Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-11из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .166168. . .186
05 дек 2017 14:03
Да...🤔 З такими темпами чекати нам і чекати ще довго наших квартир... Треба знов вимагати збори і по швидше. Через 25 днів Новий Рік і скажуть, а у нас вихідні! А там і до весни вже близько...
05 дек 2017 14:43
Цитата "Slava M":
[attachment=0]IMG_20171129_193805.jpg[/attachment]
Доброго вечора всім. Сьогодні ввечері проїжджаючи повз наше майбутнє будівництво, побачив нарешті що йде розбирання будинків. Сподіваюся скоро нарешті розберуть. :wow:

Це просто знущання.
Невже нас повинно хвилювати питання із жильцями , котрих висиляють фіг зна скільки.
А потім будуть говорити, що давайте домовлятись за неустойку і т.д.
Меліоаратор остаточно впав в моїх очах.
05 дек 2017 15:09
Добрий день. Графік будівельних робіт зможемо надіслати завтра. Зараз на він узгодженні. :thanks:
05 дек 2017 15:24
Добрий день покупцям 4 черги. :yes: Викладаємо свіжі фото з будівництва будинку.
1 секція : Збудована вхідна група до підїзду. Проводиться утеплення та штукатурення вхідної групи. Проводиться скління вікон на поверхах секції.
Завершено підведення інженерних мереж до будинку.
2 секція : Також збудована вхідна група до підїзду. Проводиться утеплення та штукатурення вхідної групи.
Завершені роботи з цементної стяжки підлоги у квартирах та місцях загального користування з 2 по 9 поверхи. :bye:

Деталі у з щотижневому звіті від Головного інженера. :thanks:
05 дек 2017 19:16
Дякую за фотозвіт, але ж на ньому явно видно, що здачі через три тижні не буде!😕 Там роботи, як мінімум на 1,5-2 місяці.
06 дек 2017 06:51
Цитата "Житловий Комплекс":
Добрий день. Графік будівельних робіт зможемо надіслати завтра. Зараз на він узгодженні. :thanks:

Це я так розумію картина Вашої бездіяльності ????
Осінню об"єкт повинен бути зданий. Про що ви думаєте обіцяючи і не виконуючи ?
Позор....
06 дек 2017 08:37
Добрий день.На мою думку стройка є стройка,в процесі будівнитства буває по різному я рахую що це є нормально. Курчат по осені рахують!
06 дек 2017 16:52
Добрий вечір. :hi: Публікуємо довгоочикуваний графік з будівництва на форумі. Також сьогодні проводилась розсилка всім на електронку. :bye:
06 дек 2017 19:30
Доброго вечора. Отримали нарешті довгоочікуваний графік. За це дякую. Графік дуже гарний. Але судячи з графіку, складається враження що це його склали або щось було. Бо аналізуючи швидкість будівництва інших будинків, які в свою чергу були з меншою кількістю квартир, будинок будуть в середньому два роки. И вони хочуть щоб інвестори після цього не були вороже налаштовані, де забудовник з самого початку починає з планів які сам і невиконує, а я як інвестор щось планую. Чому я разом з іншими інвесторами повинен вчасно сплачувати кошти, а забудовник може собі дозволити будувати як захоче. Все мабуть просто, так складено договір, згідно якого інвестор при розірванні договору втрачає 20 відсотків, а забудовник встановив собі мінімальну пеню, тому і дозволяє собі такі затримки. Хотілося щоб я помилявся, але маємо що маємо.
09 дек 2017 13:21
11 дек 2017 19:46
Дорогий забудовник, як справи на будівництві? Завтра вже 12 грудня, Новий рік не за горами!!!
12 дек 2017 08:49
Видимо тактика игнора таки выбрана. Застройщик, я уже спрашиваю который раз относительно документации по сдаче дома к НГ, Вы игнорируете мои вопросы. Что со сдачей?
16 дек 2017 09:39

Пройшов ще один тиждень.
18 дек 2017 11:50
Доброго дня всім покупцям. :hi: Викладаємо фото-звіт з завершення робіт Вашому будинку.
По 4-й черзі будівництва ЖК «Паркова Оселя» були зроблені наступні роботи:

по Секції 1 : зроблено стяжку підлоги у квартирах з 2-го по 9-й поверх. Ведуться роботи по заливці стяжки підлоги в місцях загального користування. Повністю встановлено вікна по всіх квартирах секції. Завершено скління лоджій у двокімнатних квартирах.

Секція 2 : завершені роботи із заливки стяжки підлоги в квартирах з 1-го по 9-й поверх. Завершено роботи по заливці стяжки підлоги у місцях загального користування з 1-го то 9-й поверх. Завершено скління лоджій двокімнатних квартир.

Загалом по будівництву ведуться роботи по укладанні тротуарної бруківки, мощення доріжок, та отмостки вхідних груп у секції та комерційних приміщеннях цокольного поверху. Розпочато благоустрій територій.

Стосовно терміну здачі будинку , і чи встигаємо ми до Нового Року, то інформацію дамо тут на форумі після уточнення у керівництва ПрАТ "Меліоратор".
Дякуємо . :thanks:
18 дек 2017 12:00
Такі можемо не встигнути? Я вже торбу зібрав і сиджу чекаю на день відчинених дверей.
Чому в звіті відсутня інформація про документальну частину здачі будинку?
Шановні інвестори, як ваші справи в розрахунках по інфляції? Питання дуже цікаве.
18 дек 2017 13:36
Мы отримали розрахунки індексу інфляції, як для мене, то нічого нового тому, що систему нарахування я знала і вже давно сама, приблизно, порахувала. А ось, я думаю, для когось це дійсно шок!!!
18 дек 2017 13:38
Мене зараз більше цікавить питання здачі будинку???
18 дек 2017 14:09
Добрый день! У нас по расчету инфляции все ок. Наши предварительные расчеты полностью совпали с расчетами Мелиоратора. Согласно замерам БТИ квартира стала больше на 1,5 м, что нас полностью устраивает.На этом "устраивает" заканчиваются.
Кроме сроков сдачи дома очень беспокоит отсутствие остекления окон в части квартир. Сегодня весь день валит мокрый снег. Этот снег через незастекленные окна попадает в квартиры, превращаясь в воду естественно. А в квартирах свежая стяжка, штукатурка, которые и так при такой температуре сохнут очень медленно. Такая вот печаль...
18 дек 2017 17:27
Підкажіть, а як розраховується індекс інфляції??
19 дек 2017 09:42
Розраховують індекс інфляції по хитрій формулі з методички мабуть ще якогось 1965-лохматого року. Інфляція спочатку помножується, потім ділиться на 100 , щось таке...., там взагалі складно трезвомислячій людині це збагнути, тобто якийсь "зростаючий підсумок", ...а ось коли нам дівчинка розяснювала при купівлі квартири, то історія була зовсім інша )))) запевняла, що це "сущіє копейкі" виходять по ітогу.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .166168. . .186
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx