудовах де свій ЖЕК навіть світло може бути по інших розцінках ніж звичайно. Як то кажуть час покаже.ТОму що віж відділу продажу трошки важко добитись чітких відповідей, все якось розмито.
03 авг 2017 10:12
Менеджер говорил, что никаких частных ЖЕКов у нас не будет. Тарифы городские.

Вопрос по закрытой территории поднимался. У них прозвучала фраза огражденная территория. На сайте пишет закрытая. Поживем, увидим).

По поводу коммуникации. Все городское. На генплане отмечено, что будут ставится трансформаторные подстанции (3 штуки), очистные сооружения (4 штуки).

На нижнем этаже, поэтому планирую редуктор давления воды обязательно ставить.
03 авг 2017 11:01
Были в ОП несколько дней назад/убеждали про закрытую территорию.что типа будет калитка на замке и все закрыто от чужих.открыта будет только часть -доступ к магазинам на первых этажах со стороны Лепсе.очталтное типа ограждено и на замках.ну...это так рассказывали.по факту-такого прописанного не видела
03 авг 2017 11:04
Якщо так то добре, але ми коли оформяли договір то обговорювали питання ЖЕКа і менеджер нам тоді казав що у СЖФ ЖЕК завжди свій, але щоб ми не хвилювалися бо тарифи у них не високі, навіть називав ціну, чи 3 чи 4 грн за метр, точно не пам"ятаю вже.
03 авг 2017 11:06
А цены уже повышают или до конца августа они сохраняются?
Нас ОП подгонял с подписанием бумаг, аргументируя поднятие базовых цен с 1 августа связанных со степенью готовности.
А на сайте меж тем появилась инфо про скидки до конца августа.

Про Подвысоцкого 4В (общий объект СЖФ и Обрия). Обещали сдать в 3 квартале 2016, фактически сдали в 2017. Была там, территория закрытая, сидит охрана, делают ремонты, кто-то уже живет, на 1 этажах салоны красоты уже открыты, территория красиво оформлена, газоны, детские площадки, гостевой и подз.паркинг. Даже пофоткала территорию, чтобы сопоставить с планом
03 авг 2017 11:26
03 авг 2017 11:37
Цитата "AndreySv":
https://municipal.kiev.ua/kiev/

Качалова 40 нет такого дома =) на этом сайте
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .2224. . .184
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx