Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .109111. . .186
08 ноя 2016 19:27
Погоджуюсь з попередніми коментарями учасників форуму. Ще раз вимагаю від УК надати телефони чергових сантехніків та електриків, якщо вони є. За наданими телефонами на інформаційному стенді дозвонитися неможливо (особливо під час відключення електроенергії в будинку).
Де безперебійне постачання електроенергії в будинку?
Де освітлення при вході до будинку? Ваші світильники з детекторами руху вже дістали. Особливо екстремально ввечері спускатися сходами.
Чому ми стаємо співвласниками будинку лише тоді, коли за чиїсь "проколи" треба платити?
З таким відношенням немає жодного бажання свівпрацювати з даною УК.
08 ноя 2016 19:34
Цитата "AllaUA":
З таким відношенням немає жодного бажання свівпрацювати з даною УК.

Саме так!
08 ноя 2016 19:56
Не удивлюсь, что после наших возмущений, завтра уберут корыто для мусора и заставят вывозить самим дабы поставить нас в стойло.
09 ноя 2016 05:49
Цитата "Юлия2015":
А если прорывать трубы будет каждую неделю, то я что, должна буду платить каждую неделю?

Я не знаю. Честно.

Думаете я хочу платить? Но трубы не может прорывать просто так. Нужно значит вызывать своего сантехника, пусть смотрит что там и строит теории почему прорывает. Я знаю только то что акты мы подписали и соглашения о том что наш дом а не застройщик в ответе за прорыв труб из-за материалов тоже. Мы потратили дохрена денег на ремонт. Мы даже электропроводку меняли. Недоделок миллион. Но мы купили, мы подписали. Это наши проблемы. И тут чисто морально-этически проблему не решить. Такие проблемы решаются только документально. Неправомерно? Ок. Коллективное заявление. Не нравится УК? Переоформляемся в ОСББ или ищем нормальный жек. Делаем собрание жильцов и т д.Я пока нигде объявлений не видела. Кстати, у нас у знакомых регулярно прорывает тк какой-то дебил бросает туда все подряд, включая женские тампоны :???:
09 ноя 2016 07:53
Так все меняли проводку!
И про какие акты и соглашения вы говорите? Я ничего такого не подписывала. Хм.. Странно. А что, в этих актах так и написано, что жильцы сами все ремонтируют? Что это за кабала?!
09 ноя 2016 07:55
Цитата "Balanced":
Скажіть будь-ласка, а стіна навкало будинку буде зноситись до здачі в експлуатацію ?

Вітаємо. :hi: Цегляна стінка навколо будинку буде знесена , та з вул.Михайловського запроектований вхід до двору , який матиме гарний естетичний вигляд. Також територія біля будинку буде загороджена сучасним парканом. :thanks:
09 ноя 2016 08:03
Я извиняюсь, но труба в туалете и должна быть рассчитана не на просто водичку. По крайней мере в Киеве живу ,все все бросают(бумагу, еду скисшую, и остальное) и ни разу за 20 лет трубы не прорвало!
Что ж дальше будет с нашими недотрубами??? Может еще туалет смастерим на улице деревянный ?
09 ноя 2016 09:24
Скажите пожалуйста, можно ведь определить по какому стояку скидывают мусор? Мне кажется что да, дальше сделать аналитику того кто делает ремонт и выставить счет за похабное обращение строителй, а дальше пусть уже собсвенник разбирается со строителями. Меня например эта тема с выключенной водой очень напрягает, а еще как не позвоишь в управляющую компанию так она никогда трубку не берет, я хочу сказать что платить я вам собираюсь ровно так же и отвечать взаимностью тоже. Вот вчера позвонил и спрашиваю что за история с затоплением? А то там не даты нет на дверях не сроков устранения, а мне в ответ говорит Яцюк Светлана что это уже второй раз затопили, на что понимания моего не получили, так как всеравно не понятно. Итого воды нет, сроков решения проблемы нет, а я вчера хотел включать отопление. Более того, висит вывеска на дверях на постоянной основе, ну это как по мне так вообще маразм.
09 ноя 2016 09:34
Доброго дня! Враховуючи досить бурну реакцію на повідомлення про ліквідацію наслідків аварії каналізаційної системи, хотілось би внести ясність у ситуацію.
Усуненням пошкоджень каналізації займається організація, яка виступала підрядником по системі водопостачання і каналізації при будівництві будинка. Свою роботу виконала належним чином, про що свідчить факт введення будинку в експлуатацію. Каналізаційна система була повністю в справному і придатному для експлуатації стані. На сьогодні ця організація за свої власні кошти закуповує матеріали, усуває наслідки пошкоджень труб (аж ніяк не папером, а будівельними сумішами!) і тому логічно постає питання про відшкодування цих витрат. Коли писали про відшкодування збитків, малося на увазі відшкодування не Управляючій компанії, а саме організації, яка не повинна виконувати ці роботи за власний кошт, щоб мешканці і надалі продовжували псувати своє спільне майно.
Насправді, така тенденція щотижня заміняти труби лякає. Адже потрібно розуміти, що навіть після початку обслуговування УК будинку і сплати коштів, при такому відношенні до спільного майна, їх просто не буде вистачати. І знову ж таки найближчим часом постане питання за чиї кошти усувати наслідки безвідповідального ставлення до будинку.
Тому вважаємо необхідним до початку обслуговування провести загальні збори і прийняти рішення як діяти в подібних ситуаціях в подальшому – або кожен контролює ремонтні роботи і проводить роз’яснювальну роботу з будівельниками, або потрібно тоді відразу створювати резервний фонд для усунення таких наслідків щотижня.
09 ноя 2016 09:36
Цитата "Юлия2015":
Да, И не забывайтесь! Это вы у нас на работе, а не мы у вас!

Юлія, і особисто для Вас.
На інформаційному стенді вже місяці 2 є інформація, що для того, щоб Управляюча компанія розпочала обслуговувати будинок №10/4 необхідно звернутись з пакетом документів і підписати Договір на подальше обслуговування. Більшість Договорів на сьогодні вже підписані і мешканці просять розпочати надавати їм послуги по утриманню будинку. Після того, як ці послуги почнуть надаватися, буде здійснюватись оплата за них, вже можна буде говорити про обов’язки і відповідальність УК, а також про те «хто у кого на роботі» і «відношення до клієнта».
Особисто по Вашій квартирі Договір не підписаний, тому для того, щоб прискорити процес початку обслуговування радимо знайти час і звернутись для оформлення необхідних документів.
Також запрошуємо всіх співвласників будинку, які ще не підписали Договора на обслуговування, підійти в офіс УК та оформити договірні відносини. Саме від Вашої оперативності залежить дата початку обслуговування Вашого будинку УК.
09 ноя 2016 09:59
УК, а можете лично для меня ответить по дому соседу - вчера ворота ОТКРЫТЫ - машины свободно паркуются!!!

Цитата "Управляюча компанія ":

Юлія, і особисто для Вас.
На інформаційному стенді вже місяці 2 є інформація, що для того, щоб Управляюча компанія розпочала обслуговувати будинок №10/4 необхідно звернутись з пакетом документів і підписати Договір на подальше обслуговування. Більшість Договорів на сьогодні вже підписані і мешканці просять розпочати надавати їм послуги по утриманню будинку. Після того, як ці послуги почнуть надаватися, буде здійснюватись оплата за них, вже можна буде говорити про обов’язки і відповідальність УК, а також про те «хто у кого на роботі» і «відношення до клієнта».
Особисто по Вашій квартирі Договір не підписаний, тому для того, щоб прискорити процес початку обслуговування радимо знайти час і звернутись для оформлення необхідних документів.
Також запрошуємо всіх співвласників будинку, які ще не підписали Договора на обслуговування, підійти в офіс УК та оформити договірні відносини. Саме від Вашої оперативності залежить дата початку обслуговування Вашого будинку УК.
09 ноя 2016 11:01
Добрий день, давайте організовувати збори співвласників для вирішення питань. Ми особисто вже 2 тижні живемо в квартирі, ремонт давно закінчився, тому взагалі не розумію, чому ми маємо платити за незручності проживання: сидіти без води вже вдруге. :faceoff:
09 ноя 2016 11:46
я за! Нам нужно выбрать председателя нашего дома, или того, кто будет курировать все вопросы и решать проблемы.
09 ноя 2016 11:51
Цитата "marina_B":
УК, а можете лично для меня ответить по дому соседу - вчера ворота ОТКРЫТЫ - машины свободно паркуются!!!

!!!
09 ноя 2016 12:11
[quote="marina_B"]УК, а можете лично для меня ответить по дому соседу - вчера ворота ОТКРЫТЫ - машины свободно паркуются!!!

Звичайно, Марино! :yes:
Ще після 1-ї хвилі обурення наших жителів з власником 4-х поверхівки була проведена зустріч, на якій обговорювались питання, які хвилювали наших мешканців, а саме паркувальні місця для автомобілів, участь у житті кварталу за користування інфраструктурою.
Після зустрічі стало зрозуміло, що власник сусіднього будинку цілком погоджується оплачувати послуги, якими він буде користуватись. Ці додаткові кошти будуть використані на потреби нашого ЖК – додаткове озеленення та облаштування території чи фінансування інших заходів для потреб мешканців кварталу.
Погодження на додатковий проїзд через територію ЖК надавалось набагато раніше забудовником, оскільки це було однією з вимог нашого сусіда на надання згоди будівництва багатоповерхового комплексу поряд з його приватною ділянкою.
Найближчим часом будуть обговорені детально умови співпраці та договірних відносин, про що мешканці будуть повідомлені додатково. Питання парковки на нашій території також буде обов’язково розглянуте.
У випадку,якщо будуть виникати фактори, які будуть чинити дискомфорт мешканцям нашого ЖК, всі зауваження можна залишати в УК і ми будемо сприяти їх вирішенню.
09 ноя 2016 12:27
УК, эту инфо я слышу впервые!!! "Погодження на додатковий проїзд через територію ЖК надавалось набагато раніше забудовником, оскільки це було однією з вимог нашого сусіда на надання згоди будівництва багатоповерхового комплексу поряд з його приватною ділянкою." Хотя вопрос об этом доме я задаю уже не первый год, т.к. наши окна выходят на этот дом!!!

Соседи, кто-то слышал эту инфу? когда мы покупали квартиру - нам анонсировали закрытый ЖК.
У нас кроме этого участка есть еще соседи, какие они условия выставляли? Огласите весь список.
Я задавала вопрос об этом доме когда подписывала с вами, УК, договор, и вранье в лицо заставляет задуматься о смене УК!
Меня как жильца смущает ПРОЕЗД машин чужого дома и их парковка на нашем тротуаре. Прошу решить этот вопрос!
09 ноя 2016 12:34
Закрытый ЖК Паркова Оселя???
Соседи первой очереди, я знаю, что с вас активно собирают деньги (как и с нас) на "закрытие" нашего комплекса. НО сегодня на нашем форуме второго дома УК написала информацию о соседнем 4х этажном доме-гостиннице (в которой находится ресторан Pomidoros - с машинами доставки):
"Погодження на додатковий проїзд через територію ЖК надавалось набагато раніше забудовником, оскільки це було однією з вимог нашого сусіда на надання згоди будівництва багатоповерхового комплексу поряд з його приватною ділянкою. "
Т.е. машины гостиницы и доставки пиццы будут ВСЕГДА заезжать через наш двор...
Т.е. закрытый комплекс это миф, за который нас просят еще и доплатить...
09 ноя 2016 12:42
когда мы покупали квартиру - нам анонсировали закрытый ЖК.

Якщо при продажі квартири Вам давали обіцянки, які не співпадають з дійсністю, Ви можете звернутись у відділ продажу для надання роз'яснень. Наскільки мені відомо, в договорі купівлі-продажу це не передбачається. Рішення про закриття комплексу було прийняте співвласниками після фактів краж на території кварталу.
Ще раз наголошую, що власник 4-поверхового будинку (саме будинку, а не готелю - згідно документів БТІ)буде приймати участь у фінансових питаннях, в т.ч. і оплатить внесок на ворота.
09 ноя 2016 13:08
Доброго дня! :yes:
Інформація стосовно сусідної 4-поверхівки обговорювалась з мешканцями будинку 10/3 на загальних зборах, які проводились 03.09.2016р. і була сприйнята цілком нормально.
Для того, щоб суб'єктивна думка одного з співвласників 2 черги не вводила в оману мешканців першої черги, продублюю відповідь, яка була надана УК на форумі 2 черги:
"Ще після 1-ї хвилі обурення наших жителів з власником 4-х поверхівки була проведена зустріч, на якій обговорювались питання, які хвилювали наших мешканців, а саме паркувальні місця для автомобілів, участь у житті кварталу за користування інфраструктурою.
Після зустрічі стало зрозуміло, що власник сусіднього будинку цілком погоджується оплачувати послуги, якими він буде користуватись. Ці додаткові кошти будуть використані на потреби нашого ЖК – додаткове озеленення та облаштування території чи фінансування інших заходів для потреб мешканців кварталу.
Погодження на додатковий проїзд через територію ЖК надавалось набагато раніше забудовником, оскільки це було однією з вимог нашого сусіда на надання згоди будівництва багатоповерхового комплексу поряд з його приватною ділянкою.
Найближчим часом будуть обговорені детально умови співпраці та договірних відносин, про що мешканці будуть повідомлені додатково. Питання парковки на нашій території також буде обов’язково розглянуте.
У випадку,якщо будуть виникати фактори, які будуть чинити дискомфорт мешканцям нашого ЖК, всі зауваження можна залишати в УК і ми будемо сприяти їх вирішенню".
09 ноя 2016 13:09
"Якщо при продажі квартири Вам давали обіцянки, які не співпадають з дійсністю, Ви можете звернутись у відділ продажу для надання роз'яснень. Наскільки мені відомо, в договорі купівлі-продажу закрита територія не передбачається. Рішення про закриття комплексу було прийняте співвласниками після фактів краж на території кварталу".
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .109111. . .186
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее