Подать объявление

ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 40

ЗастройщикСпецжитлофонд
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-11из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 114.
17/15%
17/15%
27/24%
23/20%
30/26%
1. . .7476. . .184
14 март 2018 15:21
Цитата "SoloSolo":
Питання до тих, хто оплачував 100%, вам давали довідку про повну сплату? Які документи мають бути при повній оплаті вартості?

дали "довідку про часткову сплату". там прописана вся сума (как и по договору).
после обмеров БТИ и проплате допметров будет выдана справка о полной оплате.
14 март 2018 15:37
Дякую за пояснення. Бо і собі думаю що якийсь документ про сплату по договору має бути)))
15 март 2018 19:11
Сьогодні їздила по Києву та звернула увагу на те, що Укрбуд та Інтегралбуд активно утеплюють фасади щикатурять при нинішній погоді. Нашому будинку як поганому танцюристу все щось мішає. :protest:
15 март 2018 21:02
Цитата "Yanets":
Сьогодні їздила по Києву та звернула увагу на те, що Укрбуд та Інтегралбуд активно утеплюють фасади щикатурять при нинішній погоді. Нашому будинку як поганому танцюристу все щось мішає. :protest:

Чим утеплюють : мінеральною ватою чи пінопластом? Якщо пінопластом то ним можна в будь яку утеплювати. ЖК Козацький(Укрбуд) ще зимою пінопластом обшивали.
16 март 2018 06:54
Біля нового Ашана ЖК Пектораль помоєму, мінватою вже утеплюють.А ми щось пробуксовуємо(((
16 март 2018 08:52
Да, Кампус полным ходом утепляют, на углу Отрадного и Гарматной дом тоже утепляют, оба минватой(сегодня с утра видела), а у нас :faceoff:
Ребята не спешат достраивать дом.
16 март 2018 17:29
Пойду завтра в отдел продаж может что то узнаю, чего стоим, я уже начинаю нервничать, я заплатила все деньги сразу да еще и чужие.
16 март 2018 19:28
Підтримую) Може треба всім нам почати час від часу заходити у відділ продажу з питанням чому не шевелимось, може вони почнуть на верхи передавати наше невдоволення темпами будівництва)))
17 март 2018 05:14
Сегодня проснулась посмотрела в окно и поняла что мы погарячились с паникой, пока никакое утепление невозможно
19 март 2018 08:20
Шановні інвестори!
Особливо ті, які питають, чому не утеплюється фасад будинку, підкажіть будь ласка, чи ви дізнавались, якою має бути погода для робіт з утеплення?

PS Звісно питання риторичне :)
PPS Чомусь згадав приклади укладання асфальту на сніг, та наступні скарги автомобілістів :faceoff:
19 март 2018 08:39
Цитата "djbaltazar":
Шановні інвестори!
Особливо ті, які питають, чому не утеплюється фасад будинку, підкажіть будь ласка, чи ви дізнавались, якою має бути погода для робіт з утеплення?

PS Звісно питання риторичне :)
PPS Чомусь згадав приклади укладання асфальту на сніг, та наступні скарги автомобілістів :faceoff:

Я з Вами погоджуюсь. Я через це і запитав чим утеплюють: мінвата чи пінопласт. В нас мінвата, тому температура повинна бути вище 5 градусів, дехто навіть рекомендує вище 10 градусів. Наводять приклади Кампуса та ін. Я думаю вони роблять утеплення без дотримання норм. Я за якість, а не за швидкість. Нам ще жити в цьому будинку багато років.
19 март 2018 08:51

Доброе утро соседи. В субботу заезжал в ОП. Мне сказали, что в первой секции, БТИ уже сделали замеры квартир, во второй и третьей еще делают стяжку полов, после стяжки будут замерять вторую и третью секции. На ремонт будут запускать после того как БТИ предоставит результаты замеров. Но когда это будет мне сказать не смогли, из-за того, что не известно, когда будут результаты замеров, и не знают результаты будут после замера каждой секции по отдельности, или после замера всех секций. Сказали, что должны были строителей нагнать еще в пятницу, но из-за погоды пока ждут. Сейчас идет монтаж лифтов, и внутренние работы. Вот пока все что мне удалось выяснить. Планируем в начале Апреля снова ехать, и узнавать более детально что да как. А и по поводу постоянного света на 3 этаже - Туда водят людей для просмотра квартир.

И пару фотографий за 17.03.2018

https://picua.org/img/2018-03/19/vi8o5bz3epr9npd07a8zkzskg.jpg
https://picua.org/img/2018-03/19/tumo0xy1c5lu1wdc1fimwuxp8.jpg

19 март 2018 10:18
Спасибо за новости!!! :)
19 март 2018 10:50
Отличные новости, нужно готовить деньги на доплату после обмеров БТИ.
19 март 2018 11:02
Що радує що балкони забудовником таки склитись не будуть, тобто доплати будуть не такими вже й великими))) Переживала щоб нам не зробили такого сюрпризу з балконамияк у Місті квітів, коли людям довелося доплачувати декому і по 6 м. кв.
19 март 2018 20:32
Цитата "SoloSolo":
Що радує що балкони забудовником таки склитись не будуть, тобто доплати будуть не такими вже й великими))) Переживала щоб нам не зробили такого сюрпризу з балконамияк у Місті квітів, коли людям довелося доплачувати декому і по 6 м. кв.

Але потрібно визнати, що панорамні балкони в ЖК "Місто квітів" дуже гарно виглядають)
В деяких плануваннях вони дійсно мають до 6 метрів, прям як тераса.
20 март 2018 06:55
Згодна, гарно. Але однокамерний склопакет для такої панорами слабуватий))) Люди зараз вимушені замінювати самі склопакети, а це додаткові витрати. Тому як по мені, я готова засклити балкон по макету забудовника, але поставити одразу хороший склопакет,фурнітуру, щоб не мати потім клопоту, так як власники Міста квітів.Заплати за збільшення квадратури не маленьку суму, а потім ще й замінюй склопакети)))
20 март 2018 08:55
Цитата "SoloSolo":

Да постеклить балкон это намного дешевле чем доплачивать за 6 м2 площади.
20 март 2018 09:25
Цитата " viktoria":

Да постеклить балкон это намного дешевле чем доплачивать за 6 м2 площади.

Ну в нас балкони 3.2, тому якби застіклили то потрібно було б доплатити максимум 1.6 метра. В Місто квітів доплачували таку суму тому що там балкони дуже великі, як тераси.
20 март 2018 11:31
Цитата "vlad582":

Ну в нас балкони 3.2, тому якби застіклили то потрібно було б доплатити максимум 1.6 метра. В Місто квітів доплачували таку суму тому що там балкони дуже великі, як тераси.

все равно остекление дешевле
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .7476. . .184
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее