ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 168.
7/4% | ||
9/5% | ||
34/20% | ||
68/40% | ||
50/30% |
ryabcova.olga
r
Новичок
9
23 января 2015
13 май 2015 13:25
Цитата "susid_pv":
Я інженер-проектувальник, але не цивільного,а промислового будівництва.І хочу Ваш сарказм трохи розвіяти. Це озерце 50 м.кв. що біля ПВ аж ніяк не вплине на будинок. Осокорки, Конча Заспа взагалі побудовані на намивних берегах і нічого, "чухають" себе краще ніж ми!!! Ви ж не бачили проектної документації на будинок, проектних рішень. Експертизу пройшли-значить побороли ПЛИВУНИ! Тільки яким методом треба дивитись "робочий проект", який повинен бути в архіві Ковальської, Експертизи, на будівництві, і в проектної організації. І дивитись зміни до проекту! Більше того, для фундаментів завжди роблять гідроізоляцію щоб води які містять солі, мінерали і інші елементи не руйнували його. Повірте ПМ теж гідроізолювали фундаменти.
Не розумію, до чого знову піднімати це питання. Колись була дана чітка вичерпна відповідь по даному питанню. Навіщо ви мусолите одне і те ж? Я розумію, є тут багато
"представників" ПМ, тому давайте жити дружно!)
Дякуємо за написання матеріалу про комплекс "Паркова вежа"!
В свою чергу, відповідаємо на питання, задане на форумі, присвяченному нашому комплексу.
Висловлена кимось з авторів думка про ненадійність геологічних умов будівництва ЖК по вул. Червонопільська, 2г (Подільський р-н, м. Києва), настільки абсурдна, що навіть не потребує спростовування.
Адже, навіть тим, хто не є фахівцем, зрозуміло, що кожна справа – будь то пошиття одягу, або приготування їжі, а тим більше такий складний інженерний процес, як будівництво – ґрунтується на комплексі спеціальних знань, і одного лише бажання не достатньо.
Будівництво вимагає інженерних правил і досвіду багатьох учасників цього процесу, кожен з яких своїм особистим підписом, сертифікатами та ліцензією, а в кінцевому випадку – кримінальною відповідальністю у разі порушення, гарантує нормативну надійність, довговічність, а також відповідність споруди проекту, що пройшов комплексну державну експертизу за всіма своїми складовими – інженерно-геологічними вишукуваннями, випробуваннями, конструюванням і т.ін.
Втім, якщо цікаво, наведемо у популярній формі кілька фактичних даних.
Місто Київ найстаровинніше місто із складним рельєфом, що складається з пагорбів та ярів. Його історичні споруди побудовані на багатовікових геологічних нашаруваннях, включаючи скелясті, піщані, сухі, волого-насичені, намивні рельєфи. Для кожного з цих рельєфів обирається відповідна конструкція фундаментів із необхідним застосуванням водовідведення, дренажних систем, або без них. За умови якісного втілення проектних рішень усі вони надійно служать своєму призначенню.
Конкретно згаданий житловий комплекс "Паркова вежа" в процесі проектування та будівництва пройшов всі необхідні етапи вишукувань, випробувань та розрахунків. Конструювання, аналіз ґрунтового покрову, геологічні вишукування, випробування, визначення та картування ділянок ґрунтів підвищеного зволоження, встановлення наявності підземних фільтраційних водяних потоків, визначення шляхів і напрямків міграції підземних вод та рекомендацій по водовідведенню з ділянки будівництва – все це проходило під офіційним науковим супроводом фахівців світового рівня.
Усі прийняті рішення чітко враховані у проекті і втілюються під час будівництва, що гарантує надійність та довговічність споруди. ПБГ «Ковальська», як підрядник має багаторічний досвід будівництва перших в Києві висотних житлових будинків, які успішно експлуатуються вже багато років. Саме її фахівці здійснюють будівництво комплексу, що ще раз підтверджує його надійність та безпеку.
З огляду на все вищесказане, вважається за доцільне припинити обговорення питань, що не тільки не мають під собою фактичної чи логічної бази, а носять всі ознаки недобросовісної конкуренції та наклепу.
susid_pv
Постоянный пользователь
167
07 мая 2015
13 май 2015 13:59
Цитата "ryabcova.olga":
Не розумію, до чого знову піднімати це питання. Колись була дана чітка вичерпна відповідь по даному питанню. Навіщо ви мусолите одне і те ж? Я розумію, є тут багато
"представників" ПМ, тому давайте жити дружно!)
Дякуємо за написання матеріалу про комплекс "Паркова вежа"!
В свою чергу, відповідаємо на питання, задане на форумі, присвяченному нашому комплексу.
Висловлена кимось з авторів думка про ненадійність геологічних умов будівництва ЖК по вул. Червонопільська, 2г (Подільський р-н, м. Києва), настільки абсурдна, що навіть не потребує спростовування.
Адже, навіть тим, хто не є фахівцем, зрозуміло, що кожна справа – будь то пошиття одягу, або приготування їжі, а тим більше такий складний інженерний процес, як будівництво – ґрунтується на комплексі спеціальних знань, і одного лише бажання не достатньо.
Будівництво вимагає інженерних правил і досвіду багатьох учасників цього процесу, кожен з яких своїм особистим підписом, сертифікатами та ліцензією, а в кінцевому випадку – кримінальною відповідальністю у разі порушення, гарантує нормативну надійність, довговічність, а також відповідність споруди проекту, що пройшов комплексну державну експертизу за всіма своїми складовими – інженерно-геологічними вишукуваннями, випробуваннями, конструюванням і т.ін.
Втім, якщо цікаво, наведемо у популярній формі кілька фактичних даних.
Місто Київ найстаровинніше місто із складним рельєфом, що складається з пагорбів та ярів. Його історичні споруди побудовані на багатовікових геологічних нашаруваннях, включаючи скелясті, піщані, сухі, волого-насичені, намивні рельєфи. Для кожного з цих рельєфів обирається відповідна конструкція фундаментів із необхідним застосуванням водовідведення, дренажних систем, або без них. За умови якісного втілення проектних рішень усі вони надійно служать своєму призначенню.
Конкретно згаданий житловий комплекс "Паркова вежа" в процесі проектування та будівництва пройшов всі необхідні етапи вишукувань, випробувань та розрахунків. Конструювання, аналіз ґрунтового покрову, геологічні вишукування, випробування, визначення та картування ділянок ґрунтів підвищеного зволоження, встановлення наявності підземних фільтраційних водяних потоків, визначення шляхів і напрямків міграції підземних вод та рекомендацій по водовідведенню з ділянки будівництва – все це проходило під офіційним науковим супроводом фахівців світового рівня.
Усі прийняті рішення чітко враховані у проекті і втілюються під час будівництва, що гарантує надійність та довговічність споруди. ПБГ «Ковальська», як підрядник має багаторічний досвід будівництва перших в Києві висотних житлових будинків, які успішно експлуатуються вже багато років. Саме її фахівці здійснюють будівництво комплексу, що ще раз підтверджує його надійність та безпеку.
З огляду на все вищесказане, вважається за доцільне припинити обговорення питань, що не тільки не мають під собою фактичної чи логічної бази, а носять всі ознаки недобросовісної конкуренції та наклепу.
ryabcova.olga, Ви представник ПБГ «Ковальська» чи інвестор?
Цитата:evilstan писал(а):
Здравствуйте. Я представитель СМУ ЗЖБК им. С. Ковальской, работаю на строительстве данного комплекса. Да, действительно, плывун был обнаружен еще на этапе бурения свай, но с применением современных технологий на ход строительства это не влияет. Работы были временно приостановлены по другим причинам
Наскільки мені відомо, геологія мала показати Пливун, а по цій цитаті пливун виявили вже по ходу буріння свай. І вже по ходу вжили міри по його ліквідації чи обходу. Я правий???
Investor_PV
Постоянный пользователь
477
28 сентября 2014
13 май 2015 15:12
Уважаемые соседи, что Вы обсуждаете? Зачем вдаетесь в технические моменты? Вдумайтесь на секундочку: один из лидирующих в Украине застройщиков, а также крупнейший в стране производитель строительных материалов, с огромным рейтингом и доверием инвесторов, строит 27-этажный!!! дом на сложном, с геологической точки зрения, участке и не знает, что делает? то есть рискует ВСЕМ? Вы хоть понимаете, о чем говорите? То, что КАН вместе с жителями ПМ и некоторыми местными раздувают эту тему и ежу понятно, но мы то должны мозги включать в конце концов
P.S.: Кстати, поддерживаю susid_pv в том, чтобы возобновить общение на закрытом форуме, а то я уже и жалеть начинаю, что попросил установить пароль на вход, после этого форум умер
P.S.: Кстати, поддерживаю susid_pv в том, чтобы возобновить общение на закрытом форуме, а то я уже и жалеть начинаю, что попросил установить пароль на вход, после этого форум умер
Domik System
Inform bot
37 480
09 сентября 2019
13 май 2015 16:09
Фотоотчёт, датированный 6 мая 2015
Domik System
Inform bot
37 480
09 сентября 2019
13 май 2015 16:10
Domik System
Inform bot
37 480
09 сентября 2019
13 май 2015 16:10
Domik System
Inform bot
37 480
09 сентября 2019
13 май 2015 16:11
Работы выполняются по всем техническим требованиям и в заявленные сроки. Учитывая скорость возведения дома, есть все основания говорить об опережении графика строительства.
В доме полностью завершен монтаж системы вентиляции и установки современных лифтовых комплексов OTIS 2000 улучшенной внутренней отделки кабины.
Практически полная (90%) готовность штукатурных работ и обустройства мест общего пользования: коридоров, фойе, лифтовых холлов, лестничных площадок, балконов.
Сейчас активно продолжаются внутренние электромонтажные и сантехнические работы. Так, «Паркова вежа» уже оборудована на 50% электрическими щитами. На очереди установка сантехнического и противопожарного оборудования для 1 и 2 этажей коммерческих помещений.
Больше месяца внимание привлекает фасад дома, который, согласно проекту, окрашено в яркие приятные цвета. Окраске предшествовало утепления наружных стен с применением качественных строительных смесей ТМ Siltek. Общий объем декоративно-отделочных работ выполнен на 25%.
Строители продолжают выполнение монтажных работ на крышной котельне: обвязка отопительных труб, герметизация и прочее.
В доме полностью завершен монтаж системы вентиляции и установки современных лифтовых комплексов OTIS 2000 улучшенной внутренней отделки кабины.
Практически полная (90%) готовность штукатурных работ и обустройства мест общего пользования: коридоров, фойе, лифтовых холлов, лестничных площадок, балконов.
Сейчас активно продолжаются внутренние электромонтажные и сантехнические работы. Так, «Паркова вежа» уже оборудована на 50% электрическими щитами. На очереди установка сантехнического и противопожарного оборудования для 1 и 2 этажей коммерческих помещений.
Больше месяца внимание привлекает фасад дома, который, согласно проекту, окрашено в яркие приятные цвета. Окраске предшествовало утепления наружных стен с применением качественных строительных смесей ТМ Siltek. Общий объем декоративно-отделочных работ выполнен на 25%.
Строители продолжают выполнение монтажных работ на крышной котельне: обвязка отопительных труб, герметизация и прочее.
Investor_PV
Постоянный пользователь
477
28 сентября 2014
13 май 2015 17:22
Цитата "Domik - Новострой":В доме полностью завершен монтаж системы вентиляции и установки современных лифтовых комплексов OTIS 2000 улучшенной внутренней отделки кабины.
Для справки, технические характеристики OTIS 2000:
До 27 этажа доедет приблизительно за 50 секунд
Ну и теперь стало ясно, почему его не опустили в паркинг
maya66
m
Новичок
16
25 марта 2015
14 май 2015 06:24
Цитата "jonns":
вот как будет, тогда и посмотрим
Ковальская тоже уже научилась экономить. впрочем поживем увидим.
Ковальская на сегодняшний день застройщик №1 в г.Киеве, и они с каждым годом все больше развиваются
maya66
m
Новичок
16
25 марта 2015
14 май 2015 06:28
Цитата "Oksana-25":Да я в этом просто уверенна, а по поводу парка- среди инвесторов ПВ очень многие имеют родственников или друзей в ПМ и мы в том числе. Делайте выводы.
Я не имею еще ни друзей , ни родствеников в ПМ, но я уверена на 1000% , что у меня будут ключи в парк, мы ведь живем в Украине, где все и кого угодно можно купить!
olya_va
o
Новичок
11
26 ноября 2013
14 май 2015 06:58
Цитата "susid_pv":
Підтримую цю думку! В нас виникне багато проблем вподальшому, тому треба триматись разом!Можливо навіть створювати якісь спілки.
Можу навести декілька прикладів проблем по ЖК"Зелений Острів" і ЖК"Зелений Острів-2"
В ЖК"Зелений Острів" і ЖК"Зелений Острів-2" живуть наші знайомі. Охорона нікудишня. Я, мій брат, тай будь-хто, може зайти на територію. Охорона навіть не виходить зі своєї будки щоб запитати хто я і куди іду. Єдина перепона- це конс"єрж! Вона питає куди ідеш...Недавно в ЖК"Зелений Острів" пограбували машину.
Проблема в слідуючому, щоб поміняти охорону, чи заставити ЖЕК працювати, треба зібрати відповідну кількість підписів інвесторів! Там половину квартир здають в оренду, відповідно власника вицепити не реально. Та й не до цього їм. Щоб не повторювати їхньої помилки, нам треба буде роззнайомитися між собою, обмінятися контактами. І все в нас буде дуже гарно . А тролям, яким заважає Паркова Вежа допобачення
Наивно предполагать, что в вашем доме все квартиры будут выкуплены исключительно для собственного проживания. По факту без аренды и перепродажи не обойтись.
Я живу в ЗО2 и хочу сказать, что радость от преждевременного заселения уже поутихла. Наш комплекс сдали в сентябре, ключи получили мы на руки в октябре, а документов на право собственности нету до сих пор! Каждый месяц обещают "в конце месяца". В связи с этим полноценного влияния на жэк и охрану у нас нету. Жэк частично справляется со своими обязанностями, быстро устраняют все замечания, территорию поддерживают в чистоте, следят за зелеными насаждениями. А вот с подъездом не все так хорошо, хотя это зависит и от ремонтных бригад, которые шастают по дому. Оббивают крупногабаритными предметами стены, царапают лифты (которые, между прочим, оббиты фанерой, но на свободном месте возле кнопок по металлу уже нацарапали "лох"). Консьержи все равно за всем уследить не могут, их эффективность 50%, надо совмещать с домофоном и камерами наблюдения. Охрана наша явный минус. Жильцы периодически проводят с ними беседы, на кого-то действует, а некоторые охранники так и не выходят из будки, поднимают шлагбаум всем подряд. Паркуются у нас территории "левые" машины. Короче говоря, куча нюансов. Мы все-таки мечтаем, что когда станем полноправными собственниками, то соберемся основной массой жильцов и наведем порядок, но пока это только мечты и пустые разговоры. Так что желаю инвесторам Парковой Вежи терпения и настойчивости в этих нелегких делах!
susid_pv
Постоянный пользователь
167
07 мая 2015
14 май 2015 07:25
Цитата "olya_va":
Наивно предполагать, что в вашем доме все квартиры будут выкуплены исключительно для собственного проживания. По факту без аренды и перепродажи не обойтись.
Я живу в ЗО2 и хочу сказать, что радость от преждевременного заселения уже поутихла. Наш комплекс сдали в сентябре, ключи получили мы на руки в октябре, а документов на право собственности нету до сих пор! Каждый месяц обещают "в конце месяца". В связи с этим полноценного влияния на жэк и охрану у нас нету. Жэк частично справляется со своими обязанностями, быстро устраняют все замечания, территорию поддерживают в чистоте, следят за зелеными насаждениями. А вот с подъездом не все так хорошо, хотя это зависит и от ремонтных бригад, которые шастают по дому. Оббивают крупногабаритными предметами стены, царапают лифты (которые, между прочим, оббиты фанерой, но на свободном месте возле кнопок по металлу уже нацарапали "лох"). Консьержи все равно за всем уследить не могут, их эффективность 50%, надо совмещать с домофоном и камерами наблюдения. Охрана наша явный минус. Жильцы периодически проводят с ними беседы, на кого-то действует, а некоторые охранники так и не выходят из будки, поднимают шлагбаум всем подряд. Паркуются у нас территории "левые" машины. Короче говоря, куча нюансов. Мы все-таки мечтаем, что когда станем полноправными собственниками, то соберемся основной массой жильцов и наведем порядок, но пока это только мечты и пустые разговоры. Так что желаю инвесторам Парковой Вежи терпения и настойчивости в этих нелегких делах!
Дякуємо за побажання бути терплячими Воно нам знадобиться . Охорона в Вас дійсно відстій повний. В суботу гуляв у Вас в дворі, охорона навіть не моргнула...А Ви не питали своїх, чи будуть вони облагорожувати територію парку НИВКИ, ту, другу частину що біля Вас. А то завезли чорнозему, насипали купи, здали будинок і напевно забули про парк!? Ви не цікавились що там? Це просто ще руки не дійшли чи Ковальська тупо забила на це діло!? Це ж її рейтинг...А на рахунок надписів в ліфті-все печально. Я працюю в офісному центрі і тут тех вицарапано на екранчику ліфта "ЛОХ". Саме головне що тут шпани нема, одні працівники... Це проблема менталітету і виховання! Я таких "людей" називаю БИДЛО!
olya_va
o
Новичок
11
26 ноября 2013
14 май 2015 08:00
Вопрос по поводу парка уже обсуждался на нашем внутреннем форуме жильцов ЗО2: "Надеятся, что Ковальская будет проводить реконструкцию парка в ближайшей к ЗО2 части, очевидно не стоит - потому что в отделе продаж прямо говорят, что этого делаться не будет. Мол, КМДА теперь будет этим заниматься, поэтому все вопросы к ним, а Ковальская поучаствует финансово совместно с КМДА и все такое. На мое замечание, что обещание (пусть и устное по сути) не выполнено, любезная девушка сказала, что " у нас забрал город, мы с ним не можем тягаться". Жаль." Не знаю насколько реальны планы по поводу реконструкции парка, ведь он очень большой. Нам бы хоть частично на близлежащей территории (как возле зо1) дорожки тротуарной плиткой выложили, чтобы с колясками удобнее было гулять. Даже скамейки не обязательны, чтобы не собирать вокруг курящую и пьющую публику.
susid_pv
Постоянный пользователь
167
07 мая 2015
14 май 2015 08:54
Цитата "olya_va":Вопрос по поводу парка уже обсуждался на нашем внутреннем форуме жильцов ЗО2: "Надеятся, что Ковальская будет проводить реконструкцию парка в ближайшей к ЗО2 части, очевидно не стоит - потому что в отделе продаж прямо говорят, что этого делаться не будет. Мол, КМДА теперь будет этим заниматься, поэтому все вопросы к ним, а Ковальская поучаствует финансово совместно с КМДА и все такое. На мое замечание, что обещание (пусть и устное по сути) не выполнено, любезная девушка сказала, что " у нас забрал город, мы с ним не можем тягаться". Жаль." Не знаю насколько реальны планы по поводу реконструкции парка, ведь он очень большой. Нам бы хоть частично на близлежащей территории (как возле зо1) дорожки тротуарной плиткой выложили, чтобы с колясками удобнее было гулять. Даже скамейки не обязательны, чтобы не собирать вокруг курящую и пьющую публику.
Зрозуміло. Будем надіятисьщо нам правду говорять представники Ковальської. Шкода, якщо КМДА не дасть Ковальській облаштувати частину парку. Самі Ви знаєте, закуплять каштанів втридорога (італійських, американських, з планети центуріон ) і ніхто не буде бачити ні дерев, ні парку облаштованого! Я не вірю в роботу КМДА. Мер зі своєю головою розібратись не може і ще заважають іншим працювати, щоб на фоні не виділятись бездарами!
Артем Иванович
АИ
Пользователь
99
26 марта 2015
14 май 2015 10:24
Цитата "Sweet25":Уважаемые инвесторы ПВ, купив квартиру в разы дешевле Вы думаете, что будете пользоваться всем тем что оплатили инвесторы ПМ? не дождетесь! мы сделаем все для того, чтоб этого не допустить! тут умники писали, насчет ближайших выборов и что депутаты востоновят справедливость? такого беспредела с землей как сейчас не было даже в 90х, а если учесть то что наш застройщик имеет полное право закрыть парк на время договора оренды, то с этим вы точно ничего не сделаете.
Ув. И.О., не нужно выступать тут от лица жильцов ПМ! если Ваша мама будет жить в ПВ, вы можете ей сделать брелок-индификатор ПМ! а Вы сейчас реально предлагаете услуги нашей охраной фирмы "Багира". попахивает рекламой. меня поражает логика людей! если я вижу красивый частный дом,и через забор вижу красивый сад. то что я должна переться туда...Люди вложили и ежемесячно платят деньги за всю эту красоту. Покупали бы квартиру в ПМ, а не примазывайтесь теперь!
Не нужно падать на пол и биться в истерике с криками нееепущууу в паааарк!
Есть три варианта:
1. "Ковальская" договаривается с КАНом о входе.
2. Страдает забор парка.
3. Делаются ключи всем желающим.
Не на один из вариантов вы повлиять не сможете.
В принципе эта тема может перемываться еще 10-... страниц, но толку от этого крайне мало.
I.O
I
Пользователь
82
07 мая 2015
14 май 2015 10:50
Цитата "olya_va":Нам бы хоть частично на близлежащей территории (как возле зо1) дорожки тротуарной плиткой выложили, чтобы с колясками удобнее было гулять. Даже скамейки не обязательны, чтобы не собирать вокруг курящую и пьющую публику.
Грустно даже читать, такие скромные у вас желания и с такой не уверенностью написаны.
Вы же купили квартиру у одного из самых лучших застройщика Киева.
Я желаю вам чтобы у вас был свой парк, дорожки в нем, лебеди, белки и охрана которая сделает замечания за курения в общественных местах.
Но главное желаю вам хороших соседей из других домов которые не захотят это все обобщить и сделать как у всех, т.е. без лебедей и хорошей охраны.
Это искрении пожелания и ответ тем кто здесь опять начал писать, про поломанные заборы и подкуп нашей охраны, кстати если вы собираетесь инвестировать в коррупцию охраны ПМ, тогда я не понимаю чем это лучше чем покупка платного легального абонемента на вход?
susid_pv
Постоянный пользователь
167
07 мая 2015
14 май 2015 11:35
Цитата "I.O":
Я желаю вам чтобы у вас был свой парк, дорожки в нем, лебеди, белки и охрана которая сделает замечания за курения в общественных местах.
В них є парк, загальногромадський "НИВКИ", де є озера, лебеді, набагато розвиненіша інфраструктура аніж у нас, транспортнв розв"язка краща! Свого в них парку немає, це ж не ПМ ... Доречі, в "Парковому Місті" з продажами тугенько? Знижки зробили до 20% на готове житло + 3 роки безвідсоткової розстрочки.
Цитата ""maya66"":
Я не имею еще ни друзей , ни родствеников в ПМ, но я уверена на 1000% , что у меня будут ключи в парк, мы ведь живем в Украине, где все и кого угодно можно купить!.
Я б не був таким впевненим на рахунок ключів...З таким підходом купувати і давати на лапу ми ще довго будемо іти в Європу! І знаєте чого ми зараз обсосуємо тему на рахунок закритої території ПМ??? Та тому, що багато хто був впевнений на 100%, мав гроші і дав на лапу комусь, і дехто, в тому числі і Ви залишились без парку! А Ви зараз навпаки щоб побороти то гімно, створюєте всі умови на майбутнє, вже своїм дітям, щоб вони теж в когось просили кусочок парку!!!
olya_va
o
Новичок
11
26 ноября 2013
14 май 2015 13:41
Грустно даже читать, такие скромные у вас желания и с такой не уверенностью написаны.
Но главное желаю вам хороших соседей из других домов которые не захотят это все обобщить и сделать как у всех, т.е. без лебедей и хорошей охраны.
Это искрении пожелания и ответ тем кто здесь опять начал писать, про поломанные заборы и подкуп нашей охраны, кстати если вы собираетесь инвестировать в коррупцию охраны ПМ, тогда я не понимаю чем это лучше чем покупка платного легального абонемента на вход?[/quote]
Мне не нужен СВОЙ парк. У нас есть облагороженная внутренняя территория. А по поводу парка Нивки, то он настолько большой, что если обнести его забором и выставить по периметру охрану будет как минимум очень смешно. Там живут белки, дятлы, утки и прочая живность, можно жарить шашлык и просто дышать свежим воздухом. Это реально мини-лес, через который есть дорога к метро и городской электричке. Но этот парк, который расположен не так уж и далеко от центра города, почему-то забыли городские власти, инфраструктура в нем с советских времен поизносилась уже. Искусственно создавать в нем ничего не надо, не надо портить красивую природу. Вполне хватит и пешеходных дорожек по протоптанным тропинкам.
Это удивительное стремление людей все присвоить и обнести решетками... Не за те ценности боремся.
Это искрении пожелания и ответ тем кто здесь опять начал писать, про поломанные заборы и подкуп нашей охраны, кстати если вы собираетесь инвестировать в коррупцию охраны ПМ, тогда я не понимаю чем это лучше чем покупка платного легального абонемента на вход?[/quote]
Мне не нужен СВОЙ парк. У нас есть облагороженная внутренняя территория. А по поводу парка Нивки, то он настолько большой, что если обнести его забором и выставить по периметру охрану будет как минимум очень смешно. Там живут белки, дятлы, утки и прочая живность, можно жарить шашлык и просто дышать свежим воздухом. Это реально мини-лес, через который есть дорога к метро и городской электричке. Но этот парк, который расположен не так уж и далеко от центра города, почему-то забыли городские власти, инфраструктура в нем с советских времен поизносилась уже. Искусственно создавать в нем ничего не надо, не надо портить красивую природу. Вполне хватит и пешеходных дорожек по протоптанным тропинкам.
Это удивительное стремление людей все присвоить и обнести решетками... Не за те ценности боремся.
SurfV
S
Пользователь
45
11 марта 2015
14 май 2015 13:59
Предлагаю закрыть тему парка на форуме, т.к. уже противно читать этот ср..ч!!!!!!
I.O
I
Пользователь
82
07 мая 2015
14 май 2015 14:16
Цитата "olya_va":Вполне хватит и пешеходных дорожек по протоптанным тропинкам.
У всего должен быть эффективный хозяин, государство (КМДА) это не эффективный хозяин.
Вот вы хотите дорожки, но их КМДА делать не спешит, потому что КМДА - не эффективный хозяин.
Вы не хотите чтобы ставили скамейки потому что там будут сидеть курить и пить все желающие, так по законодательству у нас запрещено курить и пить в общественных местах, но КМДА не сможет качественно контролировать соблюдения законов, опять же потому что КМДА - не эффективный хозяин.
Вот по этому многие люди, хотят убрать ЖЕКи и создать ОСББ, нанимают частные охранные фирмы, закрывают парки, это все делается для того чтобы на территории был эффективный хозяин, когда все общее, тогда это все никому ненужно, будет не качественно и убого как в СССР.
P.S.
Я согласен, закрыть эту тему.
Давайте лучше обсудим, работу лифтов, в много этажном доме их работа это отдельная интересная тема.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а04.123 042
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а04.1234
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4904.1210
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова04.12711
- ЖК Crystal Residence | Кристал | Строй Сити Development, Укрбуд | ул. Жилянская, 26-2802.12249
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка02.12473
- ЖК Poetica, 2-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 2502.1273
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 102.1261
- ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное01.124 052
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 830.11143
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?04.123 840
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы03.1215 234
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Отзыв о строительной команде Алексея Шестопалова04.121
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше04.12276
- Как ухаживать за комнатными растениями04.124
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- энергия, мощность02.121
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Сантехника, плитка, сопутствующие товары04.1268
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее