Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-26из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .158160. . .186
29 сен 2017 10:54
Здравствуйте, соседи! Застройщик нарушает очередное обещание сдать дом в октябре, ну не успеют они это очевидно.
Уважаемый Застройщик, когда планируется собрание инвесторов, думаю у всех накипела масса вопросов!!Когда будет сдача дома?! Почему такие медленные темпы работ?
29 сен 2017 11:58
Соседи, кто-то звонил в отдел послепродажного обслуживания? Я не дозвонилась
29 сен 2017 13:20
Доброго дня, шановні покупці!
Звертаємо вашу увагу на те, що відділ післяпродажного обслуговування працює з 09:00 до 17:30.
Всі дзвінки, які надходять у відділ обслуговування оброблюються.
Хто не додзвонився прохання зателефонувати ще раз.
29 сен 2017 17:35
У нас теж прохання на форумі вже втретє піднімається питання зборів, чому немає реакції? На минулих зборах пропонували відразу визначити наступну дату. Чекаємо пропозицій
30 сен 2017 15:59
А чому ви вирішили, що я дзвонила в інший час?
І чому проігнорували мій інший коментар про строки здачі?

Цитата "Житловий Комплекс":
Доброго дня, шановні покупці!
Звертаємо вашу увагу на те, що відділ післяпродажного обслуговування працює з 09:00 до 17:30.
Всі дзвінки, які надходять у відділ обслуговування оброблюються.
Хто не додзвонився прохання зателефонувати ще раз.
01 окт 2017 06:29
Добрый день, соседи. Вчера, 30.09 ,должно было состояться собрание. Так как присутствовать не было возможности прошу, расскажите что обсуждалось и что решили?
02 окт 2017 09:31
Доброго дня! Два дзвінка у післяпродажний відділ - переводять на автовідповідач.
Очікую фотозвіт. Коли здача будинку?
02 окт 2017 18:19
Приєднуюсь. Дзввнки ігнорять. Роботи на будинку такими темпами ще місяці на три. Забудовник а ну пообіцяйте щось... тільки правдиве!
02 окт 2017 20:21
Я из третей очереди. После первых просрочек относительно 31 сентбяря - обещали на 21 февраля.
В реальности получили ввод в эксплуатацию 26 червня. Так что задержка 9 месяцев относительно даты в контракте.
03 окт 2017 11:00
Застройщик! Ну Наберитесь уже смелости, ответьте на вопросы! Что за тактика такая игнорировать полностью нас мы же имеем полное право знать ситуацию с нашими же квартирами!!! Сколько можно не отвечать на звонки и молчать о собрании? Когда будет собрание? Когда ввод дома в эксплуатацию?Или же Вы молчите, значит все по плану и 15 октября сдача дома,верно?
03 окт 2017 11:15
Добридень, а вони вже у нас 3 місяці нічого не коментують, чому 5 черга не рухається, пиши не пиши. І фото-звітів обіцяних нема, відповідно. Забудовнику, схоже, сказати нічого, соромно за обіцяне. Тому слухавки не беруть і не пишуть. Вам слід зібратися самим і піти особисто, поговорити. Адреси Ви знаєте. У нас же ще все попереду і дуже довго, по ходу...
03 окт 2017 12:21
Доброго дня всім інвесторам п'ятої черги. Хочу повідомити сумну новину, був вчора в Меліораторі, де повідомили що будівництво найближчий часом не розпочнеться, орієнтовний час початку будівництва середина листопада. Причину пояснюють проблемою з відселенням людей з часних будинків. Ось такі справи.
03 окт 2017 12:30
І ще одне питання? яка кількість людей на форумі п'ятої черги, відгукніться. Треба об'єднуватися, та разом підштовхувати будівельну компанію, бо поки мовчимо і нічого не вимагаємо то і такий результат.
03 окт 2017 15:37
Добрий вечір, я сьогодні теж там була. Мені відповіли те що і Вам.
03 окт 2017 15:39
Давайте у суботу зберемося і підемо до відділу після продажі...
03 окт 2017 19:31
+ 1 - тоже инвестор
04 окт 2017 09:27
Цитата "Lera1988":
Давайте у суботу зберемося і підемо до відділу після продажі...

Підтримую.
04 окт 2017 09:29
Доброго дня!
Надсилаємо Вам фотозвіт ЖК «Паркова Оселя».
Станом на 03.10.2017 зроблені та заплановані до виконання наступні роботи.
Перша секція:
На даху завершено встановлення альтанок.
Здійснено розведення систем опалення з 5 по 8 поверх, поквартирно.
Здійснено розведення електрики по квартирно до 9 поверху.
Завершені роботи по утепленню та фарбуванню східної сторони будинку.
Завершено скління вікон з 1 по 9 поверхи з боку східної сторони будинку.
Ведеться утеплення фасаду північної сторони будинку.
:yes:

Друга секція:
Завершуються роботи по утепленню та штукатуренню південної сторони будинку.
Завершується скління вікон фасаду західної сторони будинку.

Стосовно введення будинку і інформації про проведення зборів покупців 4 черги будівництва, то ця інформація буде озвучена нами найближчим часом.
:thanks:
04 окт 2017 18:45
Шановний забудовник, а найближчим часом це коли, будуть збори? Через тиждень, два, три, місяць...? Ви можете конкретно сказати дату зборів? Всі чекають.
04 окт 2017 18:48
Я думаю, що ми маємо право знати коли буде будинок здаватись в експлуатацію. Я наприклад, розраховувала, що це буде 14 жовтня і усі так думали. А тепер ви подумайте, можливо людям немає де жить, а ви тягнете кота за хвіст.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .158160. . .186
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее